Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Kimse gelmeyince bende bakınıp cıkıyorum,ne zaman yine hep beraber toplancaz:))

Günaydın canım,sen yoksun diye gelmiyoruz:1:ne zaman İstanbula gidiyosunuz.Yok canım daha gitmedim,haftaya cuma randevum var cumartesi yola cıkarız allahın izniyle..
Bebek iyidir umarım,korkuyorum acaba kalbi atıyomu diye..

Selam canım,ha gayret az kalmış uzun bir tatil seni bekliyor.Cumatesi gelsede öğrensek.Hemen yazıcaksın ama tamammı:52:

tabiki canım yazarım hemen :emir_bebek::1:
evet sabırsızlıkla bekliyorum tatili evimde vakit geçirmek istiyorum
çok işim var evde hepsini liste yaptım sıraya koydum yavaş yavaş yapacağım

hiç korkma canım iyi şeyler düşün
aksi olsa şimdiye kadar sinyallerini verirdi
ama sen iyisen bebişte iyidir
mesela hala mide bulantıların oluyorsa sık sık tuvalete gidiyorsan bunun gibi hamilelik sonrasında
yaşadıkların hala devam ediyorsa bebeğinin iyi olduğunun işareti canım
bende eğer yanlış anlamıyorsam arada bebeğimi hissetmeye başladım:21::16:
iki gündür pıt pıt bişeyler atıyor göbeğimin hemen yanında sol tarafta
ara ara oluyor sık sık olmadığı için hala emin değilim

tabiki canım yazarım hemen :emir_bebek::1:
evet sabırsızlıkla bekliyorum tatili evimde vakit geçirmek istiyorum
çok işim var evde hepsini liste yaptım sıraya koydum yavaş yavaş yapacağım

hiç korkma canım iyi şeyler düşün
aksi olsa şimdiye kadar sinyallerini verirdi
ama sen iyisen bebişte iyidir
mesela hala mide bulantıların oluyorsa sık sık tuvalete gidiyorsan bunun gibi hamilelik sonrasında
yaşadıkların hala devam ediyorsa bebeğinin iyi olduğunun işareti canım
bende eğer yanlış anlamıyorsam arada bebeğimi hissetmeye başladım:21::16:
iki gündür pıt pıt bişeyler atıyor göbeğimin hemen yanında sol tarafta
ara ara oluyor sık sık olmadığı için hala emin değilim

Haydi bakalım:)sabırsızlıkla bekliycem haberin.Ne işin var canım?
Sık sık vc gitmem azaldı,mide bulantımda:)o yüzden korkuyorum biraz acaba bişeymi oldu diye..
Ne güzel en azından nasıl olduğunu hissedebiliyorsun,bende o yok ama bazen karnımda bir sertlik hissediyorum,güldüğümde hafif ağrıyor ve titreşi gibi bişey hissediyorum..

Haydi bakalım:)sabırsızlıkla bekliycem haberin.Ne işin var canım?
Sık sık vc gitmem azaldı,mide bulantımda:)o yüzden korkuyorum biraz acaba bişeymi oldu diye..
Ne güzel en azından nasıl olduğunu hissedebiliyorsun,bende o yok ama bazen karnımda bir sertlik hissediyorum,güldüğümde hafif ağrıyor ve titreşi gibi bişey hissediyorum..

içini ferah tut canım aksi bi durumda daha farklı belirtilerin olur
bulantıların zamanla azalacak ara ara yine atak yapar ama eskisi gibi olmaz
vücudun alıştı bebeğe düzene giriyor hiç korkma

dün akşam bulaşık makinesini yerleştirdim baya hareket ediyorum bi o yana bi bu yana
tuzu bitmiş eğildim onu döktüm bayada eğilmişim karnımın üstüne farkına varmadan
sonra kalktığımda ayy yavrum ezdim seni galiba dedim elimle tuttum
pıt diye bişey attı böyle kelebek konmuş gibi:1:
sanki cevap verdi bana o sırada eşimde geldi anlattım ona elliyor öpüyor ses yok
bu sefer acaba banamı öyle geldi diye düşündüm hani devamı gelse emin olcamda
ama çok farklıydı daha önce hissetmemiştim hiç öyle bişey

içini ferah tut canım aksi bi durumda daha farklı belirtilerin olur
bulantıların zamanla azalacak ara ara yine atak yapar ama eskisi gibi olmaz
vücudun alıştı bebeğe düzene giriyor hiç korkma

dün akşam bulaşık makinesini yerleştirdim baya hareket ediyorum bi o yana bi bu yana
tuzu bitmiş eğildim onu döktüm bayada eğilmişim karnımın üstüne farkına varmadan
sonra kalktığımda ayy yavrum ezdim seni galiba dedim elimle tuttum
pıt diye bişey attı böyle kelebek konmuş gibi:1:
sanki cevap verdi bana o sırada eşimde geldi anlattım ona elliyor öpüyor ses yok
bu sefer acaba banamı öyle geldi diye düşündüm hani devamı gelse emin olcamda
ama çok farklıydı daha önce hissetmemiştim hiç öyle bişey

