Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ayy aklıma geldi o kadının yaptığı zaten canım istiyor,
kendisi hataydan getirdiği malzemelerle yapınca daha da güzel olurdu,
saf zeytin yağı falan, baharatlarıda aynen mis gibi kokardı.
elleri dert görmesin.
ben zaten ne yaparsam tadına bakarken yarısını yerim, karnım doyar,
bazıları yemek yaparken tuzuna bile bakmazmış :53:

Kuru domates de koyar hataylılar,baharatlarıda dedğin gibi süperdir:))malzeme de önemli mesela benim evdeki herşey genelde ev yapımıdır.Baharatımı falan annem alır kavurur,taze tza makinede çeker:))kuru biber,patlıcan ev yapımı olur yapamassakda bildik yerlerden alırız.Birde kısıra tadı veren bence salçası dır.Biber salçası ev yapımı olcak(acı olsa süper)adana karaisalı falan iyidir.
Ben tadına sürekli bakarım,doyarım da ohh:)

Kuru domates de koyar hataylılar,baharatlarıda dedğin gibi süperdir:))malzeme de önemli mesela benim evdeki herşey genelde ev yapımıdır.Baharatımı falan annem alır kavurur,taze tza makinede çeker:))kuru biber,patlıcan ev yapımı olur yapamassakda bildik yerlerden alırız.Birde kısıra tadı veren bence salçası dır.Biber salçası ev yapımı olcak(acı olsa süper)adana karaisalı falan iyidir.
Ben tadına sürekli bakarım,doyarım da ohh:)

adana karaisalı' yı nerden biliyon hehehe :1:
doğru söylüyon, en güzel biberler ordan çıkar,
bizde evde yaparız, naneyi annem bahçeye eker, bana kurutur getirir,
kekiğimizi komşular yayladan getirir, miss gibi.
şu an bulunduğum yerde acayip kekik var, gitmeden 1 çuval topliycam :52:

adana karaisalı' yı nerden biliyon hehehe :1:
doğru söylüyon, en güzel biberler ordan çıkar,
bizde evde yaparız, naneyi annem bahçeye eker, bana kurutur getirir,
kekiğimizi komşular yayladan getirir, miss gibi.
şu an bulunduğum yerde acayip kekik var, gitmeden 1 çuval topliycam :52:

Tabi bilcem ya bende Mersliyim yani:1:tanıdıklarımızdan alıyoruz,Adanadan salça getittiriyoruz:)))
Bizde köyden gelir nane,annem yıkar kurutur:)kekikde aynı şekilde
Kekik salatası hastasıyız biz eşimle:)Annem kavanozda zeytin yağ içine basar(kışın da yeriz,salatalara koyarız)
Mersindede nisanda çıkıyor,köylü teyzelerden alıyoruz bazen

İndirip dinletirim canım çok saol:16:gerçi daha duymaz benimki:52:
oolsun annesı ve cınsıyetı ogrendıgınden ıtıbarende kız ıse meryem suresının ılk sayfası oglan ıse yusuf suresının ılk sayfasını okumak cok ıyımıss cnm

bız okuyoruz oglusumla hayırlı evlat olsun dıye ınslll

Canım ya çok saol:16:bende yanımda seni istiyorum.Şu topik olsun hamileler geyik topiği:1:

inşallah 2-3 ay sonra bende katılırım hamileler kervanına,birlikte yürürüz, sen önce doğurcan tecrübelerini anlatırsın bana
bi adet olsaydım, diğer testleride yaptırcaz, inşallah sorun çıkmazsa hemen başlıycaz bebek çalışmalarına :1:

Görüşürüz canım babayy:54:

günaydıııın, huhuuuu kimse yokmu ben geldiiim :9:

oolsun annesı ve cınsıyetı ogrendıgınden ıtıbarende kız ıse meryem suresının ılk sayfası oglan ıse yusuf suresının ılk sayfasını okumak cok ıyımıss cnm

sen kur an bılmıyorsan cd den nette fılan acıp dınlet cok faydasını gorecekzın cnm ınslllll

lınkını vereyım ındır dınlet bebgıne ınsl

Kuranı Kerim İndir | İlahi Kitaba Kulak Var !

