selam canım,iyiyiz, bende birşeyi yeme planı yapıp yiyemezsem aklım kalır, çocuk gibiyim
manav varsa yakınlarda alabilirsin.
ohh senin eşte öğlen eve geliyor bizde evde yiyoz, işe yerine çok yakın.
bende sabah 10 kahvesi içtim, alt kattan bayan memur arkadaş geldi, azcık sohbet ettik, iyi oluyor dedikodu yapıyoz
sende benim iştah açıcımsın aynı kafadanız, yemek için dünyaya gelmişim gibi hissediom bazen
üşenmediğim tek iş yemek yapmak
eve koşa koşa gittim ayvanın etkisi geçmiş, şu an çok rahatım
Normalde pek gelmez,şirketlerinde aşçısı var:)sevmezse eşim ona özel,tost,sandwiç vs şeyler yapar.Hatta bazen bana yemek getirirGelmesi iyi oldu annem perde yıkadı oda taktı:)
Bende kahve içiyorum azıcık(kahve keyfim olmadan olmaz)birazcıktan bişe olmaz..
Ben yemek yapmaya üşenirim,yemek yemeğe üşenmemsen yap ben yerim
Gözün aydın hadi iyisin
adamı resmen kullanmışsınız , ana-kız ne fenasınız siz
ben yaparım sen yeterki beğen, hele birde azıcık gaz verirsen
Allah Allaaaaah kimse tutamaz beni, her yemeği yaparım.
yaptığım şeyleri ikram etmeyi çok seviyorum, bizim kurumdakilere her hafta kek-börek-tatlı falan yapar getiririm( bekar memurlara)
nasıl seviniyorlar,nasıl yiyorlar bi görsen, onlar yedikçe ben gaza geliom
sağol canım, rahatladım ama mideyi boş bırakırmıyım koca bir tabak domates soslu-maydonozlu spagetti yedim( fellah köftesi niyetine)
birazdan gene başlarım kıvranmaya
Hehee zaten diyor analı kızlı bana napıyorsunuz siz=)perde takıcağını söyleseydim sanırım gelmezdi kaçak,haftaya salon perdesi dedi annem yok ben gelmiycem diyor..
Beğenirim canım niye beğenmiyim:)sen yap yerim hahaa,kadıncağızlara kilo aldırıyosun yani ohhhhh,bende makarna yiyecem bugün domates soslu sadece:)eşime karnıyarık dünden pilav var,dün sadece pilav cacık yedim(et yiyemiyorum ya)he bide annemin ev yoğurdu ekşi ekşi iyi gidiyor:)
adam herşeyin farkında sizin elinize düşmüş kurtuluş yok
ne kadıncağızları kızzz, erkek memurlar, benim katta bayan yok.
bayan olsalar kurban ederim, onların hizmetçisimiyim ,yok öyle
hamilikten dolayımı et yiyemiyosun, yoksa her zaman mı??
ahh ekşi yoğurtun ayranına bayılırım,evde var akşam içim bari.
eylül nerdesin, canım sıkılıyor, birazdan mesai bitecek çıkıcam.
2 gündür eşimde bir ciddiyet var, normalde çocuk gibi şımarırız,
az önce odasına gittim ciddiyet devam ediyor,
bende tv açtım oturdum, 2 dk.sonra kalktım ben odama gidiom işim var dedim.
noldu sıkıldın mı sohbetimden dedi, hayır dedim,
sen sıkılmışa benziyorsun dedim,
yes dedi.
bende senin için ne yapabilirm dedim.
nothing( hiçbirşey) dedi gülümseyerek.
çok canım sıkıldı hiçbir kavgamız sorunumuz yok, acaba kafasımı dolu işlerden.
alışık değilim onun bu hallerine.
Yetişemedim sana,makarna yedim biraz da şekerleme yaptım..
Bence işle alakalı bir durumdur,bazen bizdede oluyor(canları bişeye sıkılıyor)garipleşiyorlar.
Yakında geçer canım,canını bu kadar sıkma(akşama şımarırsınız)
Ya da bu tavırlarla sana takılıp,sinirlenmeni istiyor(ingilizce konuşarak ve gülümseyerek)
afiyet olsun canım, öğrendik beyimizin sıkıntısını.
2 gündür sigarayı bırakmış bana söylemiyor
hani demiştimya göbüşünü eritmeye karar verdi spora başladı diye,
meğer sporla birlikte sigara bırakma kararı da vermiş.
az öncede çıktı evden spora gitti, bende sana haber vereyim diye girdim.
öptüm görüşürüz, hafta sonu pek giremiyorum
Neyse ki güzel bir şey yapmışhemde spor yapıp daha sağlıklı olucak demek ki..
Beraber başlayın sporahaber vermekle iyi yaptın canım,başka bir sorun olmamasına sevindim..
