Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Günaydın canımDoktorun şimdiden tahminde bulunuyormu öyle çok iyimiş.Ben doktora sorsam saçımı başımı yolar heralde
belli olmaz diye biliyorum kimi zaman önde gidebiliyor ya da biraz geride daha sonra farkı kapıyabiliyor.Sen bebek için gerekli herşeyi yiyorsan ve mutlu bir gebelik geçiriyorsan,bebeğin çok güzel kilo alır boğum boğum bacaklı hatta selülitli olur heheee

merhabalr dogum hıkayemız temmuz dogum hıkaylerı tıpıgınde okumak ıstersenızz

canım benim hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok tatlı oğluşun maşallah
en güzeli normal doğum canım bende rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum öncelikle ve son ana kadar normal olması için çabalayacağım dediğin aksi bi durum olmadıkça sezeryan hiç iyi değil rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlerede
paşanı bol bol kokla öp bizim yerimizede

güle güle kullanın canım hepsi çok güzel
oyy yerim senin oğlunu canım hadi gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah
maşallah bebeşine canım
herşeyin yolunda olmasınada sevindim canım

dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
2.162 gr 45 cm olmuş kızımız baş aşağı pozisyondaydı
biraz kansızlık çıktı bende kan hapımı değiştirdi doktorum
birde idrarda enfeksiyon görünüyormuş çok az miktarda olduğu için antibiyotik vermeyeceğim dedi
bol bol su içeceksin dedi benim hiç yapmadığım şey bu sıcaklarda bile ihmal ediyorum ya ama bugun aldım 1,5 litre suyu dikiyorum kafama yatana kadar 2 litre olur inşallah
ayaklarım şişti iyice ödem oldu 36 numaradan 37ye çıktı ve üzerine basınca çok ağrıyor
1 aydır sadece 700gr kilo almışım sevindim :)) 70,700 gr şuanda toplamda 8,700 kilo aldım son 1,5 ayım kaldı
zaman yaklaştıkaç heyacan basıyor beni

Saol canımSen nasılsın kızın nasıl?çatı kontrolü oldunmu,doktorun bişey dedimi?Çok çok az kaldı ben bile yerine heyecanlanıyorum.Birde sana şey sorucam,bazen kasık kısmımda ritmik pıt pıtlar hissediyorum ama çok etkili değil hafif,bazen uzun sürüyor bu hıçkırıkmıdır?sende oldumu hiç.Bazen adet ağrısı gibi ağrın oldumu?ne çok sordum bazen yatarken sol tarafa kalkerken ağrı oluyor bu normalmidir acaba?Seninde bebeğin dönerken nefesini zorluyormu?bunların hepsini istiyorum canımcım

Maşallah maşallaho kadar konuştuk sende de mi çıktı enfeksiyon,suyu daha arttır en az 2,5 ltre içmelisin havalar sıcak.Şişlikler gidiyormuş doğurduktan bir süre sonra.Kilo durumunda süper alkışlıyorum seni.Ne 1,5 ay 30 ağustos gösteriyor ama kızlar daha aceleci oluyor bildiğim kadarıyla,ağustos ortası olabilir.

normal doğum istiyorum ama son anda ne olur bilmiyorum sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda inşallah

çok şükür canım kızımda bende çok iyiyiz
çatı kontrolü ve nst için erken dedi doktorum
15 gün sonra kontrole çağırdı 37. haftada olacağım sanırım ozaman yapacak
ever pıt pıtlar oluyor arkadaşlarımla konuştuğumda hıçkırık demişlerdi sanırım hıçkırıyorlar :))
pazartesi günü odamız geldi onu temizlerken çok ağrım oldu zor temizledim dediğin gibi adet sancısı gibiydi birazda belime vuruyordu
netten baktığımda bu haftalarda normalmiş rahim doğuma hazırlıyormuş doktorumda normal olduğunu söyledi
sol tarafta ağrı bende oluyor zaman zaman böyle bıçak batıyormuş gibi doktora söylediğimde idrar testi istedi ve enfeksiyon çıktı
bundan kaynaklandığını söyledi doktorumda ve bol su iç dedi sende idrar enfeksiyonu var ondan olabilir bu ağrı canım
nefesimi zorlamıyor canım ama karnımı acıtıyor bazen hareketleri

bende şimdiden alıştım oğluma ona ne ciciler alıcam

canım bol bol su iç yaz hamileliklerinde ayaklarda şişme çok oluyormuş eşine masaj yaptır iyi gelir belki.iyi kilo almışsın maşallah kimi heyecan basmıyorki

