DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Cerulean tebrik ederim. Eski mesajlarına da rastlamıstım 42 beden kalın bacaklar. Şimdi 36 mısın süper :) Ben simdi üst beden 38 alt beden 42 alttan gitmiyor benim o basenlerim ahh basenlerim gittiklerini görecek miyim? Bugün spor yapamadım akşam yemeğinde dışarıdaydık yanıma ceviz alacaktım eşim ayıp olur dedi ama yine de ekmek yemedim gurur duydum kendimle:) ha unutmadan bugün iki öğün yedim sadece pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

K kurtluarmut canım güzel haberlerini bekliyorum
Bu diyet sabır işi
Yavaş yavaş oluyor

Kendimi tekrar motive etmek için yeni dokunuşlar yapmaya çalışıyorum
Salı iki öğün besleneyim dedim mesela sonu fiyasko oldu
sabahtan çok yeyince iştahım acayip açılıyor
o gün iki öğün yedim ama dünya kadar yemeği sığdırdım o iki öğüne
Bu kadar yemeği de bünyem kaldırmıyor

Kızlar selam bayram geçti ama ben hala düzene giremedim tartilamadim da of of ev kalabalık spor yapacak fırsat da kalmadı

Kayınpederin için çok sevindim. Umarım devam ediyordur böyle beslenmeye, ne şanslı senin gibi bir gelini var .

Geldim ama psikolojik anlamda bitik durumdayım. Evime döndüm ama o kadar kötü günler geçirdim ki anlatamam. Eşimin isteği üzerine onun ailesinin yanında uzun süre kaldık ve ben sabrımın son sınırlarına kadar gidip donmekten mahvoldum. Kötü insanlar değiller ama, cok saygısızlar. Bir de üzerine adet öncesi sendromu eklendi ve cok ağırdı. En son hatırladığım şey boşanmaya karar vermiş, evden taşınıp gideceğim yeri planlamıştım. O kadar zivanadan çıkardılar beni.

En başa döndüm. Hayırlı uğurlu olsun. Bela okumamak için zor tutuyorum kendimi

Kuzu çok geçmiş olsun yavaş yavaş toparlanırsın inşallah
Kendi evine dönmüşsün zaten çok şükür

Kime sorsan benzer hikayeler çıkar inan
Kendi annemin baba tarafından neler çektiğini biliyorum
Annemin ataerkil kafa yapısı yüzüne kendim neler yaşadım

Bizim akvaryumun suyunda bir sorun var diyorum ben hep
balıklar hep sakat

Öpüldün kocaman

Ben de suan aynı durumdayım artık evime gitmek istiyorum bizimkiler de aynı iyi insanlar ama anlayissizlar kayinvalidem beni komşularıyla oturmaya götürüyor gitmek istemediğimi söyleyince ayıp olur diyor tanımadığım bir sürü kadınla oturdum. Falan filan 1 hafta bile fazla uzak olmak en iyisi

Merhaba canım
Akvaryumun suyunda sorun var ha?
Bence eşimin ailesinin içtiği suda fln kesin problem var. Eşim de kabul ediyor bunu. Onların yanindayken dengesinin bozulduğunu söylüyor, durumun farkında. Ama her zaman söylüyorum, iş annede bitiyor. Anne dengesiz olunca her şey boş.

Ayyyy Allah kolaylık versin canım
Eger sen de benim gibi ağzı laf yapan, cazgirlik yeteneği olan biri değilsen, idare et. Böyle anlayışsız insanlarla baş edilmiyor. Sonunda suçlu sen oluyorsun. Ben bunca zamandır sabrettim, rest cekmedim ve dün eşim ne dedi biliyor musun, bundan sonra bizimkilerin evinde en fazla 5 gün kalırım, yok olmuyor, patlıycam! dedi
Kendi çocuklarını bu duruma getiriyorlarsa bana günah ya!

Sabrediyorum ama yıpranıyorum da. Bu arada diyetimi bozmadım aynen devam ediyorum burada tartı yok son durumum ne bilmiyorum. Artık eve gidince öğrenirim.

Sabrediyorum ama yıpranıyorum da. Bu arada diyetimi bozmadım aynen devam ediyorum burada tartı yok son durumum ne bilmiyorum. Artık eve gidince öğrenirim.
Tebrikler ederım. Ben muhtemelen verdigim tüm kiloları geri aldım. Zaten evlerinde diken üstündeydim, bir de kendime göre yiyecek-içecek ayarlayamadim...

Tebrikler ederım. Ben muhtemelen verdigim tüm kiloları geri aldım. Zaten evlerinde diken üstündeydim, bir de kendime göre yiyecek-içecek ayarlayamadim...
Ben de öyle özel birseyler yapamadım peynir zeytin yumurta domates salatalık sabah akşam aynı oldu sağlıksız oldu biraz ama napayım ancak böyle olabildi.

Herkese günaydın:)) Ben bugün itibari ile tok karnına 74,40 kg olarak devam ediyorum.Spora başladım artık hergün 15 dk ekliptik bisiklet ile zaman her hafta 3-5 dakika arası artarak devam etmeyi hedefliyorum.Hedefim ay sonunda en azından 67 kg olmak:) Yediklerimize dikkat ederek ,hareket ederek mutlu sona ulaşalım:)

LadyInGray en iyisi hiç yatılı gitmemek
Allahtan eşin aynı görüşte seninle
Kendi evine düzenine dönmüşsün yavaş yavaş toparlanırsın inşallah

K kurtluarmut kuzu o sağlıksızı sen bana sor
Günde 3 öğün deniz somonu yedim dün
Tartılmadım insan zaten pantolonlarından biliyor kilo değişiminin olmadığını

Pazar günü hava çok sıcaktı üstüm açık uyumuşum
Şu an sürünüyorum desem yeridir
Iki gündür işe gidemiyorum

Almanya doğumluyum, şu an ABD de çalışıyorum, ailem Türkiye de tatilde
Anneciğime ihtiyacım var şu günlerde zaman farkı onlar gezmelerde oluyor ulaşamıyorum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…