Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

inşallah bu ay canım:))

Doğru canım bizizoğluşun çokmu yaramaz seninmide bulantınmı var?kaç ay oldu_?

inşallah canım ilki doğsaydı hesaplara göre 3 martta doğacaktı,herşeyin hayılırsı diyorum

alperen güzel isim inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın canım
evet iğneden bahsetti doktor hayırlısı canım

AAA özletiyorsun ama kendini,yokluğuna alışamıyoruz:))bizimle de ilgilensaol canım duaların için bende seni yanıma bekliyorum artık bu ay

havalarda bugünlerde kapalı sanırım onun etkiside var,fırsat oldukça geliyorum canım daha çok akşamları fırsat oluyor o zamanda sen yoksun.
bu ay çalışmalara başladık hayırlısı olur inşallah

nıe erken olsun cnm yas 25 eee bu buyusun ıkıncı derkennn yas 30 olur eee o zmn erken degıll en asagı 3 bebe bende 24 bıtecek 25 olucam cnm mayısdaa ona goree ve 4 yıllık evlıyımmm ve dua mız gelıyor ock sukurrrrrrrr

hayırlısı cnm herseyınınsll as pırın kulllanıyormusun pekı bnm yakın ark.varda o gebelık ıstedıgınde aspırıne basla dmeıstı dr ve suan 7 aylık hamıss bır ay var aramızdaa coksukur cok saglıklılar gunluk ıgnesını yapıyor kendısınııı alp erenım babamızın hep dılegıymıss ıns kymak nasıp olurrr teyseziiii

al sana gobıs fotomuss
20 haftalık fotomuss ultrason resmıde cuma gunu cekıldı cok sukur yusunu gorduk babamıza benzıcekk darısı sızlere ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

göbişe bak maşallah

ultrasonu pek anlayamadım canım inşallah güzel huylu olur ve size benzer

günde 1 tane coraspin alıyorum.

suzicim kaç kilo aldın şimdiye kadar.

Bugün hava soğudu burada,akşamları da eşim geliyor zaten 10 dedinmi uyuyorum:))

Bilmiyorum tabi büyük konuşmayayımda,bu hamileliğim sağlıklı geçerse ve doğarsa bir daha düşüneceğimi sanmıyorum.Ne 3 mü
Maddi imkanıma göre düşünebilirim belki 2. ciyi(başbakanı dinlemicem yani)

göbişe bak maşallah

ultrasonu pek anlayamadım canım inşallah güzel huylu olur ve size benzer

günde 1 tane coraspin alıyorum.

suzicim kaç kilo aldın şimdiye kadar.
evet gobısımm artık hamıs kıyafetı gıyıyorumm cnm bnm yoksam oglusum sıkılıyor ıcerdeeeınsl hayırlı ve gusel huyluolurr yusden foto su bu paşanınnn
hee ıalcını aksatma canım

6.aydan 15 gun aldımm ve 69,5 la basladıkk ve suanda 76 kg deyım dr cok ıı dıyor kg dıyor ıstedıgım gıbı dıyor sanırım 80 de dogum yaparım yada 82 de fılan cnmmmm

seneye bır dıyet daha benı bekler yanııı ek gıdaya baslayıncaa hele saglıklıca dogruyum da paşamıııııııı

teraziler özgüven sahibi oldukları için, kendilerini rahat ifade ederler ve eğlenceli hoş sohbet insanlardır, tabi bazıları özgüveni şımarıklık olarak algılayabilir.
gel burda kar var,ama geçen seneki kadar değil, ayy olmasında zaten,ben güneşi seviyorum
okuma kararını destekliyorum sakın vazgeçme, bebişinle birlikte okursun inşallah,çocuk doğmadan diploma sahibi olsun

sağol tatlım, iyiyim şu anda, bende sabah kalkınca bi üşüme, bi öksürük olur genelde,
bazen çok oluyor,gözlerim falan kaşınıyor ozaman eyvah diyorum,hasta mı olucam acaba diye korkuyorum.
ama kendime çok dikkat ederim, hasta olmasamda yemem içmem iyidir, pekmezimi,balımı yerim yani sorun yok

bende bi doğursam 2 yıl sonra fala bi daha istiyorum yaş geçiyo 33 oldum artık.belki ikiz yaparım

son 3 ayda daha fazla kilo alınıyor diye biliyorum canım,doğumdan sonra kilo verme topiği yaparız belki

Fotosunu sevsinler alpereninseneye yine diyete başlarız:)

Evet aynı dediğin gibi canım,şımarıklık olarak algılıyorlar,geliyorum hemen,kuru soğuk daha kötü en azından kar yağınca manzarası oluyor.Bende güneşi özledim:)
Okuyucam inşallah,çok büyük hedefim olmasada tabi,vaktimi değerlendirmiş olurum.Bebek de çalışsın.
Belki vücut direncin düşmüştür,toplanırsın hemen.

nehirrrrrrrrrrr

efe eylul
nasılsınız bakalımmmm yenı topıkknehır cım test lerı yaptırdınmı merak ettım cnm benım ınsl hakkımızda hayırlısı olur hepımız ıcınnnn

suzan hoşgeldin, hatırladın mı beniiiiii
maşallah bizim eski topiğin kızları doğurgan çıktı, eylül hepimize okuyup üfledi sanırım
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin alpereni, göbüşünde çok şeker olmuş,
dikkat bebek var yazan thsirt'lerden aldın mı,bayılıyorum onlara.