Canım ben 38.haftada doğururum diye düşünüyorum,kız bebeklerde fena oluyor benımde canımı acıtıyor bazen bazende nefesimi tıkıyor o derece.Doktora sorsam herşeye normal diyorrKendini yormadan işini yap canım,odasının fotosunu ne zaman eklıyceksin?

valla çıktı bende de sen geldiin hemen aklıma doktor enfeksiyon deyince
antibiyotik vermediği için rahatım ama yinede tedirgin oldum bebeği etkilermi diye
bol su içmeye çalışıyorum eşim annem sağolsunlar saat başı arayıp hatırlatıyorlar
kiloma aslında pek dikkat etmiyorum yani aman kilo alıcam şunu yemeyeyim yapmıyorum
ama doğru beslenince yediklerimiz kilo olmuyor bunu anladım
evet kızlar için aceleci diyorlar çantamı hazırladım bende her ihtimale karşı ama zamanında gelsin inşallah

oğlanlarda çok güzel kombinler var canım artık çeşit çok.isim düşündünüzmü bu arada
eşim akşamları masaj yapıyor biraz rahatlatıyor valla
o masaj yaparkende bende meyve tabağımı alıyorum elime keyif yapıyorum pek bi güzel oluyor

kızlar dün bebişime birşeyler aldım
gratisde uni baby yeni doğan ıslak mendil 3'lü paket aldım 11'75
chicco saç ve vucut şampuanı 7,75
dalin yumuşatıcı 5,5 liraya aldım indirimde sizde almak isterseniz diye yazıyorum.

ıslak mendil nette tavsiye ediliyor bu markanınki nasıl sizce indirimdeyken alıp yedek yapayım mı

bebiş mağazasından 10lu kusmuk bezi,çoraplar bereler ve eldivenler aldım

ee gelmezmi o kadar enfeksiyondan bahsettim.Bende bol da çıktı orta da az da.Doktor bol da bile antibiyotik vermedi birde kültürüne bakıyorlar üreme varsa kesin antibiyotik veriyorlar.Bana genelde tek içimlik bir ilaç veriyodu.Oh keyfine bak canım yaptır masajına,benim eşim bana masaj yap diyoriyi yapmışsın bende 30. haftadan sonra hazırlıycam her ihtimale karşı.Gelişimlerini tamamlayınca gelsinler inşallah.

senin sezeryan olacağı için 38. hafta olur canım kendini ona göre hazırla
doktorlara göre herşey normal biz çok evhamlıyız
kendimiz çok fazla dinliyoruz sanırım gerçekten normal bu dediklerimiz olması gereken şeyler
kolaymı canım can taşıyoruz onu besliyoruz organlarımız iki kişilik çalışıyor
odasında eksiklerimiz var halımız perdemiz avizemiz kapı süsümüz eksik onlarda tamamlananınca ekleyiyem canım
birde kıyafetlerinde bir kısmını hala yerleştirmedim yavaş yavaş yapıyorum

Slm canım biz iyiyiz sen ve oğluşun nasıl?
bizde iyiyiz oğlumda iyi teyzesi

yok canım daha isim düşünmedik kısa isimler olabilir.doğduktan sonra çok yorulucaz şimdiden iyi bakmaları lazım

Hayırlı olsunşampuan olarak sebamed alsaydın özellikle onu öneriyorlar,konak oluşumunu engellemek için chiccoyu vücuduna sürersin.Bende unibaby yeni doğan alıcam ama daha ucuz bulmaya çalışıyorum 10 lu 12 li paketeşim prımanın yeni doğanını almış 3 lü onu 6.aydan sonra kullanırım.Yumuşatıcı ucuzmuş ama kaç grmıbende migrostan indirimdeyken almıştım.Ucuz buldukça alırsın hemen stoklama daha ucuzu çıkar karşına.

Ben kendimi öyle hazırladım iştezamanı kısaltıyorum.Ama çok normal evham yapmamız ilk kez gebelik geçiriyoruz.Ne biliyoruz ki?Tamam canım tamamen bitsin odan hayırlısıyla bizimde gözüm şenlensin prenses odası görelim bi ya:))
Topikte bir sen bir ben prenses bekliyoruz.3-2 erkekler önde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…