cok faydalı cnm

slm canım, kız olursa meryem suresi, erkek olursa yusuf suresi...
bak bunları yeni öğrendim, aklımda bulunsun ilerde bende dinletirim.

sen hergün dinletiyorsan, senin oğlan hafız olarak doğmasın bu gidişle :1:
çocuk türkçeden önce arapça konuşmaya başlarsa şaşırma :1:

Bak ilk defa duydum,saol suzancım:))

inşallah 2-3 ay sonra bende katılırım hamileler kervanına,birlikte yürürüz, sen önce doğurcan tecrübelerini anlatırsın bana
bi adet olsaydım, diğer testleride yaptırcaz, inşallah sorun çıkmazsa hemen başlıycaz bebek çalışmalarına :1:

günaydıııın, huhuuuu kimse yokmu ben geldiiim :9:

slm canım, kız olursa meryem suresi, erkek olursa yusuf suresi...
bak bunları yeni öğrendim, aklımda bulunsun ilerde bende dinletirim.

sen hergün dinletiyorsan, senin oğlan hafız olarak doğmasın bu gidişle :1:
çocuk türkçeden önce arapça konuşmaya başlarsa şaşırma :1:

Günaydın canım:))elini çabuk tut bir an önce,inşallah testlerde de sorun çıkmayacak..Hehee ben daha az teCrübesiz olurum(allah bu yolda yürümeme izin verirse tabi)Benden önce Suzancım ve Eylülcüm var:1:
Doğru dedin Suzanın Alpereni arapça daha iyi konuşacak..
Senin eşinde hamile olduğunda ingilizce konuşursa ilk kelimesi yes olcak:1:

Bak ilk defa duydum,saol suzancım:))

Günaydın canım:))elini çabuk tut bir an önce,inşallah testlerde de sorun çıkmayacak..Hehee ben daha az teCrübesiz olurum(allah bu yolda yürümeme izin verirse tabi)Benden önce Suzancım ve Eylülcüm var:1:
Doğru dedin Suzanın Alpereni arapça daha iyi konuşacak..
Senin eşinde hamile olduğunda ingilizce konuşursa ilk kelimesi yes olcak:1:

hehheehe :52: hiç gülesim yoktu, doğru diyorsun bende ingilizceye çok meraklıyım,
sürekli yabancı şarkı dinlerim, kelime ezberlerim.
anneee diye ağlarya bebekler, benimli yeees nooo diye ağlar :1:
hadi bakalım sen tecrübeleri yaz bir kenara ilerde bana lazım olacak:)
doğumun sezeryan olcakya, epiduralmi istiyosun, normal mi???

hehheehe :52: hiç gülesim yoktu, doğru diyorsun bende ingilizceye çok meraklıyım,
sürekli yabancı şarkı dinlerim, kelime ezberlerim.
anneee diye ağlarya bebekler, benimli yeees nooo diye ağlar :1:
hadi bakalım sen tecrübeleri yaz bir kenara ilerde bana lazım olacak:)
doğumun sezeryan olcakya, epiduralmi istiyosun, normal mi???

:9:Bende yabancı şarkılar çok dinlerim kelime ezberlemiyorum ama:9:niyeyse senin kızın olucak gibi geliyor bana:))öyle yakıştıryorum heralde,kısırı birlikte yersiniz..
Bilmiyorum ki:53:epidural dan da korkuyorum aslında,sanırım genel anestezi yaparlar.

:9:Bende yabancı şarkılar çok dinlerim kelime ezberlemiyorum ama:9:niyeyse senin kızın olucak gibi geliyor bana:))öyle yakıştıryorum heralde,kısırı birlikte yersiniz..
Bilmiyorum ki:53:epidural dan da korkuyorum aslında,sanırım genel anestezi yaparlar.

ayy inşallah canım, babası kız istiyor, sana benzesin diyor,
adam demekki benden bıkmamış bir tanede kopyamdan olsun istiyor :1:
ayy ben ona neler yediririm, tam bir adanalı yaparım, dolmalar sarmalar, içli köfteleri ksırlar,
6 aylık olsun hepsinden yedircem, öyle mıy mıyy büyütmiycem, benim bir eltim var kızı 2 yaşına girdi, çocuğa hiçbişe yedirmiyor :53:
aslında bende epiduralden korkuyorum ama diyorlarya doğum anını görmek çok güzel bir duygu diye, o yüzden düşünebilirim belki.
zaten genel anestezide artık eskisi gibi değil canım 10 dk içinde uyanıyorsun,ben bebeği aldırırken genel yaptılar,
yatağa yatırdıktan sonra 5 dk içinde uyanmışım, öyle baş ağrım mide bulantım falan olmadı.

