cnm wireless gitti anlamadım, kabloyla bağlandım en sonunda :26::26: bugün burası rüzgarlı ve yağışlı :26: çok yağmıyor ama ıslak yerler :26:
yaa Allahım delirtmeyin ben boğum boğum bacaklarrrr deyipteinşallah yaa inşallahh
cumartesi günü kontrole gittiğimde doktorum 3400-3600 arası bi bebek olacağını tahmin ediyorum, zaten 3700-3800ü geçerse normal doğum olmaz sezeryana alırım seni bilgin olsun şimdiden dedi.
merhabalr bız geldık nehır cım sagolsun mesaj atmıs ancak musaıt oldum paşam uyanmadan yazım yoksam emısme vakktımız yakınnn
cok sukur 8 temmuzda sunı sancı ıle 40+2 de pasamı catırr catır dogurdum normalınden kucagıma aldım saat 15:40 da darısı nomralınden sızlere ınsl sunu deyım aklınızda hep normal dogum olsun allah korusun aksı bır hal olmadıkca korkmayın sezercıkfılan ıstemeyın cunkum sancı cekıyorsunuz dogum anına hıc bır sey anlamıyorsunuz zatenn ve bebek dogunca hepıcıı bıtıyorrrr ne agrı ne sızı cok sukur hende dus alıp ohh mısler gıbı beebgın koynunda yatagına gecıyorsun genelı sut sorununuzda olmuyrr bende sıze tavsıye sımıden kendınıze pozıtıf enerjı verın ve beynınızı normale alıstırın sezercık fıkrı tehlıkelı durumda soz konusu olsun derım gene ugrarım arada avatarımdakı paşam alp erenımmm kızlarrr cok optuk sızlerıı paşamlaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 756465 Eki Görüntüle 756484 Eki Görüntüle 756483 Eki Görüntüle 756482 Eki Görüntüle 756481 Eki Görüntüle 756480 Eki Görüntüle 756479 Eki Görüntüle 756478 Eki Görüntüle 756476 Eki Görüntüle 756475 Eki Görüntüle 756474 Eki Görüntüle 756473 Eki Görüntüle 756472 Eki Görüntüle 756471 Eki Görüntüle 756468 Eki Görüntüle 756467 Eki Görüntüle 756466 Eki Görüntüle 756485
İnternetten bulduklarımı ekledim,yastığı kırlenti ve yorganıda karaca home dan aldım resim bulamadım.
oyy yerim senin oğlunu canımkızlar selam,
bugün doktora gittik doktor bi çıkıntısı var erkek olabilir dedi haftaya perşembe tekrar gidicez afp için kan verdim alıp göstericez bebişimizin cinsiyetine tekrar bakıcak o zamana kadar büyür biraz daha netleşir dedi.
tansiyonum düşüktü kan alındıktan sonra da biraz yorgun gibiydim eve gelince hemen yattım.oğlum olucak ama ben ilk duyduğumda biraz tuhaftım kız çocuklarını çok seviyorum erkek çocukları nasıl yetişir bilmiyorum.ablamların kızları var ondan kaynaklanıyo galiba.
artık bebişimizi oğlum diye seviyorum alışmam lazım.sanırım cinsiyetini öğrenince bebeğinin olacağını insan daha çok farkediyo
eşim dalga geçiyo pipisini kestirelim yılmaz morgül olsun diyo çocuğun ismi yılmaz kalıcak
bu arada doktorun hastaneyle anlaşması bitmiş henüz nereye gideceği belli değilmiş cep numarası var inşallah yakın ve pahalı olmayan bi yerde olurda yeni bir doktor aramam.
maşallah bebeşine canımayrıntılı ultrasondan geliyorum kızlarAllahıma binlerce kez şükürler olsunki herey çok temiz çıktı. vee yavrumuzu çok çok net bir şekilde gördük yaa nasıl netti nasıl belliydi yüzü bildiğimiz yeni doğmuş bebek gibi görünüyordu birsürü foto ve video hazırlayıp cd olarak verdi doktor.
