evet o benimde aklıma geldiama ismi babasından benden veya
her ikimizdende bir iz taşısın istiyorum şimdilik bunları bulabildik
belki değişiklik olabilir istediğim gibi bulabilirsem
Kuru yemiş yiyemiyorum benbenim burcum terazi 12 ekim,bebeğim olursada 20-21 ekim(oda terazi)oluyo
Annem iyi bakıyoraslında dikkat etmiyordum yediklerime,mecburi yiyemiyorum herşeyi.
canım güzel isim benim aklıma geldi söyledim sadece.
benim ismim tuğba değil faklı bir isim ama telafuzu zor oluyor herkes başka bir isim olarak algılıyo sinir oluyorum.çalışırken ismimi sorduklarında telefonda ilk seferde kimse anlamıyordu
bizim kızımız olursa nehir koymayı düşünüyoruz eşim bana evlenmeden önce nehirim nehir gözlüm derdi bizimkide ordan geliyor
ben seviyorum sabahtan beri yediklerimin haddi hesabı yok
ben hep burçları ayın 20 sine kadar sanıyordum şimdi baktımda değilmiş ama seninki sınırda olacak
annenin yanında olması güzel hem moral verir hem iyi bakar sana.
hayırlısı canım bi doğsunda onu isimlere boğarızNehir isminide seviyorum(çok tatlı bir cadı tanıdığım var)ben bişey düşünmicem mesela:)doğarsa düşüncem
Bir tabak yedim eylül senin sözünü dinledim acısız yedim,annem hiç acılı yapmamış.Aslında daha yerim ama uyku bastırdı sonra
Ben seviyorumda tiksindim yiyemiyorum,hatta geçen gün eşime canınız çekmesin sakın,çiğköfte aldırdım.Nerdeyse yarım kilo yedim ve midem bulandı,çıkardım.
İnşallah o ay doğsunda,erken doğum riskim büyük çünkü
Nehir isminide seviyorum(çok tatlı bir cadı tanıdığım var)ben bişey düşünmicem mesela:)doğarsa düşüncem
Bir tabak yedim eylül senin sözünü dinledim acısız yedim,annem hiç acılı yapmamış.Aslında daha yerim ama uyku bastırdı sonra
hayırlısı canım bi doğsunda onu isimlere boğarız
midem bulanmadı hiç ilkindede şimdide inşallah bulanmaz şimdide:26:
eşimle ben oğlağım oğlak olsun çok isterdim,oğlak anne akrep bebek ile iyi anlaşıyormuş.
afiyet olsun canım
ceviz ye hergün 6 7 tane beyin gelişimi için çok faydalıymış
haftada 2 3 kez balık ye gün içinde mutlaka meyve ye bol su tüket
hergün 1 yumurta ye havuç ye ama çiğ soy kabuğunu ısır ısır ye
kızlar eğer bu lekelenme falan değilse regli oluyorum sanırım.
leke de olabilir,sakın üzülme şimdiden..
daha önce lekelenme hiç başıma gelmemişti.2 defa daha gittim wc ye tekrar gelmedi,gelmez inşallah :26:biraz tv izleyip uzanıcam görüşürüz canım.
yok canım regli oldum.hayırlısı bide o kadar belirti yaşıyordum hormonlarım benimle kafa buldu galiba.
önümüzdeki ay yine deneriz neyapayım herşey kısmet üzülmüyorum.
önümüzdeki ay reglim geçse bile eğer dayanabilirsem 1 hafta daha bekleyeceğim.
artık sana destek olurum bende
herkese günaydın,
kimseciklerde yok
Günaydın canım benimpsikolojik olabilir herşeyin hayırlısı,benden desteğini esirgeme buna gerçekten ihtiyacım var:13:
ne zaman istersen canım
Her zaman her zamannapıyosun simdi çaymı?
yok canım tv izliyorum internette takılıyorum 1 saat kadar sonra kurs için evden çıkıcam ozamana kadar vakit geçirmek istedim.
İyi yapıyosun canım bende simdi annemle markete gidicem,meyve kalmadı evde.Geldiğimde gitmemiş olursan konusuruz.Sık sık gel tamam mı
meyvaları al çabuk gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?