Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

yok canım regli oldum.hayırlısı bide o kadar belirti yaşıyordum hormonlarım benimle kafa buldu galiba.
önümüzdeki ay yine deneriz neyapayım herşey kısmet üzülmüyorum.
önümüzdeki ay reglim geçse bile eğer dayanabilirsem 1 hafta daha bekleyeceğim.
artık sana destek olurum bende :34:
canım benim vardır bi hayır rabbim vaktini zamanını kararlaştırmıştır muhakkak

Meyveler çok kötüydü almadım:52:süt,Yulaf ezmesi,tam buĞday unu falan aldık.Annem ekmeği kendi yapacakmış:)

ayy evet bu hafta bizde pazardan doğru düzgün bişey alamadık:47:
portakalın suyu yok muzun tadı yok sebzeler desen aynı
yaz gelsin valla hem çeşit var bolluk var hem güzellik
ohh nekadar sağlıklı bi ekmek olcak
anne eli değen herşey süper olur canım şimdiden afiyet olsun :56:

Son düzenleme:

Ben pazarada gitmiyorum kaç haftadı,marketten çok farkı yok aslında(seçemiyorsunda)artık başka markete bakıcaz.Evet yaz meyvesi gibi yok mesela çağla erik falan olsa hiç fena olmazdı:))) saol canım bakalım ne zaman yapıcak.

Meyveler çok kötüydü almadım:52:süt,Yulaf ezmesi,tam buĞday unu falan aldık.Annem ekmeği kendi yapacakmış:)

oo süper ve sağlıklı bi ekmek olacak kıskandım vallahi bende istiyom annecimi:16:

aynen canım hayırlısı.dün bide o kadar belirtileri anlatıyordum beni çok yanılttı,önümüzdeki ay belirtilere aldanmayacağım :34:

oo süper ve sağlıklı bi ekmek olacak kıskandım vallahi bende istiyom annecimi:16:

aynen canım hayırlısı.dün bide o kadar belirtileri anlatıyordum beni çok yanılttı,önümüzdeki ay belirtilere aldanmayacağım :34:

Ara hemen gelsin anneciğin:1:

Midem bulanıyorrrrr...Bugün eşimin doğum günü annem ona işkembe çorbası yapıyor(normalde sakatat çok severim)ama onun kokusunu da aldım çok kötüyümmm.Leblebi nereye kadar yicem..

Ara hemen gelsin anneciğin:1:

geçen kış gelmişti yazında gidemedim 1 yıl oldu özledim :50:

Midem bulanıyorrrrr...Bugün eşimin doğum günü annem ona işkembe çorbası yapıyor(normalde sakatat çok severim)ama onun kokusunu da aldım çok kötüyümmm.Leblebi nereye kadar yicem..

eşinin doğumgünü kutlu olsun:34:işkembe çorbası önce yerdim ama artık yiyemiyorum acayip kötü kokuyo:25:
mide bulantısına leblebi iyimi geliyor kabız yapmazmı ki.

geçen kış gelmişti yazında gidemedim 1 yıl oldu özledim :50:

eşinin doğumgünü kutlu olsun:34:işkembe çorbası önce yerdim ama artık yiyemiyorum acayip kötü kokuyo:25:
mide bulantısına leblebi iyimi geliyor kabız yapmazmı ki.

1 yıl nasıl dayanıyorsun:)Saol canım,bende artık yiyemiyeceğim heralde,tiksiniyorum çok şeyden.Biraz iyi geliyo leblebi,çubuk kraker tabi çok yersen kabız yapabilir.

1 yıl nasıl dayanıyorsun:)Saol canım,bende artık yiyemiyeceğim heralde,tiksiniyorum çok şeyden.Biraz iyi geliyo leblebi,çubuk kraker tabi çok yersen kabız yapabilir.

canım özlemezmiyim hiç :26: geçen yıl baya borçlarımız vardı hala kredi kartları var neyse bide hamilelik durumu vardı sonra araya ramazan girdi derken yaz bitti,bu yaz gitmeyi istiyorum bakalım hayırlısı.

canım özlemezmiyim hiç :26: geçen yıl baya borçlarımız vardı hala kredi kartları var neyse bide hamilelik durumu vardı sonra araya ramazan girdi derken yaz bitti,bu yaz gitmeyi istiyorum bakalım hayırlısı.

Günaydın canım:)eşinlemi gidiceksin?

5-6 ay oldu işten çıkalı..evde keyif yapmanın sonuna geldim artık tekrar iş aramaya başladım..
ama evet şu an evdeyim :52:

Bu zamanların tadını çıkar o zaman,gerçi sen çalışmaya alışkınsan evde sıkılıyorsundur çokça:))ben hiç çalışmadığım için alışkınım..

Bu zamanların tadını çıkar o zaman,gerçi sen çalışmaya alışkınsan evde sıkılıyorsundur çokça:))ben hiç çalışmadığım için alışkınım..

ilk 2-3 ay süperdi..5 sene çalışmıştım ardından bu 2-3 ay harika geldi..
sonra yavaş yavaş sıkılmaya başladım evet..
şu an artık doruk noktadayım,çok sıkılıyorum :19:
tembelliği çok severim,gün boyu pc ile uğraşmayı,tv seyretmeyi uyumayıda severim ama para kazanmak,zaman geçirmek iyi geliyo bana alıştım tabi bide dediğin gibi..o yüzden artık pesssss :9:

ilk 2-3 ay süperdi..5 sene çalışmıştım ardından bu 2-3 ay harika geldi..
sonra yavaş yavaş sıkılmaya başladım evet..
şu an artık doruk noktadayım,çok sıkılıyorum :19:
tembelliği çok severim,gün boyu pc ile uğraşmayı,tv seyretmeyi uyumayıda severim ama para kazanmak,zaman geçirmek iyi geliyo bana alıştım tabi bide dediğin gibi..o yüzden artık pesssss :9:

5 seneden sonra ilk 2-3 ay tatil gibi geldi tabi:1:diyet nasıl gidiyor peki:))

Back
X