buarada cumartesi günü gittiğimde 360gr 21cmdi oğlum , bugün 430 gr 22 cm olmuş4 günde nekadarda büyümüş yaa
canım benim hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok tatlı oğluşun maşallah
en güzeli normal doğum canım bende rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum öncelikle ve son ana kadar normal olması için çabalayacağım dediğin aksi bi durum olmadıkça sezeryan hiç iyi değil rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlerede
paşanı bol bol kokla öp bizim yerimizede
güle güle kullanın canım hepsi çok güzel
oyy yerim senin oğlunu canımhadi gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah
maşallah bebeşine canım
herşeyin yolunda olmasınada sevindim canım
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
2.162 gr 45 cm olmuş kızımız baş aşağı pozisyondaydı
biraz kansızlık çıktı bende kan hapımı değiştirdi doktorum
birde idrarda enfeksiyon görünüyormuş çok az miktarda olduğu için antibiyotik vermeyeceğim dedi
bol bol su içeceksin dedi benim hiç yapmadığım şey bu sıcaklarda bile ihmal ediyorum ya ama bugun aldım 1,5 litre suyu dikiyorum kafama yatana kadar 2 litre olur inşallah
ayaklarım şişti iyice ödem oldu 36 numaradan 37ye çıktı ve üzerine basınca çok ağrıyor
1 aydır sadece 700gr kilo almışım sevindim :)) 70,700 gr şuanda toplamda 8,700 kilo aldım son 1,5 ayım kaldı
zaman yaklaştıkaç heyacan basıyor beni
merhabalr bız geldık nehır cım sagolsun mesaj atmıs ancak musaıt oldum paşam uyanmadan yazım yoksam emısme vakktımız yakınnn
cok sukur 8 temmuzda sunı sancı ıle 40+2 de pasamı catırr catır dogurdum normalınden kucagıma aldım saat 15:40 da darısı nomralınden sızlere ınsl sunu deyım aklınızda hep normal dogum olsun allah korusun aksı bır hal olmadıkca korkmayın sezercıkfılan ıstemeyın cunkum sancı cekıyorsunuz dogum anına hıc bır sey anlamıyorsunuz zatenn ve bebek dogunca hepıcıı bıtıyorrrr ne agrı ne sızı cok sukur hende dus alıp ohh mısler gıbı beebgın koynunda yatagına gecıyorsun genelı sut sorununuzda olmuyrr bende sıze tavsıye sımıden kendınıze pozıtıf enerjı verın ve beynınızı normale alıstırın sezercık fıkrı tehlıkelı durumda soz konusu olsun derım gene ugrarım arada avatarımdakı paşam alp erenımmm kızlarrr cok optuk sızlerıı paşamlaaaaaaaaa
Saol canımSen nasılsın kızın nasıl?çatı kontrolü oldunmu,doktorun bişey dedimi?Çok çok az kaldı ben bile yerine heyecanlanıyorum.Birde sana şey sorucam,bazen kasık kısmımda ritmik pıt pıtlar hissediyorum ama çok etkili değil hafif,bazen uzun sürüyor bu hıçkırıkmıdır?sende oldumu hiç.Bazen adet ağrısı gibi ağrın oldumu?ne çok sordum bazen yatarken sol tarafa kalkerken ağrı oluyor bu normalmidir acaba?Seninde bebeğin dönerken nefesini zorluyormu?bunların hepsini istiyorum canımcım
nehiiiirrrrr ayyy beni mestettinnminik popuşlarında bu bezlerle suyun içinde cıpcıp hallerini hayal ettikçe havalara uçucak gibi oluyorummm
suzann cnmmm gözünaydın olsunsağlıcakla büyütün yavrunuzu inşallah Allah uzun uzun ömürler versin doğumun detaylarını biraz anlatabilirmisin biliyorsun bizlerde normal doğum istiyoruz ve kafamızda birsürü soru işaretleri
efeeylülcüm büyüdü vala sıpamcnm 7-8 aylıkken denize bol bol götürücez tabi çok istiyorum annesi & babası gibi suyu çok seven bi çocuk olmasını zaten Antalya'nın yazı başka türlü çekilmez ki haftasonları zaten kemer alanya gibi ilçelere kaçamaklar yapıyoruz seneyede oğlumuzla kaçarız ama tatile götürmeyiz cnm o yaz, yani Antalya dışına çıkmak için çeşme bodrum marmaris gibi 1 sene daha bekleriz
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
2.162 gr 45 cm olmuş kızımız baş aşağı pozisyondaydı
biraz kansızlık çıktı bende kan hapımı değiştirdi doktorum
birde idrarda enfeksiyon görünüyormuş çok az miktarda olduğu için antibiyotik vermeyeceğim dedi
bol bol su içeceksin dedi benim hiç yapmadığım şey bu sıcaklarda bile ihmal ediyorum ya ama bugun aldım 1,5 litre suyu dikiyorum kafama yatana kadar 2 litre olur inşallah
ayaklarım şişti iyice ödem oldu 36 numaradan 37ye çıktı ve üzerine basınca çok ağrıyor
1 aydır sadece 700gr kilo almışım sevindim :)) 70,700 gr şuanda toplamda 8,700 kilo aldım son 1,5 ayım kaldı
zaman yaklaştıkaç heyacan basıyor beni
çok şükür canım kızımda bende çok iyiyiz
çatı kontrolü ve nst için erken dedi doktorum
15 gün sonra kontrole çağırdı 37. haftada olacağım sanırım ozaman yapacak
ever pıt pıtlar oluyor arkadaşlarımla konuştuğumda hıçkırık demişlerdi sanırım hıçkırıyorlar :))
pazartesi günü odamız geldi onu temizlerken çok ağrım oldu zor temizledim dediğin gibi adet sancısı gibiydi birazda belime vuruyordu
netten baktığımda bu haftalarda normalmiş rahim doğuma hazırlıyormuş doktorumda normal olduğunu söyledi
sol tarafta ağrı bende oluyor zaman zaman böyle bıçak batıyormuş gibi doktora söylediğimde idrar testi istedi ve enfeksiyon çıktı
bundan kaynaklandığını söyledi doktorumda ve bol su iç dedi sende idrar enfeksiyonu var ondan olabilir bu ağrı canım
nefesimi zorlamıyor canım ama karnımı acıtıyor bazen hareketleri
selam kızlar nasılsınız
valla çıktı bende de sen geldiin hemen aklıma doktor enfeksiyon deyinceMaşallah maşallaho kadar konuştuk sende de mi çıktı enfeksiyon,suyu daha arttır en az 2,5 ltre içmelisin havalar sıcak.Şişlikler gidiyormuş doğurduktan bir süre sonra.Kilo durumunda süper alkışlıyorum seni.Ne 1,5 ay 30 ağustos gösteriyor ama kızlar daha aceleci oluyor bildiğim kadarıyla,ağustos ortası olabilir.
