Teşekkürler canım. Son 5 gündür yedimlerime çok dikkat ediyorum. Arkadaşım özel diyetisyene gitmiş baya da pahalı bir yer. Dediklerini uygulamaya çalışıyorum olabildiğince, ama biraz abarttim sanırım. Diyetisyen bol bol light yoğurt yemesini söylemiş, normal yoğurt kilo yapar demiş. Tatlı krizinde tarçın ve yoğurt karışımı yemelisin demiş. Size de söyleyeyim de aklınızda bulunsun. maleseffff yürüyüş yapamıyorum ama çok useniyorum.
Merhaba Kızlarrrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.
Bugün dışarı çıkacaktım giydim pantolonu filan gayet incelmiş göründüm tabi kiloda azalma yok iki haftadır azimle gidiyorum spora mekik ağırlık vs vs en az bir bir bucuk saat yapıyorum. Bir de kilo da farketseydi sabah kalkınca bir tartılayım bakalım. Umarım azalır vereceğim yaklaşık 6 kilo var ama çok inatçı maalesef son kalan bu kilolar.
Bugün dışarı çıkacaktım giydim pantolonu filan gayet incelmiş göründüm tabi kiloda azalma yok iki haftadır azimle gidiyorum spora mekik ağırlık vs vs en az bir bir bucuk saat yapıyorum. Bir de kilo da farketseydi sabah kalkınca bir tartılayım bakalım. Umarım azalır vereceğim yaklaşık 6 kilo var ama çok inatçı maalesef son kalan bu kilolar.
Anladım canım ben çok useniyorum spor yapmaya, ayrıca isim hiç uygun değil pek vakit kalmıyor. Zaten uyuyamadigim için geceleri zorlanıyorum, bi de spor ekleyemicem. Bakalım bayramda memlekette herkes zayiflamissin dedi. Ama benim zayıflamak heralde ekmeği kestigimden oldu.
merhaba ben 25 yaşındayım ve çocuklugumda berı kılo problemı ile uğraştım.Diyet spor herşeyi yaptım ama bıraktıgımda tekrar kilo almaya başladım taki DENİZ EGECEYLE tanışana kadar deniz bey hiç bi şekilde diyet yapmadan bilinç altı kodlama eğitimleri vererek olmak istediğim kiloya ulaştım.DENİZ EGECE'NIN dediği gibi kilo bilinç altında bitmediği sürece bedende de bitmez...