Bende ıstıyorum pıknık yapmak,en son karda mangal yakmıştık hamile olduğumu bılmıyodum ama hamıleymısım o zaman:)videomuz var izliyoruz hoplayıp zıpladım pıknıkte karın ıcınde..
Benım bu ara kasık ağrım cok oluyor,ikili test sonucunu alırken doktora sordum normal dedi(bide benim rahim farklı ya)çok olursa konusalım yine dedi,ağrıdan rahatsız tedirgin oluyorum ister istemez.
Memlekette hafta 1 cıkıyorum dınlene dınlene gezıyorum(o zaman bile yaşlı kadınlar gibi kalcam ağrıyo)4.aydan sonra sureklı de yatabılırım ya sıkılıyorum ıste:))Ayın 26 sında dönücem inşallah Ankaraya,esim bebeği görmek istiyor en son 10 haftalık usg fotosu var onda ona bakıp duruyor garibim..
dikkatet canım kontrollerini aksatma.eşinede yazık internetten gönderseydin yeni fotolaarını çocuk büyüyecek sen gidene kadar
Daha hıc kontrole yanımda gelemedi hep işi cıktıo yüzden üzgün,benım pc telefon bağlantı kablom yok yanımda o yüzden biraz daha dayansın,gittiğimde 4 aylık olmam ıcın bır hafta kalıcak.tam 4 aylıkken görür kontrolümde allah izin verirse tabi
Kontrolllerim rutin 15 günde bir,normal gebelikte ayda 1 cağırıyolar o yüzden ben yine sanslıyım hatta hafta 1 olsa daha iyi..
yazık yaa eşine inşallah bu kontrolde beraber gidersiniz
15 günde bir iyiymiş Allaha emanet bebişin inşallah.
İnşallah canım benim bu sefer kacırmaz heraldefotoları kaybetme diyor bide
Evet iyi ama bana az gibi yanı en azından ıyı olduğunu bılsem,inşallah allah korur bebeğimi..
ney yemek yaptın canım?
hazır çorba yapıcam halim yok
bide şimdi reklamda kısır gösteriyordu onumu yapsam diye düşünüyorum
Oyy kıyamam,kısır da iyi salata gibi hafif,sindirimi calıstırır.Esın doğrasın beraber yapın
canım eşim gelmek üzeredir çıkıp zor olan çorbayı yapayım
sonra yine fırsat olursa gelirim görüşürüz
hamileyim
güzel haberlerle geldim bu sefer size hayırlısı olur inşallah
bende geldimm bende hamileyim
Hoşgeldin canım ya keske daha önceden de gelseydin:))seni merak ediyordum.Nasıl gidiyor artık esının yanındasın dimi?hamilelik nasıl gidiyor?
ahh eylülcüm burda olduğunuzu bilmiyordum kikkya genellikle giriyorum ama sadece okuyorum, çok nadir topikleri gezip cvp yazıyorum, oyüzden farketmemişimdir belkide
artık eşimin yanındayım sayılırhafta içi 2.5-3 saatlik mesafedeyim, haftasonları eşime evime gidiyorum, yani tam anlamıyla kavuştuk sayılmaz
önümüzdeki sene bebişimizinde gelişiyle kavuşucaz inşallah. Ekim ayı itibariyle doğum izninde olucam tüm sene
sizler nasılsınız ? göbüşler nasıl
aa çok ilginç çift rahim demek:26: nadir görülen bir gebelik vakkasısın desene
eşimin bir arkadaşının eşide çift rahimliydi hatta karnı sola doğru şişti , sorunsuz bir doğumu oldu, şimdi maşallah 7 aylık bir kızı var, inşallah herşey yolunda gider cnm benim hiç mrk etme içini ferah tut...
ben daha 3.ayıma yeni adım attımilk öğrendiğim zaman nasıl şiştim nasıl bir gaz anlatamam sana eğilip kalkamıyordum sancıdan. şimdi kalmadı çok şükür. tabi ilerleyen haftalarda yine olabilirmiş.
henüz kilo almadım hatta cumartesi günü kontrolüm vardı 800gr vermişim, tabi okadar sağlıklı besleniyorum ki bünyem şaşırdı
aburcubur tutkunuydum ve çok yerdim, tamamen çıktı hayatımdan, kuru kayısı kuru incir ceviz badem fındık girdi hayatıma
Evet canım nadir bir vaka beni budlu,aa demek senin de tanıdığın varmış öyle,sorunsuz mu gecirdi?erken doğum olmadımı acaba..Sol damıydı onunda bebek ayy bende acaba sola doğrumu sısıcek dıyorumallah bağıslasın kızını..İnşallah canım ya herşey güzel gecer....
Benim hamilelik belirtimdi gaz asırıydı aynen dediğin gibi ve su sıra yine coğaldı,bizde bir kac güne 3 bucuk aylık olucağız hayırlısıyla,ikili testimiz güzeldi..Bende tıksınme cok oldu bir cok sey yiyemiyorum(tavuk,et,balık,süt)sütü zorla ıcıyorum cevizden bile tıksındım:)ılk 3 ay kılo almasan iyi ben sureklı hareketsiz kalıyorum malesef
yok cnm erken doğum sıkıntısı olmadan güzel bir doğumu gerçekleşti, hatta aklına takılan birşeyler olursa söyle bana ona sorarım hemen
ikili testimiz bizim mayısın ilk haftası gibi yapılcakinşallah güzel çıkar bizimde
eylülcüm yaa senin sonucun ne çıktı ikili testte ? yani bu testler ihtimal testleriymiş ya hani hangi sonuç ve üstü yi olarak algılanıyor? doktoruma da sorucam bu hafta erkenden bilgi alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?