Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

O kadar çok istiyorsanız,normal olmaya çalışcan:1:
Dün eşimde sezeryan şöyle böyle diye anlatıyor,hıh:110:dedim moral vermende süper..O günler olsunda herşeye razıyım:))
Niye kıskanıyorsun, o bebek senin zaten:))zavallı eşin bebek peşinde kimse görmesin diye:52:

kıskanırım, ayıkırken insan sersem gibi oluyor, nerdeyim falan oluyorsun birden,ama çabuk toparlanıyorsun.
ben biraz plancıyım ve kontrolcüyümdür, benim kontrolüm dışında başımda kalabalık olmasını ve ben uyanırken mel mel beni seyretmelerini istemem.
zaten 5-10 dk içinde ayıkırım, özel hastanede olacağım için odaya kimseyi sokmayabilirler, sadece eşim ve hemşire olsun.
diğerleri kapıda beklesin, sonra gelirler.
ben zaten şimdiden eşimi tembihledim, orda hemşireleride tembihlerim :1:

kıskanırım, ayıkırken insan sersem gibi oluyor, nerdeyim falan oluyorsun birden,ama çabuk toparlanıyorsun.
ben biraz plancıyım ve kontrolcüyümdür, benim kontrolüm dışında başımda kalabalık olmasını ve ben uyanırken mel mel beni seyretmelerini istemem.
zaten 5-10 dk içinde ayıkırım, özel hastanede olacağım için odaya kimseyi sokmayabilirler, sadece eşim ve hemşire olsun.
diğerleri kapıda beklesin, sonra gelirler.
ben zaten şimdiden eşimi tembihledim, orda hemşireleride tembihlerim :1:

Aslında haklısın o kadar doğur sen,sonra sana baksınlar(benim sinirim bozulur)asabi olurum:))
Benimde o günler gelirse yanımda eşim annem ve anneannem olabilir:)özel hastanede doğurcam,burada fiyatlar çok yüksek.

Aslında haklısın o kadar doğur sen,sonra sana baksınlar(benim sinirim bozulur)asabi olurum:))
Benimde o günler gelirse yanımda eşim annem ve anneannem olabilir:)özel hastanede doğurcam,burada fiyatlar çok yüksek.

aynen öyle, ben asabi olacağımdan eminim, boşuna kimsenin kalbini kırmaya gerek yok,
sonra birde gönlünü almaya çalış. özellikle sevimsiz,samimiyetsiz eltimi başımda görürsem cinlerim tepeme çıkar :1:
bende kısmet olursa ankarada doğurmak istiyorum, sen fiyatları araştır senden bilgi alırım :1:

aynen öyle, ben asabi olacağımdan eminim, boşuna kimsenin kalbini kırmaya gerek yok,
sonra birde gönlünü almaya çalış. özellikle sevimsiz,samimiyetsiz eltimi başımda görürsem cinlerim tepeme çıkar :1:
bende kısmet olursa ankarada doğurmak istiyorum, sen fiyatları araştır senden bilgi alırım :1:

Canım fiyatlar 4-5 bin başlıyor,semtine ve kalitesine göre 10 bin küsürlere kadar çıkıyor:)ben 5 bine ancak doğururum,birde 4.aydan sonra özel ilaç ve iğne kullanırsam bu rakam artar,15 günde bir muayene 100 lira,testleri falan bilmiyorum gerçi..
Ankarada kim var aileden?

oolsun annesı ve cınsıyetı ogrendıgınden ıtıbarende kız ıse meryem suresının ılk sayfası oglan ıse yusuf suresının ılk sayfasını okumak cok ıyımıss cnm

bız okuyoruz oglusumla hayırlı evlat olsun dıye ınslll

teşekkürler canım böyle güzel bir bilgiyi paylaştığın için bende cinsiyet netleşsin başlayacağım hemen okumaya

inşallah 2-3 ay sonra bende katılırım hamileler kervanına,birlikte yürürüz, sen önce doğurcan tecrübelerini anlatırsın bana
bi adet olsaydım, diğer testleride yaptırcaz, inşallah sorun çıkmazsa hemen başlıycaz bebek çalışmalarına :1:

günaydıııın, huhuuuu kimse yokmu ben geldiiim :9:

slm canım, kız olursa meryem suresi, erkek olursa yusuf suresi...
bak bunları yeni öğrendim, aklımda bulunsun ilerde bende dinletirim.

