Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Biberon al ne olur ne olmaz(avent,dr browns)
Emzik(chıcco,nuk)
Şampuan,sabun,losyon,yağ,bebek yüz kremi(sebamed)
Küveti,maşrapası,köpük file,küvet ayağı(ben sevi bebe aldım)
Burun aspiratörü(mutlaka gerekli)otri bebe marka ve eczaneden burun fizyolojik damla
Ateşölçer ben klasik chıcco almıştım.Ama sen mümkünse uzaktan ışınla 3 sn de ölçenden al)
Arabanız varsa travel sistem al arabayı ama yoksa ve dışarıda gezmek içinse travel sistem tavsiye etmiyorum
Havlusu sen ne istiyorsan markası önemli değil(ben karaca home set almıştım)
Bol bol penye battaniye al,kundak(bende 4 adet vardı az yanı sen 6 tane al)aziz bebe,bebetto aldım ama en iyi lcw ki çıktı çok şaşırdım
Mermerşah ağız bezi al bol bol(en az 20 tane olsun)
Önlük biz çok kullanıyoruz yetmiyor bazen(h&m de satılan üçgen fular şeklindeki önlüklerden tavsiye ederim)
Doğalgazlıysa ev soğuk buhar makinası al(Weewell kullanıyorum kumandalı oda sıcaklığını gösteriyor düşünebilirsin)
Çıt çıtlı badi çok ihtiyac oluyor 0-3 ay az al,iki hastane çıkışı alsan yeter,penye tulum al yaz bebeği olacak
62 cm,68 cm daha çok kullanılıyor.Alt üstlü takım ben sevmiyorum üstünden kayıyor yukarı içine sokuncada köylü işi gibi
En iyisi tulum bence herzaman biraz büyük al çünkü çok az giyiyorlar
Penye çorap al,
Ela mayısta doğacağı için hava çok soğuk olmyacak yazın giyebileceği pamuklu ince ürünler tercih et
Bebek bezi premıum ya da yeni bebek al.1 paket en küçük beden al stok yapma
Unı baby yeni doğan ıslak mendil mukemmel başka marka kullanmamanı öneririm.En güzeli bu uygun bulunca stok yap
tırnak makası,tarağı fırçası chıcco olsun set şeklinde ben memnunum
Penye hırka al bence çok ihtiyac
Kıyafet konusunda ben(h&m,zara,soobe,aziz bebe ,chıcco,benetton)karışık giydiriyorum
Göğüs pompası ihtiyacan olucaksa al çok pahalı makinalar var ama belki kullanmıyacaksın.
iLK 3 aY kolik olura Ela otomatik bir salıncak al(ben fısher prıce doğa)aldım memnunum
Şimdilik bu kadar aklıma geldi,soracağın varsa sen sor öyle söyleyeyim

sağlık olsun cnm 4 ay emmiş olması bile yeterli,satışa çıkardıklarını gördüm ama eşim biraz pimpiriklidir 2. El aldırmaz bana,
Hem sende ikinci bebişte kullanırsın sakla bence.
Valla alıcak okadar çok şey varki şimdi oturup liste yapıcam sanki erken doğurcam gibi hissediyom bir an önce alayımda içim rahat etsin.
Benim kızımda şimdilik babasına benziyor doğunca görücez çok merak ediyorum

ay bunları şimdi gördüm sağol cnm hemen inceliyorum.

Doğduğu tarihten itibaren 6 ay anne sütü almış oldu,mamaya daha düşkün o yüzden bıraktım benim de biraz kendime bakmam lazım.Anlıyorum canım dediğim gibi çok pahalı göğüs pompasına gerek yok belki kullanmıyacaksın,ama sen evde bulunsun dersen manuel bir şey al daha sonra elektrikli alırsın.
O kadar şey alınıyor ki evde koyacak yer bulamıyorsun.Oyuncakları,salıncağı,sterilizatörü bunlar çok yer kaplıyor.İkinci çocuk kısmet ama yer yok.Küçük alaturka wc kiler gibi yaptım ama orası da doldu.Arabası kocamansatamazsam onu da Mersine anneme götürürm
Aaa ööyle deme ben 32 haftadayken doğurdum dur yerinde şimdi.Alışverişe tabi başla artık.Ben sana yardımcı olurum.

ay bunları şimdi gördüm sağol cnm hemen inceliyorum.

