Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

eylül seni dövicem neler okuyosun kötü şeylerle kafanı doldurma okuma öyle şeyleri

iyiyim canım dünden işimi bitirdim bugün tembellik yapıyorum

diyet nasıl gidiyo doğru hatırlıyorum dimi.

evt cnm doğru iyi gidiyo çok sıkı olmamakla birlikte...
doktorum bide diaformin verdi,ilaç..kilo vermeye yardımcı olcak dedi..onu kullanıyorum

evt cnm doğru iyi gidiyo çok sıkı olmamakla birlikte...
doktorum bide diaformin verdi,ilaç..kilo vermeye yardımcı olcak dedi..onu kullanıyorum

bende bu ay 2-3 kilo versem iyi olacak.
yan etkisi varmı canım ilacın dikkatli ol tabi doktor veriyor ama sonra tekrar kilo alma durumu olmasın.
sporda yap

canım sen niye böyle kötümser olmak istiyorsun duanı et içini ferah tut inşallah güzel şeyler olacak.
prametüre bebekleri okuyodun gördüm.

bişeymi oldu?

Yarım rahim konusuna bakmıştım.Oradaki arkadaşlar serklaj(rahim ağzına dikiş hakında konuşuyorlardı)genelde ahim ağzı yetmezliğinde uygulanan ve erken doğum riskine karşı yapılan bir yöntem.Benim doktor serklaj rahim ağzı yetmezliğinde yapılır,durduk yere yapılırsa düşüğe bile neden olur dedi.Ben sormuştum önlem amaçlı.
İşte yarım rahim konusundaki arkadaşlarda serklaj önermeyen doktorlar işlerini bilmeyen doktorlar yazınca,kafama takıldı.Ben tüm önlemleri almak istiyorum çünkü..
Ondan sonra çift rahimli olup anne olanlar topiğindeki arkadaş doğum yapmış,premature doğmuş 31 haftalıkken ona baktım..
İçim daalıyor ne yapsam bu doktora güvensemmi,doktor aramaya devammı.Hiç bişey bilmiyorum ya

canım yaa haklısın aslında insan düşünmeden yapamıyorki hen an hissediyorsun.bugün seninle yazışıyorduk sonra ablamla konuştuk tel.kampanya vardı akşama kadar ücretsiz neyse onunla bi baktım tam 3 saat konuşmuşuz dahada bile konuşurduk herhalde.hamile kaldığımı öğrendiğimde iğne olmam gerekiyor diye anlattım ablama senin olayınıda söyledim çok şaşırdı neler oluyor bu dünyada başımıza neler geleceğini bilemiyoruz ama Allah şükürler olsun eskisi kadar bilinçsiz değiliz araştırma doktor seçme durumumuz var.istersen biraz doktor araştır için rahat eder.
ablamın 2 kızı var 14 ve 7 yaşlarında bana anlatıyo ilk hamile kaldığında doktorlar kansız olduğu için doğumda yanında kan verecek birisini mutlaka getir demiş.
2.de de engelli doğabilir demişler test istemişler ablam yaptırmamış Allaha şükürler olsun 2 cadı kızı var sıpalar

Sanırım pefesöe gitmem gerekir,her gidiş en az 250 lira 15 günde rutin bizi aşıcak,artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum.Mersinde zaten 2li yaptırcam eğer cuma bir terslik olmassa oradaki doktorlada görüşüyümde.Allah bağışlasın canım yeğenlerini,Senin iğne olman geekiyor canım evet sanırsam da pahalı,allah daha büyük dert vermesinde.
Zaten bende iğne vurulurum hamilelik ilerleyince,ciğer geliştirici.Korkuyorum 5-6 aylık erken doğum yapıp kaybedenler çok.O kadar süre geçsin ve ölü doğum,7 aylık doğdunu düşün 1 bucuk kilo bebek,küçücük nasıl bakılır herşey cok zor.Herşeyine hazırlıklı olmam gerekiyor.7.ay olmadan bişey bile alamıyorum düşünsene her an herşey olabilir korkusu ile yaşamak çok sıkıntılı.

evet canım çokmuş gerçekten 250 lira ama sağlıklı olunda mecbur vericeksin.iyi bir doktora görün için rahat eder kafanda bi soru kalmaz.eşinle konuş istersen.
iğne fiyatlarını bilmiyorum araştırıcam.
kötü şeyler düşünme inşallah sağlıkla sağlıklı bebişini doğurursun.hem sıramı sana boşunamı verdim

