Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Askolsun bak simdi daha yeni oyle demiyodun:D:D unutursa bdv anlatma vallah cvo vermem heheee...
Allah nazardan korusun canim mutlukuklar:nazar::nazar:

Hhaha 2 senelik kocam nede olsa:9:bu iyiydi.Nazar değmesin:nazar:kocacığın kıymetini bil:24:Görüşürüz canım:54:

ayy kocacığım tabiki unutmamış,akşam yemeğinde kutladık 2.yılımızı
dışardan lahmacun söyledi, çok romantik kıskanmayın lütfen :9: :9:
köy gibi bir yerde oturduğumuz için çiçek yaptıramamış
kıyamam ben ona,oyy oyy karısı yesin onu :54: :54:

slm kızlar :16:

görüşmeyeli nasılsınız ? geçen hafta keyifsizdim baya, hiç böyle içim coşmadı niyeyse:19: biri ters birşey desede atağa geçsem diye bekledim durdum:9: buna kocamda dahil:9: ama bulamadım kimsecikleri :1: hormonlarım sağolsun uzun zaman sonra asık suratla gezdim birkaç gün:27: en son eşim "senin yüzünden çocuğumuz çatık kaşlı doğacak" deyince hemen gülümseyiverdim :9:

cmt günü kontrolümüz var, sabırsızım yine :49: efeeylülcük şeker yüklemesi nezaman oluyor biliyormusun?

slm canım biz iyiyiz,buralardayız işte :34:
senin hormonlar atağa geçmiş,saldır kocana :1:
her durumda bu kocaların bizden çekeceği var.
öptüm canım kendine iyi bak.

görüşmeyeli nasılsınız ? geçen hafta keyifsizdim baya, hiç böyle içim coşmadı niyeyse:19: biri ters birşey desede atağa geçsem diye bekledim durdum:9: buna kocamda dahil:9: ama bulamadım kimsecikleri :1: hormonlarım sağolsun uzun zaman sonra asık suratla gezdim birkaç gün:27: en son eşim "senin yüzünden çocuğumuz çatık kaşlı doğacak" deyince hemen gülümseyiverdim :9:

cmt günü kontrolümüz var, sabırsızım yine :49: efeeylülcük şeker yüklemesi nezaman oluyor biliyormusun?

Slm canım normal yaşadıkların bende hala ara sıra oluyor:)eşin doğru söylemiş sen ne hissediyorsan bebeğinde aynı şeyleri hissediyor.Hormonların onu da etkiliyor.
Şeker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor diye biliyorum.Ama bazı doktorlar 22-23 haftada da yapabiliyor.

ayy kocacığım tabiki unutmamış,akşam yemeğinde kutladık 2.yılımızı
dışardan lahmacun söyledi, çok romantik kıskanmayın lütfen :9: :9:
köy gibi bir yerde oturduğumuz için çiçek yaptıramamış
kıyamam ben ona,oyy oyy karısı yesin onu :54: :54:

Ayy ayy:nazar:maşallah size,lahmacunda olsa çok romantik kız,romantiklik yemekle olmaz ki bir bakış yeter.

eylül gördüğün gibi ben burdayım gidemedik il merkezine :2:

Niye gidemediniz ki?

selaaaam kızlar,yarın vaktim olursa kan testi yaptırcam
inşallah hayırlı haberler getiririm size.

inşallah canım ya güzel haberlerini bekliyoruz cumaya kalmış ama olsun sonuçlar dahada kesinleşir böylece :nazar:

:17::nazar:evet cok sukurrr bbekler ıı olsnda kg ler muhım degıl tatlımmm ıkıncı bende agrıtmadı o kaa ınsl sendede olurrr

aynen kebabbbb:39::39:

hayırlısı ınsl cnm sızede sıra gelıyr bnm 3 hafta fılan kaldı hayırlıs ıle ınsll dua ıleee

oyy maşallah:nazar: 3 hafta ne güzel heyacan varmı :1:
benim 3 ay kadar var çok varmış gibi geliyor ama geçiyor zaman hızlı bir şekilde :19::19::19:

