annemdede anneannemdede yok sayılır ama ben halamlara çekmişim canım.
cildim kuru ve kiloya meyilliyim neyse kader kısmet artık bizde bi çaresine bakıcaz.
hamilelik ne?? demişsin.
hamilelik kıyafet demek istedim canım.
Bende onlara çekmedim aslında anne tarafım hep üstten kılolular ben alttanBol bol nemlendirip kremlenirsin.
Hımm ilk duydumhamilelik aldım,lcw den sadece bir kot aldım Mersindeyken.Üstünede bol bol tişört aldım xxl
Gecen hafta da dagi de indirim vardı 42 beden hamile pijama takımı 79.90dan 29.90 inmişti ondan aldım,birde 42 beden gecelik:))
Bol elbiselerim vardı normalde giydiğim onları giyiyorum.
ne bileyim biz öyle deriz internette de hamilik diye yazıyor,
ilk kez duymana şaşırdım canım
zaten yaza denk geliyor şanslısın kıyafet sorunun olmaz yani.
kışın çok zor oluyor,ne kabanlar olur,ne ceketler valla zor iş.
diyorum ki Allahım ne vardı sadece karnımız büyüseydi 5 kilodan fazla almasaydık.
sen kullarına zorluk çıkarmazsın,bana çok kilo aldırma diye şimdiden dua ediyorum.
sanki biraz pazarlık yapmak gibi oldu ama töbe töbee günaha girmeyeyim :18:
Dediğin gibi doğrudur,valla ben hiç bilmiyorum.Çok fazla hamile kıyafetlerine de bakmadım belki ondan bilmiyorum.
Evet şanslıyım eşimin tişörtlerini giyerim onun sortunu falanidare edicem gidip onlara para vermek istemiyorum.
Kış olsaydı evden çıkmazdım yine kolay olurdu.Canım bebişler olsun kilonuda verirsin,bebek seni güzelleştirir hem gençleştiriyomuş ya,gerçi genciz amayapma öyle pazarlık:))
valla ne ekersen onu biçersin derler ya
boğazımı tutucam başka çaresi yok,
ağlamayla zırlamayla olmuyor
9 ay idare edicem artık sonrasında üzülmemek için mecburum.
ben çıkıcam canım işim var biraz öptüüüm
Evet kontrolümüzden geldikbugün tam 5 aylık olduk,bebişim gayet iyiydi,gerçi iki haftadır hareketlerini hissediyorum.Özellikle 3-4 gündür kuvvetli tekmeler atıyor(acaba erkek mi diyoruz)ama doktor kız olduğunu vurguluyor her gidişimizde.
317 gram olmuşuz,uyuyodu minnoşum benim boyumuzda 21 cm olmuş.Geceleri tekmeliyor zaten dedim,doktorda gündüzeleri genelde uyur dedi.Endişelerimden bahsedince fırçayı yedim doktordan.Aşırı şişkinliğim oluyordu.Çok hareketsizsen olur dedi,yürüyemiyorum işte riskten dolayı diyince de ben sana sürekli yat demedim ki dedişuan bir sorun risk yok belki 40 hafta taşıyacaksın dedi.Detaylı ultrason tarihim 21 hazırana kaydı,prof semineri varmış.Benden haberler bu kadar.
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
sadece senin yazdığını okuyabildim geçmişi okuyamadım
bizde cumartesi günü gittik kontrole herşey çok güzel çok şükür
bebeğim 866 gr 34 cm olmuş uyuyordu elleri yüzünde sonra dr teyzesi biraz rahatsız etti
uyandı kaşlarını çattı :))) dr teyzesi bana benzetti çok güzel bir bebek maşallah dedi yanakları tam ısırmalık olacak
resmine bakıp bakıp duruyoruz çok güzel yaa
ama benim canım sıkkın bi kaç gündür ellerim ve ayaklarımda kızarıklık ve kaşıntı var egzamaya benziyor ama tam sebebi belli değil
kan sonucunu yarın alacağım bakalım ne diyecek doktor inşallah bebeğime zarar vermez
Kimseciklerde yok.Şimdi tetanoz aşımı da oldum.İlk defa iğneden korktum,canım acıyor hala...
ben varım
geçmiş olsun nerenden vurdular iğneyi.
bende çok huylanıyorum iğne olmaktan,eskiden bu kadar korkmazdım
ama nedense son yıllarda çekinir oldum,kendimi çok kasıyormuşum :18:
dün misafir geldi 3 tane çocuk bebek vardı,ağlamalar,evi kirletmeler
her taraf oyuncak kağıt kalem
ama hiç kızmadım onlar gidince süpürürüm dedim,alışmam lazım.
anneleri 40 defa kusura bakma dediler,hala çocuk düşünüyormusun dediler.
