Diyet günlügü

Wisne

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
69
27
18
45
Kızlar diyetimizin ilk günü bu başlayalim hadi :) kilom 78 hedefim 58 öğlene ekmek yemeden sebze yemeyi düsünüyorum hedefim 4 ayda 20 kilo vermek

Kızlar diyetimizin ilk günü bu başlayalim hadi :) kilom 78 hedefim 58 öğlene ekmek yemeden sebze yemeyi düsünüyorum hedefim 4 ayda 20 kilo vermek

hayırlı olsun canım yemeklerinin yanına mutlaka yoğurt ekle.

ben iş yerinde olduğum için bu öğlen başlamam imkansız yarın sabahtan başlıyorum ... kilom 84 ilk hedefim 74 ... 2 ayda 10 kilo vermeyi düşünüyorum .... ben yarın akşam gün içinde ne yediysem yazacağım :)

Yoğurt seviyorum Zaten bide yag yakma özelligi var süt ve yoğurdun

Akşama geç yemek yeme yediklerini hafif tut yarina degil bu akşamdan başla yani :)

046259, member: 627490"]Akşama geç yemek yeme yediklerini hafif tut yarina degil bu akşamdan başla yani :)[/QUOTE]
yok gülüm yok geç yemiyorum zaten en geç 6 buçuk :)

bikaç kişi daha katılır mı acaba aramıza :) malum bi elin nesi var iki elin sesi var :)

Diyet düşünenler varsa katilsin güzel bir motivasyon olur burasi bize

Hadi bakalim, ben de geldim. Tartim yok o yuzden kilo verebildim mi goremiycem. Su anki kilomu biliyorum ama. Ben baya bi suredir kg vermeye calisiyorum, 10 a yakin gitti, ama bence bi 4 daha gitmeli. Bugun sadece 1 kucuk tabak yagsiz makarna domatesli, 3 dilim ekmek, bi de elme yedim. Bi bardak da kahve.

Bende aksam biraz corba ve kücük bi tabak yagsiz makarna yedim. Bende daha önceden başladigim icin diyete zorlanmiyorum ama hareket etmelerimi coğalticam bakalim :)

selam kızlar :) akşam bi kase çorba ve çok az patates yedim :) sabah kahvaltıda biraz peynir 4 tane zeytin domates salatalık biber ve 3 dilim kepekli ekmek yedim :) öğlene çorba ve salata yiyeceğim :)

Nerde o diyet :) ben bugün birşey yemedim daha birazdan yapcam kahvalti bu saatten sonra ögleni yemem zaten direk akşam yemegine gecerim. Bide tavuk gögsü cok tok tutuyo kizlar

Nerde o diyet :) ben bugün birşey yemedim daha birazdan yapcam kahvalti bu saatten sonra ögleni yemem zaten direk akşam yemegine gecerim. Bide tavuk gögsü cok tok tutuyo kizlar

bulmuştum ana sayfada vişnecim :) 5 günde 5 kilo diyr ... bana yapılabilir ve mantıklı geldi :)

Bende bakayim o diyet sanirim ilk başkarken işe yariyo 5 günde 3 kilo verdirsede yeter bana

aynen öyle tek tip beslenme veriyor :) bana yapılabilir gibi geldi :) sınırlama yok bide o süper
Ben de baktim diyete banada cok mantikli geldi yarin başliycam ekstra yürüyüş yapicam bakalim 5 günde 5 kilo gidicekmi giderse süper olur ya

5gunde 5 kg mu? Valla cok iyiymis. Siz bi deneyin bakim ise yararsa ben de yapayim :) ben de kahvaltida yagsiz omlet domates peynir zeytin yedim. Arada havuc veelma aksam da yesil fasulye salata ve yogurt.

Ama hep evdeyim. Hareket lazimmm. Usenmesem cikip yurunur aslinda doga cok guzel burda.

Ama hep evdeyim. Hareket lazimmm. Usenmesem cikip yurunur aslinda doga cok guzel burda.
Ne kadar cok hareket ediyosan o kadar cok kilo gidiyo ya, evet aslinda hemde cok kolay bir diyetmiş forumda yazilan hollywood diyetiyle birleştirmeyi düşündüm iki gün sadece meyve suyu ve su diger günler 5 günde 5 kilo diyeti yapicam bakalim kac kilo gidicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…