Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

canım haklısında şimdi bırakırsam sertifika alamayacağım onuda geçtim konular birbirini takip ediyo az kaldı zaten yarım kalsın istemiyorum.

Doğru diyosun artık sonuna gelmıssın,nasıl bır tempo tam olarak bılmıyorum ama eğerki yorucu ise ben bebeği riske atmazdım.Bu bebek senın için cok önemlı bılıyorum o yüzden sen daha ıyı bılırsın.

Doğru diyosun artık sonuna gelmıssın,nasıl bır tempo tam olarak bılmıyorum ama eğerki yorucu ise ben bebeği riske atmazdım.Bu bebek senın için cok önemlı bılıyorum o yüzden sen daha ıyı bılırsın.

ortalama 8-10 dakika otobüse binmek için yürüyorum çoğunlukla oturarak gidiyorum durakta inip 2-3 dakikada kursdayım.oturuyoruz zaten.evde kalıncada daha sıkılırım diye düşünüyorum hem hocada hamile:34:

dönerkende toplam 15 dakika kadar yürüyorum.

ortalama 8-10 dakika otobüse binmek için yürüyorum çoğunlukla oturarak gidiyorum durakta inip 2-3 dakikada kursdayım.oturuyoruz zaten.evde kalıncada daha sıkılırım diye düşünüyorum hem hocada hamile:34:

dönerkende toplam 15 dakika kadar yürüyorum.

Sen yınede dıkkat et canım kendını yormadan git gideceksen.Evet evde sıkılıcaksın benım gibi:52:bende ders çalışmaya baslıcam hevesımın gelmesını bekliyorum:)))

beni takip ediyorsun:16:

inşallah benim bebişimde aralıkta doğucak:52::52:

topikte maden suyu yazmışlar iyi gelirmi acaba mide bulantısına :44:

beni takip ediyorsun:16:

inşallah benim bebişimde aralıkta doğucak:52::52:

topikte maden suyu yazmışlar iyi gelirmi acaba mide bulantısına :44:

Edicem tabi:9:inşallah tüm duamla:)Bana iyi geliyodu hatta kola içtiğimde iyi hissediyordum kendımı..

Eee yani ben simdi omega 3 e başladım,daha zeki oluyormuş bebekler.Kızım doğarsa allah izin verirse zeki olsun diye:52:
Baslıcaz matematik,türkçe:)

bende şimdiden ingilizce alt yapı kuruyorum :52::52:

Edicem tabi:9:inşallah tüm duamla:)Bana iyi geliyodu hatta kola içtiğimde iyi hissediyordum kendımı..

kola sevmem.meyva iyi geliyor sanki bana maden suyunu denemedim.birazda alıştım duruma sanki.
canım ben çıkıyorum malum eğitim şart :9::9:

bende şimdiden ingilizce alt yapı kuruyorum :52::52:

kola sevmem.meyva iyi geliyor sanki bana maden suyunu denemedim.birazda alıştım duruma sanki.
canım ben çıkıyorum malum eğitim şart :9::9:

Ohh çocuk ilk İngilizce konusacak sayende:1:Asit bana iyi geliyordu genel olarak meyve iyi gelmiyordu.Herkesin bünyesi farklı oluyor tabi.Zaten genelde 12 haftada azalıyor.
Hadi allah zihin açıklığı versin canım:9:

Saol canım.Mıde bulantın gectımı?
kontrol ne zaman?
Patlıcan tava(yağsız etli),pirinç pilavı,tursu ayran(cann cekmesın)

yok canım geçmedi ama çok kötü değil en azından çıkarmıyorum:26:
perşembe günü başka bir doktora gidicem.

canım çekse daha iyi iştahım çok yok.dün evde börek yemiştim sonra kayınvalidemde patatesli milföy börekten 3 tane yedim ( eşim 3.zorla verdi) sonra eve gelince acayip mide yanmam oldu.bugünde öyle.
ne iyi gelir sendede oluyomu canım.

yok canım geçmedi ama çok kötü değil en azından çıkarmıyorum:26:
perşembe günü başka bir doktora gidicem.

canım çekse daha iyi iştahım çok yok.dün evde börek yemiştim sonra kayınvalidemde patatesli milföy börekten 3 tane yedim ( eşim 3.zorla verdi) sonra eve gelince acayip mide yanmam oldu.bugünde öyle.
ne iyi gelir sendede oluyomu canım.