Saol canım,sol kolumdan vurdular.Ben de kastım kendimi,minicik bebişler aşı olunca nasıl ağlıyorlar haklılarmış
Ooo evini batırdılar,tamam çocuk tur yapar ama ben suçu ailede buluyorum.Kusura bakma demekle olmuyor.Kendi evlerinde gibi rahat bırakıyorlar,umursamıyorlar ya sinir oluyorum öylelerine.Bazılarıda evinde disiplinli olur,gezmede salar çocukları.
yok canım bunlar öyle rahat bayanlar değil,çok hanımefendiler.
birisi 2 yaşlarında zaten laf söz dinlemiyor,
diğeri daha 40 günlük annesi hangisine baksın,bebek ağalıyor sürekli emiyor.
diğeride 10 aylık oğlan çocuğu zıpır birşey hiç durmuyor,kadın sürekli kucağında tuttu.
zor iş yani,bu arada o komik saç modelim vardıya, benle dalga geçmişlerdir dediğim kadınlar.
ilk kez geldiler evime,bende saçımı at kuyruğu yaptım spor giyindim,o halimi unutsunlar diye
öyle galga geçen bayanlar değillermiş,çok hanımefendilerdi.
ama senin dediğin gibi misafirlikte çocuğunu serbest bırakanlarda var,deli oluyorum
O anlattığın kişilermi geldi,hanfendilerse iyi ama çocuğa istenirse laf söz dinletilir.Etrafı şımartmışsa dinlemez tabi
İyi yapmışsın sade ve spor en rahatı.Ne mamalar yaptın kimbilir:))
evet canım o anlattığım kişiler geldi.
neler yaptım neler canın çekmesin ama.
bizim oraların kuru patlıcan ve biberinden
nar ekşili zeytin yağlı dolma yaptım bayıldılar,tarif istediler.
öğleden sonra yazarım canım öptüm bye
Canım maşallah sizedekocaman olmuş kızın,yanları tombikmi bayılırım
Gündüzleri daha çok uyurmuş bebekler,geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmayacaktır inşallah,alerjik olabilirmi?bünyen hassassa yediğin de dokanmış olabilir.
Kimseciklerde yok.Şimdi tetanoz aşımı da oldum.İlk defa iğneden korktum,canım acıyor hala...
gebelik alerjisi dedi doktor krem verdi inşallah iyi gelir
sonuçlarım temiz çıktı ama kansızlık ve b12 eksikliği var gebelikte normal dedi doktor kan hapları ihmal etme dedi
kırmızı et ve balık tüketimim sıfır neredeyse ağırlık vermem gerekiyor özellikle kırmızı ete
kızımda kıpır kıpır içerde tepinip duruyor
tetonoz aşısı çok yakıyor birde ateşini kontrol et canım ateş yapabiliyormuş bazen bende olmamıştı ama olanlar vardı
ee isim düşündünüzmü kızınıza
Yapmışsınıdır Adana mutfağı yaninerden bulacaklar senin gibi yapan:)onlar nereli bilmem ama Adana mutfağı üstüne tanımıyorum,Antep de severim:)
Tamam canımgörüsürüz..
aynen öyle bacım adana -antep yemek bizim işimiz
onlar karadenizli bilmiyorlar tabi böyle kuru dolmalar falan.
bide dedilerki bunları akşamdan mı hazırladın,
bende sadece pastayı akşam yaptım diğerlerini sabah kalkıp yaptım dedim.
onlar öğlen 12de bizdelerdi,çok şaşırdılar,ne kadar beceriklisin dediler
ayy sevindim kız
buyurun yorum yapın bakalım nasılsızzzAnnenin doğumda çatladıysa riskin yüksek,allahtan annemde anneannemde falan olmamış.Öyle hamile olanlara bende özenerek bakıyorum sırf göbek doğur tamamdırBen hiç öyle olamam yapıp gereği.Hep alttan alıyorum,saol canım şeker miyimdir? kıyafet az olunca birde kilo alınca moralman çirkin hissediyorsun.Hamilelik ne canım_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?