Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Saol canım şimdi biraz daha iyiyiz hehee sütçüyüm benÇok fazla gezemedik bebekle zor oluyor gezmek:)Sadece bir gün gezdim dayımla o da annem bebeğe baktı o şekilde.
Ben erkenden bişey sorunca doktorum sinirlenir gözlerini kırpıştırırdı hey gidi günler hey hamilelik güzel şeymiş:))
Doğru bak normal doğumda hemoroid kötü olur mantıken:))Doktorunla kararlaştırırsınız,bi şekilde doğumun olucak allahın izniyle telaşa kapılma..Sonuçta her iki doğum şeklindede acın olucak ya önce ya sonra en hafif şekilde atlatıcaksın inşallah..
Asıl bebek doğduktan sonra gazı olmasın diye şimdiden dua et.Sonra uslu olsun ve uyusun diye:))

slm canım kaç gündür internet bağlantımız yoktu,iş yerinden de yazamıyorum.
en azından hava değişimi olmuştur senin için aylardır evdesin nilsu için çok emek harcadın çok stres çektin,
şimdi gezmek hakkın,tabi rahat rahat gezebilirsen
evet herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama ben bir an önce doğurmak istiyorum sabırsızım biraz,
helede kilolar artmaya başladıkça off stres oldum :18:
doğumumdan 3 ay sonra görümcemin düğünü var onuda dert ediyom kendime,
herkes fıstık gibi giyincek ben şişko sosis olucam
normal doğum istiyorumki hemen iyileşip yürüyüş yapayım 3 ayda biraz toparlarım.
kısmet artık zamanı gelince doktorumla konuşurum,önemli olan sağlıklı bir bebiiş doğurmak,
ben çekeceğim acıyı pek düşünmüyorum,dayanıklıyımdır.

Aleykum slm cnm,sadece hava ve ev değişimi oldu:))rahat rahat gezilmiyor birde arabamız yoktu.Bende öyleydim hatırlarsan bir an evvel doğurmak diyorlardı hamileliğin tadını çıkar tabiri caisse sinir olurdum bu lafaama doğruymuş.Şimdi rahat yok koşturmaca sürekli..Yorgunluk uykusuzluk:)bebiş durmuyo yanımda yatırıyorum eşim işe gidince oda oynaşmak istiyor gülücükler saçıyor bense uyumak emziğiağzına verip duruyorum o atıyor ben veriyorum en sonunda sızıyoruz.. bizimki kahkaha da atmaya başladı..
Yani aynı durumu yaşamış biri olarak relax ol bol bol dinlen uyu tvni seyret :))doğumdan sonra bugunu ararsın..
Kilom 75 de kaldı süt sağdığım için beslenmeyi iyi yapıyorum çünkü çoğalmıyor.Gerçi bizim cadı da pek yemiyor çok fitiz canım.
Kilomuz elbet gidicek su sıra kilom çok batmaya başladı acayip veresim var ama eminim sütüm çok azalır..
3 a sonraya kilon azalır heleki normal doğurursan hem gitmesede bebişin var kimse şişko demez..

ben şu an 77 kiloyum ve bu aydan sonra bebekte büyümeye başlıyacak bakalım kapanışı kaç kiloyla yapıcam
bugün sabahtan beri meyve sebze yiyorum,2 dilim kepekli ekmek yedim dikkat edicem diyorum ama tutamıyorum kendimi.
hep dinleniyorum zaten azıcık hareket etsem daha iyi olucak
benim için öp nilsuyu inşallah bende kızımla oynaştığım günleri görürüm

Önemli olan kapanış değil,doğumda kiloların gitmesi.Diyette değilsin ve hamilesin bu herzaman olan bişey değil herşeyiyle tadını cıkar.Zaten ömrümüz diyetle gecicek.Zaten doğurunca bol bol hareket ediceksin:)fırsat bı fırsat..
Öperim şimdi uyuyo derken uyandı çok uyudu ya şimdi bana sırıtıyoo.Görücek canım benim allahın izniyle..
Bizde ayın sonunda taşınıyoruz.Uygun fiyatlı bir ev aldık krediyle kira öder gibi ödüyecez.Gerçi evin bulunduğu yeri sevmiyorum ama bi yerlerden başlamak lazım.Bebekle taşınmak zor olucak kara kara düşünüyorum.

evet çok doğru önemli olan doğumdan sonra kiloları verebilmek ama bazı hamileleri görüyom
insan kılığından çıkıyorlar o nasıl çirkin bir kilo, bazılarında ise sadece göbek çıkıyor onlar çok hoşuma gidiyor ama ben her tarafımdan aldım o yüzden endişeleniyorum:18:
neyse Allah başka dert vermesin bende çok abarttım yani
eviniz hayırlı olsun canım, hangi semtten aldınız sorması ayıp sıfır mı? kaç milyar?
kaç odalı? bizde ankaradan almayı düşünüyoruz o yüzden soruyorum yanlış anlama
tanışırkende annen varya yardımcı olur zaten merak etme,bir bakmışsın yerleşmişsin.
güle güle oturun inşalla

