selam kızlar nasılsınız

sizleri hep ihmal ediyorum ama bilgisayar başında fazla durmamak için açmıyorum telle bile çok acil olmadıkça konuşmuyorum
eşimin teyzesi onkoloji hastanesinde hemşire sıkı sıkı tembihledi beni bu konularla ilgili dikkat etmeye çalışıyorum bende
beni soracak olursanır(mektup gibi oldu

) çok şükür iyiyim herşey güzel gidiyor.
Şeker testi yaptırdım dün açlık 96 tokluk 136 çıktı dr gayet güzel dedi.
aç karnına yapılıyor ve glikoz içiyorsun yarım pet şişe
oyüzden tansiyonum 8/4 düştü nasıl ter atıyorum yağmurda ıslanmış gibi oldum
hemen yatırdılar beni ayaklarımı yükselttiler tuzlu bişeyler yedim 15 20 dk sonra tansiyonum normale döndü.
İyiki hemen çıkmamıştım hastaneden yolda olsa daha zor olurdu benim için yalnızdım bide düşünmek bile istemiyorum
Korktum biraz hemşirede korktuğumu anlayınca rahatlatmaya çalıştı beni korkulacak bişey yok bunlar çok normal bebeğinde sende iyisin maşallah dedi sağolsun güzel ilgilendiler.
Sizlerde bu testi yaptıracağınız zaman yalnız gitmeyin ve hastaneden çıkmadan önce biraz bekleyin
tuzlu bişeyler olsun yanınızda kendinizi iyi hissetmeden çıkmayın hastaneden
25 mayısta randevum var çok özledim kızımı kilosu falan ne kadar oldu gelişimi nasıl çok merak ediyorum

canım çok sevindim ne kadar güzel herşey yolunda maşallah

isim düşündünüz mü?
kontrolün nasıl geçti canım cinsiyeti belli oldumu

benim hamileliğimde seni gibi canım mide bulantım olmadı hiç kokulara karşıda iyiyim

aynen bendede uyku çok oluyor bıraksalar bir gün uyuyabilirim
semizotunu çok seviyorum yoğurtlu yapıyorum zeytin yağı gezdiriyorum birazda eşimde çok seviyor
ilk başlarda kilo kaybı olabiliyor canım özellikle mide bulantısı yaşayanlarda
normale döner ilk 3 aylık dönemi atlattıktan sonra
tabi doktoruna danış yine
ben çok kilo almadım çok şükür 6.ayımızda bitti 67 kiloyum şuanda 5 kilo aldım
dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüşe çıkabilsem bide daha iyi olacak ama ihmal ediyorum hep

sınavın iyi geçmiştir inşallah canm