Yarın yüklüyebilirsem siz de bakın,benim gördüğüm nub ise yukarı doğru bakıyordu o yüzden erkeğe benzettim,o şekilde olup kız olanda varmış heralde o yüzden cok net olmuyor:))Cabuk değilki en azından benım ıcın değil zaman cok yavas gecıyor bir an önce aylar gecsin istiyorumsende yasıyacaksın tabiki allahın izniyle mayısa az kaldı inşallah ilk çalışmada kavusursun çok istiyorum
6 ay kaldı ne varki canımyatcaz kalkcaz bitcek
evet mayısa az kaldı inşallah hayırlısı olsun canım,geç olsun güç olmasın,sağlıklı olsun.
eylul cumm bu ara dr gıttıenn dr bır tahmınde bulunur bana 12 haftalıkken pipi can demıştı hakkımızda hayırlısı ınslllllllllllllll
ayyyyyyyyyyy canlarım benım yaaaaaaaaa eylul cum cok sukur gorusmeyelı buyumussunuz yaaaaaaa
nehırcım nasılsınnn cnm bnmmmm
bayanrujj senden nbr cnmmm??
kızlar pek vakıtım olmuyor oluncada doger topıkler dekennn ancak yetısıyorumm kusura bakmayın ama aklımın bır kosesındesınızz hepppppppppppppppp
efe eylul cumm sag kasık mı sol kask damı hıssedıyorsun bebısıı hanıı tık tıkk kalp atısı gıbı arada ataryaaaa hangı tarafta hıssedıysunnn
Kız suzan sen unuttunmuyine ben çift rahimliyim bebeğim de sol tarafta,ama hiç bişey hissetmiyorum henüz ben:))
Canım tam 12 haftalıkken gittim hiç bir tahminde bulunmadı,annem sıkıstırdı bişe desin diye belli değil dedi.İnşallah ayın 22 sinde gittiğimde söyler bişeyBüyüyoruz cok sukur canım
İnşallah hemencecik sen haftana yetişiyim bende o günleri görüyüm..
kusura bakma cnm yaa hamıslık bende unutaknlıkda yaptı unutuyorum ıstee
hayılrısı ınsll yanı bana sag da ıse oglan solda hıssedersen kız demıslerdı ben hep sagımda tık tık atıgını hıssetımm alt komsumda hamıs oda solunda hısedıyordu gecen dr gıtmıs kıs demıs yanı bu varsayımlar genelıı ıtıbarı ıl edogru cıkıyor hayırlısı ıle saglıklıca kucagımıza alalımda cınsıyet fark yapmaz ınsllll
benımogln mazaratlık yapıyor artık teyzesı canımı yakıyorr bır yere toplanıor derımı organlarımı asındırıyor gerdırıyorkı :18:canım yanıyor o bacıcım ama olsun saglıklı olsun paşam daaaaaaa tek ben o acıları cekerım annelık daha ne fedakarlık yapcaz dımı amaaaaaaaaaaaaaa:44:
sen ne vakıt gelıcen ımkanın olsaydıda son aylarında gıtseydın oraaya kı bebıs kg alma zamanında dogall dogall beslenırdın cnm benım gercı ımkan varsa gne gıdersın ama bebısın hazırlıkları telasıı cok gusel o zaman onlarala vakıtını gecırırsın ınslllllll
ben sımdı aldıklarımı hep yıkadım astım 4.makına yıkanıyor onuda asıcam yavas dan utulerım cunku fasla ayakta durmak ı gelmıyor artıkk belım agrıyorr ancakk son aydada besık bakıcaz alıcaz ınsll sonrada dogum surdaa ne kaldıkı canım şafak 79(kilis)
Canım ya ne kusura bakması:))bende de var unutkanlık hatta kendımı bazen zekasız hıssediyorumO sol sağ taraf olayını bende duydum ama işte bende o belli olmuyor.Oyy senin oğluşun artık büyüdü tabi maşallah annelik tabi fedakarlık,hadi canım az kaldı bebeğine kavuşmana..
