Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

sağol canım kirlenmese çok iyi olacak
zamanı gelmiş şimdiden başlamak lazım yağlanmaya

Hiç temizlik yapmıyorum ki yapmayımı özledim ne:))annem herşeyi yapıyor,akşamları da eşim mesaiye ye başlıyor(nazımı da yapıyorum ohhh)sataşıyorum bide ne de olsa saldırayada geçemez:))

kadının canı çekmiyorsada zorla çektireceksin benim bile canım çekti

haha ne fenayım dimi:)))kıyamam ya sende eşine söyle..

Benimde sankı kokusu geliyor burnuma ya da tadını hissediyorum:))naz yap ya süper oluyor,akşam eşim gelince başlıyorum mızmızlanmaya,mide bulantım olmasa daha çok çeker..

istiyordur tabi artık herşeyi bulabiliyoruz adamcağızlarda şanslı.iyi beslenmen lazım

Hiç temizlik yapmıyorum ki yapmayımı özledim ne:))annem herşeyi yapıyor,akşamları da eşim mesaiye ye başlıyor(nazımı da yapıyorum ohhh)sataşıyorum bide ne de olsa saldırayada geçemez:))

ay vallahi maşallah diyorum ne şanslısın ben hamileliğimde arada kayınvalidem gelir herhalde annem gelmez.

yap canım naz yap şimdi yapmayacaksında ne zaman yapıcaksın

Eşim diyorki mümkünse canın tatlı çeksin,dün naneli şeker al dedim(midem için)oda ohh be canın tatlı istiyor diyor(tatlı çekince erkek olucakmış demiştim)

ah biz kadınlar çok fenayız

Evet ya,cimcik atıyorum hadi sende at diyorum,sende uğraş hadi benle diyorum,garibim pusuyor.Sevdim ben bu hamileliği

Vallahi şanslıyım:))birde onu bunu pişirttiriyorum anneme,sonra yiyemiyorum kızıyor bana:))sürekli bana koşuşturuyor..
Dimi hep hamile olmak lazım:)şımartılmak güzel şey

hamileliğin en güzel dönemlerinden biride nazlanmak sanırım
eşimde sağ olsun anlayışlı
tadını çıkaralım bugunlerin

hahhahhaa deli seni adamı ne hale çevirmişsin

Ama hakkediyo,daha sonra yapamam ki bunları,hoşuna da gitmiyor değil balığım o benim:)))

Benimde anlayışlı ya yoksa çekmez beni,ben normaldede biraz hasta olsam naz yaparım şimdi hat safhada yapıyorum,mutlu halinden memnun:))

niye cimcikliyosun adamı

bizimkini ben hamile kalana kadar yemek ve ev işleri konusunda biraz geliştirmem gerekiyor adam hizmet ediyor ama kahvaltı salata falan hazırlar.acil öğrenmesi lazım.

sevgi böcükleri sizi

Bişi söyliyecem,saç bakım yağı var bende(daxın saç uzatıcı bakım yağı)onu sürsem bişi olurmu?hamilelikte sürmemek mi lazım acaba..

Niye cimcikliyorum biliyomusun,bazen bir şey soruyorum 1 kez,2 kez artık üçüncüde dalıyorum saç başdelirtiyor allahın hakkı 3 diye güveniyor benle uğraşınca bende direk taaruza geçiyorum,o hareketleriyle sinir ediyo bende canını yakıyorum(öyle rahatlıyorum)

Bişi söyliyecem,saç bakım yağı var bende(daxın saç uzatıcı bakım yağı)onu sürsem bişi olurmu?hamilelikte sürmemek mi lazım acaba..

içinde kullanılan maddeler kimyasalsa kullanma canım
organikse eminsen diplere sürmeden kullanabilirsin belki ama yinede çok gerekmiyorsa kullanma derim

kızlar mesai bitti ben çıkıyorum
hepinizi öpüyoruz
yarın görüşmek üzere iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…