Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Geçmiş olsun canım,ilaç içmiyomusun?Bulantım bitti bile canım:52:
kız n ecabuk bıttı daa durrr benımkı 12 haftalıkken basladıı 20 .haftalarda bıttı arada bır gelıyor ama gecıyor hemen yo k ılac almıyorum ama kadın dogum dr kb gıt ılac kullan demıs ark bgn gıttı ona sordurdumdaaa:25::26::2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğal yöntemleride araştır.
inşallah canım :16:

evet canım biraz karışık oldu.eşimle sorunlarımız vardı bide bugün bu rüyayı görünce bebeğim onu istemediğimi düşünüyor diye üzüldüm.
bol meyve nane lımon o kaaaaaaaa:30:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğal yöntemleride araştır.
inşallah canım :16:

evet canım biraz karışık oldu.eşimle sorunlarımız vardı bide bugün bu rüyayı görünce bebeğim onu istemediğimi düşünüyor diye üzüldüm.

Hayır olsun canım bu rüyan.Eşinle olan sorunun sebebi bu bebek bekleme süreci bence.Herşey düzelir,güzel haberlerle sorunlarınızı unuturunuz..

kız n ecabuk bıttı daa durrr benımkı 12 haftalıkken basladıı 20 .haftalarda bıttı arada bır gelıyor ama gecıyor hemen yo k ılac almıyorum ama kadın dogum dr kb gıt ılac kullan demıs ark bgn gıttı ona sordurdumdaaa:25::26::2:

bol meyve nane lımon o kaaaaaaaa:30:

Canım seninki biraz garip olmuş.Çünkü bulantılar 4.haftadan itibaren başlıyor ve 12.haftaya kadar azalıyormuş.Doktor da öyle demişti,gerçi ben daha 10.haftaya yeni girdim.Kişiden kişiye değişiyor demekki.Hamilelikte kullanılabilicek ilaçlar kullanabilirsin bencede kbb ye git.

Canım seninki biraz garip olmuş.Çünkü bulantılar 4.haftadan itibaren başlıyor ve 12.haftaya kadar azalıyormuş.Doktor da öyle demişti,gerçi ben daha 10.haftaya yeni girdim.Kişiden kişiye değişiyor demekki.Hamilelikte kullanılabilicek ilaçlar kullanabilirsin bencede kbb ye git.

oglne kadar devam edersem bole gıderımoglenden sonra cnm yaa bılmem beım kı 2.ay basladı 4 ay bıter gıbı oldu heheh:52::52:

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :16:
ben hazırlanıp kursa gidiyorum görüşürüz:54:

bu hafta benim için zor başladı eşime çok kızdım hamileysem bebeği istiyormusun diye sordum bile.
neyse şuan iyiyiz.

rüyamda bir erkek çocuğu görüyorum 20 li yaşlarda uzun boylu zayıf üzerinde gömleği var.bi odanın içerisindeyiz ve sadece onu ben görüyorum oda da başkasıda var ama sadece ben görüyorum konuşmuyoruz hiç böyle kenarda çömelmiş elleri falan dizlerinde çekingen bir şekilde oturuyor.ben birisine anlatıyorum bu çocuk benim annemin ilk düşürdüğü çocuklarından ikisinden biri diyorum annesine kızıyor diyorum sonra düşünüyorum benim annemin böyle birşeyi yoktu diyorum sonra uyandım.

sinirlerim bozuldu biraz:26:

ayy bende hamile kaldığımdan beri tuhaf rüyalar görüyorum
anlatılacak tabir edilecek bi tarafı olmuyor rüyalarımın
nasıl bir bilinç altım var benim korkuyorum valla:1:
psikolojik olarak zor dönemdesiniz canım eşinle birlikte herşey batar şimdi sana
stresli gergin olursun takii sonucu öğrenene kadar
rüyalarınıda kendince yorumlayıp daha çok canını sıkma canım
umarım bebeğin bu ay seninledir çarşamba günü güzel haberler alırız inşallah canımmm

günaydınlar hanımlar nasılsınız ben hastayım bır haftadır yaaaaaa

bogazım faranjık ve grıbım cok kotu ılac da alamıyorum en son bgn kadn d dr sordumm kbb gıt ılac al ates olursa bebege zarra dedı ama ben ılk gunden berı zaten en cok atesıme dıkkat edıyorum normalde atessız gecer benmkı cok sukur ma afaranjık cok kotu bogazımı yoluyorlar yaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::2::2::2:

