Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Hımmm iyiymiş canım.bende liseyi ve yüksek okulu muhabese olarak okudum ama muhasebe işi yapmadım canım. bende devlet hastanesinde çalışıyorum canım.

hastane işi yoğun olur,sen hangi servistesin görevin ne canım, baya rahatsın bizle dedikodu yaptığına göre :1:

hu huuuu kızlar geldiniz miiii uykuculaaarrr:9::9:

geldi uykucular, biz günün yarısını bitirdik çok şükür birazdan çıkıcaz yemeğe :56:

selam kızlar nasılsınız
yazdıklarınız okuyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyor bi türlü:19:
haftasonu bende sizler gibi temizlik yaptım ev pürüpak oldu:21:
bu akşamda kayınvalideleri çaya davet edeceğim ne zamandır gelmemişlerdi
hazır evde temizken çağırayım bari:1::1:

vayyy hayırlı gelin, kaynanasını çaya davet eden kaç kişi kaldı şu dünyada,Allah bozmasın canım :1:

bizim yerimize de uyusunlar biraz :9:
sabahları kalmak çok zor oluyor ya izne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
istediğim saatte uyanmak uykumu almış bi şekilde kahvaltımı yapmak çok istiyorummm:5:

evet ya, ben hamiş olsaydım, 6. aydan itibaren izne ayrılcaktım planın öyleydi,
koca göbüşümle ortalıkta gezmek istemiyordum :49:
hafta sonu öğlene kadar yatıyoz, sonrada mükellef bir kahvaltı hazırlıyom canınız çekmesin, çok keyifli oluyor :56:

sorma acayıp acıkıyorum akat ıstah sıfır dusunuyorum ne yesemm!!ne yesem??? ama bulamıyorum sonra peynır ekme devamm faydalı peynır dıye :9:son aylarda bebek kg aldıgı ıcın sen kg almıs gıbı duruyorsun tabı seker vs cıkmadıysa cıktısa sen kg alıyorsun bebek almıyor cnm:25:bakalım bgn aclık seker sonucum cıkıcaktı arayım da ogreneyım bırr:8:

hayırlısı tabıkıdeee

sol rahımde genelde kız sag da ıse erkek yer alır mıs canımm ondan sordumm hayırlısı yarın hayırlı haberlele el ınsl cnm bızım kontrolumuz ayın 22 taaaaaaaaaaaaaaaaaaa:19:ama ozluyorum tekmelerımız gercı normale dondruyor benı ama cok sukur her halımızeeeeeeeeeeeee:29:sende saglıcakal yee bır an once tekmelerını sekerrrrr:21::21::21:

calısanlara selam olsunn sabah 6,5 da kalktım esımı yolladım ıse 7,5 da yattımm 8,5 da kaynımm ı kaldırdım ıse yolladımm ve 9 da gerı uyudum derkenn 10,5 dda normal uyandım heheh e gecede 2 sefer wc ıcın uyanıyorumm bu nasıl uyku be kızlarrrrrr söyle delıksız uyucaksınkıı uykunu alasın hehehhe:27::27::27::27::27::46::46::46:

Günaydın alperencim ve annesi:1:duymuştum onu da sol tarafta kızmış ama benim mecbur sol da:))inşallah canım güzel haberlerle gelirim,korkuyorum biraz..Bbebek bana çekerse hiç hareket etmez:52:

bizde iyiyiz çok şükür canım
elmamı yiyorum :56:
akşama mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum
müthüş derecede folik asit kaynağımıymış :56:
havuçta doğrayacağım içine vitamini bol olsun
yanına pilavım var dünden,salata ve taptaze dün mayaladığım ev yoğurdu:56:

Afiyet olsun canım,mercimek bu ara baya yedim,dün annem nohut ezmesi yaptı(humus)yani,et yiyemediğim için bakliyata yöneldim:))ee daha ne olsun sen çalışan ve hamile bir bayansın sonuçta::)

İyiyiz canım sen nasılsın:54:

Ohh oh döktürmüşsün canım afiyet olsun ama canımı çektirdin:39:

Bilmem kız olucak gibi geliyor,hamile olduğumu bilenler kız olcak diyip duruyor:52:Dün rüyamda erkek bebek gördüm benimmiş:))hayırlısı olsun canım ya yarın büyük gün kontrole gidicem.
Suzan bende ahim çift canım bebek sağa gidemez:9::9::9:
Sol rahimde gebelik:40:
Günaydın canım,valla uyuyodum:))uyanamıyorum üstümde kamyon var gibi:52:alt tarafı 1 gram..
Ben evdeyim ama kimsem yok gelmez rahatım:))

Geldik geldik,uykumuzu da aldık ohh:))
Günaydın canım:16:biz iyiyiz sen siz nasılsınız?akşama ne yemek yapcan..

günaydıııın eylül, yarın büyük gün bizde iyi haberlerini bekliyoruz.
akşama gel, menumde güzel şeyler olucak,
zeytin yağlı sarma- patates püresi ve körili tavuk sote- yoğurtlu havuç-salata ohhh daha ne olsun valla şef aşçı gibiyim :52:
ayrıca güldürdün beni çift rahim olunca sağda solda muhabbeti olmuyor dimi :53:

Suzancım sen gecede iki kere WC için kalkıyorsan çok iyi ben daha çok yeniyim ve gecede 3-4 kez (en az)kalkıyorum,nerdeyse Wc de uyuyacam:)

günaydıııın eylül, yarın büyük gün bizde iyi haberlerini bekliyoruz.
akşama gel, menumde güzel şeyler olucak,
zeytin yağlı sarma- patates püresi ve körili tavuk sote- yoğurtlu havuç-salata ohhh daha ne olsun valla şef aşçı gibiyim :52:
ayrıca güldürdün beni çift rahim olunca sağda solda muhabbeti olmuyor dimi :53:

Günaydın canım,inşallah ya azıcık korkuyorum aslında bir an önce bilsem,güzel haberle gelip hemen yazıcam(bunu umut ediyorum)
Menünü yesinlerr,ben tavuk hariç yerim yani,yarında kısıra gelirim(şalgam da isterim)
Yaa evet benim bebek sol tarafta idare edicek inşallah:)sağa gidemiyorr garibim,kilolu olmaması lazım(sığabilmesi için)ona şimdiden diyet yaptırcam:1:

bizde iyiyiz çok şükür canım
elmamı yiyorum :56:
akşama mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum
müthüş derecede folik asit kaynağımıymış :56:
havuçta doğrayacağım içine vitamini bol olsun
yanına pilavım var dünden,salata ve taptaze dün mayaladığım ev yoğurdu:56:
ayy super......... bende bugun bulgur corbası yapıcamm kemık suyunda ınsll esımınde bıldıgı acayıpp vıtamın dolumuss esımdıyorr eskıler hep bulgur yermıss kg lı bebeler dogururlarmıs dıyorr hehe annesıde dahıl

Günaydın alperencim ve annesi:1:duymuştum onu da sol tarafta kızmış ama benim mecbur sol da:))inşallah canım güzel haberlerle gelirim,korkuyorum biraz..Bbebek bana çekerse hiç hareket etmez:52:
korkma cnm ınsl rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasıp etsın hayırsız ıse hıc olmasın hayırlısı ınsll dıleyımm cnm

Suzancım sen gecede iki kere WC için kalkıyorsan çok iyi ben daha çok yeniyim ve gecede 3-4 kez (en az)kalkıyorum,nerdeyse Wc de uyuyacam:)
allah senı hkısmett bakalımm

oo cok cıkıyormususn sen yaa aksam yatmadan 1 st once sıvı alımını kes cnm onunda etkısı var bayagııııııııııııı

Son düzenleme:
ayy super......... bende bugun bulgur corbası yapıcamm kemık suyunda ınsll esımınde bıldıgı acayıpp vıtamın dolumuss esımdıyorr eskıler hep bulgur yermıss kg lı bebeler dogururlarmıs dıyorr hehe annesıde dahıl

korkma cnm ınsl rabbım hakkınızda hayırlı olanı nasıp etsın hayırsız ıse hıc olmasın hayırlısı ınsll dıleyımm cnm

allah senı hkısmett bakalımm

oo cok cıkıyormususn sen yaa aksam yatmadan 1 st once sıvı alımını kes cnm onunda etkısı var bayagııııııııııııı

Hayırlı olucaksa olsun evet:))akşam sıvı tüketmiyorum ki acaba benim rahim çift diye mi daha çok çıkıyorum:)günde 1,5 litre ancak su içiyorum..

Günaydın canım,inşallah ya azıcık korkuyorum aslında bir an önce bilsem,güzel haberle gelip hemen yazıcam(bunu umut ediyorum)
Menünü yesinlerr,ben tavuk hariç yerim yani,yarında kısıra gelirim(şalgam da isterim)
Yaa evet benim bebek sol tarafta idare edicek inşallah:)sağa gidemiyorr garibim,kilolu olmaması lazım(sığabilmesi için)ona şimdiden diyet yaptırcam:1:

hımm unutmuşum tavuk yemediğini, hemen değiştirim menuyü :34:
kısır için bugün öğlen gelmen lazım, yola çık birazdan ben seni karşılarım kapının önünde heheh :1:
evde şalgamda var ama tadı güzel değil, öbür ay annem gelcek kısmetse, şagam getirir doya doya içerim.
hehehhee bebiş şimdiden diyete mahkum demekki, oyyy kıyamam ona parmak bebek :emir_bebek:

bugün çok enteresan bir hava var, sapsarı töbe töbe,
kar mı yağacak, fırtına mı kopacak belli değil, hayır olsun :18:
ben bugün erken kaçıcam eve öpüyorum saat 1 de görüşürüz şekerler . :54:

hımm unutmuşum tavuk yemediğini, hemen değiştirim menuyü :34:
kısır için bugün öğlen gelmen lazım, yola çık birazdan ben seni karşılarım kapının önünde heheh :1:
evde şalgamda var ama tadı güzel değil, öbür ay annem gelcek kısmetse, şagam getirir doya doya içerim.
hehehhee bebiş şimdiden diyete mahkum demekki, oyyy kıyamam ona parmak bebek :emir_bebek:

Tavuğu eşin yesin diğerlerini ben yerim:1:
Bugün öğlenmi yapıcaksın kısırı,şalgamın iyisi olursa içebiliyorum(çok sosyetiğim dimi)
Evet ya yazık bebeğe diyete gircek,kız olursa bide hayatı zaten diyetle geçicek:9:

Son düzenleme:
Hayırlı olucaksa olsun evet:))akşam sıvı tüketmiyorum ki acaba benim rahim çift diye mi daha çok çıkıyorum:)günde 1,5 litre ancak su içiyorum..
dr sor bır cnm yaaaaa:18:onemlı olabılır belkımmm oluryaa aklında soru ısaretı kalmasınn sekerrrr

sonra gorusmek uzere cııyoruz bız oglusumlaa ALLAH a emanet olunnnn:54::55::55::55::55::55:

bugün çok enteresan bir hava var, sapsarı töbe töbe,
kar mı yağacak, fırtına mı kopacak belli değil, hayır olsun :18:
ben bugün erken kaçıcam eve öpüyorum saat 1 de görüşürüz şekerler . :54:

Dikkat et üstünü kalın giy:)
Afiyet olsun canım görüsürüz:46:

dr sor bır cnm yaaaaa:18:onemlı olabılır belkımmm oluryaa aklında soru ısaretı kalmasınn sekerrrr

sonra gorusmek uzere cııyoruz bız oglusumlaa ALLAH a emanet olunnnn:54::55::55::55::55::55:

Yarın söylerim onuda canım,görüşürüz canım sizde Allah a emanet olun:54:

hastane işi yoğun olur,sen hangi servistesin görevin ne canım, baya rahatsın bizle dedikodu yaptığına göre :1:

geldi uykucular, biz günün yarısını bitirdik çok şükür birazdan çıkıcaz yemeğe :56:

vayyy hayırlı gelin, kaynanasını çaya davet eden kaç kişi kaldı şu dünyada,Allah bozmasın canım :1:

evet ya, ben hamiş olsaydım, 6. aydan itibaren izne ayrılcaktım planın öyleydi,
koca göbüşümle ortalıkta gezmek istemiyordum :49:
hafta sonu öğlene kadar yatıyoz, sonrada mükellef bir kahvaltı hazırlıyom canınız çekmesin, çok keyifli oluyor :56:

amin canım tüüü tüü maşallah diyelim:nazar:
kayınvalidem başlarda biraz canımı sıksada iyiliklerininde hakkını ödeyemem
her insanın kusuru olur dört dörtlük insan yoktur sonuçta
aynen haftasonu kahvaltılarımız mükemmel olur bizimde ayrı bi özen gösteririm eşimle birlikte hazırlarız
yumurtanın her çeşidini(sucuklu,peynirli,salçalı) süper yapıyor her hafta o yapar mutlaka:16: fırından sıcacık ekmekte alır ımmmmm:56:
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tut ben iyi haber vereceğine inanıyorum
benim bebişimde sol tarafta ama %70 erkek :9:
diyet olayınada sesli güldüm valla :1:

Son düzenleme:
amin canım tüüü tüü maşallah diyelim:nazar:
kayınvalidem başlarda biraz canımı sıksada iyiliklerininde hakkını ödeyemem
her insanın kusuru olur dört dörtlük insan yoktur sonuçta
aynen haftasonu kahvaltılarımız mükemmel olur bizimde ayrı bi özen gösteririm eşimle birlikte hazırlarız
yumurtanın her çeşidini(sucuklu,peynirli,salçalı) süper yapıyor her hafta o yapar mutlaka:16: fırından sıcacık ekmekte alır ımmmmm:56:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tut ben iyi haber vereceğine inanıyorum
benim bebişimde sol tarafta ama %70 erkek :9:
diyet olayınada sesli güldüm valla :1:

İnşallah canım eve gelir gelmez yazıcam size:)))senin oğluşunu yerim,%30 ihtimalin ne zaman biticek ya:52:

canım yoğunda sabahtan iyiydi. sonradan yoğunlaştı. ben nöbetçi memurluktayım. nöbet usulu çalışıyorum.bu hafta gündüzcüyüm.

ben yemekten geldimmmmmm bileeee. afiyet olsun canım sana daa.

kızlaaaaarr yaaaa 1 saat girmedim maşallah yazmışsınız da yazmışsınız okumaya yetiştiremiyorum. bi yandan da çalışıyorum. size yetişmek zor ya hu.

16 martta bitecek inşallah :emir_bebek:
bende artık oğlum yada kızım demek istiyorum
tabi önce sağlıklı olsunda :nazar:

Bişey kalmamış canım meraktayım:)tabi önce sağlık

kızlaaaaarr yaaaa 1 saat girmedim maşallah yazmışsınız da yazmışsınız okumaya yetiştiremiyorum. bi yandan da çalışıyorum. size yetişmek zor ya hu.

Herkes gitti öğlen yemeği için:))bir ben yemedim meyve yiyorum:52:sen doktora gitmedin dimi canım?

Back
X