İnşallah canım dediğin gibidir.Bence o bebek hareketiydi,artık hissetmen lazım kocaman oldu:nazar:maşallah.Bazen unutuyor dimi insan hareket ederken.

İnşallah canım dediğin gibidir.Bence o bebek hareketiydi,artık hissetmen lazım kocaman oldu:nazar:maşallah.Bazen unutuyor dimi insan hareket ederken.

evet unutuyorum valla:18:
eşim çok kızıyor bebeğime şikayet ediyor beni:1:
çok hızlı hareket ediyorum bi işi yaparken uyuşuk olamıyorum hiç

evet unutuyorum valla:18:
eşim çok kızıyor bebeğime şikayet ediyor beni:1:
çok hızlı hareket ediyorum bi işi yaparken uyuşuk olamıyorum hiç

Hehe kimi kime şikayet ediyor:1:
Yavaştan aldırmaya bak canım çünkü bebeğin artık büyüyor hızlıca:))

kilon ne durumda canım?

1 ay önce tartıldım 12 haftalıktım
62 ile hamile kaldım 63 olmuştum 1 kilo almıştım
şimdi gittiğimde tartılacağım bakalım kaç kilo oldum:18::18:
sanırım 1 yada 1,5 kilo aldım gibi geliyor
kıyafetlerimde bi değişiklik yok şuanda
sadece göbeğim şişiyor sanırım o kilolarıda göbeğime alıyorum:49::1:

günaydın kızlar nasılsınız:16:

bebişler kendini hissettirmeye başlamış :9::9::9:

artık eşim hafta içi de birgün ben evdeydeyken evde olacak fırsat buldukça geliyorum kızmayın bana :17:
12 gibide kursa gidicem o zamana kadar beklerim sizi :16:

1 ay önce tartıldım 12 haftalıktım
62 ile hamile kaldım 63 olmuştum 1 kilo almıştım
şimdi gittiğimde tartılacağım bakalım kaç kilo oldum:18::18:
sanırım 1 yada 1,5 kilo aldım gibi geliyor
kıyafetlerimde bi değişiklik yok şuanda
sadece göbeğim şişiyor sanırım o kilolarıda göbeğime alıyorum:49::1:

Canım çok ideal gidiyosun,ben sanırım 100 gram falan almışımdır ya da almamışımdır.

günaydın kızlar nasılsınız:16:

bebişler kendini hissettirmeye başlamış :9::9::9:

artık eşim hafta içi de birgün ben evdeydeyken evde olacak fırsat buldukça geliyorum kızmayın bana :17:
12 gibide kursa gidicem o zamana kadar beklerim sizi :16:

Günaydın canım,iyiyiz sen nasılsın?eşin hafta içi bi gün evdemi?

iyi olmana sevindim canım 20 marttı sanırım senin kontrol zamanın.
hafta sonu evde zaten eşim hafta içi birgün daha evde olacak.

iyi olmana sevindim canım 20 marttı sanırım senin kontrol zamanın.
hafta sonu evde zaten eşim hafta içi birgün daha evde olacak.

Normalde 20 mart ama ben 22 martta gidicem,o zaman tam 10+1 olucak.Bende belirtiler bitti gibi bişey.Gece sırılsıklam olmuşum terlemişim.Mide bulantım yok denecek kadar.Gece 3-4 kez wc çıkardım şimdi 1-2.Tırsıyorum:52:
Oh ne güzel eşinle daha fazla vakit geçirebilirsin.

Normalde 20 mart ama ben 22 martta gidicem,o zaman tam 10+1 olucak.Bende belirtiler bitti gibi bişey.Gece sırılsıklam olmuşum terlemişim.Mide bulantım yok denecek kadar.Gece 3-4 kez wc çıkardım şimdi 1-2.Tırsıyorum:52:
Oh ne güzel eşinle daha fazla vakit geçirebilirsin.

maşallah büyümüş :nazar:
korkma canım bebişinde hisseder.hem düzene girmiştir belki hormonların.

