Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

İnşallah canım6+3 oldum yanılmıyorsam haftaya 7. hafta inşallah duyulur ya:))ya gelişmemişse diyorum içimden merak ediyorum..Sen ağustos tu dimi doğum hayırlısıyla tabi?normalmi istiyorsun?Hehe ben de konuşuyorumhatta bak sana şunu şunu alırım,şuraya götürürüm diyorum(yeterki sen zamanında sağlıklı dünyaya gel diyorum)kafayımı yedim ne

eylülcüm imza alanında minnoşumla evleneli yazıyor ya nasıl yapılıyor canım

Hergünmüayda 1 azmış ama tabi:))evde usg olsa sanırım sürekli bakarsınSenin erkek olcak bence,canın tatlı çekiyormu?

eylülcüm imza alanında minnoşumla evleneli yazıyor ya nasıl yapılıyor canım

Kullanıcı kontrol paneline gir canım,profilini düzenle kısmında yazıyor,düğün tarihi kısmına tarihi yazıyorsun,şeklini seçiyorsun,hitap şeklini yazıyorsun...

Hergünmüayda 1 azmış ama tabi:))evde usg olsa sanırım sürekli bakarsınSenin erkek olcak bence,canın tatlı çekiyormu?

eşime diyorum zaten evtipi usg varsa alalım diye
son gittiğimizde eşim videoya çekti hergün onu izliyoruz bizde
Herkes erkek diyor valla doktor deyince şaşırmadım hiç o yüzden
ama işte yanılma payı varya kafamı karıştırıyor
tam bir tatlı canavarıyım tuzluyla aram yok hiç

Kullanıcı kontrol paneline gir canım,profilini düzenle kısmında yazıyor,düğün tarihi kısmına tarihi yazıyorsun,şeklini seçiyorsun,hitap şeklini yazıyorsun...

sağol canım deneyim bakayım.
şimdi yemeğe gidiyorum 1.30 da gelirim görüşürüz yine

Tatlıcıysan da kesin erkek,herşeyin hayırlısı canım afiyet olsun görüşürüz..

hayırlısı olsun canım, kağan ismi güzel tercih,
ayrıca kızım olursa bende eylül koyucam
hem güzel bir isim,hemde çok fazla koyulan bir isim değil.
ecrin, ceylin gibi isimlerden usandım artık,zaten hiç sevememiştim iyice suyunu çıkardılar

inşallah gelişimi normaldir canım, benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem,
kalp atışı duyulmazsa mutlaka alttan muayene ol, ozaman kesin duyuluyor.
bu arada bende konuşurdum, ona şımarıklık öğretiyordum,
doğunca babana böyle yap tamam mı bebişim diyordum

canım benim inşallah bundan sonra ki bebeklerine öğreteceğin çok şeyler olacak

evet eylül ismi çok nadir kullanılıyor
bundan 6 7 sene sonra okula başlayanların ismi aynı olucak hep
mesela kayra ve ada okadar çok duyuyorumki bu isimleri
ecrinin anlamı iyi değilmiş zaten tavsiye etmiyorlar
bide sıft değişiklik olsun diye abuk sabuk isimler koymaya başladılar
ella duydum geçen tvde yakında türk ismi kalmayacak

evet, sınıfta 3 tane ecrin,5 tane melis, 6 tane ceylin
10 tane naz olucak
eğer bebeğim yaşasaydı eylülde doğacaktı,
eşim kız istediği için isim bile düşünmeye başlamıştık,
ben eylül, ela... derken eşim eylül olsun çok güzelmiş dedi,
şaşırdım beğeneceğini düşünmemiştim
abuk sabuk uydurma isim koyanları hiç anlamıyorum,
kuranı kerimde var diye her kelimeyi koyuyorlar,

Be ilk okula giderken sınıfta 5 Merve vardı,2 si Selin di:))Geçen yıllarda Sude modaydısürekli değişiyor.Bir arkadaşımın eylülde kızı olucaktı,Eylül koy demiştim oda dinlemiş beni:))Benim sanal ismim di Eylül,eşimle de bir nevi internette tanıştık.Onun da sanal ismi efeberk di
Kuran-ı kerimde olan tüm kelimelerin isim olarak konulmasına bende hiç anlam vermiyorum.Bazı isimler vardır ki çok ağırdır,kolay kolay taşınmaz..

ne tür bir konu olsun aranızda istenen konu nedir? Enteresan olaylar mı?
:44:

Konu olarak bir şey seçmiyoruz,kim hangi konuda konuşmak isterse konuşuruz

İnşallah canım,çok merak ediyorum herşey normalmi diye,inşallah bu yaşadıklarını hiç bir zaman yaşamassın,bundan sonrası herşey güzel gider...
Zaten hep alttan muayene oldum,sanırım yine alttan bakarlar(2013 ekim anneleri grubunda)benle aynı sat da olan biri kalp atışını duymuş bile
Haha yok ben kandırmaya çalışıyorum,bana sorun yaşatma herşey daha güzel olur diye:)
Doğarsa zamanında o güne gelebilirsek(şüpheyle yaşadığım için)aynı burçdan olucaz,muhtemelen şımarık olcak

Öğleden sonra doktora gittim,sağlık ocağında idrar ve kan testi yaptırmıştım.Sonucunu aldım herşey normal çıktı.Doktor hepatıtb yaptırdınmı daha önce dedi,hatırlamıyorum dedim.Bağışıklığın azalmış,aşı yaptırmalısın dedi.Aşı olucam yani

yok canım birşey kaçırmadın her zamanki konular, gayet iyiyiz
umarım sende iyisindir, neden ingilizce çalışıyorsun sınavın falan mı var.