Ben ayın 26 sında Ankaraya dönücem allah izin verirse,4.ayımdan sonra seyehat yasak o yüzden gidip geliyim dedim çok bunalmıştım.Benim risli gebelik olduğu için o güzel telaşları düşünemiyorum,7.aydan sonra hareket edebilirsem annemle hazırlığı yapıcaz..Sen yıka tabi az kaldı canım ben daha su zaman basladım bel ağrısına biraz yürüsem belim kasıklarım feci ağrıyor,benim rahim de anormal olunca tedirgin oluyorum..
aman dıkkat et cnm benımm kendıne sennkı rısklıı cft cıft olunca evet cok sukur safak sayıyoruzz yaaa hayırlısı ıle gelsın o gun ınsll her gun hayal kuruyrz bunada suku r rabbım dıleyen ısteyen herkeslere yasatsın ınslllllllllllloglusum benım canımın parcasıı evımızın sımdıden nese kaynıgı tum aılee o ka sevıyoruzkı sımdıden ısmı ıle kanusma arasında gecıyorr o kaa mutlu oluyoruzkı ınsl sag saglım kucagımıza almak nasıp olurrrrrrrrrrrrrrrr
haydı gorusmek uzere ınsl babamzı 4 de gelıcek yeme yapıcaz da paşam la gercı bız az once yedıkama babamız ac gelır fılann muckk sıze ve cücügüne cnm benım
Sonuclarımı aldım canım cuma günü,tüm değerler güzel cıktı çok şükür:)ense kalınlığımızda cok güzel,ince enseli bebiş
eylul cumm bu ara dr gıttıenn dr bır tahmınde bulunur bana 12 haftalıkken pipi can demıştı hakkımızda hayırlısı ınslllllllllllllll
ayyyyyyyyyyy canlarım benım yaaaaaaaaa eylul cum cok sukur gorusmeyelı buyumussunuz yaaaaaaa
nehırcım nasılsınnn cnm bnmmmm
bayanrujj senden nbr cnmmm??
kızlar pek vakıtım olmuyor oluncada doger topıkler dekennn ancak yetısıyorumm kusura bakmayın ama aklımın bır kosesındesınızz hepppppppppppppppp
ohh ohh ince enseli
iyiyim canım her zamanki gibibebişinin iyi olduğuna sevindim arada gel buraya
ınsl..canım benım cok sukur her gunumuze ınsl sende hayırlısı ıle benım yasadıklarımı yasarsınn cok gusel mıss bu durumları yasamakkk cok sukur bebegımm hamıslık sırasında o ka zorlamaı benı artık zorlanıyorum oda olucakk ıcımdee hepıcı dahıl 6-7 kg var dımı amaaohh ohh ince enseli
iyiyim canım her zamanki gibibebişinin iyi olduğuna sevindim arada gel buraya
Sen napısyosun canım nasıl gidiyor?
ınsl..canım benım cok sukur her gunumuze ınsl sende hayırlısı ıle benım yasadıklarımı yasarsınn cok gusel mıss bu durumları yasamakkk cok sukur bebegımm hamıslık sırasında o ka zorlamaı benı artık zorlanıyorum oda olucakk ıcımdee hepıcı dahıl 6-7 kg var dımı amaa
iyiyim canım hasta oluyorum galiba bugün evdeyim canım birşey yapmak istemiyor havada bozuk tembellik yapıcam.
İnşallah canım
benimde sat dündü bugünde bekliycem yarın test yapıcam.bu ay pek takmıyorum zamana bırakıyorum hayırlısı.
Uyuyomusun yoksa suan
bi yarım saat uyudum canım,şimdi eşimin mesajına uyandım eve dönüyormuş bende bi bilgisayara bakayım dedim
Bugün erken gelıyo o zaman.Hastalanmadın dımı
evet erken gelecek canım.
hastalıktan kastım grip olmaktı cumartesi günü eşimle evden birşeyler götürp kahvaltı yaptık çok güzeldi
sanırım hava çarptı beni 3 gündür gözlerim yanıyo halsizim.
regli olmadım hala yarın sabaha kadar olmazsam kan testi yaptırıcam.
OHH cifte kumrulartadını cıkarın,anladım zaten grip tarzı olduğunu onu sordum regl sormucam sen bana supriz yap:)
anladım canım inşallah
havalar düzelsin yine piknik yapalım
sen nasılsın nasıl geçiyo memleketinde neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?