Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

cnm özelden link atıcam sana. ben o siteden aldım Lierac kremi kampanya vardı ve halada devam ediyor sanırım :) 3lüsünü 135tlye aldım ben ve 100ml hepsi :) kaçırma derim, ürünün orijinalinide bulmak zor bu site %100 orijinal satıyor, bende arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteyi buluştum almıştım

Son düzenleme:

Tamam canım fiyatları cok uygunmuş gerçekten.Orijinal olmasından emin olmak da güzel.Çünkü ben alısverıs ıcın sanal sitelere güvenmiyorumç

Tamam canım fiyatları cok uygunmuş gerçekten.Orijinal olmasından emin olmak da güzel.Çünkü ben alısverıs ıcın sanal sitelere güvenmiyorumç

cnm arkadaşım 9 ay boyunca bu siteden aldı kremini, ve bende onun tavsiyesiyle aldım, 2 gün içinde kargo ücreti bile ödemeden kapıya teslim oldu :) için rahat olsun...

cnm arkadaşım 9 ay boyunca bu siteden aldı kremini, ve bende onun tavsiyesiyle aldım, 2 gün içinde kargo ücreti bile ödemeden kapıya teslim oldu :) için rahat olsun...

Eczane ile arasında uçurum var bende alıyım o zaman.Senın gıbı sürersem 1 ay yetmez:)benım kılo bir tek göbek de değil basen kısımlardada var bol sürmek lazım

Eczane ile arasında uçurum var bende alıyım o zaman.Senın gıbı sürersem 1 ay yetmez:)benım kılo bir tek göbek de değil basen kısımlardada var bol sürmek lazım

al al bu fiyat kaçmaz
ben göbek göğüs basen ve iç bacaklara sürüyorum, kilo oralardan alınıyor ve çatlaklarda o bölgelerde oluyormuş genelde, bende basıyorum kremi bol bol

beslenme şeklin nasıl efeeylülcüm :26: meyve yiyormusun? ben çok meyve yiyorum ya her tenefüs elimde elma kivi çilek vs en faydalı olanlar bol vitamin vs tropikal meyveler dedi benim dr, muz kivi çilek vs daha fazla tüket dedi, birde elma çok önemliymiş bebeklerimizim ilerleyen yaşlarda astım olma ihtimalini %75 oranında azaltıyormuş..

Bende o şekilde sürüyorum:))Basalım kremi bu çocuklarda ne masraflı amasımdı bide balık yağım cıktı her ay 25 tl.Ayrıntılı usg 175 miş daha pahalı yerler de vardır.
Canım aslında ben meyve hıc sevmem(erik,karpuz,çağla,kavun zevkle yerim)onun dışında her gün mutlaka muz yiyorum(muz bebek için çok besleyici ve faydalı)ılk 2 ay ayvayı cok yedim oda bebek ıcın cok faydalı:))Bunun dışında bazen elma yerim,annem taze portakal suyu sıkar(Mersindekiler güzeldi de artık mevsimi geçiyor)Her gun bir kase;kuru incir içinde ceviz,kuru erik,kuru kayısı,badem ve fındık yiyorum.Hergun bir buyuk bardak süt(nesquikli içiyorum yoksa tıksınıyorum)Bide gaz yaptığı için laktozsuz aldım onu deniycem.Benım bebek ıcın gereklı olan fiks menüm bu ama iştahla yemiyorum bunları tabii:.
Tavuk ve balık asla yıyemıyorum.Eti bazen yağsız yıyebılıyorum:))

Canım bu arada bol bol su içmeyi ihmal etme doktorunda söylemiştir ama çok önemli.Benım bır ara idrarda bol bakteri cıktı,bol bol su dedi doktor.Hamılelikte cok cabuk enfeksıyon kaparmışız ve bunu önlemek ve vücuttan atmak için günde 3-4 ltreye kadar su tüketmeliyiz.Rahimin serumu suymuş ve bebeğin içinde bulunduğu sıvı mıktarı için bıle çok önem teskıl ediyor(bunuda Mersindeki doktorum söylemişti)Nehir sende bol su iç

Şunada yazıyım de çeşme suyu kesınlıkle ıcmeyın,guvenmeyin.En kalıtelı su uludağın zırvesınden gelen e..i marka,bunu daha önce araştırmıştım.Bol su ıcıceğimiz ıcın kalıtesıde önemli