benim batıma 8 gün var canım.
çalışmalara başlayalı çok oldu,varsa eğer 3 günde belli oluyor diyorlar.
benim ilk gebelik idrarda belli olmamıştı,adetimi 10 gün geçtikten sonra
il merkezine gidebilmiştik,kanda çıkmıştı.
bana diyorlarki,seninki normal gebelik olsaydı idrarda 2 haftada çıkardı.
şimdi dün yaptım idrarda bişey çıkmadı,eğer yarın kanda çıkarsa yine korkarım.
buda anormal bir gebelik mi diye :50:
canım korkutma kendini herşeyin hayırlısı olumsuz yorum yapma şimdiden
idrarda adetin 3 4 gün geçiktinden sonra çıkıyor anca senin 8 gün varmış çıkmaması normal
Takma tabiki canım,bende senin bildiğin gibi biliyorum ben adetim 2 gün geçince yaptım idrar testini o şekilde öğrendim.Kanda erken belli oluyor dediğin gibi.Şimdi doktorumun hemşiresi aradı idrar tahlili ve kültürü vermiştim.Bazen ağrım oluyordu temiz çıkmış:52:enfeksiyondan korkuyorum bende antibiyotik kullanmak istemiyorum.
geçmiş olsun canım benimde ağrım oluyor diye doktorum idrar istemişti çok şükür temiz çıktı
doktor bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyor ağrı olması normal dedi hareket alanları daralıyor git gide
benimki çok hareketlendi gece gündüz sürekli aktif:16::1::nazar:

bende böyle bi dönemden geçtim canım tamamen hormanlardan
şuanda geçti bitti çok şükür inşallah tekrarlamaz seninde geçecek kısa bi süre sonra
bu zamanlarda kafanı dağıtacak bişeylere yönel ben arkadaşlarla vakit geçirmiştim iyi gelmişti
şekere yüklemesini ben 25.haftada yaptırdım

geçmiş olsun canım benimde ağrım oluyor diye doktorum idrar istemişti çok şükür temiz çıktı
doktor bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyor ağrı olması normal dedi hareket alanları daralıyor git gide

Saol canım,ben magnezyumu bıraktım karnımda çok şişkinlik ve gaz oluyordu.Doktor magnezyum bağırsak hareketlerini çoğaltır bir süre içme bakalım dedi ama magnezyumla alakası yok.Az sık sık yediğim halde göbek 9 aylık oluyor,kalbime bile baskı yapıyor çok fena oluyorum.Bebek odasına karar verdinmi modeline ya da alacağın markaya?

inşallah canım ya güzel haberlerini bekliyoruz cumaya kalmış ama olsun sonuçlar dahada kesinleşir böylece :nazar:

oyy maşallah:nazar: 3 hafta ne güzel heyacan varmı :1:
benim 3 ay kadar var çok varmış gibi geliyor ama geçiyor zaman hızlı bir şekilde :19::19::19:

canım korkutma kendini herşeyin hayırlısı olumsuz yorum yapma şimdiden
idrarda adetin 3 4 gün geçiktinden sonra çıkıyor anca senin 8 gün varmış çıkmaması normal

bende böyle bi dönemden geçtim canım tamamen hormanlardan
şuanda geçti bitti çok şükür inşallah tekrarlamaz seninde geçecek kısa bi süre sonra
bu zamanlarda kafanı dağıtacak bişeylere yönel ben arkadaşlarla vakit geçirmiştim iyi gelmişti
şekere yüklemesini ben 25.haftada yaptırdım

sağol canım benim,öyle evhamlı birisi hiç değilim ama bu etraftan çok bilmiş konuşan kişiler beni bile bazen etkileyebiliyor.
ister istemez acaba bunuda mı aldırmak zorunda kalıcam diyorum.
Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.

Saol canım,ben magnezyumu bıraktım karnımda çok şişkinlik ve gaz oluyordu.Doktor magnezyum bağırsak hareketlerini çoğaltır bir süre içme bakalım dedi ama magnezyumla alakası yok.Az sık sık yediğim halde göbek 9 aylık oluyor,kalbime bile baskı yapıyor çok fena oluyorum.Bebek odasına karar verdinmi modeline ya da alacağın markaya?