sen hergün dinletiyorsan, senin oğlan hafız olarak doğmasın bu gidişle :1:
çocuk türkçeden önce arapça konuşmaya başlarsa şaşırma :1:

hayırlısı ile inşallah canım sende katılacaksın aramıza :49:

ayy inşallah canım, babası kız istiyor, sana benzesin diyor,
adam demekki benden bıkmamış bir tanede kopyamdan olsun istiyor :1:
ayy ben ona neler yediririm, tam bir adanalı yaparım, dolmalar sarmalar, içli köfteleri ksırlar,
6 aylık olsun hepsinden yedircem, öyle mıy mıyy büyütmiycem, benim bir eltim var kızı 2 yaşına girdi, çocuğa hiçbişe yedirmiyor :53:
aslında bende epiduralden korkuyorum ama diyorlarya doğum anını görmek çok güzel bir duygu diye, o yüzden düşünebilirim belki.
zaten genel anestezide artık eskisi gibi değil canım 10 dk içinde uyanıyorsun,ben bebeği aldırırken genel yaptılar,
yatağa yatırdıktan sonra 5 dk içinde uyanmışım, öyle baş ağrım mide bulantım falan olmadı.

eltinin yaptığı hiç doğru değil ben 4 5 aylıkken yavaştan tatlarına baktırmayı düşünüyorum
6.aydan sonrada ek gıdada herşey vereceğim
seçiçi olmasın herşeyden alsın vitamini
ben normal doğumdan yanayım bebeğimin dünyaya geldiği ilk ana tanık olmak tarif edilemez bir duygudur eminim
eğer aksilik olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural tercih ederim
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
hehehee senin çocuk kesin sarışın olur ne tatlı,
kız kıyafetleri mükemmel zaten, bende erkek çocuklarının büyümüşte küçülmüş hallerine bayılıyorum,
gömlek,kravat falan Allahım ısırırım onları,( azıcık erkek çocuk merakım var nedense)
hee yaa benim elti çok bilmiş, yazsam roman olur, çocuğun eline kuru pasta vermeye bile korkuyoruz,yedirmiyor.
bendede bel fıtığı var normal doğum zararlı diyorlar ama normal istiyorum,
ozaman gelsinde bakarız artık, sezeryan olursamda genel olucam,
eşimide tembihliycem ben ayıkmadan odaya kimseyi almasın, bebeği ilk ben görim diye.

daha 225 günün var koskoca 7 ay sabret biraz :52:

kız kıyafetlerine bende bayılıyorum
ama artık erkek kıyafetleride kızdan aşa değil
o kotlar o gömlekler kravatlar papyonlar harika kombinler var:9:

Canım fiyatlar 4-5 bin başlıyor,semtine ve kalitesine göre 10 bin küsürlere kadar çıkıyor:)ben 5 bine ancak doğururum,birde 4.aydan sonra özel ilaç ve iğne kullanırsam bu rakam artar,15 günde bir muayene 100 lira,testleri falan bilmiyorum gerçi..

ankarada fiyatlar ne kadar pahalıymış canım
bunlar ssklı olanlara uygulanan fiyatlarmı?
bursada çok uygun fiyatlar
çok pahalı olanlarda var daha cazip fiyatlı olanlarda var
benim gittiğim hastane muayene ücretleri 42 tl 10 gün içinde tekrar gidince ücret alınmıyor
tarama testleri 46 tl ,4 boyutlu renkli ultrason var cdye kaydedip veriyorlar bebişin içerdeki halini:1:
onu fiyatını haftaya gidince soracağım
herşey dahil 1250 normal 1500 sezeryan,200 tlde epidural farkı alınıyor
hastanede tam teşekküllü yeni cihazlar kullanılıyor doktorlar tecrübeli
yenidoğan yoğun bakımı var (özellikle araştırdım her hastenede olmuyor)

benim gittiğim hastane muayene ücretleri 42 tl 10 gün içinde tekrar gidince ücret alınmıyor
tarama testleri 46 tl ,4 boyutlu renkli ultrason var cdye kaydedip veriyorlar bebişin içerdeki halini:1:

Evet canım çok çok pahalı hemde:)ssksız muayene 103 lira:)(sıradan bır semt ve özel hastane)10 gün içinde gidilince benim hastanedede ücret alınmıyor,15 günde gittiğin için tabi ayda 2 kez oluyor,Benim sezeryan olucak ya 5 bince çıkar,hastane yatış,oda ücreti falan ekstraya giriyor(gittiğim hastanede yeni doğan bakım ünitesi var zaten ben yeni doğan bakım ünitesi olmayan bir yerde doğum yapamam,riskli gruptayım)
Başka semtlerdeki fiyatlar ise uçuyor:52:
Herşey normal gitsinde gitsin paracıklar:42:yapacak başka bir şey yok,heralde bu hastane Ankaradaki en uygun hastanelerden biri,Mersinde yarı yarıya fark vardır en az..

Evet canım çok çok pahalı hemde:)ssksız muayene 103 lira:)(sıradan bır semt ve özel hastane)10 gün içinde gidilince benim hastanedede ücret alınmıyor,15 günde gittiğin için tabi ayda 2 kez oluyor,Benim sezeryan olucak ya 5 bince çıkar,hastane yatış,oda ücreti falan ekstraya giriyor(gittiğim hastanede yeni doğan bakım ünitesi var zaten ben yeni doğan bakım ünitesi olmayan bir yerde doğum yapamam,riskli gruptayım)
Başka semtlerdeki fiyatlar ise uçuyor:52:
Herşey normal gitsinde gitsin paracıklar:42:yapacak başka bir şey yok,heralde bu hastane Ankaradaki en uygun hastanelerden biri,Mersinde yarı yarıya fark vardır en az..

resmen soyguncu olmuşlar:1:
bursada da var fiyatları uçuk hastaneler
genellikle tüp bebek merkezi ve sadece kadın doğum hastaneleri 4 bin 5bin civarında fiyatları
acıbadem 10 bin istiyor bi doğuma
bunun yanında 400 tlye 500 tlyede doğum ücreti olan hastaneler var
onlarında hizmeti temizliği çok güzel ama yeni doğan yoğun bakımı yok birinde
diğeride çok kalabalık oluyor
doktorumla rahat rahat görüşme şansım oluyor
ama orada 5 dk muayane olup çıkacaksın dışarısı hasta kaynıyor çünkü
kısacası her bütçeye göre hitap eden bir hastane bulmak kolay bursada
bizde bütçemize göre araştırıp karar verdik
dediğin gibi önce sağlık olsun gerisi mühim değil

resmen soyguncu olmuşlar:1:
bursada da var fiyatları uçuk hastaneler
genellikle tüp bebek merkezi ve sadece kadın doğum hastaneleri 4 bin 5bin civarında fiyatları
acıbadem 10 bin istiyor bi doğuma
bunun yanında 400 tlye 500 tlyede doğum ücreti olan hastaneler var
onlarında hizmeti temizliği çok güzel ama yeni doğan yoğun bakımı yok birinde
diğeride çok kalabalık oluyor
doktorumla rahat rahat görüşme şansım oluyor
ama orada 5 dk muayane olup çıkacaksın dışarısı hasta kaynıyor çünkü
kısacası her bütçeye göre hitap eden bir hastane bulmak kolay bursada
bizde bütçemize göre araştırıp karar verdik
dediğin gibi önce sağlık olsun gerisi mühim değil

