ahahaha bi fırsatını bulup yeri geldi söyledim kocama bana alsana diye..
döndü tip tip baktı bana.. ben cevabımı aldım
Ben de şimdi istesem bir yüryüş bandı benimki de tip tip bakar
Sende evdekiyle idare et canım,yaz geliyor yüzme imkanın varsa yüz en güzeli
hımmm elimdekiyle idare etcem şimdilik,evet..napalım
yüzmeyide çok severim heee,canım çekti bak...
hehe sen gidip kapalısında yüzebilirsin canım canın çekiyorsa.EE kadın dediğin evindekiyle idare etmesini bilir
İş meselen ne oldu?_bi gelişme varmı.Çalışırsan da daha çabuk kilo verirsin,evde can sıkıntısı
yokkk tatlım yaaa,gelişme yok..evdeyim hala..
dediğin doğru ama,ben önceden çalışırken baya düzenli yerdim kaçırmazdım öyle kilo vermiştim...
Evet işte çalışınca düzenin oluyor,ama evde otururken öyle değil ki.Hayırlısı olsun bulursun kafana göre bir iş mutlaka.Daha tatil yapman lazım demekki.
dün tam 8 ay oldu tatile gireli..daha ne kadar sürcek acep
Senin uzun süreli bir tatile ihtiyacın varmışHer 5 dk da bir wcdeyim yaa bir rahat oturamıyorum.O yüzden senin hızına yetişemeiyorum.
Bu arada profil resimlerinde maşallah çok güzel poz vermişsin.Fotoğraf çekilmeyi seviyosun.
heheh sağol cnm..
evt çok seviyorum poz verip kendimce çekmeyi.. fotoğraf aşığı gibi bişeyim ama öyle doğayı hayvanları falan değil en çok kendimi, sonrada ark lar aile öyle çekmeyi seviyorumhobi gibi bişey..
vc olayı da normal yaniii
Önceden bende çok severdim.Öyle paspal birşey oldum kihevesim hiç yok.
İdrarımda bol bakteri cıktı,önceden çok cıkıyodum normaldi de.Şİmdi bol bol su içmem gerekiyo yandım ben:33
Ne yemek yaptın akşama
iç canım benim, iç.. ne yapmak gerekiyosa yapmalısın.. biliyosunsonu mutlu bitecek,onu düşün...
akşama pilav ve nohut var,dünden kalma.. bugün son.. bende köfte yicem
İçiyom canım içiyomnapiç içmek zorundayım.Cumarteside gidiyom Mersine.
Ohh dünden hazı yemek,iyide sen köfte yicen eşin yemicekmi
yokk o nohut yicek ben köfte.. benimki diyetlikvari yemek ondan
mersin'e selam söyle bizden
Hee diyet yemeği yapıyosun kendine:))olsun kız senin menü daha iyi(gerçi ben et yiyemesemde)
Sölerim canım aleyküm selam
valla yemek konusunda eş açısından şanslılardanım..
sevmiyorum dediği şeyi bile versem yer..hayır demez..yemek olmasa kahvaltılık versem yine yer,bişey demez..o yüzden genelde kendi zevkime göre yapıyorum yemekleriaaay canım şunu istedi,yap dediğini hatırlamam 1.5 senedir..
Sen daha dominant gibisin ben öyle gördüm.Bizde öyleyiz yemek yapmasam en fazla çubuk kraker yer öyle mutlu olur garibim:))
Şanslısın ne erkekler var .Ama benim eşimin canı bişeyler çeker söyler ister.Zaten şişkom o benim ya tosun gibi oldu etli etli
aslında pek öyle değilimdir.. daha doğrusu ne kadar suyuna gidersem,düzgün bi dille anlatır konuşursam istediğim bişeyi yapmama gibi durum olmuyo hiç.. ama her zamanda böyle düzgün olamıyo insan tabi
bide erkekler evlenince alıyo kilo,genelde de göbiştenama kadınlarda almıyo değil..
for example : ben
Bilmem bende kendim gibi gördüm seni heralde ben dominantım da o yüzdenEvet zaten benim diyet topiğimin ismi;
Evlendikten sonra kilo alanların zayıflama günlüğü idi
Benim eşim tek göbekten almadı eşit aldı da,ikimizde iştahlıyız ya birbirimizi teşfik ediyoruz:))Ben yine çok kilo almadım diye bakıyorum olaya çünkü.1 bucuk yıldır hep evdeyım,arkadaş vs ortamım yok.Bu bile iyi yani,çevrem olsa manken gibi olurdum.
Evlenmeden önce kilon neydi?
ben 69 ile evlenmiştim..
ama olduğumdan daha az göründüğüm için herkes daha zayıf sanıyordu hehehehneyse olan oldu sonradan şimdi 75 görünümlü 82'yim ama özellikle düşükten sonra aldım kilo..
Senin iyi yönün o göstermiyosun kız:))ben 4 kilo aldım bir bucuk yılda oda verdim sonra yine aldım.Niye düşükten sonra kilo alınıyo bu normalmi?yoksa psikolojik olarakmı yedin?Gerçi bu konuya girip seni üzmek istemiyorum cevap vermesende olur.
Elinde olmadan sebeplerden dolayı almışsın,kiloluyken hamile kalanlar daha az kilo alıyomş diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?