Diyet günlügü

ben bugün basladim :) sabah yürüyüşede ciktim 14 km kadar yürüdüm sanirim ayaklarimi hissetmiyorum

oooo bravo :) ben tatil günlerini haftasonuna denk getirmek için pazartesi başlıyorum :) sadece öğünlerde mi yiyoruz yoksa ara öğünlerde yapıyor muyuz ... yani açlık hissettikçe yiyecek miyiz :) sınırsız diyince aklıma öyle aralarda falanda yiyeceğiz diye düşündüm :)

B
en hollywoodu universitedeyken yapmistim. Cok zorlanmistim, cok acikmistim. Ama ise yaramisti. 6 kg falan vermistim.

yok üç ögün istedigin kadar :) ben iki gün meyve suyu içmeye karar verdim o yüzden bugün sadece meyve suyu içtim iki gün sonra o diyete başliycam ortaya karişik bi diyet olcak bakalim

yok üç ögün istedigin kadar :) ben iki gün meyve suyu içmeye karar verdim o yüzden bugün sadece meyve suyu içtim iki gün sonra o diyete başliycam ortaya karişik bi diyet olcak bakalim

ya ilk sayfada acıktıkca yiyebilirsin gibi bişey okudum sanki de ondan dedim :)

Beni de alın yanınızaa :)) 53 kiloyum hedefim 46 kilo ama son kalan inatçı kilolar bunlar. Spor haftada 4 5 gün gidiyorum spor salonuna 1 2 saat sürüyor ama bi diyet başlayamadım. Başlamak istiyorum ciddi bir şekilde.

canim boyun kaç acaba bi an saka yapıyosun sandim alirizdaa kilon gayet iyi degilmiki

Son düzenleme:
canim boyun kaç acaba bi an saka yapıyosun sandim alirizdaa kilon gayet iyi degilmiki

Yok boyum kısa 153 o yüzden 6 kilo kadar vermem lazım. Göbek simit ve iç bacak sıkıntılı yani şişman değilim ama topluyum diyelim. Bir de ben bu kiloya taa 64 lerden geldim :) Ama çok uzun süre önceden başlamıştım al ver çok şükür bu kiloda sabitlendi. Artık noktayı koymak istiyorum. Özellikle sizde böyle son bir kaç kiloya geldiğinizde göreceksiniz en zor onlar veriliyor maalesef Bugün 905 kalorilik beslenmişim spor yok. İnşallah yarın düzgün bir menüm olur. Fakat spora gidemeyeceğim sanırım ertesi gün artık 2 saat filan yaparım.

Bilmezmiyim son zamanlarda yavaşladigini spor aslinda cok şart diyetle belli kilodan kurtulsanda sporla kilo verme 2-3 katina cikiyo bu olay en azindan bende öyle senide aramizda görmekten mutlu oluruz canim biz :)

Bugün 1,5 saat spor salonunda aletlerle çalıştım. Günlük kalori 867 gibi birşey çıktı nasıl çıktı anlamadım sanki çok şey yedimde atladıklarım var gibi geliyor aman böyle devam etsin :)

Bugün 1,5 saat spor salonunda aletlerle çalıştım. Günlük kalori 867 gibi birşey çıktı nasıl çıktı anlamadım sanki çok şey yedimde atladıklarım var gibi geliyor aman böyle devam etsin :)
867 kalori oldukca az canim :)

867 kalori oldukca az canim :)

Bugün 1300 kalori almışım dün halbuki daha toktum o kaloriye rağmen. Diyetarkadasim. sitesi var orada kalori takibi yapıyorum 1.5 saat sporu ekleyince kilo vermiş görünüyorum bugünde şükür. Spor da yaktığım kalori 925 kurtarıyorum gene de.

Selam kızlar benim de kilom 75. Boyum 1.70 . Ama hiçbir istediğimi giyemiyorum, çok sinir oluyorum. Eğer 10 kilo verirsem erkek arkadaşım bana yüzük alacağını söyledi, çok fena heyecan yaptım beni de aranıza alır mısınız

Erkek arkadaşin fena gaz vermiş kacirma bu firsati derim gel tabi aramiza bol bol yürüyüş yap canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…