Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

belki daha erkende çıkabilirim
eşimin fabrikasına sendika girdi maaşlarda iyileştirme olacak
eğer istediğimiz gibi maaş alırsa 1 ay sonrada çıkabilirim
işim stresli mesleğimi seviyorum ama çalıştığım yeri sevemedim
büyüyecek inşallah bebişim sabırsızlıkla bekliyoruz
geçmişe bakınca ne çabuk geçmiş diyorum ama ileriye bakınca zaman geçmiyor hiç

İnşallah iyi bir iyileştirme yaparlar,sana stres yaramaz ki şuan:))sanırım bi kaç sene çalışmazsın bebekle ilgilenirsin.Yok canım bak büyüttün sen benim çok çokk küçük

İnşallah iyi bir iyileştirme yaparlar,sana stres yaramaz ki şuan:))sanırım bi kaç sene çalışmazsın bebekle ilgilenirsin.Yok canım bak büyüttün sen benim çok çokk küçük

İnşallah canım bebeğimiz uğur getirsin bize inşallah
yaramaz tabiki çok takmamaya çalışıyorum ama elinde olmuyor bazen
çalıştığım firmada hiç anlayış yok neyseki sabretmemin nedeni maaşım iyi olması ve evime yakın olması
eşimde bırakmamı istiyor bebeğin ve senin sağlığın daha önemli diyor bazen atışıyoruz
artık onada anlatmıyorum oyüzden detaylı
bakalım önümüzdeki ay herşey düzene girecek inşallah
bende ilk zamanlar ne zamn büyücek derdim
5. hafta 6.hafta lar geçmiyor gibiydi
ama geçiyormuş bak yarın 15.haftama giriyorum allahın izni ile

Takma tabi gerekiyorsa ayrılırsın,senden bebeğinden önemlisi yok,daha az para olsada önemli olan huzur unutma,yani maddi açıdan düşünüp kendini yıpratma:))
Ay ne güzel 15. haftadarısı bana cidden haftalar geçmiyor ne zaman 15 hafta olcam çok varr

evet canım en önemlisi sağlık gerisi boş
dün gece sağ göğsümün sızlamasıyla uyandım
yarım saat kadar da uyuyamadım
bugunde belimde hafif bi ağrı var otururken batıyor gibi oluyor
vücudum artık gebeliğe ayak uyduruyormuş nette öyle diyor

Sütler başlıyorda olabilir belki,ben ancak wc için kalkıyorum

herkese selam nasılsınız

içerim canım

inşallah canım.

evet canım fırsat oldukça girmeye çalışıyorum.öncedende bu kurslar vardı ama iyi değildir diye gitmiyordum sanırım hocanında etkisi var çok iyi öğretiyo.

hayırlısı olur inşallah canım sen nerdeydin.

bebeğinin önceliklede senin sağlığın önemli,daha göbişin kocaman olacak

nehirrrrrrrrrrr

efe eylul
nasılsınız bakalımmmm yenı topıkknehır cım test lerı yaptırdınmı merak ettım cnm benım ınsl hakkımızda hayırlısı olur hepımız ıcınnnn

evet nette süt damarlarının açıldığı yazıyordu
ben yemeğe gidiyrum canım bebişimde açıkmıştır besleyeyim onuda

afiyet olsun ikinizede:)

İyidir,sen nerdesin?

nehirrrrrrrrrrr

efe eylul
nasılsınız bakalımmmm yenı topıkknehır cım test lerı yaptırdınmı merak ettım cnm benım ınsl hakkımızda hayırlısı olur hepımız ıcınnnn

Hoşgeldin suzancım nasıl gidiyor hamilelik?iyiyiz biz

efe eylul gebemısınn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne kadarlık takvım yapsanda gorsekk dogru anladıysam tabııııııı

nehirrrrrrrrrrr

efe eylul

slm canım iyiyiz,sen nasılsın bebiş nasıl

yaptırdım canım kan pıhtılaşması taşıyıcılığı yapıyormuşum.doktoruma danıştım tekrar çocuk düşünebilirsin dedi geçen ay regli oldum inşallah bu ay olur :26:

Hoşgeldin suzancım nasıl gidiyor hamilelik?iyiyiz biz
cok sukur ıyıyız bızdee sız??iki kişisiniz dimi dogru anladımmmıyı oglusum ıcerde halay cekyor acıktımm dıyor ama bnm ıstahım hıc yok mutfaga gıresımde yok atıstırıyorum ölesinee bos bossssssssss tek sorun bu babamız duysa furur benıı hehe nıee yemıyon dıee

Son düzenleme:
efe eylul gebemısınn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne kadarlık takvım yapsanda gorsekk dogru anladıysam tabııııııı

Evet canım 6+4 üm şuan(bazı riskli durumlarım olduğum için takvim yapmadım:))çift rahim ve çift rahim ağzı varmış,erken doğum ve düşük riskim var.

inşallah bu ay canım:))

Doğru canım bizizoğluşun çokmu yaramaz seninmide bulantınmı var?kaç ay oldu_?

cok sukur ıyı alperenım dee teyzesiii darısı sana ınslalahhhhhhhhhhhhh kısa zamanda saglıklısından ınslll he ıı ogrendıgın ıı oldu yanıı ogrendıgınde ıgnenı bvuruluyorsun sorun kalmıyor ınslll

Evet canım 6+4 üm şuan(bazı riskli durumlarım olduğum için takvim yapmadım:))çift rahim ve çift rahim ağzı varmış,erken doğum ve düşük riskim var.
aaa ama nn dıkkat et cnm yaaa kalp atısını haftaya duyarsını ınsl benım oglumm 7+2 de duyurmustu yaradann ınsll saglıklı haberlerı alırız senn ılk mıydıkı bebegınnn

afiyet olsun ikinizede:)

İyidir,sen nerdesin?

kursdan gözüm açılmıyo,bugünde temizlik yapıp ders çalışmam lazım yarın kurs var.biraz size takılıp sonra hemencik temizlik yapıp işimi bitirmem lazım.

canım maşallah size
isim buldunmu oğluna göbiişin davul gibi oldumu

inşallah sende sağlıkla doğum yapıcaksın canım dua ediyorum hep

İsmi de belli o yesinler senin oğluşunusalı günü 7+2 olcak randevum var umarım bir sorun çıkmaz canım.Dikkat ediyorum ,artık allahın taktiri.İlk tabi canım daha 25 yaşındayım,hatta düşünmüyodum da 1 anlık kaza:))

AAA özletiyorsun ama kendini,yokluğuna alışamıyoruz:))bizimle de ilgilensaol canım duaların için bende seni yanıma bekliyorum artık bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…