efeeylül yine çok güzel şeyler almışssın kuzuna , güle güle kullansın yavrunben erkenden gidip konuşucam cnm fotoğrafçıyla, biran önce netleşsin istiyorum , profosyonel çekimler olsun dedim okadar güzel anlar yakalamış ki fotoğrafçı tam bebeğin doğdugu anda daha kordon bağı kesilmedenki anlar falan çok heyecanlıyım bu konuda da
doğumhaneye hem annen hem eşin girebiliyor mu ne güzel?:26: bende doktorumla konuşmuştum hastane izin vermiyor demişti oysa eşimle çok hayal kurmuştuk
nehircim demek oğlun oluyor senin deçok sevindim neden tuhaf oldun ki ya annelik duygusu ve becerisi olacak zaten bizde Allahtan gelen bir şekilde hiç sanmıyorum ki zorlanasın merak etme sen ben oğlum olacağını duyduğumda havalara uçmuştum, çünkü hep içime doğan erkekti taa hamile kalmadan önce bile oğlum olacak hissediyorum derdim Allah gönlüme göre verdi
kızlar yarın ayrıntılı ultrasondayım bakalım ne haberlerle gelicem dua edin
Canım bence kendini dinlemek yerine gezmek unutturuyor ve acı hissettirmiyor.Mesela o gün bebeğine cici almaya gidersin.
İnşallah canım oda gelsin tam olsun
Oyyy oyy oyy yerim senin oğlunu nehirrrr,zaten hissediyordun hayırlısı olsun.Hem erkek bebekler anneye daha düşkün olurlar:))
Bizimki şimdiden düşkün babasına beni tınlamıyor.Bazen hiç hareket etmiyor üzülüyorum eşim gelince şaşırırsın nasıl şekilden şekile giriyor.Dudağını göbeğime dayıyor eşim öpücük ver diyor öpücük veriyor çok fenaa
Saol canım inşallahAslına bakarsan ben sormadım eşim annem girebiliyormu diye ben doğum anını değil sonrasını çekerler demek istedim.Ne biliyim sanki o anda fotoğraf çekilmesi bende yan etki yapabilir.Sonucta bir nevi ameliyattayım asabi olabilirim
Yarın güzel haberlerle geliceksin canım inşallah.
ayrıntılı ultrasondan geliyorum kızlarAllahıma binlerce kez şükürler olsunki herey çok temiz çıktı. vee yavrumuzu çok çok net bir şekilde gördük yaa nasıl netti nasıl belliydi yüzü bildiğimiz yeni doğmuş bebek gibi görünüyordu birsürü foto ve video hazırlayıp cd olarak verdi doktor.
buarada cumartesi günü gittiğimde 360gr 21cmdi oğlum , bugün 430 gr 22 cm olmuş4 günde nekadarda büyümüş yaa
aminn cnm benim, bi çocuk yetiştirmek büyütmek çok zor ama Allah yardım edecek bunuda atlatıcaz ve hayırlı birer evlat yetiştiricez
evet yaa o dışardan belli olmaları var ya nasıl mutlu edio benidegitiğinde baya büyümüş olur tabi cnm görürsün misler gibi
inşallah canım
çok özledim şimdiden ev boyutu ultrason yapsalar hergün baksak olmazmı
var cnm var yapmışlar onuda laptop kadar bişey internetten bakmıştım bende bi ara ama fiyatları pek bi uçuk
hadi yaa hiç yapılacağını düşünmemeiştim süreklide kullanılmazki çok çocuk yapanlara lazım
sen napıyon canım nasıl gidiyo hamilelik
varmı ağrıların?
yok cnm ya hiç ağrım yok çok şükürbel sırt vs ağrısı başlamadı henüz, önümdeki top gibi göbek ve oğlumun pıtı pıtı tekmeleri haricinde hamile olduğumu hiç hissetmiyorum en başından beri problemsiz ağrısız bulantısız geçirdim şükür, ilk 3 ay çok uyudum okadar doktorum bol bol yüz sırt ağrılarına iyi gelir demişti belkide yüzmenin faydasını görüyorum :26:
senin nasıl? göbişin fırladımı iyiceegzersizlerine gidiyormusun memnunmusun? kilo durumun nasıl? benim cumartesi 61.7 çıktı[/B]
sanırım şuanki zamalar bizim en rahat zamanlarımız ilk 3 ve son 3 aylar biraz daha zor zamanlar.
bu yıl yüzmedim tatilide seneye erteledik fırsatın varsa yüz bebişinede iyi gelir.
sabah eşim göbiş fotomu çekti göğsümle aynı boyutta çıkıyo.yinede çok belli değil her hafta büyüyo.
hamile kalmadan önce 56,5 kiloydum sabah 57,6 dım eşime diyorum 200 gram bebişimiz onu düşelim
doktorda tok karnına kıyafetle 58,2 çıktım ama ben sabahları tartıldığımı hesaplıyorum.
yoga artık haftada bire indi sadece perşembe günleri yarın gidicem
bizde gidemedik bu sene tatileönümüzdeki yazda gidemeyiz sanırım oğlumuz ancak 7-8 aylık oluyor , 1,5 yaşına gelsin hepberaber gidicez inşallah
kilonda çok iyiymiş cnm maşallahhyoga çok iyi olmuş yaa senin için ihmal etme hiç bence harika br fırsat
bizimkide seneye 6-7 aylık falan oluyor cıp cıp yüzer suyu şimdiden sevsin
ben ilk başlarda 2-3 kilo verdim sonra normale döndüm şimdi her hafta az az alıyo gibiyim.
