evet canım erken biliyorum merak işte
eylülünde tekmeler için az zamanı kaldı demekki
ne yapsam diye düşünüyordum patates salatası iyi bir fikir olabilir.
bilemedim valla canım hamileliğim okadar güzel gidiyorki nazar değdirdim kendime sanırım
mide bulantım olmadı çok fazla kilo almadım kontrollerim güzel gidiyor herşey güzel olunca battı bana sanırım
eğerki kalp atışını duymazsan aklına kötü bişey getirme canım erken olduğu için duyulmayabilir içini ferah tut tamam
ben ilk tekmeyi 18+3 te hissettim ilk başlarda günde 1 2 tekme geliyor ilerleyen haftalarda sıklaşıyor şuanda taklalar atıp halay çekiyoruz içerde
eşim anlayışlı allahtan bu düşünceleriminden haberi yok ben bi atlatayım gülerek söylerim inşallah
şimdi gereksiz yere onunda canını sıkmayayım dedim.Hormonların etkisi zaman zaman bu şekilde gelgitler yaşayacağız heralde.
ben çok hareketliyim sanki hamile değilmişim gibi ataklarım oluyordu eşim kızıyordu şimdi göbeğim büyüyünce hareketlerim kısıtlandı
korkmazsın canımbenim elim sürekli göbeğimdeydi hep dinlerdim artık duymak isterdim bi gün hiç beklemediğim anda bir tekme yedim
çok farklı bi duygu yaşayınca anlayacaksınız
temizliğe giriştim bugun tüm odaları temizledim bir salonum kaldı orasını ayrı bir gün yapmayı düşünüyorum
birde yazlıklar çıkacak kışlıkları yıkadım kaldırmam lazım ama eşimi bekliyorum bazayı açması için
yoğurdumu mayaladım yemeğim var dünden yaptıklarımı yeriz
wc ve banyoyu cifleyeceğim şimdi bir mola vereyim dedim
patates salatası yiyorum(canınız istemesin :18:) bi yandanda topiğe göz atıyorum
evet canım erken biliyorum merak işte
eylülünde tekmeler için az zamanı kaldı demekki
ne yapsam diye düşünüyordum patates salatası iyi bir fikir olabilir.
hu huuu anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım gelişmeler var mı??
ayyy çok güzel inşallah bizde yaşarızanlıyorum canım seni her gittiğinde ayrı bi heyacanın olacak önce kalp atışı sonra hareketlerini göreceksin taklalar attığını hepsinin keyfini çıkar canım
biz ilk hareketini 9+1 de gördük şaştık kaldık kolları yeni yeni oluşmasına rağmen nasıl hareket ettiriyordu onları harika bişeydi
12+1 de gittiğimizdede taklarlar atmaya başlamıştı eşim video çekti özledikçe izliyoruztavsiye ederim canım.
evet eylülde 2 3 hafta sonra hissetmeye başlar miniğini
biz bugun yorulduk kızımla şuan oturdum taklalar atıyor iş bitti diye
yap canım afiyet olsun
ben yaptım dün çok güzel olduCanım geçicek bugünler hatırladıkça dediğin gibi gülüceksin hatta ben kendıme gülüyorum bile
Bu patates salatası fıkrı ıyıydı aksam menumuz olabılır:))
slm kızlar
dün dr gittim , yawrumu ilk defa bebek şeklinde gördüm nasıl güzeldi anlatamam yaaelleri kolları bi hareket edioki sıpanın
doktora cinsiyet tahmini sordum, daha erken ama ilk baktığımda erkek gibi gördüm deditabi daha çok erken net bişey diyemem diyede tembihledi
sağlıklı olsunda gerisi hiç problem değil...
sizler nasılsınız bakalım ? efeeylülcüm arkadaşıma hemen gönderdim mesajı cvp geldiğinde yazıcam sana
slm kızlar
dün dr gittim , yawrumu ilk defa bebek şeklinde gördüm nasıl güzeldi anlatamam yaaelleri kolları bi hareket edioki sıpanın
doktora cinsiyet tahmini sordum, daha erken ama ilk baktığımda erkek gibi gördüm deditabi daha çok erken net bişey diyemem diyede tembihledi
sağlıklı olsunda gerisi hiç problem değil...
