- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
efeeylül yine çok güzel şeyler almışssın kuzuna , güle güle kullansın yavrunben erkenden gidip konuşucam cnm fotoğrafçıyla, biran önce netleşsin istiyorum , profosyonel çekimler olsun dedim okadar güzel anlar yakalamış ki fotoğrafçı tam bebeğin doğdugu anda daha kordon bağı kesilmedenki anlar falan
çok heyecanlıyım bu konuda da
![]()
doğumhaneye hem annen hem eşin girebiliyor mu ne güzel?:26: bende doktorumla konuşmuştum hastane izin vermiyor demişti oysa eşimle çok hayal kurmuştuk![]()
nehircim demek oğlun oluyor senin deçok sevindim
neden tuhaf oldun ki ya annelik duygusu ve becerisi olacak zaten bizde Allahtan gelen bir şekilde hiç sanmıyorum ki zorlanasın merak etme sen
ben oğlum olacağını duyduğumda havalara uçmuştum, çünkü hep içime doğan erkekti taa hamile kalmadan önce bile oğlum olacak hissediyorum derdim
Allah gönlüme göre verdi
kızlar yarın ayrıntılı ultrasondayım bakalım ne haberlerle gelicem dua edin![]()
heyecan işte yoksa bebişimi çok seviyorum.hep erkek çocuklar bazen iyi yetiştirilmeyebiliyor Allah bana bi şans verdi sanırım inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat yetiştirebilirim

Canım bence kendini dinlemek yerine gezmek unutturuyor ve acı hissettirmiyor.Mesela o gün bebeğine cici almaya gidersin.
İnşallah canım oda gelsin tam olsun
Oyyy oyy oyy yerim senin oğlunu nehirrrr,zaten hissediyordun hayırlısı olsun.Hem erkek bebekler anneye daha düşkün olurlar:))
Bizimki şimdiden düşkün babasına beni tınlamıyor.Bazen hiç hareket etmiyor üzülüyorum eşim gelince şaşırırsın nasıl şekilden şekile giriyor.Dudağını göbeğime dayıyor eşim öpücük ver diyor öpücük veriyor çok fenaa
Saol canım inşallahAslına bakarsan ben sormadım eşim annem girebiliyormu diye ben doğum anını değil sonrasını çekerler demek istedim.Ne biliyim sanki o anda fotoğraf çekilmesi bende yan etki yapabilir.Sonucta bir nevi ameliyattayım asabi olabilirim
Yarın güzel haberlerle geliceksin canım inşallah.![]()
içime öyle doğuyordu hep ama birazda doktordan duyunca tam tersi bana daha bi süpriz oldu

ben hep sağımda sanıyordum oysaki orda bağırsaklar varmış

bu sabah yavrum döndü herhalde yatıyordum dışarıdan belli oluyordu ayy süperdi yaa

ayrıntılı ultrasondan geliyorum kızlarAllahıma binlerce kez şükürler olsunki herey çok temiz çıktı. vee yavrumuzu çok çok net bir şekilde gördük
yaa nasıl netti nasıl belliydi yüzü bildiğimiz yeni doğmuş bebek gibi görünüyordu
birsürü foto ve video hazırlayıp cd olarak verdi doktor.
buarada cumartesi günü gittiğimde 360gr 21cmdi oğlum , bugün 430 gr 22 cm olmuş4 günde nekadarda büyümüş yaa
![]()
canım çok sevindim maşallah yavruna

2'li testi özel bi yerde çektirmiştik bizede cd vermişlerdi,detaylı ultrasonumuz devlet hastanesinde olacak cd vermezler diye düşünüyorum.
bizimde dün 17+5 di 209 gramdı bende haftaya perşembe gidicem o zamana kadar baya büyür herhalde