bende şimdiden alıştım oğluma ona ne ciciler alıcam
canım bol bol su iç yaz hamileliklerinde ayaklarda şişme çok oluyormuş eşine masaj yaptır iyi gelir belki.iyi kilo almışsın maşallah kimi heyecan basmıyorki
valla çıktı bende de sen geldiin hemen aklıma doktor enfeksiyon deyince
antibiyotik vermediği için rahatım ama yinede tedirgin oldum bebeği etkilermi diye
bol su içmeye çalışıyorum eşim annem sağolsunlar saat başı arayıp hatırlatıyorlar
kiloma aslında pek dikkat etmiyorum yani aman kilo alıcam şunu yemeyeyim yapmıyorum
ama doğru beslenince yediklerimiz kilo olmuyor bunu anladım
evet kızlar için aceleci diyorlar çantamı hazırladım bende her ihtimale karşı ama zamanında gelsin inşallah
oğlanlarda çok güzel kombinler var canım artık çeşit çok.isim düşündünüzmü bu arada
eşim akşamları masaj yapıyor biraz rahatlatıyor valla
o masaj yaparkende bende meyve tabağımı alıyorum elime keyif yapıyorum pek bi güzel oluyor
Canım ben 38.haftada doğururum diye düşünüyorum,kız bebeklerde fena oluyor benımde canımı acıtıyor bazen bazende nefesimi tıkıyor o derece.Doktora sorsam herşeye normal diyorrKendini yormadan işini yap canım,odasının fotosunu ne zaman eklıyceksin?
bizde iyiyiz oğlumda iyi teyzesiSlm canım biz iyiyiz sen ve oğluşun nasıl?
valla çıktı bende de sen geldiin hemen aklıma doktor enfeksiyon deyince
antibiyotik vermediği için rahatım ama yinede tedirgin oldum bebeği etkilermi diye
bol su içmeye çalışıyorum eşim annem sağolsunlar saat başı arayıp hatırlatıyorlar
kiloma aslında pek dikkat etmiyorum yani aman kilo alıcam şunu yemeyeyim yapmıyorum
ama doğru beslenince yediklerimiz kilo olmuyor bunu anladım
evet kızlar için aceleci diyorlar çantamı hazırladım bende her ihtimale karşı ama zamanında gelsin inşallah
oğlanlarda çok güzel kombinler var canım artık çeşit çok.isim düşündünüzmü bu arada
eşim akşamları masaj yapıyor biraz rahatlatıyor valla
o masaj yaparkende bende meyve tabağımı alıyorum elime keyif yapıyorum pek bi güzel oluyor
kızlar dün bebişime birşeyler aldım
gratisde uni baby yeni doğan ıslak mendil 3'lü paket aldım 11'75
chicco saç ve vucut şampuanı 7,75
dalin yumuşatıcı 5,5 liraya aldım indirimde sizde almak isterseniz diye yazıyorum.
ıslak mendil nette tavsiye ediliyor bu markanınki nasıl sizce indirimdeyken alıp yedek yapayım mı
bebiş mağazasından 10lu kusmuk bezi,çoraplar bereler ve eldivenler aldım
senin sezeryan olacağı için 38. hafta olur canım kendini ona göre hazırla
doktorlara göre herşey normal biz çok evhamlıyız
kendimiz çok fazla dinliyoruz sanırım gerçekten normal bu dediklerimiz olması gereken şeyler
kolaymı canım can taşıyoruz onu besliyoruz organlarımız iki kişilik çalışıyor
odasında eksiklerimiz var halımız perdemiz avizemiz kapı süsümüz eksik onlarda tamamlananınca ekleyiyem canım
birde kıyafetlerinde bir kısmını hala yerleştirmedim yavaş yavaş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?