Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

efe eylul cumm ılk aylarda bende kg kaybettım az da olsa am dr .aydan sonra ıstahın acııyor dedı ama ben 6, aydan 3. haftasındayımama halendebır acılma yok hehe kg almısımama nasıl bılmıyorum heheh

bayanruj cumm kısır yap ye olsunn tek evet tatsız olur a olsunn ıcınde kalmasın hehehe:39:

efe eylul cumm ılk aylarda bende kg kaybettım az da olsa am dr .aydan sonra ıstahın acııyor dedı ama ben 6, aydan 3. haftasındayımama halendebır acılma yok hehe kg almısımama nasıl bılmıyorum heheh

bayanruj cumm kısır yap ye olsunn tek evet tatsız olur a olsunn ıcınde kalmasın hehehe:39:

Bakalım benim iştah açılcakmı?et,tavuk balık yiyemiyorum...

az önce zeytin yağlı sarma yaptım ocağa koydum,pişsin yicem :56:
yarın öğlende kısır yaparım heheeh :1:

selaaaammmm kızlarrrr . nasılsınız bakalım görüşmeyeli???

slm canım iiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun?

offff sarma mı ??? :52::52::52::52:

iyiyim canım çok sağol. nolsun klasik bir pazar günü. ev işleri filan. azcık anneme gittim bir kahve içtim geri geldim. yarında pazartesi offff mesai var.
:43:

iyiyim canım çok sağol. nolsun klasik bir pazar günü. ev işleri filan. azcık anneme gittim bir kahve içtim geri geldim. yarında pazartesi offff mesai var.
:43:

aynen öyle, ben işlerin hepsini bitiremedim,biraz dinlenmek için kk'ya bakayım dedim,
birazdan çıkarım işlere devam :19:
yarında mesai var maalesef,
yemeklerimi birgün önceden yapmaya çalışıyorum işten gelince uğraşmayayım diye,
gel birlikte yiyelim :56:

aynen öyle, ben işlerin hepsini bitiremedim,biraz dinlenmek için kk'ya bakayım dedim,
birazdan çıkarım işlere devam :19:
yarında mesai var maalesef,
yemeklerimi birgün önceden yapmaya çalışıyorum işten gelince uğraşmayayım diye,
gel birlikte yiyelim :56:

aynen canım benimde daha işler bitmedi. renkliler var daha makinaya atılacak. ütüler var pöffff . sağol canım sana afiyet olsunnnn. :34:

Bakalım benim iştah açılcakmı?et,tavuk balık yiyemiyorum...
abow oglusunmu oluckak senn yoksammmmmmmmmm:52::52::52::52:bende cok kotu tıksınmıstım ıyyyyyyyyyyyy ben kurban bayrmaına denk geldı etle cok ugrastım dıye yorumluyordum amaaaaaaaaaaaaaaa:30:acayıp gormek bıle ıstemıyordumm hehehe efe uylulcumm sagındamı hısedıyorsun bebegı solundamııı

ama suan et tarsı herseyı haftada bır yıyorum bebegımın gelısmı ıcınnnnnnnnnn:39::39:

ohhhhhhhhhhhh banada gonder kızz zeytın yaglısındann zaten sofradan kalkmadan acıkıyorummm:30:suandada karnım zıll calıyorrrrrrr:50::50::49::49::49:

aynen canım benimde daha işler bitmedi. renkliler var daha makinaya atılacak. ütüler var pöffff . sağol canım sana afiyet olsunnnn. :34:

günaydıııın, mesaiye gelenler erkenden burda, diğer uykucular yatsın ohhh maşallah :38:
bütün ev işleri dünde kaldı, hafta içi çalışıyorum bahanesiyle hiçbirşeye elimi sürmüyorum :1:
bazen diyorum ki iyiki ev hanımı değlim yoksa kaytaracak bahanemde olmazdı.
sen napıyorsun canım,haftaya nasıl başladın ???

