Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

dikkatet canım kontrollerini aksatma.eşinede yazık internetten gönderseydin yeni fotolaarını çocuk büyüyecek sen gidene kadar

dikkatet canım kontrollerini aksatma.eşinede yazık internetten gönderseydin yeni fotolaarını çocuk büyüyecek sen gidene kadar

Daha hıc kontrole yanımda gelemedi hep işi cıktıo yüzden üzgün,benım pc telefon bağlantı kablom yok yanımda o yüzden biraz daha dayansın,gittiğimde 4 aylık olmam ıcın bır hafta kalıcak.tam 4 aylıkken görür kontrolümde allah izin verirse tabi
Kontrolllerim rutin 15 günde bir,normal gebelikte ayda 1 cağırıyolar o yüzden ben yine sanslıyım hatta hafta 1 olsa daha iyi..

yazık yaa eşine inşallah bu kontrolde beraber gidersiniz

15 günde bir iyiymiş Allaha emanet bebişin inşallah.

yazık yaa eşine inşallah bu kontrolde beraber gidersiniz

15 günde bir iyiymiş Allaha emanet bebişin inşallah.

İnşallah canım benim bu sefer kacırmaz heraldefotoları kaybetme diyor bide
Evet iyi ama bana az gibi yanı en azından ıyı olduğunu bılsem,inşallah allah korur bebeğimi..
ney yemek yaptın canım?

İnşallah canım benim bu sefer kacırmaz heraldefotoları kaybetme diyor bide
Evet iyi ama bana az gibi yanı en azından ıyı olduğunu bılsem,inşallah allah korur bebeğimi..
ney yemek yaptın canım?

hazır çorba yapıcam halim yok

bide şimdi reklamda kısır gösteriyordu onumu yapsam diye düşünüyorum

Hoşgeldin canım ya keske daha önceden de gelseydin:))seni merak ediyordum.Nasıl gidiyor artık esının yanındasın dimi?hamilelik nasıl gidiyor?

ahh eylülcüm burda olduğunuzu bilmiyordum ki kkya genellikle giriyorum ama sadece okuyorum, çok nadir topikleri gezip cvp yazıyorum, oyüzden farketmemişimdir belkide

artık eşimin yanındayım sayılır hafta içi 2.5-3 saatlik mesafedeyim, haftasonları eşime evime gidiyorum, yani tam anlamıyla kavuştuk sayılmaz

önümüzdeki sene bebişimizinde gelişiyle kavuşucaz inşallah. Ekim ayı itibariyle doğum izninde olucam tüm sene

sizler nasılsınız ? göbüşler nasıl

Olsun eskiye kıyasla daha cok berabersiniz,evine sık sık gidebiliyorsun.Artık kavuşmanıza bebişiniz vesile olucak.Canım benım gebelik riskli(çift rahmim varmış ve bebek sol rahimde,erken doğum riskim yuksek)genelde yatarak gecırıcem,inşallah bebeğime kavusurum riskli olunca tedirginim.Göbeğim biraz var oda gündüz(coğu gaz)sabah inmiş oluyor.1 kilo aldım en fazla ben.Senin nasıl?

aa çok ilginç çift rahim demek:26: nadir görülen bir gebelik vakkasısın desene

eşimin bir arkadaşının eşide çift rahimliydi hatta karnı sola doğru şişti , sorunsuz bir doğumu oldu, şimdi maşallah 7 aylık bir kızı var, inşallah herşey yolunda gider cnm benim hiç mrk etme içini ferah tut...

ben daha 3.ayıma yeni adım attım ilk öğrendiğim zaman nasıl şiştim nasıl bir gaz anlatamam sana eğilip kalkamıyordum sancıdan. şimdi kalmadı çok şükür. tabi ilerleyen haftalarda yine olabilirmiş.

henüz kilo almadım hatta cumartesi günü kontrolüm vardı 800gr vermişim, tabi okadar sağlıklı besleniyorum ki bünyem şaşırdı

aburcubur tutkunuydum ve çok yerdim, tamamen çıktı hayatımdan, kuru kayısı kuru incir ceviz badem fındık girdi hayatıma

Evet canım nadir bir vaka beni budlu,aa demek senin de tanıdığın varmış öyle,sorunsuz mu gecirdi?erken doğum olmadımı acaba..Sol damıydı onunda bebek ayy bende acaba sola doğrumu sısıcek dıyorumallah bağıslasın kızını..İnşallah canım ya herşey güzel gecer....
Benim hamilelik belirtimdi gaz asırıydı aynen dediğin gibi ve su sıra yine coğaldı,bizde bir kac güne 3 bucuk aylık olucağız hayırlısıyla,ikili testimiz güzeldi..Bende tıksınme cok oldu bir cok sey yiyemiyorum(tavuk,et,balık,süt)sütü zorla ıcıyorum cevizden bile tıksındım:)ılk 3 ay kılo almasan iyi ben sureklı hareketsiz kalıyorum malesef

yok cnm erken doğum sıkıntısı olmadan güzel bir doğumu gerçekleşti, hatta aklına takılan birşeyler olursa söyle bana ona sorarım hemen

ikili testimiz bizim mayısın ilk haftası gibi yapılcak inşallah güzel çıkar bizimde

eylülcüm yaa senin sonucun ne çıktı ikili testte ? yani bu testler ihtimal testleriymiş ya hani hangi sonuç ve üstü yi olarak algılanıyor? doktoruma da sorucam bu hafta erkenden bilgi alayım dedim

Çok arastırdım ama yine yasayan bir arkadasın olması benim icin fırsat.Sorarmısın cift rahimde bebeği soldamıymıs birde cift rahim ağzımı var yoksa tekmi?hamileliğinde hep yattımı?serklaj(rahim ağzı dikiş atıldımı)öğrenirsen sevinirim..

İnsallah güzel cıkar canım..

Bizim ense kalınlığı 1 mm cıktı 3 ün üstünde olması cok riskli oluyormuş.Risklerde yasa göre ve kromozoma göre belirleniyor.10000 de 1 mesela iyi rakamlar düstükce risk oluyor diye biliyorum.Vucudundaki hormon seviyelerine bakıyorlar.

benim test sonucu bak söyle

RİSK ORANI SINIR DEĞER
down sendromu risk oranı: <1:50000 1:250

Sadece yas: 1:1380

Trizomi18/13 1:99000 1:101

yani risk değernin altında cıktı,hormon değerleri de iyi dedi doktor

KIrmızı benim değerlerim diğer rakamlar sınır değer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…