Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

69 kuruş çok iyi ama yinede bu yıl pahalı.yakın olduğu için sorun yok canım hem pazar arabam var yavaş yavaş getiriyorum.
gratis mi hiç duymadım burda varmı ki alırım valla varsa

ankarada da varmış canım.
Ana sayfa
gratis com tr

Son düzenleme:

Ayy ne güzel ya suzan inşallah bizde görürüz o günleri yerim ben senin Alperenini,benim yerimede kokla çok güzel kokuyordur.
Bu sene konserve fazla yapıcaz kışlık,kışın domates 7 lira kadar çıkıyor ve yaz domatesini çok arıyoruz.Gerçi bir kaç hafta önce 5 lira dan domates aldık yazın ayındayız güya.

kızlar deterjanı ben saf sabun tozu hem matık hem el olarak aldımm dalan roxy ve cok ıı fıyatıda uygun tavsıye ederımm cıvılden bulabılırısnızz 1 kg sı 4,75 dı sanırımm

Bende bugün aldım canım dalan roxy 2 kilo 8.95 di,çok uygun geldi diğerlerine göre.Sen memnunmusun kalıntı yaptımı;?

Ankamall ve kentpark eşim götürürse alırım canım iyiki söyledin fiyatı uygunmuş

bende alıcam inşallah geçen gün başka şeyler almıştım taşıyamam diye almadım indirim bitmeden tekrar giderim.

gezsin tabi oğlun şimdilik sen taşla oğlunun yerine

bende erken gitsem yüksek fiyata bulurum biraz geç çıkıyorum aynı domatesi daha düşük fiyata almaya çalışıyorum.
domateslere ucuzluk istiyoruz

69 kuruş çok iyi ama yinede bu yıl pahalı.yakın olduğu için sorun yok canım hem pazar arabam var yavaş yavaş getiriyorum.

ankarada da varmış canım.
Ana sayfa
gratis com tr

Ben daha ucuza bulamıycam biliyorum,bu fiyata buldukça alıcaz,iki hafta önce yine ucuz bulduk 1 liraya bir kaç kavanoz yaptı ama yetmez
Evet baktım canım hiç girmemişim bu mağazaya eşim götürsün alıyım.

bende kavanoz kavanoz yapmak istiyom

gratisde whatson gibi bi mağaza.

canım ben çıkıyorum sabah uykumu alamadım yaa bi sersemlik var üzerimde azıcık uyuyayım sonra pazara giderim.
yarın doktora gidicez afp sonuçlarını alıp göstericez bebişimi görücem.
bide her perşembe 11.30 da trt1 de anne elimi tutsana diye bi program varmış hiç izlemedim bundan sonra fırsat oldukça izlemeyi düşünüyorum geçen gün facede gördüm bebek bakımı ile ilgili bilgiler veriyor.görüşürüz kızını öp benim yerime

ınsl koklarım su sıralar gaz sorunu yasıyoruz gercı ama ınsl sızde gorursunzu ogulerı evın her yerı paşamm kokuyor cennet kokulum benı mısler gıbımmmmmmmmmmmm

Bende bugün aldım canım dalan roxy 2 kilo 8.95 di,çok uygun geldi diğerlerine göre.Sen memnunmusun kalıntı yaptımı;?
evet gayet uyguna almıssın ben memnunun cnm matık ıcınde makıneye koymadan once her makıne ıcın yarım su bardagı koy deterjanı ustunede su ekle karıstır seker gıbım erıt sıvı deterjan olarakdan koy aynı skeılde deterjan gozune yoksam ılerkı aylarda makıneın gozu tıkanıyormsu ona gore ve kalıntıda kalmıyorrr ınsll

ınsll

Hadi bakalım oğluşun napıyormuş bak bakalımben izlemiştim ama bugün olduğunu bilmiyordum.
Öptüm

İnşallah Suzancım önce Eylül doğuracak sonra ben.Gaz sorununuz azalacak inşallah zamanla annesi.Bebek kokusuna bayılırım hmmmmmm nefiss
Dediğin gibi yıkıyım canım saol

selam

dün hastaneye gittik bizim doktor yokmuş cumartesi gidicez afp sonuçlarını aldım anladığım kadarıyla sonuçlar normal,tabi yarın doktora göstereceğiz.

Suzancım sana bir şey sorucam benim haftalarımda sende de akıntı artmışmıydı beyaz,sarı renkte?

babası konuşuyo ama oğlumuz henüz cevap vermiyo

arada pıt pıtları var

Oğluşun sana düşkün olucak orası kesinpıt pıt diye yanıt verir):)

Benimkine babası soru soruyor şıkları sayıyor hangisine tekme atarsa onu yapıyoruz.

Bugün hastaneye gittik annemle ilgili dışarda beklerken bir bebek ve babası konuşuyordu.Babası kızım kızım diye konusunca bebekde aguluyordubenımkıde tekmeliyordu babası konuşuyor sandı garibim.

bazen merak ediyorum oğlum iyimisin diyorum bekliyorum pıt yapıyo daha bizimki yeni öğreniyo teyzesi başladımı durmaz artık
senin kızında çok cadı şimdiden size her dediğini yaptırıyo

sen ne yaptın hastanede canım bebişini görmeyemi gittin

bizimkilerde agulayacaklar inşallah

merhaba kızlar ben çift rahimliyim.iki bebeğimi karnımda kalp atışları durduğu için kaybettim.sizin aranızda rahim anomaliği olan varmıydı varsa anomaliğiniz neydi.benim gibi olup da bebeği olanlar varmı merak ediyorum ...

Agulasın ya inşallah.Ben kendim için değil annem için gittik hastaneye midesinde ağrı vardı ultrasona girdi canım.

Merhaba,bende çift rahimliyim.Yanlız benim uterus didelfis yanı çift rahim çift rahim ağzım var.Sizinki sanırım bicornus oluyor tek rahim ağzı.Başınız sağolsun allah tekrar yaşatmasın.Çok şükür hamileliğim iyi gidiyorinşallah da sonuna kadar sorunsuz bir şekilde ilerleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…