Daffny hiç duymamıştım.Biraz da dediğin gibi genetik ve cildin kuruysa esneme yapmıyor.Bazı kremler cildin üst tabakasını nemlendiriyor sadece ama lierac iç kısma kadar etki ediyormuş.Bende ne beyaz ne buğday ortası bişeyim umarım çatır çatlamam:)))
Daffny ucuzmuş aslında,lierac ezcanede 75-79 tl ben özelcanbebe mağzasından almayı düşünüyorum 100ml 49.90tl sence ucuzmu.Miligram olayını bılmıyorum büyük boyu küçük boyu varmı diye..Sende fazla kullanmışsınbenımde elım bol gerçi:))bir zararı olmaz zaten cılt ıcın.Bana aktar tavsıye etti(yıllardır tanıdığımız)ama tüylenmem feci o yüzden bıraktım..Şimdilik doktorun verdiği bepanthol çatlak kremını suruyorum bugun yarın alırım lıerac ıda.
cnm özelden link atıcam sana. ben o siteden aldım Lierac kremi kampanya vardı ve halada devam ediyor sanırım :) 3lüsünü 135tlye aldım ben ve 100ml hepsi :) kaçırma derim, ürünün orijinalinide bulmak zor bu site %100 orijinal satıyor, bende arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteyi buluştum almıştım
Tamam canım fiyatları cok uygunmuş gerçekten.Orijinal olmasından emin olmak da güzel.Çünkü ben alısverıs ıcın sanal sitelere güvenmiyorumç
cnm arkadaşım 9 ay boyunca bu siteden aldı kremini, ve bende onun tavsiyesiyle aldım, 2 gün içinde kargo ücreti bile ödemeden kapıya teslim oldu :) için rahat olsun...
Eczane ile arasında uçurum var bende alıyım o zaman.Senın gıbı sürersem 1 ay yetmez:)benım kılo bir tek göbek de değil basen kısımlardada var bol sürmek lazım
al al bu fiyat kaçmaz
ben göbek göğüs basen ve iç bacaklara sürüyorum, kilo oralardan alınıyor ve çatlaklarda o bölgelerde oluyormuş genelde, bende basıyorum kremi bol bol
beslenme şeklin nasıl efeeylülcüm :26: meyve yiyormusun? ben çok meyve yiyorum ya her tenefüs elimde elma kivi çilek vsen faydalı olanlar bol vitamin vs tropikal meyveler dedi benim dr, muz kivi çilek vs daha fazla tüket dedi, birde elma çok önemliymiş bebeklerimizim ilerleyen yaşlarda astım olma ihtimalini %75 oranında azaltıyormuş..
Nehirrrrrrrrrr nerdesin canım yaa
Ben geldim kontrolümden kızımı gördüm babası da gördü sonunda:))çok edepli olucak hep eli bacak arasında,poposunuda dönmüş ayaklarınıda poposunun altına koymuş garip haldeydi,aynı yerde zıplıyordu.Öksürünce bile pozisyon değiştirmiyordu doktor baya uğraştı bir an dönüp eski pozisyonunu alıyordu. Bebişim 16+6 haftalık cıktı usgde boyu 14 cm,kilosu 196 gr
İkili testim güzel çıktığı için 3 ve 4. gerek yok dedi.afP denilen bir test yaptı(sırt yapısı için)kan verdim haftaya sonucunu alıcam.
Demir+folikasit+b 12 ilaç verdi,zaten magnezyumda içiyorum.Balık yemedığım içinde balık yağı verdı.Çatlak olayını sordum.Bepantholun deneme paketinden verdi,bebek yağı ve aktar yağı kullanıyordum onlar tüylenme yapar dedı gerçekten de çoğaldıben lıerac diye bir krem alıp kullanıcam...
hay maasallah kızcene cnm benım ne gusel ohhhkg sıde kendıde cok ıı ınsll bole gıder sonunacaaaaaaaa ben suanda zeytın yaglı krem vee badem yagı suryorum aksamda aksamaa catlaklar ıcın henus catlamadım ama her an olabılırımm:18:
canım benımm 17 de bızımde var ınsl st 2 dee ve 35 haftalık olucagız ınsl ben 12 haftalıken ogrenmıstımmoglum da benm gıbı acelecı gosterdı pıpısını hemencecık gercı ben basından berı sag kasık da ve erkek hıssedıyorum ve olede oldu sanada sorumm sag kasık mı sol kasıkdamı hısedıyorsun segırlemelenı :44:sag erkek sol ıse kız oluyor genelındee hayırlı evlat olsunlar ınsll
dedıgın bu nuu oglusuma aldım daaEki Görüntüle 705167 civilden almıstım
kulagımı cınlattınızdaa
nehırcım nasıl sınn bakalım ınsl ıyıınısdırr ve kalp atısını duymususndur ben 7+2 de duymustum hakkımızda hayurlısı ınsl ben agırlastım ıyıceeeeeee nts ıle bıle tansıtımzor bırsey degıl gusel hatta gercı sancı anında nasıl olur bılememmm:18:
efeeylül çok mutlu oldum cnm maşallah kuzunuzaboyuposu kilosuda yerindeymiş
ben Lierac aldım kullanıyorum, daha erken ama vücut esnekleşssin nemlensin şimdiden diye hergün normal vücut kremi kullanıyorum, cuma cmt pazar olmak üzere 3 günde Lierac sürüyorum.