Araştırma hastanesine gittim kadın doğum üzerine,tüm gün bekledim,muayene olmak için 2 saat,usg girmek için 4 saat sonra bide sonuc göster sıra bekle :19:yaşayan insanı öldürürler,ilgi desen sıfır,başından atıyorlar resmen..O yüzden verilen paraya değiyor,tabi soyguncular o ayrı:52:

slm canlarım, ne kadar pahalıymış ya, 2-3 bine hallederiz diye düşünüyordum yani ssk'lı fiyatlar bunlar mı :53:
ozaman ben adana doğum evinde doğurup geleyim, bedavaya :1:
ben özel hastaneye gidiordum, ssk anlaşmalı muayeneye 17 tl alıyorlardı, 2 hafta içinde kontrole gidersen ücret alınmıyordu,
kürtaj için 300 tl istediler ama pazarlık yaptık 200 verdik :1:
ankarada benim akrabam yok ama görümcelerim ve kaynım orda,
adanada doğurmak istemem, laf ederler babasının evinde doğurdu diye,
en iyisi orta noktada ankarada doğurmak, görmek isteyen gelsin :1:
görümcemi çok severim sağolsun onun evinde 1 hafta kalırım.
tabi zaman ne gösterir bilinmez.

teşekkürler canım böyle güzel bir bilgiyi paylaştığın için bende cinsiyet netleşsin başlayacağım hemen okumaya

hayırlısı ile inşallah canım sende katılacaksın aramıza :49:

inşallah canım çok sağolun, kısmet ne zamansa kavuşcaz bebeğimize, hiç üzülmüyorum.

eltinin yaptığı hiç doğru değil ben 4 5 aylıkken yavaştan tatlarına baktırmayı düşünüyorum
6.aydan sonrada ek gıdada herşey vereceğim
seçiçi olmasın herşeyden alsın vitamini
ben normal doğumdan yanayım bebeğimin dünyaya geldiği ilk ana tanık olmak tarif edilemez bir duygudur eminim
eğer aksilik olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural tercih ederim
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kız kıyafetlerine bende bayılıyorum
ama artık erkek kıyafetleride kızdan aşa değil
o kotlar o gömlekler kravatlar papyonlar harika kombinler var:9:

bencede doğru değil ama kafasında ne kurduysa artık, kimseyi dinlemiyor zaten karıştığımız yok.
çocuğu senede 2 kere anca görüyoruz, ozaman bile yok şunu yedirmeyin, yok balkona çıkarmayın,
elletmiyor çocuğu, imkanı olsa geri sokacak içine :1:
bende serbest bırakacam, herşeyide yedircem, biz öyle büyüdük ne oldu sanki.

slm canlarım, ne kadar pahalıymış ya, 2-3 bine hallederiz diye düşünüyordum yani ssk'lı fiyatlar bunlar mı :53:
ozaman ben adana doğum evinde doğurup geleyim, bedavaya :1:
ben özel hastaneye gidiordum, ssk anlaşmalı muayeneye 17 tl alıyorlardı, 2 hafta içinde kontrole gidersen ücret alınmıyordu,
kürtaj için 300 tl istediler ama pazarlık yaptık 200 verdik :1:
ankarada benim akrabam yok ama görümcelerim ve kaynım orda,
adanada doğurmak istemem, laf ederler babasının evinde doğurdu diye,
en iyisi orta noktada ankarada doğurmak, görmek isteyen gelsin :1:
görümcemi çok severim sağolsun onun evinde 1 hafta kalırım.
tabi zaman ne gösterir bilinmez.

Evet canım,birde sezeryan ya da normal mi farkediyor,mesela sezeryan oluyorsun 2-3 gün hastanede kalman gerekti,günlük 200 lira oda ücreti,bu 500 e bile çıkabiliyor:))Muayene ücretide 40-50 standart,tabi özel muayenesine gidersen 250-300:))Adana -Mersin ucuz doğum fiyatları,orada doğum yapanları okudum çok fakediyor yani..
Heralde burada kürtaj 500-1000 dir diye tahmin ediyorum..

Evet canım,birde sezeryan ya da normal mi farkediyor,mesela sezeryan oluyorsun 2-3 gün hastanede kalman gerekti,günlük 200 lira oda ücreti,bu 500 e bile çıkabiliyor:))Muayene ücretide 40-50 standart,tabi özel muayenesine gidersen 250-300:))Adana -Mersin ucuz doğum fiyatları,orada doğum yapanları okudum çok fakediyor yani..
Heralde burada kürtaj 500-1000 dir diye tahmin ediyorum..