sen şimdi kaç kilo aldın.
evet evet doğsun yaz gelsin atalım sulara hemenher denize gidişimizde eşimle gelecek yazın hayalini kuruyoruz, oğlumuz kucağımızda olur ördekli botuna bindiririz şapkasını takarız diye
cnm 61le hamile kalmıştım 61.7 oldum, yani 700gr aldım doktorumun dediğine göre.
tabi ben 61den sonra 60a düştüm, sonra 60.2 60.5 60.7 şeklinde gittim, yani bana göre 1.7 kilo aldım doktoruma göre 700 gr
evet cnm hareketli olmasam alırdım herhalde
huggies'in vardı değilmi deniz havuz için bezleri oyyy yerim onların popolarını ben
haftaya annemlerin yanına gidiyorum, bayram sonrası dönücem , deli gibi alışveriş yapıcam yaa oğluşuma
ayrıntılı ultrasondan geliyorum kızlarAllahıma binlerce kez şükürler olsunki herey çok temiz çıktı. vee yavrumuzu çok çok net bir şekilde gördük yaa nasıl netti nasıl belliydi yüzü bildiğimiz yeni doğmuş bebek gibi görünüyordu birsürü foto ve video hazırlayıp cd olarak verdi doktor.
buarada cumartesi günü gittiğimde 360gr 21cmdi oğlum , bugün 430 gr 22 cm olmuş4 günde nekadarda büyümüş yaa
heyecan işte yoksa bebişimi çok seviyorum.hep erkek çocuklar bazen iyi yetiştirilmeyebiliyor Allah bana bi şans verdi sanırım inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim
içime öyle doğuyordu hep ama birazda doktordan duyunca tam tersi bana daha bi süpriz oldu
ben hep sağımda sanıyordum oysaki orda bağırsaklar varmış
bu sabah yavrum döndü herhalde yatıyordum dışarıdan belli oluyordu ayy süperdi yaa
canım çok sevindim maşallah yavruna
2'li testi özel bi yerde çektirmiştik bizede cd vermişlerdi,detaylı ultrasonumuz devlet hastanesinde olacak cd vermezler diye düşünüyorum.
bizimde dün 17+5 di 209 gramdı bende haftaya perşembe gidicem o zamana kadar baya büyür herhalde
bizde gidemedik bu sene tatileönümüzdeki yazda gidemeyiz sanırım oğlumuz ancak 7-8 aylık oluyor , 1,5 yaşına gelsin hepberaber gidicez inşallah
kilonda çok iyiymiş cnm maşallahhyoga çok iyi olmuş yaa senin için ihmal etme hiç bence harika br fırsat
merhabalr bız geldık nehır cım sagolsun mesaj atmıs ancak musaıt oldum paşam uyanmadan yazım yoksam emısme vakktımız yakınnn
cok sukur 8 temmuzda sunı sancı ıle 40+2 de pasamı catırr catır dogurdum normalınden kucagıma aldım saat 15:40 da darısı nomralınden sızlere ınsl sunu deyım aklınızda hep normal dogum olsun allah korusun aksı bır hal olmadıkca korkmayın sezercıkfılan ıstemeyın cunkum sancı cekıyorsunuz dogum anına hıc bır sey anlamıyorsunuz zatenn ve bebek dogunca hepıcıı bıtıyorrrr ne agrı ne sızı cok sukur hende dus alıp ohh mısler gıbı beebgın koynunda yatagına gecıyorsun genelı sut sorununuzda olmuyrr bende sıze tavsıye sımıden kendınıze pozıtıf enerjı verın ve beynınızı normale alıstırın sezercık fıkrı tehlıkelı durumda soz konusu olsun derım gene ugrarım arada avatarımdakı paşam alp erenımmm kızlarrr cok optuk sızlerıı paşamlaaaaaaaaa
nehiiiirrrrr ayyy beni mestettinnminik popuşlarında bu bezlerle suyun içinde cıpcıp hallerini hayal ettikçe havalara uçucak gibi oluyorummm
suzann cnmmm gözünaydın olsunsağlıcakla büyütün yavrunuzu inşallah Allah uzun uzun ömürler versin doğumun detaylarını biraz anlatabilirmisin biliyorsun bizlerde normal doğum istiyoruz ve kafamızda birsürü soru işaretleri
efeeylülcüm büyüdü vala sıpamcnm 7-8 aylıkken denize bol bol götürücez tabi çok istiyorum annesi & babası gibi suyu çok seven bi çocuk olmasını zaten Antalya'nın yazı başka türlü çekilmez ki haftasonları zaten kemer alanya gibi ilçelere kaçamaklar yapıyoruz seneyede oğlumuzla kaçarız ama tatile götürmeyiz cnm o yaz, yani Antalya dışına çıkmak için çeşme bodrum marmaris gibi 1 sene daha bekleriz
Canım sen zaten tatil yerindesin gerçi,birde anneanne ve dedesinin yanına gider oğluşun Samsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?