Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Canım benim ya senin durumunu az çok anlıyabiliyorum,o anını aklından geçenleri.Bende bir iki damla açık kan oldu kendımden geçtim sanki.Ama çok şükür ki bebeğin çok iyimiş,geçmiş olsun.İlaçlarını kullanınca hiç bişeyin kalmıyacak kendini strese sokma,biliyosun stres bebeğe yansıyor.Eşinle gezin tozun iyi gelicektir eminim.İlişkiden 1 hafta değil bence daha uzun süre uzak dur.İyice iyileşene kadar herşey yoluna girene kadar.
Amin canım haklısın çok zor evlat acısı.

Saol canım inşallah hepsini kullanmak nasip olur.Evet çekmeceli olması benim için oda yapmıyacam çünkü.İkeadakilerden daha iyi diye düşündüm hem mobilya daha kullanışlı olur.

tşk ederim cnm benim gerçekten çok zordu yaa evden çıkıp doktora varmamız 5dk sürmüştür ama o anda aklımdan geçenler bir ömür sanki Allah yaşatmasın kimseye...

istemesekte 1 haftadan fazla uzak durucaz cnm zaten çarşamba sabah Samsuna gidiyorum 2 hafta olmayacak eşim yanımda hem çok istiyorum gitmeyi hemde eşimi hiç bırakasım yok yaa okadar alıştım ki evimde olmaya eşimle akşamları keyif yapmaya sürekli birlikte vakit geçirmeye, biliyorsun en çok özlediğim şeylerdi bunlar 9-10 ay boyunca haftada sadece 2 gün beraberdik

annemleri çok özledim hem orda olmalıyım hemde kocamıda götürmeliyim yanımda çok şey istiyorumm

canım ya geçmiş olsun çok zor bi andır o an eminim
ama çok şükür bebeğin iyi ve sağlıklı ve hamilelikten kaynaklı bi durum değil bu
o yüzden hiç sıkıntı stres yapma geçer mutlaka ilaçlarında etkisiyle bununla geçmiş olsun canım

Amin canım.Az kaldı desene ailene kavuşmana:))Eşinle çok ayrı kaldınız biliyorum ama şimdi ailenle olmak da sana iyi gelicektir eminim.

günaydın kocaman kocaman

eylülcüm çok tşk ederim cnm şükür atlattık kanama ve akıntı tamamen geçti ama yinede fitile devam

efeeylül evet cnm yarın sabah 6:45de uçağım var hem mutluyum hemde buruk ne bilim yaa hamilelik iyice duygusal yaptı sanırım, sanki bikaç yıllığına uzaklara gidip ayrılıyorum eşimden bi garip oldum

bugün misafirim var, hem temizlik hem pasta börek yapmam lazım, hemde yarına hazırlık daha valizim bile hazır değil

tavuk göğsü yaptım, makarna salatası yaptım, milföy böreği yapıcam , bir çeşit daha olsa yeterli gibi sanki :26: zaten 1 kişi geliyor :26: fikir varmı acaba hem pratik hem lezzetli ne yapabilirim ? patates salatası geldi aklıma olurmu ki çokmu klasik ?

Şimdiden iyi yolculuklar canım,güzel alışverişlerbence patates salatası tam yaz için ideal klasik olsun ne olucak.Hem 1 kişi için çok fazla bile yapıyorsun.

oğlunuza aldınızmı birşeyler

güle güle sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallah

hayırlı yolculuklar canım bol bol dinlen keyif yapın bebişinizle

eşimi gönderdim uyamadım kalkayım bari dedim içim sıkılıyo.
benimkide arada pıt pıt yapıyo canı ne zaman isterse.

Niye için sıkılıyor,canın denize havuzamı girmek istiyor?pıt pıt yerim onuu ne kadar masum,büyüdükçe sertleşiyor ve can acıtıyor.İdrar torbasına baskı yapıyor ben bile şekilden şekile giriyorum

borçlarımız düzene girsin kafam rahatlasın istiyorum.arabamız yok eşim benim için araba istiyo bebek doğmadan önce pratik yap diyo.ikinci el istiyoruz ondada peşinat isteniyor birikmişte yok ne yapıcaz bilmiyorum.

tatili seneye yapıcaz bu yıl hem hamilelik var hem borçlar seneye bebişimizle gideriz inşallah

azıcık yiyorum doymuyorum karnım hemen şişiyo nefes alacak yer kalmamış gibi geliyo sendede öyle oluyomu.