sizler nasılsınız bakalım ? efeeylülcüm arkadaşıma hemen gönderdim mesajı cvp geldiğinde yazıcam sana
efeeylül geldi cevap cnm
iğnenin adını unuttum arkadaşının iğne zamanı geçmiş sanırım çünkü benim düşmemesi için vermişti 4+3 haftalıkken başladım 9 haftada bıraktım kanamam durduğu için.iğneyle birlikte progestan diye hapa başladım tabi doğuma kadar gitti araya coraspirin, kan, vitamin, magnezyum, kalsiyum, nidilat diye esnekliği artırıcı hapa devam ettim.
hap atmaktan o zamanlar nefret ettim, etraftan çok karışan oldu kullanmaman lazım, doktorunu değiştir buna benzer şeyler belki de bu haplar sayesinde rahat bi hamilelik geçirdim doktorumun bilgisine güveniyordum. bana doktorum rahim ağzı ile ilgili bişey demedi internette çok araştırma yaptım ama rastlamadım da hiç.
başka sorun varsa seve seve
bugün doktoru aradım hafta sonu yerinde olmayacakmış büyük bi ihtimalle salı günü gidicez.
yarına kendimi hazırlamıştım neyse salı günü 7 haftamız bitecek belki kalp atışlarınıda duyma şansımız olur
iyi geceler herkese
hu huuu anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım gelişmeler var mı??
Benim cocuuk çok gazlı olucak şimdiden belliağrısını sancısını cekıyorumda:))onun dışında hersey güzel canım.Sen nasılsın pek ugramıyosun.
bugün doktoru aradım hafta sonu yerinde olmayacakmış büyük bi ihtimalle salı günü gidicez.
yarına kendimi hazırlamıştım neyse salı günü 7 haftamız bitecek belki kalp atışlarınıda duyma şansımız olur
iyi geceler herkese
iyiyiz teyzesi sen nasılsın görüşmeyeli
sorma canım sanırım o gaz sıkıntısı bizdede olcak akşamları fenalardayım
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ben hep fenalardayım canım acaba kızlar mı cok gazlı oluyor
bilmem ki canım ama korkmaya başladım şimdiden naparız doğumdan sonra oyy oyy
efeeylülcüm inşallah seninde herşeyin sorunsuz ve sağlıklı birşekilde gerçekleşecek inanıyorum buna cnmaklına takılan ne olursa sor lütfen hemen mesaj atarım arkadaşıma
videoları var kuzumun onları izliyoruz babasıyla 2 gündür, nasıl hareketli nasıl tatlı yawrum yaa 4.11cm boyu vartabi daha çok erken ama mayıs 17de kontrolüm var ozaman 13 haftalık olucam ve sanki cinsiyetini öğrenebilecekmişim gibi gelio yakınlarda doğum yapan bir arkadaşım tam 12 haftalıkken öğrenmişti cinsiyetini, inşallah bende öğrenirim hemen ve heyecanla beklediğim alışverişi yaparım
Allah önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin , cinsiyeti hiç problem değilkızımız olursa fiyonklu bi tulum görmüştüm onu alıcam hemen , oğlumuz olursada çizgikarakterli papyon görmüştüm onu alıcam
nehirası 7 haftalıkken kalp sesini duyman çok yüksek bi ihtimal cnm, bende tam 7 haftalıkken duymuştumşuan senin heyecanını çok iyi anlıyorum, ben dr muayenehanesine girdiğimde öyle heyecanlıydım ki dr hemen "yaa bu ne heyecan kaç yıldır bekliosunuz bu bebeği ?:) " diye sormuştu bende " 1ay 18 gün deyince" çok gülmüştü "sen bu heyecanla ve hareketlilikle en az 3 tane doğurursun beni de emekli edersin " demişti.
babamıza çekecek ozaman kuzumuzben uzun değilim 1.64m ama eşim 1.90
gelişiminin ileri olması nasıl mutlu edio değilmiben en son gittiğimde 10+4 düm ama bebişim tam 11 görünüyordu, dr dedi hatta 3 gün önde gidiyor diye, o 3 günlük fark bile nasıl mutlu etti beni ki senin kuzun 1 hafta önde maşallah
bizim şuan sadece 4 adet zıbınımız ve 1 tane yeleğimiz var2 hafta sonra cici almaya başlarız inşallah...
ya evet biranda tahminler altüst olabiliyor, bakalım nezaman göstercek kendini
ama seninki belli olmuş artık efeeylülcüm %80 büyük bi ihtimal , ne güzel kızın olacak cici cici
Babasına ceker canım:))Evet mutlu ediyor bazen değişiyor sat tarihine dönüyor bazen ileri çıkıyor bu belli olmuyor sanırım.Sanırım yediklerinle de alakalı bu nazar değmesin bebişlerimizeGerçi benim yerim sınırlı olduğu için kilo alması erken gelişmesi iyimi kötümü emin değilim...
