Farketmez tünaydın canım
Dediğin gibi yapıcam önce doktoruma sorup sonra aşımı yaptırıcam,tetanozu da duymuştum onu da sorucam bende,3 ay sonra izinemi çıkıyorsun ne güzel ya:))az kalmış canım o zaman bebek daha da büyür.
belki daha erkende çıkabilirim
eşimin fabrikasına sendika girdi maaşlarda iyileştirme olacak
eğer istediğimiz gibi maaş alırsa 1 ay sonrada çıkabilirim
işim stresli mesleğimi seviyorum ama çalıştığım yeri sevemedim
büyüyecek inşallah bebişimsabırsızlıkla bekliyoruz
geçmişe bakınca ne çabuk geçmiş diyorum ama ileriye bakınca zaman geçmiyor hiç
İnşallah iyi bir iyileştirme yaparlar,sana stres yaramaz ki şuan:))sanırım bi kaç sene çalışmazsın bebekle ilgilenirsin.Yok canım bak büyüttün sen benim çok çokk küçük
İnşallah canım bebeğimiz uğur getirsin bize inşallah
yaramaz tabiki çok takmamaya çalışıyorum ama elinde olmuyor bazen
çalıştığım firmada hiç anlayış yok neyseki sabretmemin nedeni maaşım iyi olması ve evime yakın olması
eşimde bırakmamı istiyor bebeğin ve senin sağlığın daha önemli diyor bazen atışıyoruz
artık onada anlatmıyorum oyüzden detaylı
bakalım önümüzdeki ay herşey düzene girecek inşallah
bende ilk zamanlar ne zamn büyücek derdim
5. hafta 6.hafta lar geçmiyor gibiydi
ama geçiyormuş bak yarın 15.haftama giriyorum allahın izni ile
Takma tabi gerekiyorsa ayrılırsın,senden bebeğinden önemlisi yok,daha az para olsada önemli olan huzur unutma,yani maddi açıdan düşünüp kendini yıpratma:))
Ay ne güzel 15. haftadarısı bana cidden haftalar geçmiyor ne zaman 15 hafta olcam çok varr
evet canım en önemlisi sağlık gerisi boş
dün gece sağ göğsümün sızlamasıyla uyandım
yarım saat kadar da uyuyamadım
bugunde belimde hafif bi ağrı var otururken batıyor gibi oluyor
vücudum artık gebeliğe ayak uyduruyormuş nette öyle diyor
Sütler başlıyorda olabilir belki,ben ancak wc için kalkıyorum
içini ferah tut canım, doktorlar sat'a göre hesapladıkları için fazla söylüyorlar genelde, ekimde mi doğacak?
terazi burcu olcak yani, çok iyi anlaşırım terazilerle,eşimde terazi,bizim bebişimizinde terazi olmasını istiyordu ona göre hesaplamıştı kocişim
ama şımarık olmaz ki teraziler, benim bildiğim en şımarık ve anlaşamadığım burç ikizler
kendine dikkat et, aşınıda ol, yat dinlen, ohh keyif senin biz burda sabahın köründe kalkıp işe gelelim
zaten şifayı kapmışım, hapşırıp duruyorum yarım saattir,inşallah hastalanmam :2:
dışarıda lapa lapa kar yağıyor,evimde olsam, çayımı demlesem içsem olmazmıydı yaaaaa
ne güzel, bende kendi kendime kitap aldım çalışıyordum ama sıkıldım bıraktım, kurs olsa daha iyi olur tabi,
Allah zihin açıklığı versin, derse giderken ballı sütünü içte git
inşallah canım.Bilmem ben en son doktora gittiğimde 15 gün sonra gel demişti kalp atışı için,2 gün sonra 15 gün oluyor ben daha geç bile gidicem(başka doktora)benle aynı sat da duyan var ama benim duyulurmu bilmiyorum(nedense benim çok gelişmiş gibi hissediyorum)
Sata göre:20 ekim(terazi oluyor)daasanırım daha önce doğururum(sorun olmassa yani)büyük ihtimalde sezeryan olucam(rahim anormalilerinde öyle yapıyorlarmış diye duydum)Hehe ben de tam bir teraziyim:))yok aslında şımarık olmuyor da (genelde ilk etapda şımarık diye görünüyorlar)dengesiz oluyoruz bide tabi,benimde eşim balık..
