Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

evet canım doğru diyorsun doğumdan sonra diyetlere devam ederiz önce hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi alalımda kucağımıza
kiloların hiç önemi yok

bende yiyorum hergün muz kabızlık yapmadı hiç
ama kişiden kişeye değişebilir ancak çok faydalı yemeni tavsiye ederim

canım sen güzel besleniyorsun canın istemese bile yemeye çalışıyorsun
yediklerin bebişine yarasın inşallah

erken diye düşünme canım şimdiden başla
bebişler bizden besleniyorlar ama sen vitaminsiz kalsiyumsuz kalırsan hamileliğinde zorlanabilirsi

batıl inanç canım bende hiç inanmıyorum ve kestirdim saçlarımı
çokta iyi oldu değişiklik lazım arada çok yıpranmıştı şekle girmiyordu

Bebısıme yarıyor insallah yediklerim cunku yerken resmen ezıyet cekıyorum:52:

ohh güle güle giysin kızın cicilerini:21:
ayy bende ilk kıyafetlerini aldığım zaman hediye paketi yapalım dediler
hayır bebeğime alıyorum dedim sinir olmuştum ama şimdi ben burdayım diyor artık :1:
hatta geçen gün otobüste bana yer verdiler çok hoşuma gitti:49::21:

Saol canım ınsallah nasıp olur:))resımlerını paylasıcazm sonra sende paylass fırsat buldukca gözumuz gönlumuz acılsın:52:
Yok canım ya hıc bellı olmuyor belkı 1 kılo anca almısımdır,normaldede göbek yoktu zaten

tetanoz aşısı bütün hamilelere mi yapılıyo canım :44:

az zamanınız kaldı:52::52::52:

Benım doktorum 5. aydan sonra demıstı ama vurulmayanlarda var sart değil sanırım:52:

Bebısıme yarıyor insallah yediklerim cunku yerken resmen ezıyet cekıyorum:52:

Saol canım ınsallah nasıp olur:))resımlerını paylasıcazm sonra sende paylass fırsat buldukca gözumuz gönlumuz acılsın:52:
Yok canım ya hıc bellı olmuyor belkı 1 kılo anca almısımdır,normaldede göbek yoktu zaten

Benım doktorum 5. aydan sonra demıstı ama vurulmayanlarda var sart değil sanırım:52:

hamilelikte niye oluyoki kafama takıldı sen olacakmısın peki?

hamilelikte niye oluyoki kafama takıldı sen olacakmısın peki?

Yanı olur ya herhangı paslı bir cıvı bısey batar diyedir heralde,bebeği de etkılıyor diyedir dıye dusunuyorum:52:Doktorum ol derse olucam..Mesela sağlık ocağındakı doktor sarılık asısı ol dedı kendı doktorum geek yok dedı.

Yanı olur ya herhangı paslı bir cıvı bısey batar diyedir heralde,bebeği de etkılıyor diyedir dıye dusunuyorum:52:Doktorum ol derse olucam..Mesela sağlık ocağındakı doktor sarılık asısı ol dedı kendı doktorum geek yok dedı.

hıımmm anladım canım sen napıyon?

bugün eşim evdeydi temizlik yaptık birazdan yemek yapıcam bi bakayım dedim belim ağrıyor bugün.temizlikten sonra yorulmuşum koltuğun üzeinde uyumuşum.biraz ayakta kalınca yorulduğumu hissdediyorum.normalmi sence bugün 5+3 olmuş.

hıımmm anladım canım sen napıyon?

bugün eşim evdeydi temizlik yaptık birazdan yemek yapıcam bi bakayım dedim belim ağrıyor bugün.temizlikten sonra yorulmuşum koltuğun üzeinde uyumuşum.biraz ayakta kalınca yorulduğumu hissdediyorum.normalmi sence bugün 5+3 olmuş.