ben magnezyum kullanmadım hiç canım bilemiyorum o yüzden
kuru kaysı iyi gelir mi acaba.Bende de oluyor ama zaman zaman bazen göbeğim patlayacak gibi oluyor
bebek odası konusunda bi kaç model beğendim canım hafta sonu alacağız kısmetse
lake beyaz istiyorum mobilyayı gardolabı kapakları camlı ve içinde pembe tül olsun istiyorum
beşiği büyüyen beşik alttan yavru yatak çıkıyor
kulplarını pembe kalp istiyorum perdeside pudra renkli kalpli bi perde gördüm onu yaptırabilirim
duvar kağıdı ve boyası olacak çok işimiz var çokk :1::1:
hazırlıklara başlayınca resimlerini yüklerim canım :kkk:

sağol canım benim,öyle evhamlı birisi hiç değilim ama bu etraftan çok bilmiş konuşan kişiler beni bile bazen etkileyebiliyor.
ister istemez acaba bunuda mı aldırmak zorunda kalıcam diyorum.
Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.

amin inşallah canım hiç evhamlanma herşeyin hayırlısı

selam kızlar,Ne zamandır giremiyorum kurs ev misafirlikler falan derken inanın doğru dürüst bilgisayarın başına bile geçmeye vakit olmadı.cuma günü kursum bitiyo artık size daha fazla vakit ayırıcam :)mesajların birazini okuyabildim.eylülcüm tetanoz aşısı olmuşsun geçen gün sağlık ocağından beni aradılar 20 ve 24 haftada tetanoz aşısı için gelin dedi.yaptırmak zorunlumu bazıları yaptırmıyormuş kafam karıştı.bu arada yarın doktora gidicem devlet hastanesine hem bebişimi görürüm çok özledim hemde detaylı ultrason için randevu alicam.öpüyorum sizi :)

selam kızlar,Ne zamandır giremiyorum kurs ev misafirlikler falan derken inanın doğru dürüst bilgisayarın başına bile geçmeye vakit olmadı.cuma günü kursum bitiyo artık size daha fazla vakit ayırıcam :)mesajların birazini okuyabildim.eylülcüm tetanoz aşısı olmuşsun geçen gün sağlık ocağından beni aradılar 20 ve 24 haftada tetanoz aşısı için gelin dedi.yaptırmak zorunlumu bazıları yaptırmıyormuş kafam karıştı.bu arada yarın doktora gidicem devlet hastanesine hem bebişimi görürüm çok özledim hemde detaylı ultrason için randevu alicam.öpüyorum sizi :)

evet canım özlettin kendini, bebişin 12 haftalık olmuş,
artık cinsiyet tahmini yapılabilir,sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini.

ben magnezyum kullanmadım hiç canım bilemiyorum o yüzden
kuru kaysı iyi gelir mi acaba.Bende de oluyor ama zaman zaman bazen göbeğim patlayacak gibi oluyor
bebek odası konusunda bi kaç model beğendim canım hafta sonu alacağız kısmetse
lake beyaz istiyorum mobilyayı gardolabı kapakları camlı ve içinde pembe tül olsun istiyorum
beşiği büyüyen beşik alttan yavru yatak çıkıyor
kulplarını pembe kalp istiyorum perdeside pudra renkli kalpli bi perde gördüm onu yaptırabilirim
duvar kağıdı ve boyası olacak çok işimiz var çokk :1::1:
hazırlıklara başlayınca resimlerini yüklerim canım :kkk:

amin inşallah canım hiç evhamlanma herşeyin hayırlısı

Oyy oyy kalpli kalpli:))fazla süslü olucaz heralde.Aldığın zaman resim istiyorum fiyatınıda yazarsın.Ben mothercare de dun ahşap beşik gördüm onu düşünüyorum ama karar veremedim.Dün kızıma ciciler aldım kışlık indirim vardı h&m de c&a da ve chiccoda çok güzeller ya gözüm döndü.
Canım benim wc sorunum hiç yok bu gaz şişkinliği kayısı nerdeyse hergün yiyorum ama değiştirmiyor.

Eee yani nehir aşk olsun çok merak ettim.Tetanoz zorunlu bir aşı değil evet doktorum yaptırmak istiyorsan yaptır dedi.Ben sezeryan olucağım için yaptırdım ne olur ne olmaz.Herhangi bir kaza durumundada önemli sonuçta allah korusun.Aman da aman anneside bebişinimi özlemiş :nazar:sanırım bir hafta sonra gitsen belki doktorun cinsiyet tahmini yapabilir.Neyse iyi olmanıza sevindim canım görüşürüz.

evet canım özlettin kendini, bebişin 12 haftalık olmuş,
artık cinsiyet tahmini yapılabilir,sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini.

