Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ohh afiyet olsun,yarasın bebişineot,bakliyat takıla takıla nereye kadar,Değişik şeyler yemek istiyorum ama yiyemiyorum.Gerçi 4.haftalarda midem çok daha kötüydü.Şimdi 2 saate bir bişeyler yiyorum.

yarasın annesinin kuzusuna
miden düzelecek canım ilerleyen haftalarda hele 3.ay bittiğinde bulantılarda bitecek
bişeyler yerken düşünmemeye çalış birazda psikolojiye yoruyorum ben bu işi
eğer yemeğe başlamadan önce bu benim midemi bulandıracak dersen bulanır
ama hiç düşünmeden yemeğe çalışırsan daha az etklenirsin canım
bende mesela yumuş kokusu midemi bulandırdı ama benim hatam oldu makineye koyarken
ayy midem bulanacak galiba bu kokudan dedim biraz ağır gelmişti
ve ondan sonra yumuş kullanmayı bile bırakmayı düşündüm
sonra bu böyle olma dedim kokular niye bulandırsın eylül sen bunu yıllardır kullanıyorsun
mis gibi kokuyor çamaşırların asınca dedim kendimi alıştırdım
sende dene canım tiksinerek yaklaşma sevmeye çalış
daha önceden yedin sen bu yiyecekleri zevkle şimdi niye yemeyesin
kabak çekirdeğini pek sevmiyorum olmasa aramam ama faydalıysa tabikide yerim herşey bebişim içinnnn

Bende öyleyim,dışarda gezemiyorum bile istediğim gibi düşün.Eşinle beraber dışarıda yemek yiyip sonra sinemaya gidebilirsiniz.Yada beraber bowling oynayın.Hayatın tadını çıkarın ya gençsiniz.Akşamları bizim gibi evde tıkılmayın.Biz şuan için mecburuz ,mecbur olmasak akşamları oyun oynamayı çok severiz.
Akşamları neler yapıyorsunuz eşinle?

Senin dediğin gibi yaptım ama olmuyor canım tiksinti geldi.Mesela bazı parfümlere tiksinti hissetmiyorum ama bazı kokulara dayanamıyorum.Eşimin ve benim en sevdiği kokuyu kullanmıyorum:))Benim sorunum et ürünleri zaten(hamilelik boyunca bir kez yedim oda iskendercide)
Bende çok aramam kabak çekirdeğini,leblebiden de bıktım.Ama eşimle favorimiz çitliyo birde acı biberli baharatlısı çıkmış oda güzel..
Dondurmada iyimiş bebeklere kilo aldırıyomuş(şeker yüksek değilse tabi)
Canım dondurmaçekti ne alsam acaba marketten alıcam ya,güvenemiyorum da

canım eşimle yarın tiyatro ya gideceğiz bakalım . bilet almış tiyatro için. genelde bizde evdeyiz canım ya kış akşamları.bazen arkadaşlara gezmeye gidiyoruz bazen misafir ağırlıyoruz. bezende sinemaya falan gidiyoruz. öyle çok farklı bişey yapmıyoruz. genel yani klasik şeyler. hiç bowlinge gitmedik mesela. ama yazın tabi hava güzel olduğu için akşamları daha çok geziyoruz. ama bu aralar çok bunaldım. havalar soğuktu diye evde oturmak baydı beniiiii.

Kış olunca haklısın insanın içi bunalıyor ama hayatı renklendirmek sizin elinizde.Eşinde seviyorsa tabi,langırt falan oynayın(eşim bowling hastası)5d-6d sinemaları seviyor(bana çok basit gelsede)dışarda yemek üstüne bir kahve sohbet edin.Dışarı çıkmasanızda tavla,iskambil falan oynayın(biz öyle yapıyoruz)
Lunapark bile yapabilirsiniz

haftalar ilerledikçe geçer inşallah canım ya benim hiç olmadı bulantım
hiç bir yemek veya kokudan tiksinmedim
sadece yumoş biraz rahatsız etti oda benim hatamdı
onunlada barıştık şimdi
dondurma çok yiyorum bende hatta evde var yemek için sabırsızlanıyorum evde olsam kesin bitmişti
özellikle çilekli dondurma fovarim marka veriliyormu bilmiyorum ama alg...dadan başkasını tanımam:131:

Ben maraşusulü aldım alpedo nun maraştan geliyor:)marketede daha yeni gelmiş en azından taze diye aldım:)

Ben maraşusulü aldım alpedo nun maraştan geliyor:)marketede daha yeni gelmiş en azından taze diye aldım:)

ohh afiyet olsun canım yarasın kuzuyada
eşim dün akşam almış cartedor çilekli :131:
önceden zor buluyorduk heryerde olmuyordu sanırım dondurma sezonu açılıyor
dondurucuyu yeni doldurmuşlar taptazeydi gerçekten

