• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm...

Herkese slmlar nasilsiniz kizlar kacgundur yazamasamda okudum gayet iyi gidiyosunuz ben malesef cok sıkı bi diyet yapamiyorum sadece abartmayip abur cuburdan uzak duruyorum. Dun itibariyle ip atlamaya basladim simdilik 300lerdeyim yavas yavas artircam kisa surede cok fazla kalori yaktirip sekle soktugunu duydum umarim ise yarar :)

Herkese slmlar nasilsiniz kizlar kacgundur yazamasamda okudum gayet iyi gidiyosunuz ben malesef cok sıkı bi diyet yapamiyorum sadece abartmayip abur cuburdan uzak duruyorum. Dun itibariyle ip atlamaya basladim simdilik 300lerdeyim yavas yavas artircam kisa surede cok fazla kalori yaktirip sekle soktugunu duydum umarim ise yarar :)
Nedn diyet yapamysn.

Kahvaltım:
1 bck dilim kp
Sucuklu yumurta iki yumurtadan(hepsini yiyemedim)
Yarm salatalk
İki zeytin
Cok az peynir
Sekersz cay.

Aahh sorma canim benim yaa cok iradesizim hergun kendime soz veriyorum bu kez kesin yapcam diye ama malasef olmuyo neyapcam nasil yapcam bilmiyorum :KK43: bir turlu istikrar saglayamiyorum :KK43:
İlk başladğmda bende böyleydm canım üzülme zamanla düzeliyo bu durum.bende bile dzeldiyse herkesde düzelir

Bugünkü spormuda bitirdim cok şükür.40dk yürüyüş.15 dk cardio bi video bulup ondan yaptım.cok yoruldum :KK16:

Bugunku kahvaltim
3 yk. menemen 7 zeytin, 3 d. ekmek bikac catal peynir ( menemen olunca ekmekte fazla kacti :KK23:)
Simdide sutlu kahvemi ictim ev islerimi bitirip atlayabildgim kadar ip atlayacagim.
Aksam misafirlige gitcez ee haliyle ikramlik olcak oyuzden yemek yemicem veee umarim aksamda iradeli olurum :)

Bugunku kahvaltim
3 yk. menemen 7 zeytin, 3 d. ekmek bikac catal peynir ( menemen olunca ekmekte fazla kacti :KK23:)
Simdide sutlu kahvemi ictim ev islerimi bitirip atlayabildgim kadar ip atlayacagim.
Aksam misafirlige gitcez ee haliyle ikramlik olcak oyuzden yemek yemicem veee umarim aksamda iradeli olurum :)
Hafif olanları ye canm

Kahvaltı cok gec oldu ama canm istemdi.
Patatesli omlet
1dmtes
1saltlk
1dilim kaşar peyniri
2dilim ekmk norml
Skersz cay

Tarti gunun cumaydi demi canim merakla bekliyom sonucunu. Ben bugun tartildim ama hala yerimde sayiyorum :)

Back
X