- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Kızarıyormu benim diğer yerler kararıyor catlak beyaz kalıyor:)hiç birine yanma canım selülit daha kötüüü
Selülitin çözümü yokki,oksijen tedavisimi ne varmış burada bir yerde sadece,bir araba parası belki.Ben selüliti sevmiyorum,çatlağında çözümü yok gerçi burda bir topicte bişeylerle ovuyorlardı:))
Merhabaaa
Ben de diyet bitti demek istiyorum artık.. 3 aydır dukan diyeti yapıyorum..
Aslında diyet yapmaktan sıkılmadım ama daha fazla zayıflamak sürekli daha ince görünmek istiyorummmm
Çatlağın çözümü de var canım..
Ben hamileyken çatlak oluşmasın diye kremini kullanmıştım.. Çok şükür hiç çatlamadan hamileliğimi atlattım..
Ki 20 kilonun üstünde kilo aldım ve 4 kilo bir erkek bebek doğurdum..
Bildiğim kadarı ile serumu da mevcut çatlakların görünümünü azalttıyormuş..
Bir arkadaşım denemişti ve görmedim gerçi ama çatlakların görünümü düzeldi demişti..
Kremin ismi -Lierac- hatta kk da topiği de olacaktı
Bir araştır istersen..
Merhabaaa
Ben de diyet bitti demek istiyorum artık.. 3 aydır dukan diyeti yapıyorum..
Aslında diyet yapmaktan sıkılmadım ama daha fazla zayıflamak sürekli daha ince görünmek istiyorummmm
nasıl yok yaa, çıldırtma beni şimdi
bol su içicen, spor yapıcan, selülüt kremlerinden düzenli kullanıcan, kese yapıcan, tuzlu yemiycen bak nasıl geçiyor.
ayrıca güldürdün beni neyle ovduklarını söylim : kahve-limonla ovuyorlardı,
çektiğin eziyete değmez,yapmadığım şey kalmadı faydası yok, tecrübeyle sabit
hoşgeldin canım, yukarda yazdıklarıma bakıp korkma sakın, sende katıl bize
kaç kilo verdin dukanla, boyun kilon kaç.
Merhaba canım hoşgeldin,geçmiş olsun diyelim o zaman hedefine ulaştınmı?
Çatlağın çözümü de var canım..
Ben hamileyken çatlak oluşmasın diye kremini kullanmıştım.. Çok şükür hiç çatlamadan hamileliğimi atlattım..
Ki 20 kilonun üstünde kilo aldım ve 4 kilo bir erkek bebek doğurdum..
Bildiğim kadarı ile serumu da mevcut çatlakların görünümünü azalttıyormuş..
Bir arkadaşım denemişti ve görmedim gerçi ama çatlakların görünümü düzeldi demişti..
Kremin ismi -Lierac- hatta kk da topiği de olacaktı
Bir araştır istersen..
nasıl yok yaa, çıldırtma beni şimdi
bol su içicen, spor yapıcan, selülüt kremlerinden düzenli kullanıcan, kese yapıcan, tuzlu yemiycen bak nasıl geçiyor.
ayrıca güldürdün beni neyle ovduklarını söylim : kahve-limonla ovuyorlardı,
çektiğin eziyete değmez,yapmadığım şey kalmadı faydası yok, tecrübeyle sabit
hoşgeldin canım, yukarda yazdıklarıma bakıp korkma sakın, sende katıl bize
kaç kilo verdin dukanla, boyun kilon kaç.
Hehe korkmadım korkmadım.. :)))
Boyum 1.65 kilom değişken ama şu aralar 66 civarıyım..
78 ile başladım ama eski fotoğraflarıma bakınca sanki daha mı kiloluydum diyorum şimdi..
Selülüt ile çatlağın hadi bir nebze de olsa çözümü var ama şu çatlayan damarları nasıl yok edebiliriz kızlar?