Eee sizinde varmış ciciniz,ben 5 haftalıkken mı ne almıştım annemle dayanamayıp hemde pembe direk..
Canım yüksek oran ama topiclere bakınca doktorlar çoğunlukla yanılabılıyor,salı günü rutin kontrolüm var bakalım Ankaradaki doktorum ne diyecek:))
Şimdi aldığım herşey pembe tonlarında olunca oğluşun olcak derse hepsini değiştircem
Hayırlısıyla atlatalım da şu ayları bir an önce çok istiyorum zamanın çabucak geçmesini..
Senin ikili test zamanın yaklaşmış canım yaptırıcakmısın?
ayyy inşallah canım salı günü 7+1 oluyo,aslında ilk randevumuz sayılır eşimde bende merak ediyoruzSlm canım,artık dahada bebek şekline benziyor dimi,esım hep sorardı ne zaman bebek seklınde olucak diye:)))daha cınsıyet bellı olmaz mümkün değil.Gözün aydın canım hep sağlıklı bir şekilde devam edicek inşallah.Sankı senın de kızın olcak gibi geliyor..
İlgilendiğin için cok saol buarada
Bana hıc progestan vermedı doktorum o ilaç sanırım bebek düşmesin diye,bu esneklik arttırıcı ilaç ilginçmiş umarım doktorumda verir:))Tesekkurlerımı iletirsen canım arkadaşına,bende onun gibi sona ulaşmak istiyorum
Aaaa aynı gün kontrollerimiz olacak desene.Hayırlı haberlerle gelelim inşallah.7. haftayı doldurduysan duyma sansın yüksek.
iyiyiz teyzesi sen nasılsın görüşmeyeli
sorma canım sanırım o gaz sıkıntısı bizdede olcak akşamları fenalardayım
güzel haberlerini bekliyoruz canım
efeeylülcüm inşallah seninde herşeyin sorunsuz ve sağlıklı birşekilde gerçekleşecek inanıyorum buna cnmaklına takılan ne olursa sor lütfen hemen mesaj atarım arkadaşıma
videoları var kuzumun onları izliyoruz babasıyla 2 gündür, nasıl hareketli nasıl tatlı yawrum yaa 4.11cm boyu vartabi daha çok erken ama mayıs 17de kontrolüm var ozaman 13 haftalık olucam ve sanki cinsiyetini öğrenebilecekmişim gibi gelio yakınlarda doğum yapan bir arkadaşım tam 12 haftalıkken öğrenmişti cinsiyetini, inşallah bende öğrenirim hemen ve heyecanla beklediğim alışverişi yaparım
Allah önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin , cinsiyeti hiç problem değilkızımız olursa fiyonklu bi tulum görmüştüm onu alıcam hemen , oğlumuz olursada çizgikarakterli papyon görmüştüm onu alıcam
nehirası 7 haftalıkken kalp sesini duyman çok yüksek bi ihtimal cnm, bende tam 7 haftalıkken duymuştumşuan senin heyecanını çok iyi anlıyorum, ben dr muayenehanesine girdiğimde öyle heyecanlıydım ki dr hemen "yaa bu ne heyecan kaç yıldır bekliosunuz bu bebeği ?:) " diye sormuştu bende " 1ay 18 gün deyince" çok gülmüştü "sen bu heyecanla ve hareketlilikle en az 3 tane doğurursun beni de emekli edersin " demişti.
yaptırıcam cnm 17 mayıs büyük gün. ogün okuldan izin alıcam ve tarama için hastaneye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım
bende çok istiyorum zamanın geçmesini ya, özellikle göbeğimin belli olmasını istiyorum artıkbugün yürüyüş için aşağıya indim, marketten su alırken kasadaki bayan sık sık yürüyorsunuz ne güzel dedi, bende evet normal doğum istiyorum oyüzden doktorum yürümemi tavsiye etti dedim, aaa hamilemisiniz hani nerde bebek hiç belli değil deyince ahh ahh dedim bende dört gözle göbeğimin pırtlamasını bekiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?