Rica ederim canım,pişik kremi ben geçen haftaya kadar sebamed kullanıyordum,geçen hafta netten alışveriş yaparken desitin pişik önleyici krem ve pişik kremi aldım fena değil hem de indrimdeydi tavsiye ederim.

evet cnm senin ev küçük bizimde bu yaz tayin olma ihtimalimiz var yani taşınırken napıcam onu düşünüyorum alsam bi dert almasam bi dert,
İlk bebeğim hevesim var,eksik bişey olmasın diyorum ama bir yandanda gittiğimiz yerde alırım nolucak acele etme diyorum.
Neyse acil ihtiyaçları almaya bşlıycam senden de zaman zaman yardım isterim.
İlk sorumu sorayım,bebişin karyolası var yatak odasında ama oturma odasında yanımızda yatırırken ev tipi ana kucağımı almalıyım yoksa kanepede minderin üstündemi yatar.

Ben hamileyken herşeyi almak istiyordum ama her yer eşya olunca bunaldım.En acil gereklileri al lazım olabilir dediklerini zamanla alırsın.Yatak odasında beşiği varsa,oturma odasında ben hep l koltuğun üzerinde yatıdım yanımda,kolik olduğunda otomatik salıncak beşik aldım ona yatırdım.Senin kızında da kolik olursa otomatik salıncak al hem onda uyur hem sallanır hemde biraz büyüyünce oturur pozisyonda oyuncağıyla oynar.

tamam cnm anlaşıldı
Ben çıkıyorum aldıklarımı söylerim sana öptüm

benim ki bundan 350 tl almıştım şuan 299 sanırım çok iyi alabilirsin.

fısher prıce doğa esintisi 9 kg kadar kullanılıyor mersine de bunu götürcem balkonda sallanır

benim ki bundan 350 tl almıştım şuan 299 sanırım çok iyi alabilirsin.

Eki Görüntüle 1011073
fısher prıce doğa esintisi 9 kg kadar kullanılıyor mersine de bunu götürcem balkonda sallanır

çok güzelmiş bu,ama şimdilik almak istemiyom.
yazın tayin çıkarsa gittiğim yerde alırım diye düşünüyorum.yoksa almak istediğim çooook şey var :44:

merhabalar
efeeylul
bayanruj
dıger kıslar nasılsınız bakalım ben ıyıyım yogunum elhamdulıllah bebegımde ıyı 9.aydan gun aldık pek mazaratızzz hayırlısı le ınsl..
sızlerde okudugum kadarı ıle ıyısınız ınsl

diger kıslar nerdeler....:26:

nehirasi nerde hanımlar saglıcakla dogurdumu bılgınız varmı gecmısını goremıyorumda bayagıdır gırmedıgım ıcnmı ols a gerek:26:

Teşekkürler canım biz iyiyiz siz nasılsınız?Alperen kocaman olmuştur şimdi

nehirasi nerde hanımlar saglıcakla dogurdumu bılgınız varmı gecmısını goremıyorumda bayagıdır gırmedıgım ıcnmı ols a gerek:26:

Nehirasi doğumunu yaptı canım çok şükür,doğum haberini verip kayboldu ama

slm suzancım,iyiyiz çok şükür topikte kimse kalmadı eylülle ben yazışıp duruyoz işte,
ara sıra uğrayın özledik sizleri.
nehiraside doğum yaptı ama eylülün dediği gibi kayboldu işte hayırsız

tecrübeli anneler size sorum olucak yardımcı olun
doğum sonrası giymek için pijama ve elbise alıcam ama lohusalar için olanların kalıpları büyük oluyormuş
internetten alacağım için kaç beden almalıyım kararsız kaldım.:44:
siz normal pijama takımımı aldınız yoksa lohusa takımı mı aldınız.hangisi kullanışlı.
eylülcüğüm senle boyumuz aynı 170cm.kilom şu an 82 kaç beden ve hangi marka alayım.

