Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Canım eşim aradı markete gidicez,öğleden sonra gelirim burda olursan konuşuruz.Oğluşunu öpüyorum

Canım eşim aradı markete gidicez,öğleden sonra gelirim burda olursan konuşuruz.Oğluşunu öpüyorum

çoğu hazırlığını yaptın maşallah.bizde oda yapmayacağız.

tamam canım biraz evde işim var onu halledip gelirim görüşürüz

çoğu hazırlığını yaptın maşallah.bizde oda yapmayacağız.

tamam canım biraz evde işim var onu halledip gelirim görüşürüz

:)evet canım emzik kabı ve biberon temizleyicisi aldım vede pudraçok yoruldum ama ya,annem eşim ve ben 3 koldan alışveriş yaptık.

:)evet canım emzik kabı ve biberon temizleyicisi aldım vede pudraçok yoruldum ama ya,annem eşim ve ben 3 koldan alışveriş yaptık.

oh ohhh maşallah Allah daha çok versin

mama sandalyesi,ekstra ev ana kucağı hamak.bunları bende almayacağım canım 6.aydan sonra mama sandalyesi yürüteç alırım.

oh ohhh maşallah Allah daha çok versin

mama sandalyesi,ekstra ev ana kucağı hamak.bunları bende almayacağım canım 6.aydan sonra mama sandalyesi yürüteç alırım.

Amin inşallah canım kimisi dişliğini bile alıyorya dur bir çocuk 6.ayı bulsun abartıyorlar.Bebek doğunca da gezilerek alınır hem daha zevkli şuan bebek kilosunu bilmiyoruz.

Amin inşallah canım kimisi dişliğini bile alıyorya dur bir çocuk 6.ayı bulsun abartıyorlar.Bebek doğunca da gezilerek alınır hem daha zevkli şuan bebek kilosunu bilmiyoruz.

aynen canım hem bebişim ne isterse onu alıcam onun zevkine güveniyorum ben

merhabalar nasılsınız hamıslerr paşam uyuyorkene bakımm deıdm sıze tavsıyem hamıslıgınızde boll boll ılahii dınleyın ve KUR AN okyun okuyamıyosanızda dınleyın lutfenn ınslll o ka faydası varki bunu kucagınıza alınca daha ıyı anlayacaksınız ınsll

iyiyiz canım nasıl gidiyo bebişin çok yaramazlık yapıyomu

:)bende fasulye ayıkladım yeni bitti,annemde domates konserve yapıyor.

domates ne kadar canım burda fiyatlar düşmedi düşünce inşallah bende konserve yapıcam.

Saol canım iyiyiz bizde inşallah senin gibi doğururuz.

domates ne kadar canım burda fiyatlar düşmedi düşünce inşallah bende konserve yapıcam.

Canım 3 bucuğada var tarla domatesi,2,5 da var.Biz markette 690 kurusa bulduk hemde çok güzeldi 10 kilo aldık,kahvaltılık da 2,5 luktan.

Canım 3 bucuğada var tarla domatesi,2,5 da var.Biz markette 690 kurusa bulduk hemde çok güzeldi 10 kilo aldık,kahvaltılık da 2,5 luktan.

yinede pahalı geçen yıl bu zamanlar 50 kuruşa domates almıştım

yinede pahalı geçen yıl bu zamanlar 50 kuruşa domates almıştım

Pahalımıben 500 kurusa domates aldığımı hatırlamıyorum.Gecen sene domates en ucuz burada 1 liraydı.Şuanda bir çok markette 1,5 dan aşağı değil.Sizin orasımı ucuz acaba

Bebeğin çamaşırı için deterjan dalin alıcaktım ya 23 liraydıbende eylülün aldığı roxy den aldım toz sabun.Bır yerde bulursam dalin sıvı deterjan ucuza ordan alıcam.

Pahalımıben 500 kurusa domates aldığımı hatırlamıyorum.Gecen sene domates en ucuz burada 1 liraydı.Şuanda bir çok markette 1,5 dan aşağı değil.Sizin orasımı ucuz acaba

markette halk günlerinde indirim oluyor bazen ordan alıyoruz ama çoğunlukla bana 200-300 metre uzaklıkta küçük pazar var oraya gidiyorum.geçen hafta pazardan 1 liraya aldım.
bugünde burda pazar var eşim daha işten çıkmadı gelmezse ben gidicem fazla birşey almıycam domatesde bakalım kaç oldu bu hafta.ucuzlasın artık

Bebeğin çamaşırı için deterjan dalin alıcaktım ya 23 liraydıbende eylülün aldığı roxy den aldım toz sabun.Bır yerde bulursam dalin sıvı deterjan ucuza ordan alıcam.

canım gratisde 2 ağustosa kadar dalin sıvı deterjan 2 lt 17,5 liraydı bi bak istersen.

Canım sizin orası ucuzmuş şurda bir kaç hafta önce 5 liradan domates aldığımı biliyorum.Burada hiç o kadar ucuz olmuyor eşim köyden bile alsa fiyatı 2 buçuktan aşağı olmuyor,o yüzden 690 kuruş görünce bedav dedik hatta:))
Mersinde ucuz olur bak 3 kilo 1 lira biliyorum ama Ankarada hiç rastlamadım.Sen tek gitme tasıyamassın ayrıca da dikkat bebişine.

Ankamall ve kentpark eşim götürürse alırım canım iyiki söyledin fiyatı uygunmuş

ınsl hayırlısı ıle cnm benım okumanız ve dınlemenızın dogdukdan sonra uslu bebek olması anlamında cok fydası var ınsllölede olur cnm benımm hayırlısı ıle sızde kurtulursunuz ınsllannelı bam baska gozununuzun ıcıne bakyr emısırken ve dunyalar sızın oluyooo cok sukur ben tattdım darısı sıze ve tum deleyenlere ınsll

yok daha teyzesı ama yapacak gıbımm hheeh yapsında zaten babası sımdıden dıyo emelekete gıdınce kaz dı ordek dı tavuk du taslanacak kalmayacak hıc bıı dıyor ve bız ay sonunda gıdıyoruz ehhehek.v ne yapr bılmekkkkkkkkkkkkk
domates demısınız bızm burdada 1i5 fılan eltım yapıyo ben dısarı cıkmıyorum sımdılıkde az once aldı market ındırım gunu bugun 1,5 almıs sanırm hehe

gratis mi hiç duymadım burda varmı ki alırım valla varsa
kızlar deterjanı ben saf sabun tozu hem matık hem el olarak aldımm dalan roxy ve cok ıı fıyatıda uygun tavsıye ederımm cıvılden bulabılırısnızz 1 kg sı 4,75 dı sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…