abow oglusunmu oluckak senn yoksammmmmmmmmm:52::52::52::52:bende cok kotu tıksınmıstım ıyyyyyyyyyyyy ben kurban bayrmaına denk geldı etle cok ugrastım dıye yorumluyordum amaaaaaaaaaaaaaaa:30:acayıp gormek bıle ıstemıyordumm hehehe efe uylulcumm sagındamı hısedıyorsun bebegı solundamııı

ama suan et tarsı herseyı haftada bır yıyorum bebegımın gelısmı ıcınnnnnnnnnn:39::39:

ohhhhhhhhhhhh banada gonder kızz zeytın yaglısındann zaten sofradan kalkmadan acıkıyorummm:30:suandada karnım zıll calıyorrrrrrr:50::50::49::49::49:

günyadın , göndereyim canın sağolsun, bebişler acıkıyor dimi?? aman son aylarda çok kilo alınıyormuş dikkat et.

günaydıııın, mesaiye gelenler erkenden burda, diğer uykucular yatsın ohhh maşallah :38:
bütün ev işleri dünde kaldı, hafta içi çalışıyorum bahanesiyle hiçbirşeye elimi sürmüyorum :1:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım. hayırlı haftalar olsun inşallaahhhhh.
valla yaa biz çalışalım millet uyusun ohhh :1:
canım ben bitirdim tüm ev işlerimi çok şükür. ama uykusuz başladım yaaa haftaya. sabah mesai var diye stres yaptım uyuyamadımm.
bazen bende iyiki ev hanımı değilim diyorum. çünkü misafir gelcek oluyo ikidebir. işteyim deyip yırtıyorum. heheh:9:

canım ben bitirdim tüm ev işlerimi çok şükür. ama uykusuz başladım yaaa haftaya. sabah mesai var diye stres yaptım uyuyamadımm.
bazen bende iyiki ev hanımı değilim diyorum. çünkü misafir gelcek oluyo ikidebir. işteyim deyip yırtıyorum. heheh:9:

sen beceriklisin, ben çamaşırları katladım, ütülenecekleri ayırdım,
bugün giyeceklerimizi ütüledim gerisi duruyor, resmen dağ gibi :53:
aynen bende öyleyim, hafta içi oturmaya çağırıyorlar, gelemem yorgunum falan diyorum
ben gitsem onlarda gelmeye başlayacak :34:
ancak hafta sonu kabul ediyorum :1:

sen beceriklisin, ben çamaşırları katladım, ütülenecekleri ayırdım,
bugün giyeceklerimizi ütüledim gerisi duruyor, resmen dağ gibi :53:
aynen bende öyleyim, hafta içi oturmaya çağırıyorlar, gelemem yorgunum falan diyorum
ben gitsem onlarda gelmeye başlayacak :34:
ancak hafta sonu kabul ediyorum :1:

hahaha aynen canım yaa. bende çoğu zaman misafirliğe gidesim gelmiyor. çünkü gitsem aradan çok geçmeden gelcek oluyolar misafirliğe. bende ondan gitmiyorum hafta içi. .ve pek de kabul etmiyorum hafta içlerinde. :1:
zaten işten yorgun gidiyorum kim yapcak ikramı bi daha ekstra temizliği. hehe . canım sen nerde çalışıyordun???

hahaha aynen canım yaa. bende çoğu zaman misafirliğe gidesim gelmiyor. çünkü gitsem aradan çok geçmeden gelcek oluyolar misafirliğe. bende ondan gitmiyorum hafta içi. .ve pek de kabul etmiyorum hafta içlerinde. :1:
zaten işten yorgun gidiyorum kim yapcak ikramı bi daha ekstra temizliği. hehe . canım sen nerde çalışıyordun???

ben maliyeciyim canım, sen nerde çalışıyorsun.

selam kızlar nasılsınız
yazdıklarınız okuyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyor bi türlü:19:
haftasonu bende sizler gibi temizlik yaptım ev pürüpak oldu:21:
bu akşamda kayınvalideleri çaya davet edeceğim ne zamandır gelmemişlerdi
hazır evde temizken çağırayım bari:1::1:

selaaaammmm kızlarrrr . nasılsınız bakalım görüşmeyeli???