20 mart benimde sat ım.haftaya çarşamba yada cuma günü test yaptırırım regli olmazsam.
göğüslerim 2 gündür çok acıyo dün yatamadım sabahta kalktığımda acayip acıyordu.

bugünde tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.

maşallah büyümüş :nazar:
korkma canım bebişinde hisseder.hem düzene girmiştir belki hormonların.

20 mart benimde sat ım.haftaya çarşamba yada cuma günü test yaptırırım regli olmazsam.
göğüslerim 2 gündür çok acıyo dün yatamadım sabahta kalktığımda acayip acıyordu.

bugünde tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.

İnşallah hormonlar alışmıştır:))20 mart çarşamba oluyordu.Ne rüya gördün canım:52:

İnşallah hormonlar alışmıştır:))20 mart çarşamba oluyordu.Ne rüya gördün canım:52:

bu hafta benim için zor başladı eşime çok kızdım hamileysem bebeği istiyormusun diye sordum bile.
neyse şuan iyiyiz.

rüyamda bir erkek çocuğu görüyorum 20 li yaşlarda uzun boylu zayıf üzerinde gömleği var.bi odanın içerisindeyiz ve sadece onu ben görüyorum oda da başkasıda var ama sadece ben görüyorum konuşmuyoruz hiç böyle kenarda çömelmiş elleri falan dizlerinde çekingen bir şekilde oturuyor.ben birisine anlatıyorum bu çocuk benim annemin ilk düşürdüğü çocuklarından ikisinden biri diyorum annesine kızıyor diyorum sonra düşünüyorum benim annemin böyle birşeyi yoktu diyorum sonra uyandım.

sinirlerim bozuldu biraz:26:

bu hafta benim için zor başladı eşime çok kızdım hamileysem bebeği istiyormusun diye sordum bile.
neyse şuan iyiyiz.

rüyamda bir erkek çocuğu görüyorum 20 li yaşlarda uzun boylu zayıf üzerinde gömleği var.bi odanın içerisindeyiz ve sadece onu ben görüyorum oda da başkasıda var ama sadece ben görüyorum konuşmuyoruz hiç böyle kenarda çömelmiş elleri falan dizlerinde çekingen bir şekilde oturuyor.ben birisine anlatıyorum bu çocuk benim annemin ilk düşürdüğü çocuklarından ikisinden biri diyorum annesine kızıyor diyorum sonra düşünüyorum benim annemin böyle birşeyi yoktu diyorum sonra uyandım.

günaydınlar hanımlar nasılsınız ben hastayım bır haftadır yaaaaaa

bogazım faranjık ve grıbım cok kotu ılac da alamıyorum en son bgn kadn d dr sordumm kbb gıt ılac al ates olursa bebege zarra dedı ama ben ılk gunden berı zaten en cok atesıme dıkkat edıyorum normalde atessız gecer benmkı cok sukur ma afaranjık cok kotu bogazımı yoluyorlar yaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::2::2::2:

ee sızden ne haberr nehır cım ınsl melegın sennledır carsamabayı ıple cekecegım bende ınsll:54::54:
eylul cum senn gebelıknals bulantılar fılan basladımı

Son düzenleme:
neyse şuan iyiyiz.

Rüyan biraz karışık olmuş canım,eşine niye sordun ki bebeği istiyormusun diye?Belkide bu olaydan etkilenip görmüşsündür.

bogazım faranjık ve grıbım cok kotu ılac da alamıyorum en son bgn kadn d dr sordumm kbb gıt ılac al ates olursa bebege zarra dedı ama ben ılk gunden berı zaten en cok atesıme dıkkat edıyorum normalde atessız gecer benmkı cok sukur ma afaranjık cok kotu bogazımı yoluyorlar yaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::2::2::2:

ee sızden ne haberr nehır cım ınsl melegın sennledır carsamabayı ıple cekecegım bende ınsll:54::54:

Geçmiş olsun canım,ilaç içmiyomusun?Bulantım bitti bile canım:52:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğal yöntemleride araştır.
inşallah canım :16:

Rüyan biraz karışık olmuş canım,eşine niye sordun ki bebeği istiyormusun diye?Belkide bu olaydan etkilenip görmüşsündür.

evet canım biraz karışık oldu.eşimle sorunlarımız vardı bide bugün bu rüyayı görünce bebeğim onu istemediğimi düşünüyor diye üzüldüm.

Back
X