Ben çıkıyorum esım gelmek uzere,Nehir sende bir an önce gelip yaz cok merak ediyorum,güzel haberlerini bekliyorum..Mozarella canım sende bebısıne iyi bak:))kızımın arkadaşı olsun görüsürz güzel aksamlar

ahh sorma yaa masraflı sıpalar

bende geçen hafta başladım omegaya 40tlye almış eşim, her ay dr kontrolüm var 120 tl , 2li tarama olcak bu ay 100tl civarı gidermiş testler için

normalde elime alıp meyve yemezdim hiç, hatta annem hep şikayet ederdi soyup soyup zorla ağzımıza tıkardı:) ama şimdi elimden düşmüyor :) ceviz badem kayısı hergün yiyorum bende, kuzularımızın beyin gelişimi için çok faydalıymış

sabah akşam süt içiyorum, kahvaltıda bazen yumurta peynir domates vs oluyor, bazende tam tahıllı mısır gevreğine çilek muz doğruyorum süt döküp öyle yiyorum.

benim dr yoğurdu kendin mayala hazır yoğurt yeme tavsiye etmem demişti ama nerde bende o beceriklilik hala hazır yoğurt yiyorum

tavukta hiç sıkıntım yok tam bir tilkiyim o konuda hiç bıkmam tavuk yemekten, ama et problemim var benimde , helede yağlıysa ıyyyy balık severim ama sık yiyemedim bu sıralar, birkaç hafta önce mutlaka en az 2 kez yerdim ama şimdi en son 15 gün oldu yiyeli kızıyorum kendime

evet su çok önemli :13: iyi bir hatırlatma yaptın

en az 2.5 lt içiorum bende şişe sürekli yanımda ve o dediğin marka benim eşimin vazgeçilmezi :) ben başka marka alınca kızar bana bunlarda sumu yaa neden diğerinden almadın diye :)

kesenin içindeki sıvı 3 saatte bir kendini yenilermiş ve annenin içtiği su burda önemli bir rol oynarmış

öpüyorum cnm seni ,kendine ve kuzuna iyi bak

selam kızlar geç geldim biliyorum.
doktor güzel şeyler söyledi 7+1 di bugün doktor 6,5 haftalık dedi bu fasulye gibi olan bebek şuda kalp atışı dedi ben göremedim büyük monitörden eşim doktorun ekranından gördü
sabah gittik muayeneden sonra doktor testler istedi onların sonucunu beklerken akşam üstü oldu.doktor kan sulandırıcı iğne yazdı hergün vurulacakmışım eczanede yoktu onun gelmesini bekledim.bugün doktor çok sinir etti hem bekletti hemde bi iğne için eczane doktor arası mekik dokudum doktorumu değiştiricem iyi bir hastane ve doktor arıyorum.
11 de hastanedeydik testler falan filan 4:30 da hastaneden çıktık çok yoruldum eve geldim hemen uyudum işlerimi bitirim geldim.

iğneleri kendim yapıcam hemşire nasıl olduğu gösterdi yarın ilk olucak :26:

mozeralla bugün eşim diyoki bebek sağ tarafta acaba ondanmı sağ kasığın ağrıyor diyor şimdi o aklıma geldi ama doktorda sağda solda gibi birşey söylemedi

günaydın lar hnm lar nbr snız eylul 25 senıdemı uyku tumadım benım gıbım yaff

gce kac kez uyandım bılmıyorum o ka yanı en son saat:03:45 dı wc kalktımordan baktım paşm ayakdaa bır salaatlık yedık kıt kıt gece gece

aynen cnm yaa ama o aralar bol uyuyunn suanda gobsımden dolayı rahat pozızyon bulamıyorum o kaaa bızım suyumuz ercıyes den geldıgı ıcın no problem sekerr testlerde sıze ve dr kalmıs her dr bır olmyor bazıları sırf para cıın hepıcınıde yaptıror ona goree muckk

nehır cım haydı gozunuz aydın ınslll hayırlısı ıle gelısır hayırlısı evlat olur bızlerde hayırlı anne babalarrrr esın beebgın sag da oldugunu demıs demekkı dr ultrasonu genelı sag kasıkda tutumuss :44 zman sende bır erkek annesı olucak gıbısınnn mozarella nın dedıgı gbım bana arkıdıs olucaksın paşa knususunda ınsll hayırlısıtabım once saglık ama tahmınler bolee