Kilo verince daha bir ortaya çıktı benim minik damarcıklar.. Söylemesi ayıp biraz da tenim ince ve beyazdır..
Hehe korkmadım korkmadım.. :)))
Boyum 1.65 kilom değişken ama şu aralar 66 civarıyım..
78 ile başladım ama eski fotoğraflarıma bakınca sanki daha mı kiloluydum diyorum şimdi..
Selülüt ile çatlağın hadi bir nebze de olsa çözümü var ama şu çatlayan damarları nasıl yok edebiliriz kızlar?
Kilo verince daha bir ortaya çıktı benim minik damarcıklar.. Söylemesi ayıp biraz da tenim ince ve beyazdır..
Maleseff... Daha vermek istediğim 5-6 kilo var..
Ama sohbeti görünce dayanamadımm
Benim derdim selülit aslında ama çatlak kreminede ihtiyacım olcak sanırım,teşekkür ederim canım kremi denerim bende:))bu arada oğlunu allah sana bağışlasın kaç yaşında şimdi?
Hehehhe çıldır çıldırben dediklerini yaptım geçmedi canım,özellikle o selülit kremi hiç işe yaramıyor ki.Belki hafif selülitler geçer benim baya belirgin o da var.
Oy oyy tamam evet o dedğin kahveli şey,denedinmi sende:))buluruz çözümünü ya dert etme sen ben sana araştırcam
eminim o kadar çok yoktur selülitin ,ama tabii mersin sahillerinde süzüldüğün için
manken gibi olmak istiyorsun anladım ben senin derdini
kahve limonu azıcık denedim ama banyo batıyor, bide evin içi çok kokuyor.bıraktım yapmadım.
Ah o selülitler..
Benbir tane kafeinli krem kullanıyorum sabahları birde dönüşümlü niveanın q10 olanını sürüyorum..
Çok düzelmedi selülitler ama yine de eskisine göre daha iyi durumda diyebilirim.
Oğlum 2009 doğumlu 3,5 yaşında delikanlı oldu..Ama tembel anneciği ancak veriyor kiloları..
Ah o selülitler..
Benbir tane kafeinli krem kullanıyorum sabahları birde dönüşümlü niveanın q10 olanını sürüyorum..
Çok düzelmedi selülitler ama yine de eskisine göre daha iyi durumda diyebilirim.
Oğlum 2009 doğumlu 3,5 yaşında delikanlı oldu..Ama tembel anneciği ancak veriyor kiloları..
maşallah adı ne oğlunun, sonunda vermişsin ama önemli olan sağlıklı kilo vermek,
dukan mideye zarar veriyor demişlerdi sende bir sıkıntı oldu mu.
birde hiç meyve yok sanırım, ben meyvsiz diyet yapamam diye dukanı denemedim.
selilüt benimde başımın belası
kalça bölgemde var az ama beni sinir etmeye yetiyorlar
denizde etekli bikini giyiyorum eteğimi çıkarmıyorum hiç
çatlak oluşmasın diye önlemlerimi almaya başladım
bol su tüketmeye çalışıyorum kaşıntım olursa kesinlikle kaşımayacağım
hemen yağımı sürüp masaj yapacağım
göğüs uçlarımada haftada 2 3 kere zeytin yağı sürüyorum
emzirme döneminde çatlak oluyormuş ve emzirmek eziyete dönüyormuş
32.haftada kullanılan göğüs için krem varmış doğum olana kadar kullanacağım
emzirme döneminde kullanmak istemiyorum z.yağı ile idare ederim
Çok iyi vermişsin tebrikler,o damarlar bende yok hamileliktemi cıkıyor.6+4 hamileyim bende çıkarmı ki bende beyaz tenli sayılırım.
iyi yaptın canım,o fazlalık bizdede var o bizim süsümüz şaka bir yana bende dukanı deniyecektim artık,doğum yaparsam sonra:))
aşağıda kilo çizelgen varmış yeni farkettim, ne güzel iradelisin iyi kilo vermişsin canım.
