DİYET GÜNLÜĞÜM

Ceremyo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
431
310
18
29
Merhaba bayanlar...
Motive amacli kendime burada bir diyet gunlugu yapmak istedim isteyen buyursun katilsin bana :KK73:
63-64 kg arasiyim su anda hedefiim 50 lere kadar inebilmek insAlllaaahh ☺️
Burada diyet ve sporla ilgili bildiklerimizi paylassak birbirimize yardimci olsak cok harika olur diye dusundum :KK31:
Diyet gunlugumde her gun yaptigim sporlari yediklerimi ve bildiklerimi paylasmayi dusnuyorum insAllah istikrarli olabilriim... bana katilmak isteyen bayanlari bekliyorum :KK36:

Aksam yemegimi de yediimm...
Küçük bir porsiyon pilav ustu nohut
Bir tabak salata
Bir kase corba
Su
Bu saatten sonra da bitki cayi ve su disinda birsey yiyip icmeyi dusunmuyorum

IMG_8743.webp
Gunaydin diyet günlüğüm...
Kahvaktidn once yuruyusumu yaptim geldim ...
30 dk, 3 km, 4.000 adim :KK49:
Simdi kahvaltimi yapiyorum:kk77:

Kahvaltidan 2-3 saat sonra bir fincan turk kahvesi ictim
Ogle yemegimi de simdi yedim
Bir kase corba
Bir tabak salata
İki dilim tam bugday ekmegi
:kk77:

Diyet yaparken en cok dikkat ettigim sey ise gune erken baslamak gunu erken bitirmek :KK66:
Cunkuu gune erken basladigim zamn sporumu gunde uc ogunumu ve 2-3 litre suyu o gune rahatca sigdirabiliyorum ama gec baslayinca sigdiramiykeum ayrica gece gec uyuyorum uyumayinca da yiyorum :stop:
İste bu yuzden ....
sabah 6 da uyanip hazirlanip yuruyuse ciktim dhaa sonea gelip dusumu aldim baya terledim cunki dhaa sonea kahvaltimi hazirlayip yaptim en gec saat sekizde kahvalti olayi bitmis olmali benim icin diyet yapouorsam eger arada kahve veya meyve kacamagi yapabiliyorim o zamn dhaa sonea 12-13 gibi ogle yemegi veee arada süt en sonda saat 17-18 gubi aksam yemegi yatana kadar su ve cay bu kafar ve erkenden 21-22 gibi yatiyorum ki biseyler yemim diye :KK68: ilk gun super bakalim yarin ve daha sonraki gunler nasil olacak :KK68:

Merhaba bayanlar...
Motive amacli kendime burada bir diyet gunlugu yapmak istedim isteyen buyursun katilsin bana :KK73:
63-64 kg arasiyim su anda hedefiim 50 lere kadar inebilmek insAlllaaahh ☺️
Burada diyet ve sporla ilgili bildiklerimizi paylassak birbirimize yardimci olsak cok harika olur diye dusundum :KK31:
Diyet gunlugumde her gun yaptigim sporlari yediklerimi ve bildiklerimi paylasmayi dusnuyorum insAllah istikrarli olabilriim... bana katilmak isteyen bayanlari bekliyorum :KK36:
Hayırlı olsun benim de hedefim 50
Umarım istediğin kiloya kavuşursun

IMG_8763.webp
Gunaydiin diyet gunlugum...
Yuruyusumu yaptim
45 dk , 4 km, 5.000 adim :KK49:
Kahvaltimi da yaptim saat sekiz yeme icme isi simdilik bittiiii :KK15:

Sanirim diyet günlüğümü ve yuruyusumu biraz ihmal ettim amaa diyet tam gaz devam
Ediyor :rapci:
Bugun yuruyuee cikamadim kendimi cok kotu hissediyordum bugun nedense .... :KK14:
ama yarin sabah cikicam ins bide su Amda yuruyorum

Günaydin diyet günlüğüm :KK15:
Yürüyüşümü yaptim duşumu aldim oohh
45 dk, 4 km, 4.000 adim :KK71:

Bundan sonra kilo verisimi hizlandirmak amacli iki tane küre basliyorum
Biri sabah ac karnina limonlu su
Dogeri yatmadan yarim saat once limonlu pul biberli yogurt :kk77:
Bakaliim ne kafar yararli olacak:KK68:

MERHABALAR SİZE SEVE SEVE KATILIRIM :) KİLOM 60 HEDEFİM 50 :)
KAHVALTIM: 3 ÇERİ DOMATES 12 KALORİ
5 ADET ZEYTİN 41 KALORİ (BUNUN KALORİSİNDEN EMİN DEĞİLİM HERYERDE FARKLI YAZIYOR.)
KÜÇÜK SALATALIK 12 KALORİ
MARUL BİR YAPRAK 4 KALORİ
1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ DİLİM 53 KALORİ
ÖĞLE YEMEĞİM: BİR KASE TAVUK ÇORBASI İÇİNDE TAVUK PARÇALARI VARDI BOL ACILI VE LİMONLU EKMEKSİZ

bende size eşlik ederimm.kilom 70 hedefim 60:)diyetisyene gittim üç gün önce.başladım bakalım hadi hayırlısı...

Back
X