Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ben geldiiiiim, neler kaynattınız kaçırdım herşeyi, :27:
dün doktora gittik, alınan parçaları tahlile göndermişti onlardan birşey çıkmamış şükür,
adetten sonra tekrar gitcez, eşimede banada testler yapılcakmış.
sen nasılsın eylülcük, bebiş nasıl :49:

ben geldiiiiim, neler kaynattınız kaçırdım herşeyi, :27:
dün doktora gittik, alınan parçaları tahlile göndermişti onlardan birşey çıkmamış şükür,
adetten sonra tekrar gitcez, eşimede banada testler yapılcakmış.
sen nasılsın eylülcük, bebiş nasıl :49:

Hoşgeldin canım:16:pek gelen giden olmuyor ki,pufpufla diyet hakkında konuşuyorduk,ben 62 ye geri döndüm biliyomusun:17:
Oh güzel haber,ne zaman çalışma başlıycak?
İyiyim canım haftaya salı günü randevum var bakalım bebek napıyor kalbi atıyormu:)))

Sanırım bu erkekler böyle benimde eşimde genelde ne gerek var der:9:gerek var ki istiyorum derim,başının etini yememe fırsat vermez:)))

he yaaaa..öyle valla..aynı çocuklar duymasın'daki haluk karakteri gibi :1: ben eşimle onu çok özdeşleştiriyorum

Yok zaten şaka dedim:)Demek kastamonu erkekleri öyle oluyormuş..Mersinin neresi canım?

valla cnm isim isim olarak nere diye geçiyo inan bilmiyorum..
şöyle anlatayım..forum mersin'e arabayla 10-15 dk'lık bi yol var en fazla..
hatta minibüs eski yol diye geçiyo,ona biniliyo :34:

Hoşgeldin canım:16:pek gelen giden olmuyor ki,pufpufla diyet hakkında konuşuyorduk,ben 62 ye geri döndüm biliyomusun:17:
Oh güzel haber,ne zaman çalışma başlıycak?
İyiyim canım haftaya salı günü randevum var bakalım bebek napıyor kalbi atıyormu:)))

olsun, sen iradelisin çok fazla almazsın,
ben şuan 65 kiloyum :17:
sanırım boyumuz aynıydı 1,70 dimi?

valla cnm isim isim olarak nere diye geçiyo inan bilmiyorum..
şöyle anlatayım..forum mersin'e arabayla 10-15 dk'lık bi yol var en fazla..
hatta minibüs eski yol diye geçiyo,ona biniliyo :34:

ya çarşı tarafı ya da mezitli tarafı o zaman:))sizdemi yazın geliyosunuz?

ya çarşı tarafı ya da mezitli tarafı o zaman:))sizdemi yazın geliyosunuz?

işyeri izinlerine bağlı oluyo cnm..yazın bidefa kesin de,onun dışında bazen kışında oluyo..mesela en son şubat başında gittik cnm

işyeri izinlerine bağlı oluyo cnm..yazın bidefa kesin de,onun dışında bazen kışında oluyo..mesela en son şubat başında gittik cnm

Ben en son ağustosta ordaydım ya özledim:)))kışın iyi oluyo ılık ılık,yazın sana çok sıcak gelir..

Ben en son ağustosta ordaydım ya özledim:)))kışın iyi oluyo ılık ılık,yazın sana çok sıcak gelir..

böyle deli gibi o sıcak olduğu dönemlere denk gelmedim henüz ben ama eltim,görümcem hepsi ordalar devamlı alıyorum haberleri
yapış yapış oluyomuş gün içinde sürekli..

Boyumuz aynı canım,aramızda pek fark yok zaten,son bir haftadır 62,5 da oluyorum:52:

şişkinliktir o takma kafana,keşke hiç kilo derdimiz olmasa
yemek yemeye bayılıyorum yaaa :56:
neyse ben spora yazıldım,hafta sonu gittim 30 dk yürüyüş 15 dk bisiklet sürdüm,
ayrıca 1 senedir evde kondüsyon bisikleti var ama hiç sürmüyorum :17:
adetten sonraki testlerde birşey çıkmazsa 2 ay sonra bebiş çalışmalarına devam etcez,
kilo vermem lazııııııııım :52:
ayrıca yaz geldi, dün pantolon denedim 40 beden olmuşum, sucuk gibi oturdu üstüme öfff :43:

şişkinliktir o takma kafana,keşke hiç kilo derdimiz olmasa
yemek yemeye bayılıyorum yaaa :56:
neyse ben spora yazıldım,hafta sonu gittim 30 dk yürüyüş 15 dk bisiklet sürdüm,
ayrıca 1 senedir evde kondüsyon bisikleti var ama hiç sürmüyorum :17:
adetten sonraki testlerde birşey çıkmazsa 2 ay sonra bebiş çalışmalarına devam etcez,
kilo vermem lazııııııııım :52:
ayrıca yaz geldi, dün pantolon denedim 40 beden olmuşum, sucuk gibi oturdu üstüme öfff :43:

Ben de şişkinlik olduğunu düşünüyorum:1:bu sık sık wc olayı beni bitiriyor,gecede 3-4 kez bu normal mi ya:52:
Çok iyi yapmışsın canım 45 dk günlük süper:))bende kondüsyon alcaktım sonra vazgeçtim(aslında çok iyi onlar)bence kullanmalısın..
60 a kadar insen güzel olur,ben de diyete başlıcaktım ki hamilelik durumu cıktı.
Kıyafet deme bana xl eşofmanlar aldım kendime(çok şişko hissediyorum kendimi)benim alt kısım sorunlu
34 beden trençkot almıştım,pazar günü giydim üstüme tam oldu çok sevindim ama,1 ay sonra olmucak:15:

böyle deli gibi o sıcak olduğu dönemlere denk gelmedim henüz ben ama eltim,görümcem hepsi ordalar devamlı alıyorum haberleri
yapış yapış oluyomuş gün içinde sürekli..

Evet yapış yapış hissi değişiktir:))eşinin ailesiyle aran iyi anlaşılan ne mutlu sana..

Evet yapış yapış hissi değişiktir:))eşinin ailesiyle aran iyi anlaşılan ne mutlu sana..

evet cnm çok iyi aramız..
1,5 yıllık evliyim öncesin de de 1 yıl fln var tanıdığım..
tek bi sorun,tek bi anlaşmazlık yaşamadık çok şükür..
çok iyi niyetli insanlar ve hep ilk benim ne istediğimi sorarlar..
tabi karşılıklı :34: şanslıyım o yönden..
allah herkese versin..

evet cnm çok iyi aramız..
1,5 yıllık evliyim öncesin de de 1 yıl fln var tanıdığım..
tek bi sorun,tek bi anlaşmazlık yaşamadık çok şükür..
çok iyi niyetli insanlar ve hep ilk benim ne istediğimi sorarlar..
tabi karşılıklı :34: şanslıyım o yönden..
allah herkese versin..

Amin canım,çok şanslısın.:nazar:

Ben de şişkinlik olduğunu düşünüyorum:1:bu sık sık wc olayı beni bitiriyor,gecede 3-4 kez bu normal mi ya:52:
Çok iyi yapmışsın canım 45 dk günlük süper:))bende kondüsyon alcaktım sonra vazgeçtim(aslında çok iyi onlar)bence kullanmalısın..
60 a kadar insen güzel olur,ben de diyete başlıcaktım ki hamilelik durumu cıktı.
Kıyafet deme bana xl eşofmanlar aldım kendime(çok şişko hissediyorum kendimi)benim alt kısım sorunlu
34 beden trençkot almıştım,pazar günü giydim üstüme tam oldu çok sevindim ama,1 ay sonra olmucak:15:

bende çok sık giderim wc ye,aynen gecede 2 kere kalkarım,bence daha iyi metebolizma çalışıyor şekerim :1:
benim alt üst aynı oranda kilo alıyor canım, dalyan gibi oluyorum :1:
üşengeç olmasam bu kadar almazdım ama düşün artık, kendim için spor yapmaya bile üşeniyom.
Allahtan belim incede ordan biraz kurtarıyom, ama kilo aldıkça göğüslerimde alıyor
o zaman kendimi patlıyacak gibi hissediyom.
bu arada bende dün eşofman aldım L beden ama XL alsamda olurdu,acilen dur demem lazım,
yoksa aldım başımı gittim.

bende çok sık giderim wc ye,aynen gecede 2 kere kalkarım,bence daha iyi metebolizma çalışıyor şekerim :1:
benim alt üst aynı oranda kilo alıyor canım, dalyan gibi oluyorum :1:
üşengeç olmasam bu kadar almazdım ama düşün artık, kendim için spor yapmaya bile üşeniyom.
Allahtan belim incede ordan biraz kurtarıyom, ama kilo aldıkça göğüslerimde alıyor
o zaman kendimi patlıyacak gibi hissediyom.
bu arada bende dün eşofman aldım L beden ama XL alsamda olurdu,acilen dur demem lazım,
yoksa aldım başımı gittim.

Önceden bu kadar wc gitmezdim ki,gecem bölük bölük:)
Eşit kilo almak daha iyi ben basen,kalçadan alıyorum,belim ince göğüsümden pek almam
Haha banada L oldu ama ben özellikle Xl aldım,gidişatımı biliyorum:9:
Sen gelince iştahım acılıyor,mide bulantım duruyor ya:27:

Back
X