İyiyiz canım sen nasılsın:54:

Ohh oh döktürmüşsün canım afiyet olsun ama canımı çektirdin:39:

Bilmem kız olucak gibi geliyor,hamile olduğumu bilenler kız olcak diyip duruyor:52:Dün rüyamda erkek bebek gördüm benimmiş:))hayırlısı olsun canım ya yarın büyük gün kontrole gidicem.
Suzan bende ahim çift canım bebek sağa gidemez:9::9::9:
Sol rahimde gebelik:40:

Günaydın canım,valla uyuyodum:))uyanamıyorum üstümde kamyon var gibi:52:alt tarafı 1 gram..
Ben evdeyim ama kimsem yok gelmez rahatım:))

hu huuuu kızlar geldiniz miiii uykuculaaarrr:9::9:

Geldik geldik,uykumuzu da aldık ohh:))

selam kızlar nasılsınız
yazdıklarınız okuyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyor bi türlü:19:
haftasonu bende sizler gibi temizlik yaptım ev pürüpak oldu:21:
bu akşamda kayınvalideleri çaya davet edeceğim ne zamandır gelmemişlerdi
hazır evde temizken çağırayım bari:1::1:

Günaydın canım:16:biz iyiyiz sen siz nasılsınız?akşama ne yemek yapcan..

günyadın , göndereyim canın sağolsun, bebişler acıkıyor dimi?? aman son aylarda çok kilo alınıyormuş dikkat et.
sorma acayıp acıkıyorum akat ıstah sıfır dusunuyorum ne yesemm!!ne yesem??? ama bulamıyorum sonra peynır ekme devamm faydalı peynır dıye :9:son aylarda bebek kg aldıgı ıcın sen kg almıs gıbı duruyorsun tabı seker vs cıkmadıysa cıktısa sen kg alıyorsun bebek almıyor cnm:25:bakalım bgn aclık seker sonucum cıkıcaktı arayım da ogreneyım bırr:8:
İyiyiz canım sen nasılsın:54:

Ohh oh döktürmüşsün canım afiyet olsun ama canımı çektirdin:39:

Bilmem kız olucak gibi geliyor,hamile olduğumu bilenler kız olcak diyip duruyor:52:Dün rüyamda erkek bebek gördüm benimmiş:))hayırlısı olsun canım ya yarın büyük gün kontrole gidicem.
Suzan bende ahim çift canım bebek sağa gidemez:9::9::9:
Sol rahimde gebelik:40:

Günaydın canım,valla uyuyodum:))uyanamıyorum üstümde kamyon var gibi:52:alt tarafı 1 gram..
Ben evdeyim ama kimsem yok gelmez rahatım:))

Geldik geldik,uykumuzu da aldık ohh:))

hayırlısı tabıkıdeee

sol rahımde genelde kız sag da ıse erkek yer alır mıs canımm ondan sordumm hayırlısı yarın hayırlı haberlele el ınsl cnm bızım kontrolumuz ayın 22 taaaaaaaaaaaaaaaaaaa:19:ama ozluyorum tekmelerımız gercı normale dondruyor benı ama cok sukur her halımızeeeeeeeeeeeee:29:sende saglıcakal yee bır an once tekmelerını sekerrrrr:21::21::21:

calısanlara selam olsunn sabah 6,5 da kalktım esımı yolladım ıse 7,5 da yattımm 8,5 da kaynımm ı kaldırdım ıse yolladımm ve 9 da gerı uyudum derkenn 10,5 dda normal uyandım heheh e gecede 2 sefer wc ıcın uyanıyorumm bu nasıl uyku be kızlarrrrrr söyle delıksız uyucaksınkıı uykunu alasın hehehhe:27::27::27::27::27::46::46::46:

bizde iyiyiz çok şükür canım
elmamı yiyorum :56:
akşama mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum
müthüş derecede folik asit kaynağımıymış :56:
havuçta doğrayacağım içine vitamini bol olsun
yanına pilavım var dünden,salata ve taptaze dün mayaladığım ev yoğurdu:56:

Back
X