- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Hadi ya, üzüldüm. Olsun sen bize destek verirsin yine.
Kesinlikle doğru söylüyorsun, iyi ki acmisiz bu günlükleri
Bu beslenme şekli sayesinde kendime geldim ben! Hatta şöyle bir durum oldu. Şu anda eşimin ailesinin yanındayız, eşimin babası bitmiş durumdaydı. Şekeri birden iniyor, birden çıkıyor, yorgun, bitkin, mutsuz. Çok severim kendisini, cok üzüldüm bu yüzden. Ölmeden mezara girmiş gibiydi, ölümü bekliyordu resmen... Baba dedim gel sadece 2 gün benim gibi beslen, bakalım ne olacak. Tamam dedi. Sabah klasik Karatay kahvaltısı yaptık. Önce ben bunlarla doymam, sonra da çabuk acikirim dedi, ben bana ve karatay a guvenmesini istedim :) Daha ilk gün adamcagiz başka birine dönüştü, tüm o berbat hali kayboldu! Kendime geldim kızım, Allah razı olsun dedi.
Şekerini olctuk gün içinde düzenli bir şekilde, hep normal sınırlar içinde çıktı! Bugün Karatay beslenmesiyle geçirdiği 3. gün ve sabah içtiği şeker ilacını almadı.
Merhaba canımKuzu çok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanırsın inşallah
Kendi evine dönmüşsün zaten çok şükür
Kime sorsan benzer hikayeler çıkar inan
Kendi annemin baba tarafından neler çektiğini biliyorum
Annemin ataerkil kafa yapısı yüzüne kendim neler yaşadım
Bizim akvaryumun suyunda bir sorun var diyorum ben hep
balıklar hep sakat
Öpüldün kocaman
Ayyyy Allah kolaylık versin canımBen de suan aynı durumdayım artık evime gitmek istiyorumbizimkiler de aynı iyi insanlar ama anlayissizlar kayinvalidem beni komşularıyla oturmaya götürüyor gitmek istemediğimi söyleyince ayıp olur diyor tanımadığım bir sürü kadınla oturdum. Falan filan 1 hafta bile fazla uzak olmak en iyisi
Tebrikler ederım. Ben muhtemelen verdigim tüm kiloları geri aldım. Zaten evlerinde diken üstündeydim, bir de kendime göre yiyecek-içecek ayarlayamadim...Sabrediyorum ama yıpranıyorum da. Bu arada diyetimi bozmadım aynen devam ediyorum burada tartı yok son durumum ne bilmiyorum. Artık eve gidince öğrenirim.
Ben de öyle özel birseyler yapamadım peynir zeytin yumurta domates salatalık sabah akşam aynı oldu sağlıksız oldu biraz ama napayım ancak böyle olabildi.Tebrikler ederım. Ben muhtemelen verdigim tüm kiloları geri aldım. Zaten evlerinde diken üstündeydim, bir de kendime göre yiyecek-içecek ayarlayamadim...
senin diyetin nasıl gidiyor kilo vermeye devam ediyor musun?Kizlar nerelerdesiniz?
Buralari boslamayin lütfen
Yalniz diyet yapmak cok sikici
Yapabileceğinin en iyisini yapmışsınBen de öyle özel birseyler yapamadım peynir zeytin yumurta domates salatalık sabah akşam aynı oldu sağlıksız oldu biraz ama napayım ancak böyle olabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?