Evet sağlıklı olucaksa herşeye değer ama zaten uzak yerler ben arabasız oraya 2-3 saate giderim zaten.Eşim takma kafana diyip duruyor,allah isterse herşey olur diyor,dikişe gerek olmuyacak belki diyor(ameliyat olmamı istemiyor,sezeryan olucam diyince bile üzüldü)
bir arkadaş hem cift rahimli hemde kan pıhtılaşma sorunu varmış.Ankarada 250 profesöre gidiyomuş hemde iğne oluyodu iğne için 200 demişti.
Aslında telkin ediyorum kendimi herşey normal güzel bir şekilde de geçebilir diye.Ama ya olmassa diye düşününce işin içinden çıkamıyorum.
Yani profesöre gidince ben sağlıklı bir şekilde normal doğuracağımın garantiside yokki.
Yerim ben senin sıranı yaa:)))

tabi garantisi yok ama senin morale ve net şeylere ihtiyacın var.profesör daha tecrübeli ve seni daha iyi yönlendirebilir canım.
rabbim bu sıkıntıların endişelerinin boşuna olduğunu zamanla inşallah gösterir sana.

şimdi iyi zamanların keyfini sür biz ona daha isim bulucaz göbişin kocaman olacak içeride birileri sanki top oynuyor gibi habire tekmeleyecek sonra kucağına aldığında uykusuz zamanlar başlayacak,altını bezliyeceksin falan ıyyy pis kokacak onları düşün

Olmassa Mersinden profesör bulim daha ucuzdur belkiaslında kalabalık ve zor olmassa Gata ya giderim.İnşallah ya bu endişelerim biter zamanla.Resmen şafak sayıyorum şu aylar için:))
Benim çok tekme atmıycak gibi çünkü yeri dar garibimin bir yeri incir kıyamamaltını san temizletcem diyorum eşime hayır diyo ya:)

intenetten baksana canım ucuz profösör inşallah bulursun
bak isimde bulduk şafak
o kendine yer açar sen canını sıkma

ayy geçen gün bizde konuşuyouz altına yapacak nasıl kokar diyorum oda diyorki sen böyle diyosun doğunca acayip düşkün olursun diyo

Şimdi eşimle konuştum bana kızıyorr,sen niye anlamıyorsun eğer çocuğun ömrü varsa zaten yaşar diyor,ne meraklısın dikiş attırmaya diyorherşey normal olucak diyor.
Ben bakim ya profesöre:))netten bakıcam zaten de önce bir cuma yı atlatıyım de..
Erkek mi olcak yani
Ben kokusundan çekinmiyorum ama eşim çekinir heralde:))ama öğrensin ya benmi yaptım çocuğu tek başıma dimi..

Bugün ne yemek yaptın canım?biz yeşil fasulye aldık pazardan,geçen haftada almıştık kilo 8lira idi,gecen aldığımda eşime yedirmedim hepsini ben yedimotçulum ya
Bu pazarda 1 kilo al benimde canım çekiyor dedi o yüzden 8 lira bayıldık(o kadar taze bişi değildi üstelik)yani evde iki aşeren var..
Birde markette erik gördüm(mersinden geliyo zaten çilek erik)5 tanesi 25 liraydı

bazen biz kadınlar böyle daha yoğunlaşıyoruz onlar o kadar bazen kötümser olamıyor eşinle konuşmak iyi gelir sana.
bilmiyorumki canım şafak sayıyorum dedin yaa onun için dedim hem kız hemde erkekde kullanılıyor diye biliyorum.
temizlet canım işinin adını ne

canım birşey yapmadım.
akşam makarna yapayım diyorum yanına nuget kızartırım belki bide salata.çabuk hazırlarım diye eşimin dönüşünü bekliyorum.

afiyet olsun yarasın

çok pahalı canım inşallah fiyatlar düşer hamile var aramızda dimi yani

Öylede eşim direk çocuk zaten kaderinde varsa yaşıyacak hiçbişey yapmasan da diyor,yaşamıyacaksa bağlasanda durmazki diyor.Çok sabit fikirli ameliyattan nefret ediyor ve korkuyor.
Ben kızda duymadım ya kız olsunnnn:)temizletcem tabi hemde büyük yapınca
Oh pratik bu ara makana cok yedim:)tavuk yiyeiyorum ya ben pazar günü iskender yedim birazcık:18:ama severek değil
Saol canım sizede afiyet olsun,artık ucuzlar sanırım.Ben az az alıyorum pahalı olanları ama eşim bir tosun,oda yemek istiyor hehe
Mersinde köyden erik toplasınlar bana ya,gidince söyleriz köy sütü alcaz,pekmez falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…