Görüsürüz öptüm
slm canım,normal halimize döndük çok şükür, hiç kavgamız sorunumuz olmayınca
en ufak birşeyde bile üzülüyorum, halbuki millet neler yaşıyor,okuyoruz burda.
tabiki bende yazıldım spora bugün gittim,gelince akşam yemeği yaptım şimdi yedik,
bütün ev işleri kaldı, mutfak beni bekliyor, kabuuuusss
sana yazmak için girdim, öpüyorum byee
nasılsınzzzzzz
piştt nasılsınzı bakalım bız ıyıyız daha 1 st once 2 tabak makarna ve yogurt yedık ama suan mıdemm kazınıyorr ama hıcc ıstahımm yokkkkkkkkkkkkkkk kısıra gelınce oglen yan y komasumda yedık ama acızz suandaaaaaaaaaaaaaaay aklımada bırsey gelmıyorkı pısıreyımde yıyım ama yemek yemek ezıyet gıbıı ama bebegım ıcın gunde en az 3 ogun yıyorum zorlada olsaaaa dıyet donemındee bır cok sey ıstıyorduma ma suanda hıcc bırsey yokk hersey serbest ama ıstah sıfır!!!!!!!!!
haydı gorusuruzz
A.s canım,seni anlıyorum(herşey güzel giderken birden böyle bir durum olunca)aynen ne kötü olaylar yaşanıyor(evlerden ırak)(bazen insan paranoyak bir hal oluyor)şükredelim canım ya en kötü günümüz böyle olsun:))
Valla içim gitti he spor yapmayı çok özledım(hani yapamayınca daha çok istek geliyor)çok iyi düşünmüşsünüz tadını çıkar benim yerime de yap..
Bende bugün avm de gezdim azıcık evde bunalmıştım,ama çok yoruldum(çok yürümesemde)dinlenicem şimdi..
Kolay gelsin öptüm
nasılsınzzzzzz
piştt nasılsınzı bakalım bız ıyıyız daha 1 st once 2 tabak makarna ve yogurt yedık ama suan mıdemm kazınıyorr ama hıcc ıstahımm yokkkkkkkkkkkkkkk kısıra gelınce oglen yan y komasumda yedık ama acızz suandaaaaaaaaaaaaaaay aklımada bırsey gelmıyorkı pısıreyımde yıyım ama yemek yemek ezıyet gıbıı ama bebegım ıcın gunde en az 3 ogun yıyorum zorlada olsaaaa dıyet donemındee bır cok sey ıstıyorduma ma suanda hıcc bırsey yokk hersey serbest ama ıstah sıfır!!!!!!!!!
haydı gorusuruzz
ohh AVM gezmeleri demek, valla avm görmeyeli aylar oldu, inşallah 2 hafta sonra istanbula gitcez orda çıkarcam acısını
çok yorma kendini şekercik, ben sporu fazla kaçırmışsım kamyon çarpmış gibiyim her yerim ağrıyor, eşim gene gitti ben evdeyim
dağlarrrr kadar iş var Allahıım neydi günahım
suzaaan kız sendemi kısır yedin, çok kötüsünüz yaaa, benim yanımda ne anam var ne komşum var, tek başıma kısırın keyfide olmazkiii,
ama inat ettim yarın yapıp yicem ohh çatlayın
bebişe iyi bak, faydalı şeyler ye, ben bugün karbonatlı su içmeyi deniycem, zayıflamaya yardımcıymış.
şu anda yeşil çay içiyorum, öptüüüm
Çok yormadan gezdim canım:))İstanbula mı gidiyorsunuz(izinlimi)çıkart tadınıDemek ki spora alışkın değil vücudun hamladın.Geçer yarın öbürgün..
Karbonatlı su içmiştim(zor geldi içemedim)afiyet olsun
evet tatlım eşim iş gereği gitcek bende izin alıcam burda bırakmaz beni, ohh boğaz havası alıcaz biraz
spora alışkın değilim evet dün baya abarttım zaten 1.5 saat yaptım, az yapsaydım bu kadar olmazdım.
bakalım deniycem 1 sürahiye 1 tatlı kaşığı koycam, olmazsa içmem,
maden suyu içmeye çalışıyorum her gün 1 şişe, onunda faydası çok diyorlar.
hamile bayanlar eğer süt ürünleri tüketemiyorsa, maden suyu içsinler diyorlaar, kalsiyum varmış içinde.
İyi olur tabi sizin için kaç gün kalıcaksınız?1 saat de yapsan bence ağrırdı,uzun zaman yapmayınca oluyo.
Bende öyle hazırladım yarısını bile içemedim:)soda iç evet faydası var..
Yemekten sonra yarım şişe ya da içebilirsem 1 şişe sade maden suyu içiyorum..
bilmiyorum canım ama 1 hafta kalırız sanırım, ben çıkıcam mecburen öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?