o kılcal damarlardan bendede var, at kestanesi yağı iyi geliyor demişlerdi ama denemedim.
doktora gittim her bayanda olur dert etme dedi yolladı beni
Var var:))bu sene denize giremicem gibi gözüküyorbende selülit için kahve içip telvesiyle masaj yapıyordum duşta,duşkabin kahve oluyodu:))
Ay en tatlı zamanıdır annesi sende peşinde koştur,kilo gitmiş zaten azcık kalmış.Benin hamilelijk riskli sanırım hep yatıcam,selülitler azıcak onlara sonra çözüm bulmam lazım:))
maşallah canım allah bağışlasın yavrunuAh o selülitler..
maşallah adı ne oğlunun, sonunda vermişsin ama önemli olan sağlıklı kilo vermek,
dukan mideye zarar veriyor demişlerdi sende bir sıkıntı oldu mu.
birde hiç meyve yok sanırım, ben meyvsiz diyet yapamam diye dukanı denemedim.
Teşekkürler dukan sağ olsun ne diyeyim.. Dukancılara göre benim verdiğim kilo az bile sayılır :))
Damarlar hamilelikte çok kilo alınca arttı ama sanırım biraz da bu iş genetik. Mesela benim annemde teyzemde hep vardır..
Ailede yoksa sende de olmayabilir.. Yine de çok kilo almamaya dikkat edebilirsin.
Bu arada tebrikler, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben birine sordum illa lazerle sildirmen lazım dedi.. O da biraz pahalı ve riskli ondan hiç girmedim o işe..
Ama şu yağı deneyebilirim.. Sorayım bakalım bizim aktara..
Yaa sorma çook tatlı ve hareketli.. En son koltuklarda zıplamasını önlemek için eve trampolin aldım.. :122:
Bu devirde çok zor erkek çocuğu yetiştirmek, enerjilerini atamıyor çocuklar..
Ben anneme diyorum dukana başla,yok diyor siz yerken ben nasıl yapıyımbu gidişle benden çok kilo alcaklar.(benim yengem de dukanla vermiş10 kilo manken gibi şimdi)
aynı yerde benimde var ama ben normal bikini giyiyorum,herkesin kusuru oluyor:))ama çoğalınca naparım
saf zeytinyağ lazım,market olmaz bide
Teşekkürler dukan sağ olsun ne diyeyim.. Dukancılara göre benim verdiğim kilo az bile sayılır :))
Damarlar hamilelikte çok kilo alınca arttı ama sanırım biraz da bu iş genetik. Mesela benim annemde teyzemde hep vardır..
Ailede yoksa sende de olmayabilir.. Yine de çok kilo almamaya dikkat edebilirsin.
Bu arada tebrikler, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben birine sordum illa lazerle sildirmen lazım dedi.. O da biraz pahalı ve riskli ondan hiç girmedim o işe..
Ama şu yağı deneyebilirim.. Sorayım bakalım bizim aktara..
Yaa sorma çook tatlı ve hareketli.. En son koltuklarda zıplamasını önlemek için eve trampolin aldım.. :122:
Bu devirde çok zor erkek çocuğu yetiştirmek, enerjilerini atamıyor çocuklar..
maşallah canım allah bağışlasın yavrunu
inşallah istediğin kiloyada kavuşursun
bizde bebişlerimizi doğuralım tekrar başlayacağız diyete
aynen canım ya bende meyveyi çok seviyorum her çeşit
hiç ayıt etmem hamileliğin etkisinden olsa gerek
dahada çok düşkün oldun meyveye gün içinde yiyiyorum akşamları tv izlerken yiyorum
inşallah bebişimde alışır şimdiden annesi gibi olur
babasına çekemesini istemeden ayda 1 kere yer yada yemez meyve
olmasa aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?