O sadece göbekten alan hamileleri görünce bende imreniyordum,çünkü ben de heryerden aldım özellikle kalça basen.Dediğin gibi allah başka dert vermesin kilo verilir bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.
Saol canım Yenikent diye bir semt yeni yeni kuruluyor.Sincana bağlanmış belediyeliği fiyatları çok uygun olduğu tercih ettik,başka türlü bulunduğumuz semtte imkansızdı almamız.
Sıfır bina hiç taşınan yok 100bine aldık,3 oda 1 salon brüt 134 mt nette 110 falandır.Mutfak dolaplarına ek yaptırıcam işte kombisi takılacak,projesi çizildi tadilatı var.cam balkon yapılacak,koridor mutfağada aynı parkeden döşettik.Banyo dolabı falan yoktu onu alıcaz.Şuanda daha eksik olduğu halde bize işte tapu masrafı sigortalarda dahil 115bin gitti,Ne çok masraf çıktı anlamadım ya abonelikler falan sadece doğalgaz olayına 5 bin gitti:))umduğum gibi olmadı maddi acıdan..Anneminde şu sıra psikloji bozuk sanırım bunaldı fazlasıyla panik atağını tetikledi.

yenikenti duymadım canım çok fazla bilmiyorum zaten ankarayı,
ev fiyatları çok yüksek bizde internetten bakıyoruz ama aklımız çıkıyor,bizim istediğimiz dairelerin en kötüsü 300 milyardan başlıyor,
sıfır evde olsa masrafı çıkıyor işte Allah kolaylık versin ama uygun almışsınız,bir şekilde ödenir,önemli olan gönlünüze göre olması,
zamanla komşunda olur inşallah,annen içinde geçmiş olsun tatlım ben çıkıyorum işe gidicem öptüm konuşuruz sonra.

Zaten yeni oluşan bir semt her yer inşaat merkeze oldukça uzak.O yüzden fiyatları uygun bizim şuan oturduğumuz yerde de en kötü daire 200 bin,şuan aldığımız ev ayarında bu semtte evi 300den aşağı almak zor.Bizim 200-300 binlik ev alacak durumumuz olmadığındanİnşallah ilerde borcu bieter istediğimiz semtlere yöneliriz kısmet.
Saol canım cidden masraf bitmiyor,komşularımın kafa dengi olacağını sanmıyorum semtten dolayı ama olsa süper olur..
Annem için de teşekkür ederim.Öpüyorum minik kızını ve seni

uzun zaman oldu özledim sizi
2,5 ay önce taşındık internet sorunumuz vardı daha 15 gün önce bağlandı.
7 aralıkta oğlum dünyaya geldi normal doğumla bugün tam 39 günlük oldu
biraz kucaktan inmiyo onun için fazla zamanım olmuyor inşallah çabuk zamanda düzene girer.
geçmişi okuyamadım sizin içinde herşeyin yolunda olduğunu umuyorum
oğlum mızmızlanmaya başladı bile yaramaz öpüyorum herkesi

Hoşgeldin canım sonunda geldin,oğluşunda hoşgeldi dünyayaallah analı babalı büyütsün canım kocaman olmuş bile:))
Doğum hikayen nasıldı anlatmamışsın ama sonra mutlaka bekliyorum.Çok kucağa alıştırma yanlız olucaksın..Öpüyorum oğlunu ve seni

sağol canım
yazıcam biara doğum hikayemi.2 gündür ana kucağında yatırıyorum gündüzleri sanırım yavaş yavaş düzene girecek.sen neler yapıyorsun kızın ne kadarlık oldu?

bayanruj tebrik ederim hamileler kervanına sende katılmışsın hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

sağol canım
yazıcam biara doğum hikayemi.2 gündür ana kucağında yatırıyorum gündüzleri sanırım yavaş yavaş düzene girecek.sen neler yapıyorsun kızın ne kadarlık oldu?

Düzene girer canım merak etme:)Bende bizimkiyle uğrasıyorum bende taşınıcam ayın sonunda hazırlık yapıyoruz.Kızım 5 aylık olucak düzeltşlmiş ise 3 aylık.