Saol canım sizede afiyet olsun.Bir dahaki sefere ahududu böğürtlenli alıcam ben.Dondurma bebeğe kilo aldıryomuş,benim ki fazla almamalı ona diyet mi alsam
Bizim için taze ,yeni gelip gelmediği önemli.Bazen dondurmalar erimiş tekrar donmuş oluyor.Evde algıdada var ve içi buzlu(marketten almıştık)

light al sen ona
ben çok yiyorum dondurma benimki tosuncuk olmasın
paketleme tarihine bakmak lazım yazın taze bulmak kolayda kışın tüketim az olduğundan zor oluyor

light al sen ona
ben çok yiyorum dondurma benimki tosuncuk olmasın
paketleme tarihine bakmak lazım yazın taze bulmak kolayda kışın tüketim az olduğundan zor oluyor

Günaydın canım sen bugün erkencisinbence seninki tosuncuk olucak etli butlu,ıssırmalık(yetenek sizsiniz de bateri çalan çocuk varya çok tatlı şişkoooo)
Benimki lıghtçıl olucak:))

Günaydın canım sen bugün erkencisinbence seninki tosuncuk olucak etli butlu,ıssırmalık(yetenek sizsiniz de bateri çalan çocuk varya çok tatlı şişkoooo)
Benimki lıghtçıl olucak:))

çalışıyorum canım malum işteyim asıl sen niye erken kalktın yat uyu benim yerimede
o çocuğa hasta oldum ya inşallah onun gibi hem tosuncuk hem sevimli hem yetenekli olur bizim sıpada
dün gece rüyamda gördüm erkek doğurmuşum seviyorum eşimle mıncıklıyoruz oda bize gülüyor kıkır kıkır

Son düzenleme:

Ben dün ilk gördüm o çocuğu çok tatlı ama ya yanakları,poposu falan:))tam tosuncuk.Seninkide öyle olucak bu gidişle heheherüyandaki oğlun nasıldı?

EE ben seni bugün tatil biliyordum o yüzden:)çalışıyorsun kıyamam.Ben akşam 10-10 buçuk gibi yatıp.Sabah 8 buçuk gibi kalkarım rutin

Ben dün ilk gördüm o çocuğu çok tatlı ama ya yanakları,poposu falan:))tam tosuncuk.Seninkide öyle olucak bu gidişle heheherüyandaki oğlun nasıldı?

EE ben seni bugün tatil biliyordum o yüzden:)çalışıyorsun kıyamam.Ben akşam 10-10 buçuk gibi yatıp.Sabah 8 buçuk gibi kalkarım rutin

çok tatlıydı ya mıncıklıyorum böyle etli etliydi
yok canım ya cumartesileri 4e kadar çalışıyoruz
veeee en kötüsü eşim evde uyuyor cumartesi tatil ona
işi bırakmamın bir sebebide bu zaten
kendime hiç vakit ayıramıyorum
bi pazar günü yetmiyor

Oyy oyy çok merak ediyorum senin tosunu
Çok kötü ya,eşin evde sen işteBenim eşim haftalık iznmi bile yok(özel şirket olunca sömürüyorlar)

heyyy selam eylül, şu an kısır yiyorum, en sonunda kavuştum kısırıma
sabah 10.30 da kalktım yaptım, ama kahvaltıda canım istemedi yiyemedim,
bekleyince daha güzel olmuş
sizler ne yaptınız, hepiniz bu gece doğurduğunuzu mu gördünüz
inanmazsın bende gördüm, baya sancı çekiyorum hastaneye gidiyoruz ama doğdumu hatırlamıyorum

Amanında amanın kim gelmişşohhh afiyet olsun sonunda,ben de yerim sonradan:)Napalum ben yatmaya devamben doğurmadım kiyetenek sizsinizdeki çocukkk tam ıssırmalık,eylülünde tosunu olucak.kızmı gördün erkek mi?
Sen naptın bugün?

hepsini okuyamadım, eylül25 görmüş sanırım,ben sancılarımı hatırlıyorum ama doğurduğumu hatırlamıyom.
ayrıca o yeteneksizsinizde ki baha varya ona bende bayılıyorum
Allah nazardan saklasın, tam tosuncuk, ısırmalık yaa
napim canım 1 de kahvaltı yaptık, eşim spora gitti gelir birazdan,
ben gitmedim bugün, bir sürü iş var, şimdilik sadece mutfağı topladım
dinlenmek için interneti açtım, iyiki denk geldik sizle

Evet Baha şişkoo ya çok ttatlı1 de kahvaltı ne güzel keyif
Temizlikmi yapıcaksın?akşam ne yapcan yemek_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…