arkadaşım önermişti bana Lierac yada Mustela. Lierac aldım şimdilik, elimdekiler bitince belki Mustela denerim .
suzancım bundan değil ama buna da bayıldımçok güzelmiş gerçekten yaa bulursam ve oğlum olursa alıcam kesin harika güle güle kullansın kuzucun
nehir cnm bana senin oğlun olcakmış gibi geliyor niyeysesenin oğlun efeeylülün kızıyla kanki olurlar artık bak heyecanladım yine cinsiyetten konuşunca
aynen cnm yaa ama o aralar bol uyuyunn suanda gobsımden dolayı rahat pozızyon bulamıyorum o kaaa bızım suyumuz ercıyes den geldıgı ıcın no problem sekerrTeşekkür ederim canımEczane mustela yı önermedi,lierac ve bella b diye bir marka önderdi.Lierac da paraben var diye çok fazla düşünmüyordum ama alıcam sanırım.Bencede kullan cildin kuru ise daha cabuk catlıyabılıyor.
Bende nehirin oğlu olacak gibi hissediyorum:))bır an önce gelıp haber verse kalp atışını duydum diye..
Heheh keşke kirpiklerim uzasa uzamkıyokiBende ikili üçlü test çok güvenilir diye düşünmüyordum ama en azından birini yaptırıyım dedim.Ayrıntılı ultrasonu önerdi doktorum çünkü hersey daha net belli oluyormuş.Sonuc ne olursa olsun bızımle olucak allahın izniyle ama en azından bilmek isterim.
Ayy suzan aramızda en tecrubelı sensin ilk sen doğuracaksın artık bize taktikler verirsin
nehır cım haydı gozunuz aydın ınslllselam kızlar geç geldim biliyorum.
doktor güzel şeyler söyledi 7+1 di bugün doktor 6,5 haftalık dedi bu fasulye gibi olan bebek şuda kalp atışı dedi ben göremedim büyük monitörden eşim doktorun ekranından gördü
sabah gittik muayeneden sonra doktor testler istedi onların sonucunu beklerken akşam üstü oldu.doktor kan sulandırıcı iğne yazdı hergün vurulacakmışım eczanede yoktu onun gelmesini bekledim.bugün doktor çok sinir etti hem bekletti hemde bi iğne için eczane doktor arası mekik dokudum doktorumu değiştiricem iyi bir hastane ve doktor arıyorum.
11 de hastanedeydik testler falan filan 4:30 da hastaneden çıktık çok yoruldum eve geldim hemen uyudum işlerimi bitirim geldim.
iğneleri kendim yapıcam hemşire nasıl olduğu gösterdi yarın ilk olucak :26:
mozeralla bugün eşim diyoki bebek sağ tarafta acaba ondanmı sağ kasığın ağrıyor diyor şimdi o aklıma geldi ama doktorda sağda solda gibi birşey söylemedi
ahh sorma yaa masraflı sıpalar
bende geçen hafta başladım omegaya 40tlye almış eşim, her ay dr kontrolüm var 120 tl , 2li tarama olcak bu ay 100tl civarı gidermiş testler için
normalde elime alıp meyve yemezdim hiç, hatta annem hep şikayet ederdi soyup soyup zorla ağzımıza tıkardı:) ama şimdi elimden düşmüyor :) ceviz badem kayısı hergün yiyorum bende, kuzularımızın beyin gelişimi için çok faydalıymış
sabah akşam süt içiyorum, kahvaltıda bazen yumurta peynir domates vs oluyor, bazende tam tahıllı mısır gevreğine çilek muz doğruyorum süt döküp öyle yiyorum.
benim dr yoğurdu kendin mayala hazır yoğurt yeme tavsiye etmem demişti ama nerde bende o beceriklilikhala hazır yoğurt yiyorum
tavukta hiç sıkıntım yok tam bir tilkiyim o konuda hiç bıkmam tavuk yemekten, ama et problemim var benimde , helede yağlıysa ıyyyybalık severim ama sık yiyemedim bu sıralar, birkaç hafta önce mutlaka en az 2 kez yerdim ama şimdi en son 15 gün oldu yiyeli kızıyorum kendime
evet su çok önemli :13: iyi bir hatırlatma yaptın
en az 2.5 lt içiorum bende şişe sürekli yanımda ve o dediğin marka benim eşimin vazgeçilmezi :) ben başka marka alınca kızar bana bunlarda sumu yaa neden diğerinden almadın diye :)
kesenin içindeki sıvı 3 saatte bir kendini yenilermiş ve annenin içtiği su burda önemli bir rol oynarmış
öpüyorum cnm seni ,kendine ve kuzuna iyi bak
selam kızlar geç geldim biliyorum.