Ooo ben anlatsam neler neler var.Borç demek biz demekgüldüğüme bakma da ben stres olmamaya çalışıyorum zaten zorlu bir dönem.Şuan senin için arabada pratik yapman çok doğru değil zaten.Araba çok şart değil ki.Şehirin göbeğinde yaşamıyormusunuz?Bizim yaşadığımız yer olsa hastane mutlaka araba şart,market için bile araba şart.Bebeğin bir çok masrafı var zaten.Bak biz çok sıkıştık bu ay ve bir kaç ay eminim öyle olucak.Daha doğum parasıAnnem sponsor üstelik bir çok şeye.
Yani bence araba zamanı değil,bebeğe alın araba

Bendede öyle oluyordu ama karnım büyüdükçe yerim arttı artık daha fazla yiyorum.

sen bide kirada oturuyorsun.herkesin borcu var şu sıralarda evde çok kalıyorum arada yoğunlaşıyorum herhalde.
canım merkezi bir yerdeyiz ama araba şart bebekle hastaneye yada bir yere gitsek otobüsle zor olucak özellikle ilk zamanlar derdini anlamayacağız hemen doktora götüreceğiz.şuan hemen alamıyoruz zaten sadece alınacaklarda ilk listede araba var.

bebek masrafları doğum parası bi şekilde öderiz,bayramdan sonra eşimle bebişimiz için alışverişe yavaş yavaş başlıyacağız önce büyük ihtiyaçlarını alırız sonrada küçük şeylere bakarız.önce yatağı arabası sonra diğerleri.bizde sponsor yok hepsi bizde.
eşimin işleri inşallah açılırda çabuk zamanda borçları toparlarız.
ekimde biraz azalacak borçlar,bebişimiz doğana kadar biraz rahatlarız gibi her bebekde kısmetiyle gelirmiş bizim ne kadar borcumuz olursa olsun ona her zaman yer açarız o bizim bitanemiz teyzesi

Evet hem kira hem krediler hem kredi kartlarıCanım zor ama herkesin de arabası yokki,ayrıca araba değil benzin önemli lt re fiyatını biliyorsun dimi
Bizimde arabamız yok mesela,eşim şirket arabasını kullanıyor markette vs.allahtan o var ama bizim bulunduğumuz yer merkezi değil.
Bebek masrafları da az tutmuyor yaniufak tefekler bile büyük mebla tutuyor.
Tabi bitenemizerkekimiz o bizim.

hiç bilmiyorum ne kadar,lpg lilere bakıyoruz.
bebek masrafları ne kadar tutacak bakalım listeyi yapıyorum:18: bizim sıpada çok masraflı canım
sen çoğu şeyi aldın neler kaldı alacağın.

bugünkü oğlak burcu yorumu tam beni anlatıyo.

nerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Küçük ancak hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Bugün genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve girişimlerinizin sonuçları başarılı olacaktır.

hiç bilmiyorum ne kadar,lpg lilere bakıyoruz.
bebek masrafları ne kadar tutacak bakalım listeyi yapıyorum:18: bizim sıpada çok masraflı canım
sen çoğu şeyi aldın neler kaldı alacağın.

5 liraya dayandı canım benzin,lpg tehlikeli gibi geliyor bana ama hayırlısı canım inşallah alırsınız.
İleriye dönük şeyler alma canım ilk etap için gereklileri al.Hamile olunca market alışverişide artıyor.Her gün yediklerim özellikle bebek için:))
Buhar makinası almadım,bebeğim için bir tane ayakkabı alıcam,belki hastane terliği,emzirme atleti ve sütyeni.Bebek deterjanı alıcam sanırım başkada kalmadı.Pazar günü anneannesi kızıma ikeadan dolabını aldı,dün gece eşim onu kurdu.Bayramdan sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz allahın izniyle.mama sandalyesiymiş,ekstra ev ana kucağı hamak oyuncak falan hiç almadım.Göğüs pompası konusunda en son karar vericem.Toplam 3.500 civarı harcadık.Oda yapmadık biliyosun.

güzel bir yorum olmuş canım,ne haber alçaksın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…