ben normal bendenımde almıtım gecelıgı cnm cunku dogum sonrası bır gobıs klyr oda zmanla toparlanyrr cunku

gosumuz aydın sukur ıyılr ınsll..da cok yogundur o sımdı dememkkıı
alperen emeklemede atom karınca gıbı hıc durmuyruz artıkın sureklıı bırhallerde ıce costu atom karıncam benımm teyzesii senın cımcımede buyudu ınsll dua ıleeee
ben yenıden dıete gırdım bol su ıle emzırmeyı tamamlıyrm ama dıet ve spor basladım yenıden cunku kısa yenınden nasıp olursa gebelık dsunuyrorummmm ramazandan sonra yanii:)

Canım ben dagi den almıştım,gecelik çok rahat oluyor kesinlikle ben hastanede pijama giymedim eve gelince giydim.İki gecelik bir sabahlık al yanına çorap mutlaka iç çamaşırı lohusa için,terlik hastanede veriliyor ama yinede yanında bulunsun.
Ben sezeryan oldum ama doktor sürekli kontrol etti alttan ayrıca sonda takılıyor pijamayla olmaz.Normal doğumdada aynıdır kontrol için gecelik daha rahat ve mantıklı
Ben takım almadım takım yaptım bir pijama takımı ayrı bir sabahlık ve iki gecelik aldım dagiden illa lohusa için olması gerekmez şuan kaç bedensen bence o beden bir gecelik al,bol daha rahat olur benim fikrim,doğum sonrası göbeğin insede(sezeryanda öyle göbek inmiyor o ayrı)lohusa döneminde rahatlık ön planda ben 44 beden almıştım geceliğimi sabahlığımıda 42 sanırım.Doğuma 81-82 arası girdim yanı iyi geldi.
Dagi pijama markası memnunum eşimde bende genelde kullanıyoruz..

İyilerdir umarım arada bir gelse ama yok oy oyyy sevsinler o atom karıncayı bizimki de bir fena sorma suzan.Avm gittiğimizde o çenesinden herkes bize bakıyor,hiç susmuyor hep vıy vıyyyy.Hoppididk bir şeyzıpır

Ben sütten kestim bende diyetteyimşuan 70 kiloyum haydı hayırlısı canım inşallah hedefimize ulaşırız..
İnşallah canım ama sanki erken düşünüyorsun,alperen biraz daha büyüseydi.hayırlısı olsun

evet doğum sonrası şişkinlik iniyor çok büyük almıyayım.
maşallah bebişin büyümüş ama biraz erken düşünmüyor musun cesaretine hayran kaldım valla
ama ailen yardımcı olucaksa olabilir,en iyisi yaş farklarının çok olmaması ikiz gibi büyürler.

sağol cnm,buralarda öyle mağazalar olmadığından mecbur internetten alıcam o yüzden beden ve marka vermen benim için çok iyi oldu
bugün 44 beden yüksek bel kilot ve atlet aldım tesadüf bim'de denk geldi hemen aldım,çorapta aldım sadece terliğim kaldı oda kolay iş zaten hallederiz

Son düzenleme:

esım ıstyr aralarının yakın oılmasını da 2.cocugunu gec yaonalr tavsıye edıyr cokgec kalmak 4-5 yas bıle cok zor dıyoo o yusden cnm hayırlısı ınsallah

İnternetten alırsın canım tek tıkla ayağına geliyordaha kolay.Bende hamileliğimde bimden iç çamaşırı almıştım ama yuksek bel giyemiyordum çok rahatsız ediyordu.Ama doğum sonrası yüksek bel en rahatı.Atlet ben kullanmadım diyebilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…