Düzene girer canım merak etme:)Bende bizimkiyle uğrasıyorum bende taşınıcam ayın sonunda hazırlık yapıyoruz.Kızım 5 aylık olucak düzeltşlmiş ise 3 aylık.

birkaç gündür anakucağına koyuyorum uyuyo bende rahat ediyorum.5 aylık olarak hesapla canım aradaki farkı kapatır zaten.bende 37.haftada doğum yaptım 8,5 aylık olarak hesaplamıyorum
büyümüş cadı maşallah bizim o kadar olmamıza daha zaman varher anları başka bi güzel büyüdükçe daha bi tatlı oluyorlar.
göz renkleri ne zaman netleşecek acaba :44:nette 6 ayda diyo 9 ayda 1 yaşta.biz merakla bekliyoruz bakalım ne olacak

canım taşınırken dikkat et nakliye olacaksa mutlaka sigorta yaptırt bide ekstra para almamaları için herşeyi konuşun bizim burnumuzdan geldi taşınmamız Allah cezalarını versin.
taşınalı tam 2,5 ay oldu ama yerlerini değiştirmek düzenlemek istediğim şeyler var hamilelik bebek derken fırsat olmadı,daha yavaş yavaş kendimi toparlıyorum evide yakında düzene sokarım inşallah.

bayanruj tebrik ederim hamileler kervanına sende katılmışsın hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

ayyy kimler gelmiş
canım sağol,bende hamiş oldum, inşallah senin gibi normal doğumla dünyaya gelir kızım,
senin bebişinede maşallah diyelim adını ne koydunuz??
doğum hikayeni yazarsan sevinirim,doğumun başladığını nasıl anladın,
kaç saat sancı çektin vs...kaç günde iyileştin,benim için önemli

sizleri çok özledim giremiyor hiç kk ya
başka bir sosyal paylaşım sitesinde grubumuz var fırsat buldukça oraya giriyorum ancak
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi fazla okuyamadım

canım inşallah istediğin gibi normal olur benimde normaldi çok rahat ettim
benim sancım olmadı 3 gün boyunca nstye girdim
açılmam vardı nstde sancım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum
açılma kolay olduğu için sancım fazla olmadı suni sancı ile 3 saatin içinde doğum gerçekleşti
hemen iyileştim hastanede 1 gece kaldım eve geldiğimde hiç yatmadım
dikişlerim vardı 20.gün dikişlerimden tamamen kurtuldum
inşallah seninkide kolay bir doğum olur canım
canım benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
miniğini kokla benim yerime büyümüş bile
zamanla girecek düzene canım merak etme hergünün tadını çıkar

İşte doğduğu zamandan hesaplanmıyor prematürelerde o yüzden düzeltilmiş olarak hesaplıyoruz.
Canım büyüdükçe daha bilmiş oluyorlar bizimki fena oldu:))önceden daha masum oluyorlar özlüyorum bazen o hallerini..
Belli olmuyormuş kimi 6 ayda oturuyor kimisi değişiyor diyor.Oğlusun renkli gözlü gibi mi geldi?
Zaten hepsi sigortalı olmuyormu?nasıl ekstra ücret çıkarttılar yani neye istinaden?Taşınmak çok zor canım biliyorum inşallah bir an önce atlatırız bizde..Oğluşun ne yapıyor öp onu:))

Eylül canım fırsat bulunca buraya da gelsen diyorumKızın nasıl oldu büyümüştür hiç bahsetmiyorsun neler yapıyor:))

canım gelişimleri 5 aylık bebekle aynı olmuyor mu sadece ek gıdaya siz daha geç geçeceksiniz demi.
benim kızımın gözleri mavi bizde değişirmi diye düşünüyorduk ama netleşti artık değişmezmiş dr dedi
taşınmak zor canım hele birde bebişle allah kolaylık versin inşallah fazla zorlanmadan yerleşirsiniz yeni evinize

haklısın canım valla hep ihmal ediyorum ama inan fırsatım olmuyor fazla şimdi bile eylülü babası sallıyorda bakabildim buraya
diğer grubada sırf eylül için giriyorum takip etmem gereken şeyler oluyor onlara bakıyorum
kızım iyi çok şükür büyüyoruz her geçen gün hareketleri davranışları değişiyor
ve bu bizi çok mutlu ediyor heyecanla onun gelişimini izliyoruz
artık anneyi ve babayı tanıyor diğer kişilerin arasında bizi seçiyor
gülücükler atıyor kendi dilinde bişeyler anlatıyor bize
geçen ay hastalandık ikimizde benim ateş 39a çıktı acile gittik emzirdiğim için hiç birşey yapamadılar
parol kullandım sadece
eylülde antibiyotik ve öksürük şurubu ile atlattı çok şükür
böylece ilk hastalığımız ile tanışmış olduk çok zormuş hele de ikimizin aynı anda olması
onun dışında yavaş yavaş ek gıdaya başladım dr her ne kadar 6 aydan sonra desede ben heves ediyorum
azar azar elma suyu ile başladık bakalım hayırlısı
siz nasılsınız nilsu nasıl öpe benim yerime kokulu kokulu mesaj tekr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…