Napıyım bende bı yatıyorum bı balkonda denıze bakıyorum son kez bugunde hava cok guzel denız parıl parıl masmavi.Homonların değiştiği için normal bende cabuk yoruluyorum vc giderken bıle:52:bazı hamıleler hıç belırtı olmadan gecırırmış,bazısı hafif yasarmıs belirtileri,bazıları da ağrılı ve yoğun yasarmış belirtileri doktorum öyle dedi:))
5+3:nazar:canım ben bu topiği acarken senle aynıydım okusana yoruluyomusum ben unuttum:52:yaslanmıs gıbı hıssedıyorum kendımı
BU arada ne yemek yapcan

Çok yakın o zaman ayy inşallah canım:)çok güzel olur,bugün dayımın eşi(yengem)aradı,moral verdi saolsun,rüyasında görmüş beni kız olucak diyor,anneminde içine öyle doğuyormuş,hayırlısı dıyorum..
b

aştaki mesajlara bakıyordumda 4+6 mışsın açtığında hey gidi günler hey.5+3 ü bulamadım:9::9:

yengenin rüyası çıkmış :52::52:

Napıyım bende bı yatıyorum bı balkonda denıze bakıyorum son kez bugunde hava cok guzel denız parıl parıl masmavi.Homonların değiştiği için normal bende cabuk yoruluyorum vc giderken bıle:52:bazı hamıleler hıç belırtı olmadan gecırırmış,bazısı hafif yasarmıs belirtileri,bazıları da ağrılı ve yoğun yasarmış belirtileri doktorum öyle dedi:))
5+3:nazar:canım ben bu topiği acarken senle aynıydım okusana yoruluyomusum ben unuttum:52:yaslanmıs gıbı hıssedıyorum kendımı
BU arada ne yemek yapcan
dün çok iyiydim nazar ettim galiba kendime bugünde hiç halim yok.

ıspanakları sirkeli suda bekliyo.yumurtalı ıspanak yapıcam.yanına salata

b

aştaki mesajlara bakıyordumda 4+6 mışsın açtığında hey gidi günler hey.5+3 ü bulamadım:9::9:

yengenin rüyası çıkmış :52::52:

Baksana senden daha yenı hamıleymısım:52:evet ruyası cıktı:))

dün çok iyiydim nazar ettim galiba kendime bugünde hiç halim yok.

ıspanakları sirkeli suda bekliyo.yumurtalı ıspanak yapıcam.yanına salata

Bır gunun bı gununu tutmaz benım gıbıysen ben bır gun ıyıysem bır gun kötu oluyorum cunku,yumurtalı ıspanak hıc yıyemem esımde bayılır:))

şimdi mutfağa gidiyorum yemekten sonra gelicem :54:

kolay gelsın canım afıyet olsun

tetanoz aşısı bütün hamilelere mi yapılıyo canım :44:

az zamanınız kaldı:52::52::52:

genelde yapılıyor canım hamilelikte bebeği ve anneyi korusun
2010 yılında işyerinden istedikleri için 1 doz yaptırmıştım sağlık ocağındaki hemşire ozaman 1 doz yaparız yeterli olur dedi
eğer daha önce olmasaydın 2. dozu olacaktım aşının 5 sene koruması varmış
doktoruma sordum yaptırabilirsin bi sakınca yok dediği için oldum sende sorarsın bi doktoruna
22.haftada vuruluyor

iyi geceler canım hangi egzersizleri yapıyorsun daha sonra bizede söyle aklımızda bulunsun:54:

doktorum egzersiz kitapçığı verdi onları yapıyorum
şimdilik 5 dk yapıyorum günde zamanla 10 dk ya sonrada 20dkya çıkacakmışım
kalça kası karın kası gibi egzersizler var bel ağrısı kalça ağrısını engelliyor
kolay bir doğum olması için yapılmasında fayda varmış

Baksana senden daha yenı hamıleymısım:52:evet ruyası cıktı:))

