Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

anladım canım haftaya doktora sorarım.ozamana kadar da bizim sıpa büyür

ben buğdayım eşim benden biraz koyu ama esmer değil.bizim ailede benim gibi eşimin ailesi açık tenli bakalım bizimki nasıl bir karışım olucak.kime benzeyecek diye merak ediyoruz eşim bana benzesin istiyo bakalım ne kadar benzeyecek

Büyüyecek tabi,ultrasonda minik el ve ayaklar kıpır kıpır hareket edicek
Sürpriz olucak,düşünsene karnında aylarca ama nasıl bişey olduğunu bilmiyosun.

karnım acıktı birşey yemedimde şimdiye kadar karnım acıktı tost yapıp geliyorum

Bu saate kadar bişey yememek ne demek yaböyle yaparsan olmaz ki,sabah muzunu ye sütünü iç,sonra tostuna ye aaaaaaaa
Şimdi elimde koca bir bardak süt,bal,muz karışımı var.Sabah kahvaltımda full yaptım.

süpriz yumurta gibi

canım sabah uyandığımda eşim muz getirir yerim 2 gündür kalmadı azıcık meyva getiriyor yiyorum bugünde kursa gitmeden birşey atıştırırım dedim gitmeyincede bu saate kaldı.süt içmiyorum canım istemiyo.
tostumu yedim

Sen yinede süt iç kemiklerin için,nesquikle içebiliyosan benim gibi yap ekstra vitaminlerde var.afiyet olsun yarasın bebişine.

Bencede 3 aylık oldunuz

eşim geçen gün anlatıyo iş yerindeki arkadaşıyla konuşmuş onun ablası doğum yaptığında sormuş ne yedin diye balık yemedim falan demiş 1 ay kuvezde kalmış.
eşim somon yemen lazımmış diyo hatta arkadaşı eşin evde yaparsa yiyemez dışarıda yiyin demiş.bizimkide birşeyler öğrenip geliyo anlatıyo

şimdiye kadar doktorlar kafamı çok karıştırdı şimdi kafam daha rahat bundan sonra dikkat edicem inşallah

Bende balık yiyemiyorum,taze bulmak da zorbalık yağı içiyorum 20 gündür,bebişime yarıyordur inşallah.Sende yemnezsen omega3 takviye alabilirsin.

Bende balık yiyemiyorum,taze bulmak da zorbalık yağı içiyorum 20 gündür,bebişime yarıyordur inşallah.Sende yemnezsen omega3 takviye alabilirsin.

yiyemezsem öyle yaparım.

dün kayınvalidemle konuşmuştuk bezelye alacaktı hem kendisine hem bize şimdi aradı almış evde olmamda iyi oldu gidip yardım edeyim göüşürüz canım

yiyemezsem öyle yaparım.

dün kayınvalidemle konuşmuştuk bezelye alacaktı hem kendisine hem bize şimdi aradı almış evde olmamda iyi oldu gidip yardım edeyim göüşürüz canım

Tamam canım kolay gelsinbebişine iyi bak kendini yorma

Slm canım nasılsın
slm canım öğle arasına çıkmıştım cvp yazamadım.
iyiyim çok şükür hava güneşli mutluyum

ben stres yapmıyorum canım sadece kendime heyecan yapıyorum iş olsun diye
olmazsa üzülmem yani eylül daha iyi biliyor bu konudaki düşüncelerimi
arkadaşımda 10 haftalık hamile,dün telefonda konuştuk kollarını bacaklarını açmış yatıyor benim bebiş dedi.
bende dedim 10 haftalık daha ne kolu bacağı
gelişimi 2 hafta önden gidiyor hepsi belli gayet net görünüyor dedi şaşırdım valla.
hatta dedim ne yiyip içiyosun bizede söyle dedim

ayy balık dediniz canım çekti ben çok severim
inşallah hamileykende midem bulanmazda yerim
gerçekten çok faydalıymış.
eylülcüğüm ceviz yiyormusun.

Yanılmıyorsam 11-12 haftalıkken minicik minicik oluyor,hareket ediyordu.Canım bak hamile olduğunda muz,pekmez,nesquikli süt,ceviz,(kuru incir,kayısı,erik)bunlardan ye mutlaka önden gider ama iki hafta gidermi bilmiyorum

ayy balık dediniz canım çekti ben çok severim
inşallah hamileykende midem bulanmazda yerim
gerçekten çok faydalıymış.
eylülcüğüm ceviz yiyormusun.

Bende çok severdim,ahtapot kalamar falanbu mevsimde taze bulmak zor riskli,denizden yeni çıkmış olsa yerim
Önceden her gün yiyordum bu ara iki günde bir yiyorum:))karnım bir şişki sorma öyle bir geriliyorki çatır çatır çatlıyacak gibi.

Yanılmıyorsam 11-12 haftalıkken minicik minicik oluyor,hareket ediyordu.Canım bak hamile olduğunda muz,pekmez,nesquikli süt,ceviz,(kuru incir,kayısı,erik)bunlardan ye mutlaka önden gider ama iki hafta gidermi bilmiyorum
valla ne bileyim bizim kız biraz abarttı sanırım
normalde yemek seçen birisi hatta öyle çok bişey yediğinide sanmıyorum
ikizdi birisinin gelişimi durmuş biri yaşıyor,
valla ben o saydıklarından fazlasını bile yerim ama kilodan çoook korkuyorum ya :18:

bende bayılırım kalamara,ahtapot yemedim denemek istiyorum.
ama kalamarıda kızartma şeklinde severim oda yağlı oluyor hamileyken yemem sanırım.
karnın belli olmaya başladı mı canım? çatlamasın dikkat et, günde 2,5 litre su iç mutlaka.

Ayy ikizmiydi kıyamam,ben yediğinle bebek gelişiminin orantılı olduğunu düşünüyorum,kimisi az yesede bebek normalden fazla gelişiyor.Ama bazı yediklerin direk bebeğe yarıyormuş mesela muz,portakal suyu,ceviz fındık.Korkma kilodan verilicek,bebek yürüyünce pesınden kostur yine gider..

Kalamar kızartmasıda çok güzel ama ya yapan olsada yesek,arada bir yenir kızartma bişey olmaz.

Belli canım karnım 67-68 kilo oldum.XXL tişört giydiğim için hani çok belli değil.Dünden beri 6 aylık gibi rahat varım göbek şiş su bile içmekte zorlanıyorum ,geriliyor.Çatlak kremi sürüyorum umarım etki eder.

elbette verilecek ama benim vücut harita gibi çatlarsa psikoloji diye birşey kalmaz
kafayı oynatırım heralde
nohut yutmuş solucan gibi sadece karnı şişen ve doğumdan çıkar çıkmaz 36 beden giyenleri görünce
kendim için üzülüyorum açıkçası
ayy çok şeker olmuşsundur canım benim,hamilelik aldın mı hiç?

Annenin doğumda çatladıysa riskin yüksek,allahtan annemde anneannemde falan olmamış.Öyle hamile olanlara bende özenerek bakıyorum sırf göbek doğur tamamdırBen hiç öyle olamam yapıp gereği.Hep alttan alıyorum,saol canım şeker miyimdir?kıyafet az olunca birde kilo alınca moralman çirkin hissediyorsun.Hamilelik ne canım_?

annemdede anneannemdede yok sayılır ama ben halamlara çekmişim canım.
cildim kuru ve kiloya meyilliyim neyse kader kısmet artık bizde bi çaresine bakıcaz.
hamilelik ne?? demişsin.
hamilelik kıyafet demek istedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…