iyiyim canım burda ismek kursları var ücretsiz istanbulda çoğu yerde var (halk eğitim haricinde olan bir kurs).ingilizce kursuna gidiyorum haftada 3 gün konularda yoğunlaştı.

eylülcüm kalp atışı için çok erken değilmi.senin hatırladığım kadarıyla sat 13 ocaktı bugün ayın 27 si.sat a göre hesaplanınca doğu ama bebeğin gelişimine göre kaç hafta olduğu önemli hemen göremezsen panik olma tamam mı canım.

testlerini yaptırdığına sevindim.banada hepatit b yaptır demişlerdi hamilelikte sorun olurmu istersen kendi doktorunada danış canım.

içini ferah tut canım, doktorlar sat'a göre hesapladıkları için fazla söylüyorlar genelde, ekimde mi doğacak?
terazi burcu olcak yani, çok iyi anlaşırım terazilerle,eşimde terazi,bizim bebişimizinde terazi olmasını istiyordu ona göre hesaplamıştı kocişim
ama şımarık olmaz ki teraziler, benim bildiğim en şımarık ve anlaşamadığım burç ikizler
kendine dikkat et, aşınıda ol, yat dinlen, ohh keyif senin biz burda sabahın köründe kalkıp işe gelelim
zaten şifayı kapmışım, hapşırıp duruyorum yarım saattir,inşallah hastalanmam :2:
dışarıda lapa lapa kar yağıyor,evimde olsam, çayımı demlesem içsem olmazmıydı yaaaaa

iyiyim canım burda ismek kursları var ücretsiz istanbulda çoğu yerde var (halk eğitim haricinde olan bir kurs).ingilizce kursuna gidiyorum haftada 3 gün konularda yoğunlaştı..

ne güzel, bende kendi kendime kitap aldım çalışıyordum ama sıkıldım bıraktım, kurs olsa daha iyi olur tabi,
Allah zihin açıklığı versin, derse giderken ballı sütünü içte git

Bilmem ben en son doktora gittiğimde 15 gün sonra gel demişti kalp atışı için,2 gün sonra 15 gün oluyor ben daha geç bile gidicem(başka doktora)benle aynı sat da duyan var ama benim duyulurmu bilmiyorum(nedense benim çok gelişmiş gibi hissediyorum)

Sata göre:20 ekim(terazi oluyor)daasanırım daha önce doğururum(sorun olmassa yani)büyük ihtimalde sezeryan olucam(rahim anormalilerinde öyle yapıyorlarmış diye duydum)Hehe ben de tam bir teraziyim:))yok aslında şımarık olmuyor da (genelde ilk etapda şımarık diye görünüyorlar)dengesiz oluyoruz bide tabi,benimde eşim balık..
En yakın er arkadaşım ikizler di anlaşıyordum aslında,benim anlaşamadığım burç yok
Geçmiş olsun canım ya meyveni ye çokca,burada bir kar yağmadı gitti yaz geliyor:))salı günü doktoruma sorucam aşıyı ol derse oluyum(hamilelikte bir sorun olmaz demişti aile hekimi)
Bu arada ben bu sene ygs girecektim,diplomam Mersindeydi,çok da çalışmadım diye giremedım.Kitaplarımı aldım seneye üniversiteye başlıcam inşallah

aslında tünaydınmı demeliydim bilemedim
bu sabah zor kalktım resmen yatak çekiyor beni gitme gitme diye
annemde bana hamileyken çok uyurmuş bende ona çekmişim heralde
havada bir soğuk bir kapalı tam uyku havası
neyse mecbur kalkıp geldim işimin başına gün sayıyorum ama 3 ay kaldı izne çıkmama

eylülcüm tahlilerin temiz çıkmasına sevindim.Aşıyıda doktoruna danış ondan sonra yaptır
banada aile hekimi devit 3 damla verdi doktorum kullanma gerek yok
biz onu bebeklere veriyoruz yeni doğduğunda dedi
birde tetanoz aşısı olmalısın dedi aile hekimi
2011de yaptırmıştım ve 5 yıl koruduğunu söylemişlerdi
gerek varmı acaba bilemedim onuda soracağım doktoruma

bayanruj dikkat et canım kendine havalar çok kötü buaralar
bi sıcak oluyor bi soğuk belli olmuyor inşallah hasta olmadan atlatırsın
vitamin almaya çalış bak bol bol beslenmene dikkat et
sıcak çorba yap bol vitaminli içine limon sık ve karabiber sıcak sıcak ye
sonrada ıhlamur iç sıcak battaniyenin altına gir terle bi güzel
terle birlikte vücuttaki mikrobu atarsın

nehircim görüşemedik bayadır nasılsın nasıl gidiyor dersler.
buradada busmek var bende izne çıktığımda gitmeyi düşünüyorum hem vakit geçer
hem kendimi geliştirmiş olurum

Son düzenleme:

Farketmez tünaydın canım
Dediğin gibi yapıcam önce doktoruma sorup sonra aşımı yaptırıcam,tetanozu da duymuştum onu da sorucam bende,3 ay sonra izinemi çıkıyorsun ne güzel ya:))az kalmış canım o zaman bebek daha da büyür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…