geçmiş olsun canım senin bünyen daha hassaslaşmıştır şimdi günlük c vitamini al bide aile hekimin yakınsa kan değerlerine bi baktır istersen,benim düşükten sonra b 12 im çok düşmüştü çok üşüyordum acayip halsizliğim vardı haplarla normale döndüm kendi başıma hemen toparlanmam çok zor olurdu.bu arada doktora gittinmi canım.

bende bi doğursam 2 yıl sonra fala bi daha istiyorum yaş geçiyo 33 oldum artık.belki ikiz yaparım

son 3 ayda daha fazla kilo alınıyor diye biliyorum canım,doğumdan sonra kilo verme topiği yaparız belki

Hehehbence direk ikiz yap(tek seferde)tabi allah izin verirse.40 ına kadar yolu var:)

Hahabeni güldürdün canım allah seni daha güldürsünyanlışlıkla kendimi de üfledim o zaman ben:))

olsun okumanın iyisi kötüsü olmaz,ben meslek sahibiyim ama hala okumaktan vazgeçmedim,
yükselmeye çalışıyorum şu an yanımda anayasa kitabı var,sizle yazışmaktan elime alamıyorum
bu arada bizim diyet ömürlük, seneyede olur diğer seneye de, ben şimdiden randevulaşabilirim,
sen topik açarsan ilk taliplisi benim
hatta bir sır vereyim size, öğle arası makarna-patates kızartması ve köfte yaptım eşime,
kendimede ayva soydum, ben yemiycem diye artistlik yaptım kocişime.
eşim kızartmanın yarısını yemedi,kaşla göz arsında ekmek arası yaptım çantaya attım,
az öncede odamda mideye indirdim
güya kilo vericem, anca rüyamda görürüm

formülünü bulsam hemen yapıcamm
40 kadar kaç tane yaparım acaba :44:
3 tane falan yaparım herhalde

aslında hep eşimle 3 isterdik hayırlısı tabi

Silkelet hamiş kal topiği var,bende ilkez okudum.İlişki sonrası eşleri silkeliyormuş.Bu yolu deneyenler hep hamile2 yaparsın ama 3 e cesaret edermisin bilmiyor ben

Haklısın canım okuyacam bişey olurum elbetsen bizimle yazış boşver sonucta yine okuyup yazıyoruz,hayat dersi buda:))
ah canım ah ne güzel de yapmışsındır sen ekmek arasıda ne güzel gider:)ben soğuk da yerim,afiyet olsun..Ben yine accam bu gidişle diyet topiği yada eski topiği açtırabilirsem:)en başta hepimiz doğuralım sonra kilo verelim..

doğru söylüyo o topikte vardı birşey

bi daha beni üfle

püff püffffffff..........,çok içli üfledim tutması lazım:)

aynen canım bende çok seviyorum okumayı çocuk yapıp büyütünce tabi Allah nasip ederse normal üniversitede okumayı düşünüyorum hayırlısı tabi hiç birşey için geç değil bence ve yaşıda yok.

Silkelet hamiş kal topiği var,bende ilkez okudum.İlişki sonrası eşleri silkeliyormuş.Bu yolu deneyenler hep hamile2 yaparsın ama 3 e cesaret edermisin bilmiyor ben

o neki

bi bakayım

bizimki normal olsun

bilmiyorumki canım kaçtane yaparım daha doğmamış çocuğa kardeş düşünüyorum

hergün portakal suyu sıkıp içiyorum, kürtajdan öncede üşüme vardı bende (kansızlık yok)
özellikle sabahları öksürürüm,boğazımda faranjit var.
pazartesi günü gittik alınan parçalarda birşey çıkmamış, adetten sonra yani 3 hafta sonra falan diğer testler için çağırdı,
hem eşime hem bana bütün testleri yapıcakmış, ben küçük bir ilçede yaşıyorum burda aile hekimi var ama o testleri yapacak hastane yok

Hehehbence direk ikiz yap(tek seferde)tabi allah izin verirse.40 ına kadar yolu var:)

formülünü bulsam hemen yapıcamm
40 kadar kaç tane yaparım acaba :44:
3 tane falan yaparım herhalde

aslında hep eşimle 3 isterdik hayırlısı tabi

ahh benim eşimde 3 istiyor,aslında bende isterim ama ikiz olsa tek seferde,
sonra 1 tane daha cesaret edip yaparım tamam olur
hamilelik ve doğum süreci korkutuyor beni, birde en çok kilo almak vücudumun bozulması.
yanlış anlamayın manken gibi değilim zaten ama daha beter olmasından korkuyorum biraz takıntılıyım bu konuda.

Hahabeni güldürdün canım allah seni daha güldürsünyanlışlıkla kendimi de üfledim o zaman ben:))

eee heralde canım, bize okurken kendinede bulaşmıştır,
hem ohh oldu sana biz hamiş olucaz, kilo alıcaz sen bizi seyredecektin öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…