- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Canım çok az yiyosun. Hızlı verdiğin kilolar sana mutlaka geri döner. Bence zamana yayarak sağlıklı beslen.
16 kalori olan ne? Bunların 3'ü mü? Sadece bir dilim kepek ekmeği, domates ve dere otu yedım.. 16 kalori..
Bu aralar yeme düzenim berbat oldu bu hafta vereceğime almışım ya. Bu elma diyeti nedir işe yarıyor mu cidden? Sadece elma yenilen diyet mi yoksa?
1 adet domates 16 kalori dere otunda zaten kalori yok. elma diyeti sabahları kahvaltını yapıyorsun ve gün boyu acıkınca yesıl cay ve elma yıyorsun :)
Ben hesaplayınca böyle çıkıyor dediklerin ondan sordum.
Kepekli ekmek : 66 kal.
Domates : 29 kal.
Dereotu : 10 gramı 1 kaloriymiş.
1 kilo elma da değil herhalde 1 elma 119 kal. çünkü. Spor falan yapmış mıydın peki? Böyle şeyler yapmak istemiyorum ama mecburiyet.
BUNA EK OLARAKyediğine bağlı. benım yediğim kepekli ekmek ya 1 dilim ya da 1 dilimden az. 1 tane ortaboy domateste sadece 16 kalorı var tabı domatesın buyuklugune baglı.. çikolatalrın kalorisi 300-400 bunlara gore cok cok fazla. bak canım burada her seyın kalorileri var. [/COLOR][/B]
Trend, Dekorasyon, Yemek, Tarif, Kalori, Moda, Masala Bhangra, Dans.
hem elmada 60 kalorı var gun boyu elma yıycez zaten toplasak en fazla 4 tane elma yiyebiliriz. elmada lif değeri fazla oldugu için tok tutuyor. diyet yapmadıgımız zaten çikolatalar havalarda ucuyor :) diyette yediğimiz elmalar, günde yediğimiz 1 çikolatanın kalorisinden az :))
yediğine bağlı. benım yediğim kepekli ekmek ya 1 dilim ya da 1 dilimden az. 1 tane ortaboy domateste sadece 16 kalorı var tabı domatesın buyuklugune baglı.. çikolatalrın kalorisi 300-400 bunlara gore cok cok fazla. bak canım burada her seyın kalorileri var. [/COLOR][/B]
Trend, Dekorasyon, Yemek, Tarif, Kalori, Moda, Masala Bhangra, Dans.
Elma beni acayip acıktırıyo oysa. Nasıl duruyorsunuz elmayla gün boyu. Şeftali falan olsa anlarım ama erik elma acıktırıyo bence
Bende buradan hesaplıyorum.
Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol
Şu elmayı yapayım bakalım pazartesine kadar ne olacak ama ertesi hafta hepsini tekrar alacakmiışım gibime geliyor yapıncı.
BUGUN 3. GUN :)
su saate kadar cok guzel gıdıyor dıyet.. sabah menum aynı ve cok az patates püresi yedim.. halsız kalmayayım dıye malum musterı temsılcısıyım konusurken halım olsun dıye :)) elma yıycem ve aksam 7 den sonra bısey yemek yok :)
yok sabah kepek ekmegı ve domates yedım z once 2 de cok az bısey patates puresı yedım.Sabah sadece patates püresi mi yedin?
yediklerime dikkat etmem gerekli midemle ilgili sorunlarım var bu yüzden midemi biraz dinlendirmem gerekli.. bunun yanında diyetle dinlendiriyorum bende :)) kilo verdiğimde yediklerime tekrardan dikkat edicem.. ama umarım verdiğim kiloları almam :))
Elma beni acayip acıktırıyo oysa. Nasıl duruyorsunuz elmayla gün boyu. Şeftali falan olsa anlarım ama erik elma acıktırıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?