• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet esnasında kırılma noktasında neler yapıyorsunuz?

pophart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
112
1
0
Ankara
Zayıflamak adına diyetler, sporlar yapıyoruz evet de bazen belirli bir kiloda takılıp kalıyor bünyemiz.
Bir iki hafta boyunca gram veremediğimi görüyorum mesela ben, diyete ve spora devam etmeme rağmen.
Öyle kırılma anlarınız olduğunda metabolizmanızı harekete geçirmek adına neler yapıyorsunuz?

ah cnm benm badem yiyorum metobalizmamı hızlandırmak için
eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan gerçekten çoook sabırlı olmak lazım
ben 2 ayda 72 den 63 e düştüm vermem gereken 15 kilo daha var
benim hedeflerim var mesela her pazartesi tartıldığımda 1 kilo gitmiş olacak ve gidiyor bu durumda 1 ayda 4 hafta var ve 4 kilo vermem gerekiyor.
inan kilo vermem bazen duruyor ağladığım günler bile oluyor ama sabrımı koruyorum eninde sonunda ve mayısın sonuna kadar istediğim kiloya ulaşacağım
ondan sonra asla diyet yapmıcam
eşimlede iddlaştık 50 kilo olunca bütün kıyafetlerimi yeniden alcam inş okadar çok heycanlıyım ki çok mutluyum kilo vermek çok güzel

ah cnm benm badem yiyorum metobalizmamı hızlandırmak için
eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan gerçekten çoook sabırlı olmak lazım
ben 2 ayda 72 den 63 e düştüm vermem gereken 15 kilo daha var
benim hedeflerim var mesela her pazartesi tartıldığımda 1 kilo gitmiş olacak ve gidiyor bu durumda 1 ayda 4 hafta var ve 4 kilo vermem gerekiyor.
inan kilo vermem bazen duruyor ağladığım günler bile oluyor ama sabrımı koruyorum eninde sonunda ve mayısın sonuna kadar istediğim kiloya ulaşacağım
ondan sonra asla diyet yapmıcam
eşimlede iddlaştık 50 kilo olunca bütün kıyafetlerimi yeniden alcam inş okadar çok heycanlıyım ki çok mutluyum kilo vermek çok güzel

Ben de haftada 1 kilo ancak verebiliyorum, verirsem tabi.Ama forumda bakıyorum 5 günde 5 kilo verdim diyenler var, şoka giriyorum.Vallahi hep açım hep aç, yeşillik yemekten bi hal oldum.Su desen bol içiyorum, yeşil çayı eksik etmem.Badem de günde 3-5 yiyordum da kilo vermemi durdurur diye korkmuş bırakmıştım.
Bademe devam edeyim madem ben.

Benim sorunum çikolatadan kurtulamamak. Diyeti yapıyorum ama akşamları gelen çikolata ihtiyacını bir türlü kıramadım. Pratik bir yolu varmı. Hiç bir şety çikolatanın yerini tutmuyor. Meyve yediğim zaman daha çok tatlı istiyorum offf..

Benim sorunum çikolatadan kurtulamamak. Diyeti yapıyorum ama akşamları gelen çikolata ihtiyacını bir türlü kıramadım. Pratik bir yolu varmı. Hiç bir şety çikolatanın yerini tutmuyor. Meyve yediğim zaman daha çok tatlı istiyorum offf..

Akşamları benim de çok fazla çikolata isteğim oluyor, böyle acil durumlarda herkes kuru kayısı hurma filan öneriyor forumda fakat beni bunlar kesmiyor.
Böyle ani çikolata krizleri için bimde satılan buano bitter çikolatalardan stokluyoruz eve.Bitter olduğu için kalorisi daha az, fiyatı da uygun.Ben bi kaç parça kırıp ağzımda eriterek yiyorum ki çabuk bitmesin :)

bende çikolta hastasıyım..onun yerine keçiboynuzunu dene derim..kıtır kıtr ağzı baya oyalıyor..bi de baya tatlı ben bir tanesini bitiremiyorum..ikiye bölüp yarım yiyorum..hemde faydalı bir yiyecek..iyisini baharatçıdan al dene derim

bende çikolta hastasıyım..onun yerine keçiboynuzunu dene derim..kıtır kıtr ağzı baya oyalıyor..bi de baya tatlı ben bir tanesini bitiremiyorum..ikiye bölüp yarım yiyorum..hemde faydalı bir yiyecek..iyisini baharatçıdan al dene derim

Hiç düşünmemiştim süperrr, hem rengide çikoltagibi.

DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM BEN 3 KERE YAPTIM HEPSİNDEDE 1.5 1.8 KG FALAN VERDİM TAVSİYE EDERİM..

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Back
X