doktor güzel şeyler söyledi 7+1 di bugün doktor 6,5 haftalık dedi bu fasulye gibi olan bebek şuda kalp atışı dedi ben göremedim büyük monitörden eşim doktorun ekranından gördü
sabah gittik muayeneden sonra doktor testler istedi onların sonucunu beklerken akşam üstü oldu.doktor kan sulandırıcı iğne yazdı hergün vurulacakmışım eczanede yoktu onun gelmesini bekledim.bugün doktor çok sinir etti hem bekletti hemde bi iğne için eczane doktor arası mekik dokudum doktorumu değiştiricem iyi bir hastane ve doktor arıyorum.
11 de hastanedeydik testler falan filan 4:30 da hastaneden çıktık çok yoruldum eve geldim hemen uyudum işlerimi bitirim geldim.
iğneleri kendim yapıcam hemşire nasıl olduğu gösterdi yarın ilk olucak :26:
mozeralla bugün eşim diyoki bebek sağ tarafta acaba ondanmı sağ kasığın ağrıyor diyor şimdi o aklıma geldi ama doktorda sağda solda gibi birşey söylemedi
günaydın lar hnm lar nbr snız eylul 25 senıdemı uyku tumadım benım gıbım yaff
gce kac kez uyandım bılmıyorum o ka yanı en son saat:03:45 dı wc kalktımordan baktım paşm ayakdaa bır salaatlık yedık kıt kıt gece gece
aynen cnm yaa ama o aralar bol uyuyunn suanda gobsımden dolayı rahat pozızyon bulamıyorum o kaaa bızım suyumuz ercıyes den geldıgı ıcın no problem sekerrtestlerde sıze ve dr kalmıs her dr bır olmyor bazıları sırf para cıın hepıcınıde yaptıror ona goree muckk
nehır cım haydı gozunuz aydın ınslllhayırlısı ıle gelısır hayırlısı evlat olur bızlerde hayırlı anne babalarrrr esın beebgın sag da oldugunu demıs demekkı dr ultrasonu genelı sag kasıkda tutumuss :44 zman sende bır erkek annesı olucak gıbısınnn mozarella nın dedıgı gbım bana arkıdıs olucaksın paşa knususunda ınsll hayırlısıtabım once saglık ama tahmınler bolee
Bayanruj bayanruj nerdesin niye hiç gelmiyosun bakim sen?
sizin muhabbetlere katılacak zamanım geldiğinde gelirim canım,
hepiniz hamişsiniz, ben ne anlatayım.
Canım küsücem ama hamilelik dışında konuşamazmıyız sanki,burası hamıle topığı değilki geyik topiği.
ya öyle tabiki ama herkes hamiş oldu,doğal olarak konular hep aynı,
zaten ara sıra girip çıkıyorum,bende öbür ay katılırım umarım.
zaten istiyormuyum istemiyormuyum belli değil,
biraz psikolojim hazır değil gibi.
iyi değilim yani bahar çarptı beni.
Konuları sen değiştirirdin işte ama seni anlıyorum sadece senle sohbet etmeyi özlemiştim:)ama tabiki sen bilirsin.En kısa zamanda hamile kalmanı çok istiyorum,tabi herşeyin hayırlısı.Kötü zaman gecırdığın için kendini hazır hissettip hissetmediğini bilmiyorsun bunun baharla ilgisini olduğunu sanmıyorum,korkular.İçimde korkularım cok olduğundan her doktora gittiğimde tansiyonum tavan çıkıyor,evde düşük..
Kendini ne zaman iyi hissedersen ve ne zaman canın isterse gel..
bencede hayırlısı canım, çok kötü bir dönem geçirmiyorum aslında
çok etkilenmedim ama ne bileyim ben biraz rahatına düşkün biriyim fazlasıyla hatta.
9 aylık süreç,kilolar,bebeğin sorumluluğu, ev işleri,1 yıllık izine ayrılmam gibi şeyleri düşününce
sıkılıyorum, ben etkisiz eleman gibi olmaktan hiç hoşlanan birisi değilim mutlaka uğraşacağım birşey olmalı.
yani bebek sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu belki bunu yaşamadan şuan boş konuşuyor olabilirim ama
bilmiyorum işte kafam karışık.
hamile kalırsam da doğurana kadar kimseye söylemicem zaten,
aileme de dahil.doğduktan sonra gelsinler,şöyle yap böyle yap diye karışırlarsa kalbini kırarım herkesin.
yani şimdiden bunların hesabını bile yapıyorum düşün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?