Çıkarmaman güzel(benım gibi olursan sende iştahın olmaz)Bende yarın test sonucu için gidicem afp testim nasıl cıkıcak bakalım..İnternetten baktım tam kan tahlımıme güzeldi ama afp sonucu için rapor isteyiniz yazıyordu.Bende korktum acaba kötumu cıktı dıye(eşime arattım doktor cıkarttıyomus sonucunu verıyomus)yanı tedirgin tedirgin gecıyorum zamanı..
Kayınvalıdene söyledınızmı:52:Benım mıdem hiç iyi olmadı ki yanı yemesem kötü yedimmmi yıne kötü.Mesela sımdı bile kötü:))yanma da oluyor bazen ben hıc bısey yapmıyorum ama rennıe kullananlar var doktoruna sor belki verir.Ama sen yınede ılac kullanmaaya bak benım gibi katlan:52:

Çıkarmaman güzel(benım gibi olursan sende iştahın olmaz)Bende yarın test sonucu için gidicem afp testim nasıl cıkıcak bakalım..İnternetten baktım tam kan tahlımıme güzeldi ama afp sonucu için rapor isteyiniz yazıyordu.Bende korktum acaba kötumu cıktı dıye(eşime arattım doktor cıkarttıyomus sonucunu verıyomus)yanı tedirgin tedirgin gecıyorum zamanı..
Kayınvalıdene söyledınızmı:52:Benım mıdem hiç iyi olmadı ki yanı yemesem kötü yedimmmi yıne kötü.Mesela sımdı bile kötü:))yanma da oluyor bazen ben hıc bısey yapmıyorum ama rennıe kullananlar var doktoruna sor belki verir.Ama sen yınede ılac kullanmaaya bak benım gibi katlan:52:

içini rahat tut inşallah test sonucun iyi çıkacak.

yok canım söylemedik perşembe gidelim inşallah herşey yolunda giderse ailelere söylemeyi düşünüyoruz.

şimdi nette baktımda kızartmalardan,susamlı yiyeceklerden uzak durun diyo.bide yemekden en az 2 saat sonra yatın yüksek yastıkda yatmakda faydalı oluyormuş.

bende ilaç kullanmayı düşünmüyorum büyük bi ihtimal hamur işi bide üstüne üstlük milföy yağlı yağlı canıma okudu.
akşam eşim için birşeyler var bende yoğurtlu salata falan yerim herhalde midem acayip yanıyo belki iyi gelir.

içini rahat tut inşallah test sonucun iyi çıkacak.

yok canım söylemedik perşembe gidelim inşallah herşey yolunda giderse ailelere söylemeyi düşünüyoruz.

şimdi nette baktımda kızartmalardan,susamlı yiyeceklerden uzak durun diyo.bide yemekden en az 2 saat sonra yatın yüksek yastıkda yatmakda faydalı oluyormuş.

bende ilaç kullanmayı düşünmüyorum büyük bi ihtimal hamur işi bide üstüne üstlük milföy yağlı yağlı canıma okudu.
akşam eşim için birşeyler var bende yoğurtlu salata falan yerim herhalde midem acayip yanıyo belki iyi gelir.

İnşallah canım seninde perşembe günü kontrolün çok güzel geçicek inanıyorum:16:
Ben zaten kızartma pek yemem susamlı cubuk kraker yerdim artık onu da sevmıyorum.Yanı çörek otu susamdan tıksınıyorum.Ekmeği tam tahıllı falan yerdım ya simdi beyaz ekmek dışında yemek ıstemıyorum:))
Yemekten sonra dık pozısyonda oturmak gerkıyormus ben öyle yapıyorum yatınca mıdem bulanıyor.
Öyle yağlı seyler bana acayıp dokunuyor o yüzden mıden kötü olmuştur senın.Mıden hassassa benım gıbı cabuk usutuyosan salata yeme soğuk usutturrur bıde yoğurt da soğuksa ıyı gelmez bence.Ekmek arası peynır daha ıyı gelır(kasarrlı tost ve acık cay bır fıncan)

Back
X