ayy inşallah canım, babası kız istiyor, sana benzesin diyor,
adam demekki benden bıkmamış bir tanede kopyamdan olsun istiyor :1:
ayy ben ona neler yediririm, tam bir adanalı yaparım, dolmalar sarmalar, içli köfteleri ksırlar,
6 aylık olsun hepsinden yedircem, öyle mıy mıyy büyütmiycem, benim bir eltim var kızı 2 yaşına girdi, çocuğa hiçbişe yedirmiyor :53:
aslında bende epiduralden korkuyorum ama diyorlarya doğum anını görmek çok güzel bir duygu diye, o yüzden düşünebilirim belki.
zaten genel anestezide artık eskisi gibi değil canım 10 dk içinde uyanıyorsun,ben bebeği aldırırken genel yaptılar,
yatağa yatırdıktan sonra 5 dk içinde uyanmışım, öyle baş ağrım mide bulantım falan olmadı.

İnşallah canım sağlıklı olur ve kız olur:)kız kıyafetlerine bayılıyorum ben:52:özellikle o büyümüşde küçülmüş gibi giydiriyolar ya bitiyorum:))
Eşim erkek istiyor benim:))kız olursa sana benzesin diyor ama bakalım kime benzer(eşimde hafif kızıllık var)
Benim annemde ben 3 aylıkken kuru fasulyeden,yaptığı yemeklerden hep yalatmış,6 aylıkken çiğköfteye başlamışım:52:herşeyi yediriyormuş..
Ne öyle ya 2 yaşında kocaman olmuş,yazık değilmi güzel yemeklerden tatsın garibim:53:
Benim hastanedeki broşurde,doğum ağrısız epidural yapılmaktadır yazıyor,işte tehlikeli diye korkuyorum bide sezeryan görüntüsü çok doğal değil:)))
Doktora danışırım artık ayy o günler gelsinde bi bir an önce gelsin daha doğrusu:))
Kaç ayım kaldııı:52:

Son düzenleme:
İnşallah canım sağlıklı olur ve kız olur:)kız kıyafetlerine bayılıyorum ben:52:özellikle o büyümüşde küçülmüş gibi giydiriyolar ya bitiyorum:))
Eşim erkek istiyor benim:))kız olursa sana benzesin diyor ama bakalım kime benzer(eşimde hafif kızıllık var)
Benim annemde ben 3 aylıkken kuru fasulyeden,yaptığı yemeklerden hem yalatmış,6 aylıkken çiğköfteye başlamışım:52:herşeyi yediriyormuş..
Ne öyle ya 2 yaşında kocaman olmuş,yazık değilmi güzel yemeklerden tadsın garibim:53:
Benim hastanedeki broşurde,doğum ağrısız epidural yapılmaktadır yazıyor,işte tehlikeli diye korkuyorum bide sezeryan görüntüsü çok doğal değil:)))
Doktora danışırım artık ayy o günler gelsinde bi bir an önce gelsin daha doğrusu:))
Kaç ayım kaldııı:52:

hehehee senin çocuk kesin sarışın olur ne tatlı,
kız kıyafetleri mükemmel zaten, bende erkek çocuklarının büyümüşte küçülmüş hallerine bayılıyorum,
gömlek,kravat falan Allahım ısırırım onları,( azıcık erkek çocuk merakım var nedense)
hee yaa benim elti çok bilmiş, yazsam roman olur, çocuğun eline kuru pasta vermeye bile korkuyoruz,yedirmiyor.
bendede bel fıtığı var normal doğum zararlı diyorlar ama normal istiyorum,
ozaman gelsinde bakarız artık, sezeryan olursamda genel olucam,
eşimide tembihliycem ben ayıkmadan odaya kimseyi almasın, bebeği ilk ben görim diye.

daha 225 günün var koskoca 7 ay sabret biraz :52:

