Bir kaç gündür yoğundum o yüzden yoktum.Şeker yüklemesi tekrarlandı biricik doktorum yüksek bulmuş,Tıka basa tok gittiğim halde.Çarşama 100ml şeker testine girdim sabah 8 buçuktan öğlen 12 ye kadar hastanede maffolfum.Aç karnına kan aldılar üstüne o iğrenç şekerli su ardından 3 er saat arayla 3 kez daha kan aldılar.Kollarım mosmor delik deşik oldu,çocuk resmen oruç tuttu 15 saatten fazla aç susuz.Nerdeyse bayılacaktım.Ve sonuç düşük bile çıktı,aç karnına gidip 50 ml içenin çok çok altında çıktı bu nasıl oluyor anlamıyorum.Eziyet çektirmek içinmi yaptırıyorlar zaten doktorum gözümden çok çok düştü ama devam etmek zorundayım bu saaten sonra doktor değiştirmek çok zor olur.
İki gündür apartmandaki mantolama çalışmaları nedeniyle evden attık kendimizi,gürültüden imkanı yok durulmuyor.Ee çıkmışkende alışveriş yaptık bebek için.1 tam set hastane çıkışı aldım,peluş battaniye,sebamed bakım ürünleri,banyo termometresini,ateşölçerini,tarak fırça setini,tırnak bakım ürünlerini aldık.Daha alacak çok şey var ama hava çok sıcak olunca fazla duramıyorum.Seneye yazın giyeceği şortlar,bluz ve elbiseler de aldım![]()
canım ya o şeker yüklemesinde bende zorlanmıştım anlatmıştım hatta tek gitmeyin yanınızda biri olsun diye
ama senin doktorun yani bilemem tabi yine ama bence en başta sana tok gel demekle hata yapmış gibi çünkü şeker testi aç karnına yapılıyor açlık şekerine bakılıyor önce sonra glikozu içerek tokluk testine bakılıyor yani senin tok karnına olmam dezavantaj yediklerinde mutlaka şeker oluyor azda olsa doğru sonuç vermesi beklenilmezdi neyseki sonuç kötü çıkmamış şükür
doktor değiştirme tabi bu zamandan sonra zor olur birde senin çift rahim konusu var doktorun yeterince tanıyor artık seni
mutlaka vardır doktorun bir bildiği her doktorun yöntemi farklı oluyor
cicilerinizi güle güle kullansın güzel kızımız bizimde bir tek bakım ürünlerimiz kaldı önümüzdeki hafta çıkıp onları halledeceğiz
doğum çantamıda hazırladım artık bi kaç eksiklerimiz var aldıkça ilave ediyorum temel ihtiyaçlar hazır çanta kapının önünde bekliyor ve beni daha çok heyacan basıyor

Kızlar bu arada Suzancık Alperenini kucağına almış darısı bize inşallahsıra eylülde
![]()
bende merak ediyordum suzanı allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhatle uzun ömürler diliyorum
darısı hayırlısı ile bizlere inşallah valla öncelik bende ve doğum yaklaştıkça heyacanım artıyor