Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

İyi yapmışsın,içine kereviz falan da konuluyor.Tereyağ yakınca zaten süper oluyo.Geçende canım şalgam çekti acılı,markette garip bir marka vardı almadım.Ekşi istiyenin nesi olurmuş

ayy şalgam deme ya canım istedi, geçen hafta bizde marketten aldık içemedik döktük,
ahh memleketimin şalgamı olsada içsem:)
ekşi yiyenin kızı olur derler, bende hergün limon,turşu yiyordum.
senle belirtilerimiz aynı:)

Dimi ya adana şalgam gibisi yok,markettekileri sevmiyorum,dayım el yapımı yapıyor enfeskontrol iyi giderse bir Mersin yapcam:))kız dimi,bende turşu seviyorum.Geçen hafta salataya düşmüştüm,acı biberli ekşili

kızlar kefir çok faydaylıymış
kefir için bol bol markette meyvelisi satılıyor çileklisi ve orman meyvelisi güzel oluyor

İnşallah çok istiyorum ya

inşallah canımsın çok sağol
belirtilerimi yazayım

göğüslerim büyüdü ve ikiside ağrıyor.
sağ kasığım bacağıma doğru ağrıyor.
belimde ağrıyor.
bide iştahım çok açık canım ara sıra birşeyler istiyo,canım istediği şeyleri yerken kokusu daha bi güzel geliyo.

hamilelik belirtileri bunlar
inşallah yanılmayız ama aynı belirtileri yaşadım bende
göğüslerim inanılmaz hassaslaştı büyüdü
kalçam ve belim ağrıyordu
cumayı neden bekliyorsun canım atladım sanırım orayı

kefir için bol bol markette meyvelisi satılıyor çileklisi ve orman meyvelisi güzel oluyor

Evet çok faydalı,bir kaç sene önce evde yapıyorduk,bir tanıdığımız o mayasını vermişti.Aynı ayrana benziyo tadı.Markette satılanlardan istemiyorum.Sütü bile günlük içmeye başladım.

Sende benim canımsınherşey istediğin gibi olur umarım.Bu belirtiler hamilelik belirtisi ama bende bunların hiç biri olmadı,
Gece terlemesi
ayak üşümesi
aşırı gaz
ara sıra mide bulantısı
bat da kirpiklerim karmakarışıktı(yok artık dedim)

Evet çok faydalı,bir kaç sene önce evde yapıyorduk,bir tanıdığımız o mayasını vermişti.Aynı ayrana benziyo tadı.Markette satılanlardan istemiyorum.Sütü bile günlük içmeye başladım.

en güzeli canım evde mayalayabilmek
mayasını araştırıyorum bulamadım henüz şimdilik marketten idare ediyorum
ama yoğurdu kendim mayalıyorum
pastörize süt içmenin daha iyi olduğunu söylüyorlar hamilelikte
yarım yağlı yada yağsız pastörize içiyorum ben

evet annemde yapar,hatta kırmızı havuç olsa bende yapmayı deniycem,adanalıyık acı yeriz,şalgam içeriz:))
genlerimizde var napalım:))

evet bende sık sık içmeye çalışıyorum,meyvelisini denemedim ama güzeldir.
birde kombu çayı diye birşey duydum oda çok faydalıymış,içtiniz mi?

bebek geliyorrrrrr,teyze oluyoruz oleyy:)))

evet canım biliyorum daha öncede yaşamıştım bu belirtileri ama korkuyorum düşük falan olur diye
bat 22 şubat.bugün 28.gün bugün bile baktırsam çıkacağını biliyorum ama yinede cumayı beklemek istedim öğrenirsem hem hafta sonu eşime süpriz yaparım(gerçi oda farkında belirtilerin)hemde o zamana kadar birşey olursa kendimi o kadar üzmem regli oldum sanarım diye.

gaz bende de var ve sürekli tuvalete gidiyorum

Bende bulmaya çalışıyım mayasını,annem geçende günlük süt aldı şuan yoğurt yapıyorpastorize mi?bizim burda atatürk orman çiftliğinin cam şişede günlük sütü var ondan aldım,pastorize kutuda oluyodu.Önceden uht içiyodum.

Yani varya sen iştahımı açıyosungenlerimiz yakın diye heralde.Ben dayıma siparişi vercem napim:)))

bende yoğurdumu uzun zamandır evde yapıyorum sütçüden süt alıp yapıyorum.süt pek içmiyorum eşim tam bi yoğurt canavarı hergün 1 kase yesin yer.

belirtiler evet ama geliyormu bilmiyorum inşallah bu sefer sıpa gelir

Hiç korma nehir ya ben napiyim belki 9 ay boyunca korku içindeo zaman bugün adet olman lazım,eczane testi alsan bari yaaaaa

Hiç korma nehir ya ben napiyim belki 9 ay boyunca korku içindeo zaman bugün adet olman lazım,eczane testi alsan bari yaaaaa

haklısın Allah yardımcımız olsun :26:
normalde 29.günde regli oluyordum geçen ay 1 gün sarkttı normalde yarın olmam lazım yine sarmış olabilir diye cumayı bekliyorum.hem hesaplayıcılarda öyle görünüyor.

Amin canım,anladım o zaman beklemen daha mantıklı.

benim ilk ay 3 gün geçikti rengli ama hamilelik belirtilerinin hiçbiri yoktu
normalde hiç geçikmez günü gününe olurdum diye gittim eczaneden test aldım
ama negatif çıktı sonuç ve akşamına rengli oldum
2.ay yine 3 gün geçikti ama bu sefer bekliyeceğim dedim
4gün oldu yok 5 gün oldu yok belirtilerim vardı ama yinede heveslenmek istemedim
sırtım ve kalçam çok ağrıyordu ilaçda alamıyorum ya hamileysem diye
eşim dedi bu böyle olmaz test yap eğer hamile değilsen ilaç alırsın
gitti akşam 11de nöbetçi eczaneden test aldı
daha yapar yapmaz çift çizgi oluştu
o sevinçle ağrım falan kalmadı

Amin canım,anladım o zaman beklemen daha mantıklı.

belki önce olsaydı beklemezdim ama şimdi acele etmek istemiyorum.
yarın ve cuma ingilizce kursum var belki giremem şimdiden söyliyeyim ama testten sona cevap yazmaya çalışırım

bugün eşim gelene kadar burdayım

ilkinde 3.ayda hamile kalmıştım hemen olmamıştı.
canım düşükten sonra ara vermiştik bu ay doktor kontrolünde tekrar bebiş düşünmeye başladık,düşükten sonra hamile daha çabuk kalınıyor diye biliyorum.
hayırlısı olsunda 2 gün değil 5 gün bekliyeyim.
eşin ne yaptı sevinmiştir tabi

Aynı bende bir gün geçti,normalde hiç gecikmez,ertesi günü test aldım,idrarı damlatırken ikinci çizgi kop koyu çıktı.

Nasıl gidiyor kurslar canım?sonucunu saat kaç olursa olsun yaz ben gelince bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…