Kızlar diyetimizin ilk günü bu başlayalim hadi :) kilom 78 hedefim 58öğlene ekmek yemeden sebze yemeyi düsünüyorum hedefim 4 ayda 20 kilo vermek
Akşama geç yemek yeme yediklerini hafif tut yarina degil bu akşamdan başla yani :)ben iş yerinde olduğum için bu öğlen başlamam imkansızyarın sabahtan başlıyorum ... kilom 84 ilk hedefim 74 ... 2 ayda 10 kilo vermeyi düşünüyorum .... ben yarın akşam gün içinde ne yediysem yazacağım :)
Nerde o diyet :) ben bugün birşey yemedim daha birazdan yapcam kahvalti bu saatten sonra ögleni yemem zaten direk akşam yemegine gecerim. Bide tavuk gögsü cok tok tutuyo kizlar
Bende bakayim o diyet sanirim ilk başkarken işe yariyo 5 günde 3 kilo verdirsede yeter bana
Ben de baktim diyete banada cok mantikli geldi yarin başliycam ekstra yürüyüş yapicam bakalim 5 günde 5 kilo gidicekmi giderse süper olur yaaynen öyle tek tip beslenme veriyor :) bana yapılabilir gibi geldi :) sınırlama yok bide o süper
Ne kadar cok hareket ediyosan o kadar cok kilo gidiyo ya, evet aslinda hemde cok kolay bir diyetmiş forumda yazilan hollywood diyetiyle birleştirmeyi düşündüm iki gün sadece meyve suyu ve su diger günler 5 günde 5 kilo diyeti yapicam bakalim kac kilo gidicek :)Ama hep evdeyim. Hareket lazimmm. Usenmesem cikip yurunur aslinda doga cok guzel burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?