ee sızden ne haberr nehır cım ınsl melegın sennledır carsamabayı ıple cekecegım bende ınsll:54::54:
eylul cum senn gebelıknals bulantılar fılan basladımı
çok geçmiş olsun suzancım ne yazıkki bazen ilaç kullanmadığımız zaman hastalık vücudu geç terk ediyor
sen doktora git mutlaka kullanabileceğin bir ilaç verecektir sana
tabi bunun yanında yediklerine dikkat etmelisin bol meyve ve c vitamini almaya çalış canım
1 yemek kaşığı bala 1 2 limon damlatırsan boğazını rahatlatır biraz
en kısa zamanda geçer gider inşallah

Evet canım zaten hamile olduğumu bilmeden önce,geceleri çok terliyordum ateş basıyordu..
Dün gece sırılsıklam olmuşum terden.

bende hiç olmadı canım
ama hamilelikte ateş basar gibi oluyormuş hani menapozlu kadınlar kışın bile sıcaktan patlarlar öyle oluyormuş:52:

bende hiç olmadı canım
ama hamilelikte ateş basar gibi oluyormuş hani menapozlu kadınlar kışın bile sıcaktan patlarlar öyle oluyormuş:52:

:1:Ben zaten adetimde geçikince,ateşte basıyordu dedim kesin menapoza giriyom ben:1:Şimdi de aynı belirtiler,gündüz üşüyorum bile bazen ama gece acayip oluyor.

:1:Ben zaten adetimde geçikince,ateşte basıyordu dedim kesin menapoza giriyom ben:1:Şimdi de aynı belirtiler,gündüz üşüyorum bile bazen ama gece acayip oluyor.

normal canım bunların hepsi hamilelik nedeni ile değişen hormanların etkisi:49:
bakalım daha nelerle karşılaşacağız:19:
benim çok şükür sıkıntım olmadı hiç mide bulantısı yaşamadım
sadece 9 10 hafta arasında kalçama ağrı giriyordu ara ara yürürken topallar gibi oluyordum
5 10 dk içinde geçiyordu 1 2 kere oldu tekrarlamadı bi daha
şuandada hamileliğin en güzel zamanlarıymış 3 ve 6 ay arası
tadını çıkarıyorum:21::16:

normal canım bunların hepsi hamilelik nedeni ile değişen hormanların etkisi:49:
bakalım daha nelerle karşılaşacağız:19:
benim çok şükür sıkıntım olmadı hiç mide bulantısı yaşamadım
sadece 9 10 hafta arasında kalçama ağrı giriyordu ara ara yürürken topallar gibi oluyordum
5 10 dk içinde geçiyordu 1 2 kere oldu tekrarlamadı bi daha
şuandada hamileliğin en güzel zamanlarıymış 3 ve 6 ay arası
tadını çıkarıyorum:21::16:

O kalça ağrısı ve bel ağrısı bendede var önemsemiyorum normaldir heralde dimi?oh sen atlattın tabi darısı banaa

kızlar ikizlerburcuyum nicki çook uzun geliyodu ve karar verdim dün değiştirdim. artık masal_85 im haberiniz ola. sonra bu kim demeyin.:1: resmi de değiştirdim ondan tanıyamayabiirsiniz dedim. belki bu değişiklik bana uğur getirir bundan sonra dedim.
görüşmeyeli herkes iyidir inş .

kızlar ikizlerburcuyum nicki çook uzun geliyodu ve karar verdim dün değiştirdim. artık masal_85 im haberiniz ola. sonra bu kim demeyin.:1: resmi de değiştirdim ondan tanıyamayabiirsiniz dedim. belki bu değişiklik bana uğur getirir bundan sonra dedim.
görüşmeyeli herkes iyidir inş .

Slm cnm bugün ilk kk girdiğimde bu masal kim arkadas olmuşum allah dedim.İnceledim sen olduğunu anladım.Bu nick ve avataın daha güzel olmuş dedğin gibi uğur getirsin..
Biz iyiyiz sen nasılsın?

Back
X