En yakın er arkadaşım ikizler di anlaşıyordum aslında,benim anlaşamadığım burç yok
Geçmiş olsun canım ya meyveni ye çokca,burada bir kar yağmadı gitti yaz geliyor:))salı günü doktoruma sorucam aşıyı ol derse oluyum(hamilelikte bir sorun olmaz demişti aile hekimi)
Bu arada ben bu sene ygs girecektim,diplomam Mersindeydi,çok da çalışmadım diye giremedım.Kitaplarımı aldım seneye üniversiteye başlıcam inşallah
aslında tünaydınmı demeliydim bilemedim
bu sabah zor kalktım resmen yatak çekiyor beni gitme gitme diye
annemde bana hamileyken çok uyurmuş bende ona çekmişim heralde
havada bir soğuk bir kapalı tam uyku havası
neyse mecbur kalkıp geldim işimin başına gün sayıyorum ama 3 ay kaldı izne çıkmama
eylülcüm tahlilerin temiz çıkmasına sevindim.Aşıyıda doktoruna danış ondan sonra yaptır
banada aile hekimi devit 3 damla verdi doktorum kullanma gerek yok
biz onu bebeklere veriyoruz yeni doğduğunda dedi
birde tetanoz aşısı olmalısın dedi aile hekimi
2011de yaptırmıştım ve 5 yıl koruduğunu söylemişlerdi
gerek varmı acaba bilemedim onuda soracağım doktoruma
bayanruj dikkat et canım kendine havalar çok kötü buaralar
bi sıcak oluyor bi soğuk belli olmuyor inşallah hasta olmadan atlatırsın
vitamin almaya çalış bak bol bol beslenmene dikkat et
sıcak çorba yap bol vitaminli içine limon sık ve karabiber sıcak sıcak ye
sonrada ıhlamur iç sıcak battaniyenin altına gir terle bi güzel
terle birlikte vücuttaki mikrobu atarsın
nehircim görüşemedik bayadır nasılsın nasıl gidiyor dersler.
buradada busmek var bende izne çıktığımda gitmeyi düşünüyorum hem vakit geçer
hem kendimi geliştirmiş olurum
belki daha erkende çıkabilirim
eşimin fabrikasına sendika girdi maaşlarda iyileştirme olacak
eğer istediğimiz gibi maaş alırsa 1 ay sonrada çıkabilirim
işim stresli mesleğimi seviyorum ama çalıştığım yeri sevemedim
büyüyecek inşallah bebişimsabırsızlıkla bekliyoruz
geçmişe bakınca ne çabuk geçmiş diyorum ama ileriye bakınca zaman geçmiyor hiç
İnşallah canım bebeğimiz uğur getirsin bize inşallah
yaramaz tabiki çok takmamaya çalışıyorum ama elinde olmuyor bazen
çalıştığım firmada hiç anlayış yok neyseki sabretmemin nedeni maaşım iyi olması ve evime yakın olması
eşimde bırakmamı istiyor bebeğin ve senin sağlığın daha önemli diyor bazen atışıyoruz
artık onada anlatmıyorum oyüzden detaylı
bakalım önümüzdeki ay herşey düzene girecek inşallah
bende ilk zamanlar ne zamn büyücek derdim
5. hafta 6.hafta lar geçmiyor gibiydi
ama geçiyormuş bak yarın 15.haftama giriyorum allahın izni ile
herkese selam nasılsınız
içerim canım
inşallah canım.
evet canım fırsat oldukça girmeye çalışıyorum.öncedende bu kurslar vardı ama iyi değildir diye gitmiyordum sanırım hocanında etkisi var çok iyi öğretiyo.
hayırlısı olur inşallah canım sen nerdeydin.
bebeğinin önceliklede senin sağlığın önemli,daha göbişin kocaman olacak
evet nette süt damarlarının açıldığı yazıyordu
ben yemeğe gidiyrum canım bebişimde açıkmıştır besleyeyim onuda
herkese selam nasılsınız
içerim canım
inşallah canım.
