- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
iyi yapmışsın yine canım ben 600 tane ip atladım kalbim çıkacaktı yerinden arkasındanda 20 dk pilates :)Spormda yaptım.bugün biraz rahatsz olduğum için 40 dk yürüyüş yapabildim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsın yine canım ben 600 tane ip atladım kalbim çıkacaktı yerinden arkasındanda 20 dk pilates :)Spormda yaptım.bugün biraz rahatsz olduğum için 40 dk yürüyüş yapabildim.
Ooo sen iyi spor yapmışsın bende başlıycam ipe.iyi yapmışsın yine canım ben 600 tane ip atladım kalbim çıkacaktı yerinden arkasındanda 20 dk pilates :)
Nedn diyet yapamysn.Herkese slmlar nasilsiniz kizlar kacgundur yazamasamda okudum gayet iyi gidiyosunuz ben malesef cok sıkı bi diyet yapamiyorum sadece abartmayip abur cuburdan uzak duruyorum. Dun itibariyle ip atlamaya basladim simdilik 300lerdeyim yavas yavas artircam kisa surede cok fazla kalori yaktirip sekle soktugunu duydum umarim ise yarar :)
Aahh sorma canim benim yaa cok iradesizim hergun kendime soz veriyorum bu kez kesin yapcam diye ama malasef olmuyo neyapcam nasil yapcam bilmiyorumNedn diyet yapamysn.
İlk başladğmda bende böyleydm canım üzülme zamanla düzeliyo bu durum.bende bile dzeldiyse herkesde düzelirAahh sorma canim benim yaa cok iradesizim hergun kendime soz veriyorum bu kez kesin yapcam diye ama malasef olmuyo neyapcam nasil yapcam bilmiyorumbir turlu istikrar saglayamiyorum
![]()
Insallah canim bian once kendime ceki duzen vermeliyim bu bayramda siskoo gezmek istemiyoruuuumİlk başladğmda bende böyleydm canım üzülme zamanla düzeliyo bu durum.bende bile dzeldiyse herkesde düzelir
Ayy bendeeee istemiyorumInsallah canim bian once kendime ceki duzen vermeliyim bu bayramda siskoo gezmek istemiyoruuuum![]()
Hafif olanları ye canmBugunku kahvaltim
3 yk. menemen 7 zeytin, 3 d. ekmek bikac catal peynir ( menemen olunca ekmekte fazla kacti)
Simdide sutlu kahvemi ictim ev islerimi bitirip atlayabildgim kadar ip atlayacagim.
Aksam misafirlige gitcez ee haliyle ikramlik olcak oyuzden yemek yemicem veee umarim aksamda iradeli olurum :)