- Konu Sahibi gercekdiyetisyen
-
Değerli hanımlar diyetin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum :)tüm tabuları kıracak tüm bildiklerinizi size değiştirecek bir düzen için buradan başlık aldım istediğinizi sorun hadi başlayalım :)))işi uzmanından öğrenin :)
Madem öyle buyrun sorular 1.
Karatay dukan vb diyetler hakkindaki düşünceleriniz nedir? ben özellikle topiklere baktigimda hic diyetisyen diyetiyle sonuna kadar uygulayıp başaran görmedim varsada çooook az ama dukan ve karatay almış başını gidiyor ayrıca insanlar sağlık problemlerininde ortadan kalktıgını idda ediyor soru 2.neden hala kibrit kutusu peynir olayini aşamadınız? Soru 3 ara öğün şartmidir kişi acıkmasa bile yemek zorundami
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler:) herkese göre farklılık gösteriyor dediniz ama devlet hastaneleri ve ünv.hastaneleri klişe listeleri verip gönderiyor.birde kalori saymak doğrumudur yada bırakalım bu işi diyetisyenlermi yapsın:) sizin önerileriniz nedir,?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
unutmayın metabolizma parmak izi gibidir herkesde aynı kesinlikle degildir.saygılarımla
merhaba. bu başlık çok hoşuma gitti. diyetisyene gidebilecek bir durumum yok, o nedenle size buradan sormak istediğim sorularım var:
1) 162 cm boy ve 70 kg bir kişi ayda ne kadar kilo vermeli?
2) özellikle kilom göbeğimde ve basenlerimde toplanmış durumda. genel olarak ne tür besinler tüketmem bu bölgelerdeki yağları eritmeme yardımcı olur?
3) hazır form çayları hakkında ne düşünüyorsunuz? özellikle sinameki içerenler hakkında, malum bağırsakları bozuyor ve ben bu çayların pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. önerebileceğiniz, bağırsaklarımızı bozmayan, kendi hazırlayabileceğimiz sağlıklı bir bitki çayı karışımı önerebilir misiniz?
(not: doğum kontrol hapı, antidepresan kullanmıyorum. hareketsizim. çabuk yoruluyorum, yemek öncesi ve sonrasında halsiz oluyorum hatta uyuyorum. zaman zaman tok olmama rağmen el titremesi ile birlikte açlık hissi oluyor. sabah uyanmakta zorluk çekiyorum. 25 yaşındayım. son 6 ayda yaklaşık 10 kg aldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?