evet canım fırsat oldukça girmeye çalışıyorum.öncedende bu kurslar vardı ama iyi değildir diye gitmiyordum sanırım hocanında etkisi var çok iyi öğretiyo.
hayırlısı olur inşallah canım sen nerdeydin.
bebeğinin önceliklede senin sağlığın önemli,daha göbişin kocaman olacak
nehirrrrrrrrrrr
efe eylul nasılsınız bakalımmmm yenı topıkknehır cım test lerı yaptırdınmı merak ettım cnm benım ınsl hakkımızda hayırlısı olur hepımız ıcınnnn
nehirrrrrrrrrrr
efe eylul nasılsınız bakalımmmm yenı topıkknehır cım test lerı yaptırdınmı merak ettım cnm benım ınsl hakkımızda hayırlısı olur hepımız ıcınnnn
cok sukur ıyıyız bızdee sız??iki kişisiniz dimi dogru anladımmmHoşgeldin suzancım nasıl gidiyor hamilelik?iyiyiz biz
efe eylul gebemısınn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne kadarlık takvım yapsanda gorsekk dogru anladıysam tabııııııı
slm canım iyiyiz,sen nasılsın bebiş nasıl
yaptırdım canım kan pıhtılaşması taşıyıcılığı yapıyormuşum.doktoruma danıştım tekrar çocuk düşünebilirsin dedi geçen ay regli oldum inşallah bu ay olur :26:
cok sukur ıyıyız bızdee sız??iki kişisiniz dimi dogru anladımmmıyı oglusum ıcerde halay cekyor acıktımm dıyor ama bnm ıstahım hıc yok mutfaga gıresımde yok atıstırıyorum ölesinee bos bossssssssss tek sorun bu babamız duysa furur benıı hehe nıee yemıyon dıee
cok sukur ıyı alperenım dee teyzesiii darısı sana ınslalahhhhhhhhhhhhh kısa zamanda saglıklısından ınslllslm canım iyiyiz,sen nasılsın bebiş nasıl
yaptırdım canım kan pıhtılaşması taşıyıcılığı yapıyormuşum.doktoruma danıştım tekrar çocuk düşünebilirsin dedi geçen ay regli oldum inşallah bu ay olur :26:
aaa ama nn dıkkat et cnm yaaa kalp atısını haftaya duyarsını ınsl benım oglumm 7+2 de duyurmustu yaradann ınsll saglıklı haberlerı alırız senn ılk mıydıkı bebegınnnEvet canım 6+4 üm şuan(bazı riskli durumlarım olduğum için takvim yapmadım:))çift rahim ve çift rahim ağzı varmış,erken doğum ve düşük riskim var.
afiyet olsun ikinizede:)
İyidir,sen nerdesin?
cok sukur ıyıyız bızdee sız??iki kişisiniz dimi dogru anladımmmıyı oglusum ıcerde halay cekyor acıktımm dıyor ama bnm ıstahım hıc yok mutfaga gıresımde yok atıstırıyorum ölesinee bos bossssssssss tek sorun bu babamız duysa furur benıı hehe nıee yemıyon dıee
Evet canım 6+4 üm şuan(bazı riskli durumlarım olduğum için takvim yapmadım:))çift rahim ve çift rahim ağzı varmış,erken doğum ve düşük riskim var.
cok sukur ıyı alperenım dee teyzesiii darısı sana ınslalahhhhhhhhhhhhh kısa zamanda saglıklısından ınslllhe ıı ogrendıgın ıı oldu yanıı ogrendıgınde ıgnenı bvuruluyorsun sorun kalmıyor ınslll
aaa ama nn dıkkat et cnm yaaa kalp atısını haftaya duyarsını ınsl benım oglumm 7+2 de duyurmustu yaradann ınsll saglıklı haberlerı alırız senn ılk mıydıkı bebegınnn
kursdan gözüm açılmıyo,bugünde temizlik yapıp ders çalışmam lazım yarın kurs var.biraz size takılıp sonra hemencik temizlik yapıp işimi bitirmem lazım.
canım maşallah size
isim buldunmu oğluna göbiişin davul gibi oldumu
inşallah sende sağlıkla doğum yapıcaksın canım dua ediyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?