Senın omega daha pahalıymış daha mı iyi acaba:)))ıcınde kac kapsül var?Meyve konusunda aynı sekılde annem zorla yedırırdı:)sımdı yıne aynı yemek ıstemıyorum zorunlu olarak yıyorum
Yoğurdu annem yapıyor evde sütçüden sut almaya başladık hamıle olduğumu öğrenince:)gercı ben sütçü sütüne guvenmıyorum yıne su karıştırıyorlar falan.Bazen marketten günlük alıyorum o sekılde idare ediyorum.
Ben hamıleliğin basından beri tavuk et balık tıksındım.Etı dana olarak azıcık yıyebılıyorum sadece.Doktorum baklıyata yönel dedi.
Senın muayene ayda 1 mı oluyor benım ayda ıkı kez 100 tl gidiyor.Riskli olduğum ıcın 15 günde 1.
Ikılı testım Mersınde özel hastanede 70 tl idi,muayene harıc.Ama Ankaradakı hastaneye sordum 35 tl dedi:))

Yoğurt yapmak cok pratık ben gecen sene öğrendim yaparsın kendıne 2-3 güne 1.

Ben de ıcmeye çalışıyorum.Havalar ısındı soğuk soğuk daha iyi gidiyor.Esınde bılıyor iyisiniGece su ıcmıyorum susuz mu kalıyor acaba kese

Gec olsun güç olmasın canımcımÇok sevindim herseyın yolunda olmasınaBu zamanlar dıkkat etmen lazım doktor senı yormuş .Bence de doktor değiştir canım.
Hamılelık cızelgende çok yakışmış

Suzan ben bıle bazen geceleri kalkıyorum acaba son aylarda bende senın gibimi olucam ya.Gece iki kez wc ama sonra uykuya geri dalmak çok zor oluyor.Doğru dıyosun bazı doktorlar sırf para için test yaptırıyor.

Canım küsücem ama hamilelik dışında konuşamazmıyız sanki,burası hamıle topığı değilki geyik topiği.

ya öyle tabiki ama herkes hamiş oldu,doğal olarak konular hep aynı,
zaten ara sıra girip çıkıyorum,bende öbür ay katılırım umarım.
zaten istiyormuyum istemiyormuyum belli değil,
biraz psikolojim hazır değil gibi.
iyi değilim yani bahar çarptı beni.

Konuları sen değiştirirdin işte ama seni anlıyorum sadece senle sohbet etmeyi özlemiştim:)ama tabiki sen bilirsin.En kısa zamanda hamile kalmanı çok istiyorum,tabi herşeyin hayırlısı.Kötü zaman gecırdığın için kendini hazır hissettip hissetmediğini bilmiyorsun bunun baharla ilgisini olduğunu sanmıyorum,korkular.İçimde korkularım cok olduğundan her doktora gittiğimde tansiyonum tavan çıkıyor,evde düşük..
Kendini ne zaman iyi hissedersen ve ne zaman canın isterse gel..

bencede hayırlısı canım, çok kötü bir dönem geçirmiyorum aslında
çok etkilenmedim ama ne bileyim ben biraz rahatına düşkün biriyim fazlasıyla hatta.
9 aylık süreç,kilolar,bebeğin sorumluluğu, ev işleri,1 yıllık izine ayrılmam gibi şeyleri düşününce
sıkılıyorum, ben etkisiz eleman gibi olmaktan hiç hoşlanan birisi değilim mutlaka uğraşacağım birşey olmalı.
yani bebek sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu belki bunu yaşamadan şuan boş konuşuyor olabilirim ama
bilmiyorum işte kafam karışık.
hamile kalırsam da doğurana kadar kimseye söylemicem zaten,
aileme de dahil.doğduktan sonra gelsinler,şöyle yap böyle yap diye karışırlarsa kalbini kırarım herkesin.
yani şimdiden bunların hesabını bile yapıyorum düşün artık.

Sen rahatlığına düşkünsün biliyorum ama bebek istediğini de biliyorum.Bebeğin olunca boş vaktin olmuyacak ki(bunu annem söylüyor,bilgisayarı unut diyor.Temizliğe bile zamanın olmaz diyor).Sen ne kadar çok etkilenmedim desende,bilinç altında çok etkilendiğine eminim.Kim olsa etkilenir.Bu dönemi daha rahat geçirmiş olsanda bu bebek hamılelık konusunda tetikliyor.
Şimdi böyle söyleşende dayanamayıp söyliyeceksin belki 4.aydan sonra ama söyliyeceksin,özellikle annene söylemeden duramazsın ki...İster istemez karışacaklar ama sabırlı olmak gerekiyor,sonucta onlar kötülüğüne söylemiyecekler.Bazen duymamazlıktan gelıceksın(benım gibi)
Henüz daha bısey hıssetmıyorum ama bu hamılelık sabır gerektiriyormuş gerçekten.Sonrası daha sabır ister alıştır kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…