Oyy oyy kalpli kalpli:))fazla süslü olucaz heralde.Aldığın zaman resim istiyorum fiyatınıda yazarsın.Ben mothercare de dun ahşap beşik gördüm onu düşünüyorum ama karar veremedim.Dün kızıma ciciler aldım kışlık indirim vardı h&m de c&a da ve chiccoda çok güzeller ya gözüm döndü.
Canım benim wc sorunum hiç yok bu gaz şişkinliği kayısı nerdeyse hergün yiyorum ama değiştirmiyor.

Eee yani nehir aşk olsun çok merak ettim.Tetanoz zorunlu bir aşı değil evet doktorum yaptırmak istiyorsan yaptır dedi.Ben sezeryan olucağım için yaptırdım ne olur ne olmaz.Herhangi bir kaza durumundada önemli sonuçta allah korusun.Aman da aman anneside bebişinimi özlemiş :nazar:sanırım bir hafta sonra gitsen belki doktorun cinsiyet tahmini yapabilir.Neyse iyi olmanıza sevindim canım görüşürüz.

bugün bebişime baktım kocaman olmuş 4.5 cm olmuş kafası elleri ayakları çok net olmasada daha belirginleşmiş çok tatlıydı yaaa Allahıma şükürler olsun:16::16:
tetanozu ben haftaya yeni bir doktor bulmam lazım ona sorarım ol derse olurum.
cinsiyet tahmini için erken gibi hayırlısı olsunda:16:
yarın sınav var ve kur bitiyo doktordan gelince uyudum yeni kalktım şimdi kendimi toparlarsam biraz ders çalışayım.yarın ve cumartesi belki gelemem pazartesi kan vericem eksik testler varmış.haftaya daha çok gelicem:17:görüşürüz:3:

bugün bebişime baktım kocaman olmuş 4.5 cm olmuş kafası elleri ayakları çok net olmasada daha belirginleşmiş çok tatlıydı yaaa Allahıma şükürler olsun:16::16:
tetanozu ben haftaya yeni bir doktor bulmam lazım ona sorarım ol derse olurum.
cinsiyet tahmini için erken gibi hayırlısı olsunda:16:
yarın sınav var ve kur bitiyo doktordan gelince uyudum yeni kalktım şimdi kendimi toparlarsam biraz ders çalışayım.yarın ve cumartesi belki gelemem pazartesi kan vericem eksik testler varmış.haftaya daha çok gelicem:17:görüşürüz:3:

Maşallah bebişine:nazar:.Doktorlar tetanoz konusunda kararı bizlere bırakıyor genelde.Ve genel olarak sağlık ocaklarına tepkililer.Yok doktoruna bağlı cinsiyet konusunda tahmin yapabilir,mozarella erken öğrendi.Sana sınavda bol şan çalışkan anne seni:21:Geldiğinde görüşürüz:1:

günaydın nerdesiniz kızlar :24:
hiç sesiniz çıkmıyor,bi olumsuzluk yoktur sanırım.
bugün regl olmam gerekiyor hala olmadım
beklemedeyim :1:

günaydın nerdesiniz kızlar :24:
hiç sesiniz çıkmıyor,bi olumsuzluk yoktur sanırım.
bugün regl olmam gerekiyor hala olmadım
beklemedeyim :1:

Günaydın canım.Şimdi doktordan geldim idrar ve kültür verdim yine,dün idrardan sonra birkaç damla kan geldi:50:.Öğlende ultrasonda bakıcak randevular dolu olduğu için araya sıkıştırcak.Dünden beri sinirlerim bozuk.
Bugün baT biliyorum,inşallah olmazsın.

Günaydın canım.Şimdi doktordan geldim idrar ve kültür verdim yine,dün idrardan sonra birkaç damla kan geldi:50:.Öğlende ultrasonda bakıcak randevular dolu olduğu için araya sıkıştırcak.Dünden beri sinirlerim bozuk.
Bugün baT biliyorum,inşallah olmazsın.

ayyy canım yaa bebek büyümeye başladı yeri dar tabiki
böyle ufak tefek stresler yaşarsın hazırlıklıydın zaten,bence moralini yüksek tut
dua edicem senin için,üzülme lütfen birşey olmayacak inanıyorum.
yat dinlen oturma bilgisayarın başında,bacaklarını yastığın üstüne koy.

Back
X