Son düzenleme:
hehehee senin çocuk kesin sarışın olur ne tatlı,
kız kıyafetleri mükemmel zaten, bende erkek çocuklarının büyümüşte küçülmüş hallerine bayılıyorum,
gömlek,kravat falan Allahım ısırırım onları,( azıcık erkek çocuk merakım var nedense)
hee yaa benim elti çok bilmiş, yazsam roman olur, çocuğun eline kuru pasta vermeye bile korkuyoruz,yedirmiyor.
bendede bel fıtığı var normal doğum zararlı diyorlar ama normal istiyorum,
ozaman gelsinde bakarız artık, sezeryan olursamda genel olucam,
eşimide tembihliycem ben ayıkmadan odaya kimseyi almasın, bebeği ilk ben görim diye.

Sipariş olsa,kumral olsun saçları röfleli gibi:1:gözler yeşil,ela olsun,kahverengi olursa açık olsun:))
Erkek kıyafetlerindede çok güzel şeyler var,zarakıds de özellikle jeanleri falan yırtık,düşük bel:))
Senin eltin hata ediyor ,olan çocuğa oluyor işte,büyüyünce o çocuk çok seçici ve pimpirikli bişey olcak..
Benim eltimin de çocuğu var 2 tane:))ne bulursa yiyorlar,hatta bişey versen saldırırlar yani:))çok kalabalık bir aile apartmanında öyle oluyo demekki
Normal olabiliyorsan bence en iyisi ben eşime kesiz sezeryan diyince üzüldü,kafaya taktı(videosunu izlemişte)
Genel daha iyi gibi sanki uyu kalk çocuğu al:))

6,5 ay diyelim belki sezeryanda daha erken gün verirler,5 gün önce olsa doğum günüm olur,8-10 ekim arası olabilir:9:

Sipariş olsa,kumral olsun saçları röfleli gibi:1:gözler yeşil,ela olsun,kahverengi olursa açık olsun:))
Erkek kıyafetlerindede çok güzel şeyler var,zarakıds de özellikle jeanleri falan yırtık,düşük bel:))
Senin eltin hata ediyor ,olan çocuğa oluyor işte,büyüyünce o çocuk çok seçici ve pimpirikli bişey olcak..
Benim eltimin de çocuğu var 2 tane:))ne bulursa yiyorlar,hatta bişey versen saldırırlar yani:))çok kalabalık bir aile apartmanında öyle oluyo demekki
Normal olabiliyorsan bence en iyisi ben eşime kesiz sezeryan diyince üzüldü,kafaya taktı(videosunu izlemişte)
Genel daha iyi gibi sanki uyu kalk çocuğu al:))

bencede sipariş olsa aynısını söylerdim, kumrallara bayılıyorum.
benim eltinin ne yapmaya çalıştığını biz çözemedik boşverdik artık :1:
tabiki normal en iyisi, benim kociş 3 tane istiyor, düşünsene karnımda 4 tane kesik :18:
normal olsa istediğin kadar doğur ne güzel:)))
bende izledim videoları valla insanın karnını komple kesiyorlar yaa,off ne biçim birşey. :27:
en iyisi genel, uyu kalk bebiş hazır, ama benden önce kimse görmesin isterim kıskanırım :19:

bencede sipariş olsa aynısını söylerdim, kumrallara bayılıyorum.
benim eltinin ne yapmaya çalıştığını biz çözemedik boşverdik artık :1:
tabiki normal en iyisi, benim kociş 3 tane istiyor, düşünsene karnımda 4 tane kesik :18:
normal olsa istediğin kadar doğur ne güzel:)))
bende izledim videoları valla insanın karnını komple kesiyorlar yaa,off ne biçim birşey. :27:
en iyisi genel, uyu kalk bebiş hazır, ama benden önce kimse görmesin isterim kıskanırım :19:

O kadar çok istiyorsanız,normal olmaya çalışcan:1:
Dün eşimde sezeryan şöyle böyle diye anlatıyor,hıh:110:dedim moral vermende süper..O günler olsunda herşeye razıyım:))
Niye kıskanıyorsun, o bebek senin zaten:))zavallı eşin bebek peşinde kimse görmesin diye:52:

Back
X