Evet Baha şişkoo ya çok ttatlı1 de kahvaltı ne güzel keyif
Temizlikmi yapıcaksın?akşam ne yapcan yemek_?
evet canım süpürüp silcem, aslında geçen haftadan beri temizlikçi çağırcam diyorum ama
bir türlü ayarlayamadım. öğlene kadar yatmak tatlı geliyor, temizlikçi sabahın köründe gelir,
eşimde evde olmaz yani.
akşama patates püresi, tavuk sote, yoğurtlu pancar kavurması, kısırrr
şimdi diyeceksin geçen günde aynı menuyu yaptın diye evet haklısın.
eşim spora gidiyorya, kas yapmak için patates,tavuk,et, yumurta ağırlıklı beslen demişler,
ondan yani 2 güne bir tavuk yapıyorum
Ev büyük değilse süpürüp silmek kolay canım:)büyük temizlikte çağırırsın.
Hehe tavuk yiye yiye gıdgıdaklıycaksınızaslında severim mesela patates püresini yerimm
Bende kas yapılmasıına karşıyım,mesela eşimin var ama daha fazla olsa hoşuna gider.Üst beden çok büyüyıo yaa
ev 2 oda bir salon ama geniş odalar, mutfak, banyo, tuvalet falan baya vakit alıyor işte.
en zoruda ütü işi, temizlikçiyi sadece mutfak ve ütü iiçin çağıracaktım canım.
bende tavuğu falan severim, eşim önceden yemezdi iyi oldu 10 dk pişiyor, banada kolay oluyor
2 oda büyükse kullanışlıdır.Ne kadara geliyorlar orda merak ettim
evet kullanışlı canım, 100 tl. ye geliyorlar
Burayla hemen hemen aynı ben daha uygun olabilir diye düşünmüştüm:))
ooo sen buraları bi görsen, hepsi uyanık,kendilerini ağırdan satıyorlar,
çünkü onlara mecbur olduğumuzu biliyorlar,
yok kocam izin vermez, yok ayıptır evinize gelemem, yok laf çıkar...
90 lira versen parmağını oynatmaz,
100 liraya bile zar zor geliyorlar, hepsi cingöz
Ben hiç çağırmadım ama bizim kadar temiz yapacaklarına ihtimal vermiyorum.Gerçekten hakkını verenlere para helal olsunda:))
Nebiliyim hani doğuda ucuz olur diye:))hehe boşver ya sen yap canım hafta hafta,
daha önce çağırdım kadın temiz yapıyor ama cahil işte, yıkanmayacak şeyide yıkıyor
aslında çağırmak istemiyorumda eşim kendimi yormamı istemiyor, ona kalsa sürekli yardımcı tutacak ama ben
ayak altında yabancı istemem, neyse ben işlere devam edim canım. öpüyorum sizi
Canlarım napıyosunuz bakalım ? şuan telefondan giriyorum pc yi kocama kaptırmış durumdayım.eee napıyosunuz bakalım ? Bayanruj arkadaşımız temizlik yapıyo galiba. Kolay gelsinnnnn canım. Efeeylül canım sen napıyosun? Kızlar ben bugün tembellik yapıyorum ya. Dün zaten temizlik ne varsa hepsini yaptım. Annemlere yemeğe gittik.Sonra tiyatroya gittik. Sabah da kocacım la yürüş yaptık. öglen gibi kahvaltı yaptık. Sonra mutfağı topladım. şuan tv başında pazar keyfi yapıyoruz. Ama dışarda hava cıvıl cıvıl üşenmezsek alışverişe gitcez.böyle işte canlarım.
Hoşgeldin canım:)Güzel bir hafta sonu geçiriyorsun ne güzel,bende evde yatmaya devamannem ve eşimle sadece pazara gittik o kadar.Pc ve tv bakıyorum biraz canım sıkılıyor..Burada hava kapalı,yer yer hafif sağnak yağışlı
Canım burda hava açık ve güneşli. Sen yat canım pek kıpraşma.
Dogumdan sonra zaten pek yatmaya vaktin olmucak ki.
kızlaaaaarrr ben geldim . siz nerdesiniz hu huuuu ????
Slm canım hoşgeldin,tek ben varım kimsecikler yok.Naber?
hoşbuldum canımm. iyiyim sağol sen nasılsın ????
İyiyim teşekkür ederim canım.Evde oturmuş bakla yiyorum ıyyyyyyyyyyy
ben eskiden hiç sevmezdim canım baklayı. ağzıma bile sürmezdim. ama şimdi seviyorum nedense. eşim sağolsun alıştırdı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?