bu ne yaa, tamam çocuk için feda olsun ama çok abartı fiyatlar,
yani asıl masraf doğduktan sonra başlıyor, ilk baştan 5-10 bin doğuma verirsek yandık.
ben dışardan muayenesine gitmeyi düşünmüyorum, sanki farklı birşeymi diyecek,
aynı ultrasonla bakacak, aynı lafları söylicek( tabi senin durumun farklı)
olursa ssk anlaşmalı özel hastaneleri tercih edicem.
bakalım tayinimiz nereye çıkacak kısmet herşey...

bu ne yaa, tamam çocuk için feda olsun ama çok abartı fiyatlar,
yani asıl masraf doğduktan sonra başlıyor, ilk baştan 5-10 bin doğuma verirsek yandık.
ben dışardan muayenesine gitmeyi düşünmüyorum, sanki farklı birşeymi diyecek,
aynı ultrasonla bakacak, aynı lafları söylicek( tabi senin durumun farklı)
olursa ssk anlaşmalı özel hastaneleri tercih edicem.
bakalım tayinimiz nereye çıkacak kısmet herşey...

Canım benim gittiğim yerde anlaşmalı ssk ile:))kimi özel hastane 20 lira ücret(mesela Mersinde öyleydi)Burada ilk gittiğim yer tıp merkezi idi,40 lira ödedim:))sonra kadın doğum araştırma hastanesine gittim:))13 lira+8lira vajinal usg:yol parasını katarsam özel gibi oldu yani:1:..
Özel muayenehanesine giden çok okudum,aslında benim durumumda gidilmesi gerekir belki ama ayda 500 tl kaldıramayız,şimdiki doktorumda riskli gebelik takibi yapıyor,araştırma hastanesindede çalışmış.Herşeyle masraf çıkıyor özellikle riskli grupta,kan pıhtılaştırıcı iğneler 250 liraymış,sürekli vurduruyosun(problemi olanlar için)
Gata,bu riskli gebelikte Türkiyede en iyi hastane ama benim gözüm yemiyor,hem uzak hem kalabalık zor yani..
İnşallah Ankaraya cıkar burada çok paraya doğurursun hahaa:1:

Araştırma hastanesine gittim kadın doğum üzerine,tüm gün bekledim,muayene olmak için 2 saat,usg girmek için 4 saat sonra bide sonuc göster sıra bekle :19:yaşayan insanı öldürürler,ilgi desen sıfır,başından atıyorlar resmen..O yüzden verilen paraya değiyor,tabi soyguncular o ayrı:52:
aynen canım devlet hastanelerini bende sevmiyorum
ilgi yok zaten hastasın özel durumun var hassassın anlayış yok
ordan oraya koştur dur hasta halinle bilgi vermezler
ziyaretçi saati koyuyorlar herkes aynı saatte geliyor mecbur hastane ana baba günü gibi oluyor
aslında her saat ziyarteçi alınsa okadar kalabalık olmaz
allah düşürmesin ama çok zor gerçekten paranı veriyorsun ama karşılığınıda alıyorsun

ziyaretçi saati koyuyorlar herkes aynı saatte geliyor mecbur hastane ana baba günü gibi oluyor
allah düşürmesin ama çok zor gerçekten paranı veriyorsun ama karşılığınıda alıyorsun

Evet canım ben hesapladım hatta benzin parasıyla,özele gitsem karlı cıkardım.Tüm gün baş ağrısı,kendini pis hissetme,yemek-ilaç-bazı pis insanların kokusu(tüm gün midem kalktı)Sen okudunmu bilmiyorum vajinal usg için bekleyen 50 kadın vardı,micik odaya 15 er kişi alıyorlar beraber soyunuyorlar,sadece tek usg alet tek bir doktor,hepsi kuzu kuzu yatıyor aynı alet iğrenç yani tarifi yok,ben o kadar beklemeseydim girmezdim,bu kadar rezalet olacağını bilemedim inan,hatta pişman oldum hijyen 0 dı çünkü.Kanamalısı geliyor her türlüsü ıyyyyyyyyyyyyy

