Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

yenidoğdu andan itibaren kullanabilirsin canım

evet canım bütçemizde önemli ihtiyaçları eksikleri hiç bitmiyor çünkü kenarda para olması herzman için iyi
buna şükür canım içime sindi beğendim bunuda hele birde minik kıyafetlerini yerleştirince dahada güzel olacak :16::16:

Çok güzel olur hemde içinde güzel kızın oldumu daha ne olsun ki:)):nazar:

çok iyiymiş bende araştırayım minnoşuma :16:

allah korusun.yorgunluktan belki otururken uyuya kalacaksın bilemezsin bence öyle kötü düşüncelerle kafanı yorma Allah hepimize yardım eder.

Orası öyle tabi ama yatakda emzirmek bana sakıncalı geliyor nedense,allah korusun bebişlerimizi:16:

yenidoğdu andan itibaren kullanabilirsin canım

evet canım bütçemizde önemli ihtiyaçları eksikleri hiç bitmiyor çünkü kenarda para olması herzman için iyi
buna şükür canım içime sindi beğendim bunuda hele birde minik kıyafetlerini yerleştirince dahada güzel olacak :16::16:

sağol canıım.bizimkilerde seninki kadar olurda eşyalarını hazırlarız inşallah :16: bebek gördükçe içim gidiyo hormonların etkisimi bilmiyorum :9::9:

sağol canıım.bizimkilerde seninki kadar olurda eşyalarını hazırlarız inşallah :16: bebek gördükçe içim gidiyo hormonların etkisimi bilmiyorum :9::9:

çok tatlı oluyorlar ya kuzenimin oldu 23 günlük bebeği
iki günde bir sevmeye gidiyoruz şimdi telde konuşuyorum kuzenimle sesi geliyor arkadan cimcimenin :16:

uzattım ayaklarımı koltuğa bekliyorum yavrumu :9:

park yatak çok tatlı eylülcüm sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah:16:

vala benimde hormonlarım sürekli alışveriş yap diyor ama tutuyorum kendimi, eksiğimiz çok çok ama vaktimizde çokk sindire sindire yapıcaz inşallah :1:

Samsun'a gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla , orda annemle bütün bebek mağazalarına girip cicilerini alıcaz oğlumun, gelir gelmezde fotolarını eklerim teyzeleri :17:

Kızlar ben kaçar duş zamanımız geldi,hava sıcak terledim iyice.Hepinizi öpüyorum:54:bebişlerinize iyi bakın:16:

vala benimde hormonlarım sürekli alışveriş yap diyor ama tutuyorum kendimi, eksiğimiz çok çok ama vaktimizde çokk sindire sindire yapıcaz inşallah :1:

Samsun'a gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla , orda annemle bütün bebek mağazalarına girip cicilerini alıcaz oğlumun, gelir gelmezde fotolarını eklerim teyzeleri :17:

çikolata ye canım ve bol su iç dinlenince başlar pıt pıtlar:emir_bebek:
sağol canım amin inşallah
erken canım dediğin gibi sıcaklarda pek dolaşma yavaş yavaş yaparsın alışverişini

çok tatlı oluyorlar ya kuzenimin oldu 23 günlük bebeği
iki günde bir sevmeye gidiyoruz şimdi telde konuşuyorum kuzenimle sesi geliyor arkadan cimcimenin :16:

yerim onu ben yaa:16:

inşallah canım bende istiyom ciciler almayı bi cinsiyetini öğrenelim:16:

Kızlar ben kaçar duş zamanımız geldi,hava sıcak terledim iyice.Hepinizi öpüyorum:54:bebişlerinize iyi bakın:16:

görüşürüz canım bende yoruldum masada gidip uzanayım sonrada yemek yaparım.

kızlar ben alt açma minderini böyle bir şey almak istiyorum :KK52: sordum biyerde 50 tl dedi, battaniyeside vardı içinde:KK49:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çıkıyorum kızlar yemek falan hazırlayım eşim gelir birazdan öpüyoruz sizleri teyzeleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:16::16:

evet cnm birtane de normal bişey lazım misafirliğe vs giderken bunların çantaya sığması sıkıntı yaratır :1: bugün gördüm bi bebek mağazasında 20 tl dedi yaa çok uygun fiyatı:52:

kızlar ben alt açma minderini böyle bir şey almak istiyorum :KK52: sordum biyerde 50 tl dedi, battaniyeside vardı içinde:KK49:

çok şirinler ben henüz bu tarz şeylere hiç bakmadım sanırım vakti geldi :KK52::KK52:
evet cnm birtane de normal bişey lazım misafirliğe vs giderken bunların çantaya sığması sıkıntı yaratır :KK1: bugün gördüm bi bebek mağazasında 20 tl dedi yaa çok uygun fiyatı:KK52:

çok iyiymiş fiyatı inşallah kafana göre birşey bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç gündür yoğundum o yüzden yoktum.Şeker yüklemesi tekrarlandı biricik doktorum yüksek bulmuş,Tıka basa tok gittiğim halde.Çarşama 100ml şeker testine girdim sabah 8 buçuktan öğlen 12 ye kadar hastanede maffolfum.Aç karnına kan aldılar üstüne o iğrenç şekerli su ardından 3 er saat arayla 3 kez daha kan aldılar.Kollarım mosmor delik deşik oldu,çocuk resmen oruç tuttu 15 saatten fazla aç susuz.Nerdeyse bayılacaktım.Ve sonuç düşük bile çıktı,aç karnına gidip 50 ml içenin çok çok altında çıktı bu nasıl oluyor anlamıyorum.Eziyet çektirmek içinmi yaptırıyorlar zaten doktorum gözümden çok çok düştü ama devam etmek zorundayım bu saaten sonra doktor değiştirmek çok zor olur.
İki gündür apartmandaki mantolama çalışmaları nedeniyle evden attık kendimizi,gürültüden imkanı yok durulmuyor.Ee çıkmışkende alışveriş yaptık bebek için.1 tam set hastane çıkışı aldım,peluş battaniye,sebamed bakım ürünleri,banyo termometresini,ateşölçerini,tarak fırça setini,tırnak bakım ürünlerini aldık.Daha alacak çok şey var ama hava çok sıcak olunca fazla duramıyorum.Seneye yazın giyeceği şortlar,bluz ve elbiseler de aldım:52:

Kızlar bu arada Suzancık Alperenini kucağına almış darısı bize inşallah:16:sıra eylülde:34:

Back
X