Bır gunun bı gununu tutmaz benım gıbıysen ben bır gun ıyıysem bır gun kötu oluyorum cunku,yumurtalı ıspanak hıc yıyemem esımde bayılır:))

kolay gelsın canım afıyet olsun

bugün korkutuyo bu ağrılar inşallah birşeyim kalmaz :26:

genelde yapılıyor canım hamilelikte bebeği ve anneyi korusun
2010 yılında işyerinden istedikleri için 1 doz yaptırmıştım sağlık ocağındaki hemşire ozaman 1 doz yaparız yeterli olur dedi
eğer daha önce olmasaydın 2. dozu olacaktım aşının 5 sene koruması varmış
doktoruma sordum yaptırabilirsin bi sakınca yok dediği için oldum sende sorarsın bi doktoruna
22.haftada vuruluyor

doktorum egzersiz kitapçığı verdi onları yapıyorum
şimdilik 5 dk yapıyorum günde zamanla 10 dk ya sonrada 20dkya çıkacakmışım
kalça kası karın kası gibi egzersizler var bel ağrısı kalça ağrısını engelliyor
kolay bir doğum olması için yapılmasında fayda varmış

anladım canım aklımda bulunsun.sende egzersizlere dikkat et :16:

canımm senden bılgı almak ıcın gırdım topıgee bır de baktım knusmalara nehırı ogrednımm ay o ka sevındımkııııııııııııııııı anlatamammm yaaaaaaaaa:14::14::14:kendım olmusum gıbımmm:14:
bilemedim ki neyse bi düşüneyim.

evet canım 5mg folbiole devam ediyorum sabah tok karnına 100mg coraspin içiyorum.doktor bunlara devam dedi başka birşey vermedi.sanırım betahcg değerlerim normal geldi ondan birşey vermedi.iğneyi daha önce söylemişti ama vermedi belki değerlerimden coraspinin yeterli olduğu düşündü bilmiyorum 15 gün sonra gel demişti doktor haftaya cuma yada cumartesi gitmeyi düşünüyorum sorarım.
canım ebnım dıkat et knedınee demek 5+3 musun fılann ayy ınsl bu sfer kucagınıza almak nasıp olurrr canım benım ne ka sevındım anlatamamm yaaaaaaaaaaaaa:29::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::49::49::49:oh tum sevdıgıklerım hamıs oluyorne ka gusellllllllllllllll:66::66::66:

selam ben geldim:3:

çarşamba günü değerim 196 bugün 766 çıktı birden bu kadar yükseldiğini görünce endişelendim doktor gayet güzel yükselmiş ikiz olma ihtimali bile olabilir dedi :52::52::52:

15 gün sonra kontrole gidicem:52::52:

bilmiyorumki canım doktor öyle deyince bende şaşırdım 2 günde iyi artmış sanki.3 katından fazla.diğer topiklere bi bakayım:34:
kontrolde anlarız inşallah :52::52:

32 gün bugün canım doktor geçen gün karından baktı gerçi görünmez henüz birşey dedi tam kaç haftalık bilmiyorum.

senin dinlenmen lazım :9::9:
dün kan testi yaptırdım doktor cuma günüde kan tahlili yaptır betahcg artışına bakalım dedi,dün 196 çıktı cuma günü en az 300 olmalı dedi:26:

eşime dün eve geldiğinde işten falan konuşuyordu yani hiç o anda öyle birşey düşünmediğine eminin neyse yam yatak odasına gidiyorduki sana parfüm aldım yatağın üzerinde dedim oda kutuya baktı anlamadı garibim malum çok çeşitli parfüm şişeleri var sonra anladı küçük bir bebek suluğu olduğunu sonra şaşırdı aaa gerçekmi dedi çok sevindi:16:ben bu kadar sevineceğini tahmin edememiştim malum önceki durumlardan adamcağıza ilk süprizim değil.

bunu almıştım eşim bana çilek der bunun üzerindede çilekolduğu için çok hoşuna gitti.

SAM_0857-1000x1000.JPG
:62::62::64::64::64::64::64::64::70::70::70::70::70::70::70::87::87::87::118::119::124::124::124::124::124:o kadar cokk sevındımkıı cnm bnm ıkız olursa daha bır ı olur bnde ıkız ıstedıdımm amma kısmet degılmışş paşamm ıı olsundaa fark etmes ınsll

suluugun bnm esıme hazırladgım nzıyor bırde agızlıgı var bnmkınınn yanındaa
Wee-Mini-Bardak-Set-Askili-741_16113_1.jpg
bk bunun kırmızısııı:16::16::16:haydı bakalım ılk ben sonra bırer bırer ınsl kucagımıza almak nasıpp olurrrrrrrr
ayy cok sevındım yaaaaaaaaaaaa:46::46::nazar::nazar:

slm herkese suzanla,mozzerella gelmiş hoş gelmişler,
ayol suzanda mı hamileydi, unutmuşum valla :1:
kızlar hafta sonu rüyamda ikiz doğurmuşum gördüm,
biri küçük biri büyük yan kilo olarak
kız mı erkekmi hatırlamıyorum ama
normal doğumla kolayca doğurup eve gidiyorum,
sıradan birşeymiş gibi,herkes normal hayatına devam ediyor :1:
bende ikisini birden kucağıma falan almaya çalışıom enteresan bir duyguydu :9:

bugün korkutuyo bu ağrılar inşallah birşeyim kalmaz :26:

anladım canım aklımda bulunsun.sende egzersizlere dikkat et :16:

Normal ağrıların olması canım,içini ferah tut kötü düşünme.

canımm senden bılgı almak ıcın gırdım topıgee bır de baktım knusmalara nehırı ogrednımm ay o ka sevındımkııııııııııııııııı anlatamammm yaaaaaaaaa:14::14::14:kendım olmusum gıbımmm:14:

canım ebnım dıkat et knedınee demek 5+3 musun fılann ayy ınsl bu sfer kucagınıza almak nasıp olurrr canım benım ne ka sevındım anlatamamm yaaaaaaaaaaaaa:29::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::49::49::49:oh tum sevdıgıklerım hamıs oluyorne ka gusellllllllllllllll:66::66::66:

Evet canım nehirimiz de hamile:52:

günaydın kızlar :16:

nasıl gidiyor hamilelik:12: :16:

Şimdilik iyi gidiyor canım sen nasılsın?

slm herkese suzanla,mozzerella gelmiş hoş gelmişler,
ayol suzanda mı hamileydi, unutmuşum valla :1:
kızlar hafta sonu rüyamda ikiz doğurmuşum gördüm,
biri küçük biri büyük yan kilo olarak
kız mı erkekmi hatırlamıyorum ama
normal doğumla kolayca doğurup eve gidiyorum,
sıradan birşeymiş gibi,herkes normal hayatına devam ediyor :1:
bende ikisini birden kucağıma falan almaya çalışıom enteresan bir duyguydu :9:

Slm canım,Suzan ın neredeyse doğum zamanı geldi:52:
İnşallah ikizin olur bir seferde oh ne güzel:1:sen sankı daha öncede böyle bır rüya görmüştün,kolayca doğuruyordun.

evet canım, aslında çok düşündüğümden böyle rüyalar görüyorum.
tabi 40 defa söylersen olurmuş, bende ikiz olsun isterim :1:
uyandığımda elim karnımdaydı ve gerçekten hamile gibi hissettim
hatta eşimin kolu benim üstüme gelmiş, kendi kendime ona kızıyorum
öff ya ezmiş beni,karnımda bebek var hiç düşünmüyor falan diye söylendim :1:
yani kendimi o kadar kaptırmışım gerçek sanıyorum.

evet canım, aslında çok düşündüğümden böyle rüyalar görüyorum.
tabi 40 defa söylersen olurmuş, bende ikiz olsun isterim :1:
uyandığımda elim karnımdaydı ve gerçekten hamile gibi hissettim
hatta eşimin kolu benim üstüme gelmiş, kendi kendime ona kızıyorum
öff ya ezmiş beni,karnımda bebek var hiç düşünmüyor falan diye söylendim :1:
yani kendimi o kadar kaptırmışım gerçek sanıyorum.

Çalısmalara başladınız değil mi?:1:Bol bol söyle canım ki olsun,hamile olsan bile eşin uyurken aynı seyi yapabilir.En azından benim eşim unutuyor hamile olduğumu eziyosun diyorum.

Çalısmalara başladınız değil mi?:1:Bol bol söyle canım ki olsun,hamile olsan bile eşin uyurken aynı seyi yapabilir.En azından benim eşim unutuyor hamile olduğumu eziyosun diyorum.

adetin son günü bir kaçamak yaptık ama tutmaz heralde :1:
sonrasında korunduk, mayısta başlıycaz tatlım.

Back
X