Canım benim gittiğim yerde anlaşmalı ssk ile:))kimi özel hastane 20 lira ücret(mesela Mersinde öyleydi)Burada ilk gittiğim yer tıp merkezi idi,40 lira ödedim:))sonra kadın doğum araştırma hastanesine gittim:))13 lira+8lira vajinal usg:yol parasını katarsam özel gibi oldu yani:1:..
Özel muayenehanesine giden çok okudum,aslında benim durumumda gidilmesi gerekir belki ama ayda 500 tl kaldıramayız,şimdiki doktorumda riskli gebelik takibi yapıyor,araştırma hastanesindede çalışmış.Herşeyle masraf çıkıyor özellikle riskli grupta,kan pıhtılaştırıcı iğneler 250 liraymış,sürekli vurduruyosun(problemi olanlar için)
Gata,bu riskli gebelikte Türkiyede en iyi hastane ama benim gözüm yemiyor,hem uzak hem kalabalık zor yani..
İnşallah Ankaraya cıkar burada çok paraya doğurursun hahaa:1:

bu kadar bilgim yoktu canım, bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum, eğer öyleyse bende riskli grup olucam ve 250 tl.lik iğnemi olucam :53:
Allah korusun ya, zor işler valla, eğer anakarada doğurursam çok bilmiş eltimden bilgi alırım, o nerdeyse bedavaya getirmiş doğumu :1:

Evet canım ben hesapladım hatta benzin parasıyla,özele gitsem karlı cıkardım.Tüm gün baş ağrısı,kendini pis hissetme,yemek-ilaç-bazı pis insanların kokusu(tüm gün midem kalktı)Sen okudunmu bilmiyorum vajinal usg için bekleyen 50 kadın vardı,micik odaya 15 er kişi alıyorlar beraber soyunuyorlar,sadece tek usg alet tek bir doktor,hepsi kuzu kuzu yatıyor aynı alet iğrenç yani tarifi yok,ben o kadar beklemeseydim girmezdim,bu kadar rezalet olacağını bilemedim inan,hatta pişman oldum hijyen 0 dı çünkü.Kanamalısı geliyor her türlüsü ıyyyyyyyyyyyyy

bööğğğk :37: nasıl yani, offff kadın olmak ne kadar kötü birşey...

amin canım, bencede Allah düşürmesin, özele gidincede cebinde ne var ne yok alıyorlar, onlarında hiç acıması yok.
hastanede tanıdığın olmazsa zaten aşağı yukarı koşuyorsun saatlerce sıra bekliyorsun,
mutlaka bir adamın olucak, torpilin olucak, yoksa yandın...

bu kadar bilgim yoktu canım, bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum, eğer öyleyse bende riskli grup olucam ve 250 tl.lik iğnemi olucam :53:
Allah korusun ya, zor işler valla, eğer anakarada doğurursam çok bilmiş eltimden bilgi alırım, o nerdeyse bedavaya getirmiş doğumu :1:

bööğğğk :37: nasıl yani, offff kadın olmak ne kadar kötü birşey...

amin canım, bencede Allah düşürmesin, özele gidincede cebinde ne var ne yok alıyorlar, onlarında hiç acıması yok.
hastanede tanıdığın olmazsa zaten aşağı yukarı koşuyorsun saatlerce sıra bekliyorsun,
mutlaka bir adamın olucak, torpilin olucak, yoksa yandın...

Çift rahimdeki bir arkadaş yaptıryomuş 250 lira,muayenesi 250 lira wuuuuuuuu:52:,allah sağlık versin çünkü paran yoksa sağlığını da alıyorlar.Eltindemi Ankarada doğurdu:44:aynı hastanede doğurma bence sen onla,bedava doğum(özel hastane)mümkün değil hehee

Çift rahimdeki bir arkadaş yaptıryomuş 250 lira,muayenesi 250 lira wuuuuuuuu:52:,allah sağlık versin çünkü paran yoksa sağlığını da alıyorlar.Eltindemi Ankarada doğurdu:44:aynı hastanede doğurma bence sen onla,bedava doğum(özel hastane)mümkün değil hehee

evet ankarada doğurdu, ama özelde değil canım,
şansına gece gitmiş doğuma, doğumhanede kimse yokmuş,
ilgilenmişler güzelce, doktoruda o gün nöbetteymiş, ne ballı kız dimi :53:

Back
X